| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
jbat
bingo, bude to labroušanda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:37
- Nahlásit
Alexa
tagle
už to mám jako tapetu plochy... fakt takovéto počasí dlouhodobje nezvládám, navíc se mi v práci zbláznila šéfová. mimo jiné mi ZAKÁZALA používat diář a musím používat jen ten v outlooku. samozřejmě na ni seru, bo ten outlookovej je na hovno, ale zkazit náladu mi to dokáže i tak.
papír je papír.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:37
- Nahlásit
Brééé deň pipky!
Máma mi dnes propašovala do svačiny šery rajčátka! Je to strašnej partyzán, pořát trvá na tom, že musim jíst zeleninu. Je to hodná maměnka, pojím tedy rajčátek.
Baysha - bré deň - doufám, že máš ráda zimu a ne vedro, už sme tady horský typy asi tři. Obrázek tvojí čokle neni vidět.
Maryje dnes ípila, skoro se mnou zapomněla jít domki. Ípila totiš se zuzanou, kerý se to moooc líbí, zejména, jak jí má mařka ráda.
Dneska myslíme všichni na montyjovic mamku a taky myslíme na pawlinku, kerá dnes dostane tytul, kdo nedrží palce, dostane do držky!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
Baysha
a bé se jemnovááááát... Baysha...?
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
Baysha
jo tak to ti přeju vidíš jak nabírá sílu aby ti moch tahat za vlasy, rvát oblečení,xicht. ale jinak je miloučkej.
tys byla vedle?už ztrácím přehled.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
Gerda
šery rajčátka!
to je moje nejnovější ouchylka!
Dneska myslíme všichni na montyjovic mamku a taky myslíme na pawlinku, kerá dnes dostane tytul, kdo nedrží palce, dostane do držky!
jo paní, jste hodná, že ste to připomněla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
Gerda
Máma mi dnes propašovala do svačiny šery rajčátka!
Tobě dělá máma svačinu? Ty vole, já věděla, že jsem tehdy měla jít bydlet k tobě...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:41
- Nahlásit
Baysha
paní tu fotku rači chovte, nebo vás Montyjová zmlátí, on těžce nese, kdyš má něgdo štěně, bo ona ještě nemá!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:46
- Nahlásit
Baysha
Ty woe, zdravej, krásnej a pracovní labrador. To ešte existuje?
No paráda. Gratuluju k mimču.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:48
- Nahlásit
Gerda
ty má strašně rád Trix. Já rajčatat teda nežeru, ale když sou ve slevě, koupím to čokloj a on to spapinká a má pak radost. A vrtí ocáskem.
Baysha
Zdáááááár.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:53
- Nahlásit
jbat
vy ste genyjální:-D
dorotka
jj, vyskytuju se aji vedle a to už dlouho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:56
- Nahlásit
jbat
Tobě dělá máma svačinu? Ty vole, já věděla, že jsem tehdy měla jít bydlet k tobě...
Sem ti to řikala, pojď bydlet k nám, máma mi dělá svačinu každej den, někdy přihodí i misku s obědem, já jí za to ráno odevzdám psa s miskama s obědem a svačinou a vemu misky pro mě. Řikám ti, já nemít mamku, tak snad zhubnu nebo co.
dorotka1
Pani, onehdá sme s mamkou řešili, jesi máte dvě dogy a jednoho králováka - to řikala mamka, já řikala, že máte dogy tři a nemáte králováka. Takže laskavjě - jak je to?
Maky a Trix
makrel
rajčata sou děsně zdravá, maj prej ňáký ty aha kyseliny, že skoro v ničem nejdou požrat, máme prej ládovat rajčata, co to dá. símťa dávej temu čoklu pořádné maso, šak na zelenině eště nikdo zdravej nebyl.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:57
- Nahlásit
impact
nejni pracovní, je z výstavní linije po mamě aji tatovi, ale pracovní vlohy budou, to zas jó
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
Gerda
Sem ti to řikala, pojď bydlet k nám, máma mi dělá svačinu každej den
Bože já sem blbá...
Baysha
vy ste genyjální:-
To byste mohla psát častějc, pani, kdyby si třá někdo nevšim...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:01
- Nahlásit
Gerda
I kdyby to obsahovalo cokoliv, já to žeru vyjímečně. Proto taky s sebou do restaurací beru čokla a on má nejradši tu zeleninovou oblohu, na kterou mi krc nacpání se kroketama nezbývá místo... A jak si pošmakuje na papričce a rajčátcích a zelí... akorát včera mi zelí nechal, asi jsem mu neměla po to dát plnou misku těstovin se sádlem....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:02
- Nahlásit
Hele essi voni nás modrý nebudou chtít vypnout gdyž maj takovej odlif
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:06
- Nahlásit
jbat
Bože já sem blbá...
což se vylučuje s tim, co řiká Bajša...tak ti nevim holka....kdo má teda pravdu? )))
Maky a Trix
asi jsem mu neměla po to dát plnou misku těstovin se sádlem....
šmarjá chudák plesnivej, šak mu daj masa plný talíř, ať sa taky poměje.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:08
- Nahlásit
Gerda
to se naopak vůbec nevylučuje, třá já trpim tak intenzívní chronickou genyjalitou, že kolikrát nevim ani jaxe menuju :-D
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:08
- Nahlásit
Gerda
to bylo i s masem... ale nemám poslední dobou chuť k jídlu stran tý zkoušky, tak si navařím oběd a večeři a pak to dostane pes...
teda, ne že bych si vařila těstoviny se sádlem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:11
- Nahlásit
Baysha
třá já trpim tak intenzívní chronickou genyjalitou, že kolikrát nevim ani jaxe menuju :-D
tak to ste tu naprosto správně, tady je chronicky stiženej úplně každej.
Maky a Trix
nemám poslední dobou chuť k jídlu stran tý zkoušky
tobě budem držet palce zejtra, to je jasný!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:12
- Nahlásit
Alexa
No minimálně nějaký to ovoce dostanou všichni, gdo tam ještě můžou.
Baysha
to se naopak vůbec nevylučuje, třá já trpim tak intenzívní chronickou genyjalitou, že kolikrát nevim ani jaxe menuju :-D
správně, pani, asi budem kamarádky.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:15
- Nahlásit
du zas chvílu pracovat, zatim se tu mějte, jak umíte
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:16
- Nahlásit
Alexa
ze jo? Nebo na nas poslou nakyho vyrusa
Dneska v 5h prijde opravovac unavanych pracek a poradi mi vybrat my pracce sluzku, prej on muze zajistit jakoukolif do 24h, tak to snad zitra bude poreseny, na netu to trva min 3 tydny nes ji dovezou a slozi ji na verejne komunikaci pred udanou adresou , jako ze to pak mam este pul kilaku k baraku je nezajima a este za to chcou hrozny prachy, v krame sem se zeptala, at mi ukazou nejlevnejsi pracku, co si muzu hned vodvizt, chlapek na me pochybovacne kouknul a rek, ze ji neunesu, voni nemaj lidi na to, aby mi ji pomohli nacpat do auta. Muzou mi ji za 70 eu privezt k baraku. To je nejvejs 20 km, rek, ze maj jednotnej tarif. Chtela sem teda tu pracku ze jednotnej tarif poslat mame do Praglu, to taky neslo. Nektery lidi proste z principu nevyhovej
Zdravim novou Bayshu, tesim se az sem zacnou prebihat poradci, aby meli komu radit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
mám z vás radost, mluvíte o žrádle Si du udělat nějakou sváču. Mámu Gerdy bych brala za spolubydlící
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:18
- Nahlásit
Baysha
jj, vyskytuju se aji vedle a to už dlouho
no bylas mi povědomá, už mám chaos.
Alexa
počkej na přílif, to bude mela.
Gerda
já vím, že ten můj zvěřinec furt motáš a uš jsem to vzdala tě opravovat -
mám dvje slovy 2 dogy, králováka a vořešku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:20
- Nahlásit
Gerda
Díky. jsem líná venčit čokla v tomhle počasí, vezmu ho do knihovny, potřebuju se ještě učit. Mějte se krásně!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
leyenda
No tak stejnak máte jen dvě možnostě - nechat opravit unavenou pračku, nebo za hříšný prachy koupit novou. A co? Šak tolik děcek máte, ať vemou kárku, naložej, zapřáhnete, bič do ruky vemete a už jedete po komunikaci s ruskou trojkou.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
dorotka1
už mám chaos
si taky chronycky genyjalni? Tady je to uplnej vykvet naroda, samej ynteligent
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:22
- Nahlásit
gabifi
Mámu Gerdy bych brala za spolubydlící
můžete bejt moje sestra pani, stejnak sestru nemám a dycky sem si jí přála...ale už nějakou velkou, abych se s ní nemusela o nic dělit.
dorotka1
mám dvje slovy 2 dogy, králováka a vořešku.
tak proč to furt pletu? Mamka má pravdu a dostane svůj terminátor jako výhru.
Maky a Trix
uč se, ať máš zejta jedničku!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:23
- Nahlásit
leyenda
si objednej pračku přes Datart (pozor, skrytá reklama!), sou rychlí, donesou ju až dom a aji namontujou a to fšecko v ceně
|