| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:51
- Nahlásit
jablunka
To by ti moji psi museli chtít vůbec vylézt ven!!!
Lilátko stojí ve dveřích a odmítá vstoupit na schody, protože jsou studené . Tvrdí, že dokud nebude vyhřívaný chodníček před barákem tak ona čůrat nemusí. Naopak Gozén-destruktor cítí sníh ve vzduchu a od rána s ní není k vydržení. Destrukturuje ještě víc než obvykle v předtuše zimy, sněhových plání, spousty běhání a zasněžených plotů přes které bude mnohem snazší dostat se ke slepicím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:56
- Nahlásit
Biluška
Lilátko stojí ve dveřích
I to je pokrok,aspoň stojí ve dveřích! Já to mám poválený po gauči a po postelích a odmítají zvednout byť jen hlavu!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:13
- Nahlásit
jablunka
No jo, jenže jak tam trčí tak sem táhne Zlatá pumička, které je počasí absolutně jedno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:16
- Nahlásit
Biluška
jenže jak tam trčí tak sem táhne
Tak jí taky řekněte ať táhne!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:24
- Nahlásit
jablunka
Jí můžeš říkat co chceš a k ničemu to není. Pomáhá jedině ji zezadu tak trošku popošoupnout.....no prostě ji nakopnout
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
Biluška
Pomáhá jedině ji zezadu tak trošku popošoupnout.....no prostě ji nakopnout
Jó,to znám!Psovod ukazuje psovi nohou směr chůze!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
želva
prosímtě,pošli to sem to sněžení,já se už nemohu dočkat
taxi táhni někam na hory a nevotravuj s tim tady ,laskavjě
Biluška
už ste koupila ty lísky na parník na Zejžily??!!
jablunka
Jó,to znám!Psovod ukazuje psovi nohou směr chůze!
mušíte ale razantně ,aby pes pochopil co po něm chcete a netápal!!To je hrubá chyba!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
už ste koupila ty lísky na parník na Zejžily??!!
Jistě, odjíždíme 30. února v 16,00 . Dřív bylo bohužel všechno obsazené
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:25
- Nahlásit
Biluška
. Dřív bylo bohužel všechno obsazené
to je zajímavý... Asi maj lidi hodně prachů dyš můžou furt cestovat.No nic,nahlásim si f práci dovolenou aby nedošlo ke komplikacím.Du do hyper a supermárketu číhnout na nějaký ty sukýnky,vám taky vemu jo? A eště esi budou mít nějaký vjenečky z orchiíí ,ty taky potřebujem..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:35
- Nahlásit
davidkova renatano koukam,ze chces jet nekam za teplem,mne zima neva,ale nesmi byt -20,normalni zima,pekny snih,bo zimy mam az po krk,hlavne na tom argosu,hlavne jak prsi,byli jste venku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:36
- Nahlásit
Dobré ráno všem zasněženým i těm obahněným!
Začíná nám nejkrásnější období v roce - Můdr díky za připomenutí, dnes mi cvakla na účtě výplata, půjdu se rozšoupnout do autoservisu - budeme měnit čep v řízení (to je ten můj jemný hudební sluch, co rozezná každý cvakání v autě) a kapaliny + gumy. Jinak bude autíčko připraveno k výletu. jmenuje se Knedlíček, německy mu říkám Herr Knoedl.
Marie dnes aportovala tak, že jí nepředběhla ani šeltie - a to vám řikám, že šeltie běhaj rychle. Marie letěla polem úplně jak šinkansen na vzduchovém polštáři. Dnes jsem trošlu litovala toho výskoku nma psovoda, neboť jsem odscházela z vycházky o mnoho špinavější než můj pes!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:12
- Nahlásit
Gerda
Začíná nám nejkrásnější období v roce
souhlasím stebou,doufám že bude dlouho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:28
- Nahlásit
isdpch
ty máš nějaké zvláštní libůstky, co je sim tě krásnýho na tý zk.... tmě
Na zimě je krásný to, že je chladno, kolikrát je i mráz a nejlépe, když je holomráz, minus deset a svítí slunce, všecko je namrzlý, je ticho a neni moc lidí venku. Nepotim se, neni mi horko a ráno se hodně rychle probudim, když vylezu ven. Taky mi neotejkají nohy a ruce a nehýbe se mi tolik tlak. Prostě zima je skvělá a nejraději bych, aby trvala dýl. Nepočítám samozřejmě břečkové období, kdy je jen bahno, to mě taky moc neba, hlavně ale, že neni horko. Jak to leze nad 25 stupňů, začínám umírat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:53
- Nahlásit
Gerda
Na zimě je krásný to
Na zimě je krásná jen jedna věc...a to když už je definitivně f prdeli!!!
Biluška
Hele jedete vy nebo něgdo z lííínijí na tu výstavu do Letnan??Bo plánujem,že bysme se s někým třá rádi viděli,nejlíp f sobotu..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:45
- Nahlásit
davidkova renatavideo dost dobry,to je ta klasicka vytloukacka,jenze s hajanem jsem ji delala parkrat a on je pak uplne silenej a nezvladnutelnej,ale jinak fakt dost dooobry pani,jak to budeme simulovat na cvicaku poslu ti video,jenze kdy ja se vubec kam dostanu,jinak tady leje a leje,zitra ma byt vichrice a ja jdu do roboty,asi me to i s hajanem odfoukne,budu litat jak certik z krabicky,jinak jaka byla prochazka?dalo se to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
Do Letňan nejedem, z finančních důvodů jsme letos skončili a spíme zimním spánkem. Zahájím výstavní i závodní sezonu až na jaře .
isdpch
Mě teda zima va. Vadí mi tma, zima, ty bílý sra..y, vstávání do ledového baráku když přes zimu vyhasne v kamnech (a to vyhasne prakticky pokaždé), brodění se záplavami sněhu pro dřevo.... Taky mi vadí tříhodinové procházky ve sněhu, vadí to i psicím, které pak ve vaně rozpouštějí sníh nalepený v srsti, vadí mi, že se v zimě nedá trénovat.... Co se mě týče sníh by měl být od Mikuláše do Nového roku. Dýl ani vločka . Z Bruntálu jsem zvyklá, že napadne v říjnu a sleze koncem května, tady to snad bude lepší. Alespoň v to doufám Jestli ne tak barák prodám a stěhuju se do Znojma
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:12
- Nahlásit
isdpch
Biluška
Na sněhu ve městě jsou nejhorší lenoši, co sníh neodklízejí, když už musí, ale jen ho osolí a čekají až se rozpustí. To je fakt šílený ta slaná břečka na psí packy a do kožichů.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:19
- Nahlásit
Waldano,to znam,to je parada,to bych ty svine v ten moment ty lidi vyzula a na boso by museli v te brecce chodit!jinak mi zima neva,jak je pekne nasnezeno a nemusim psa kazdou chvilku sprchovat nohy a bricho od te cabracky hnusne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:22
- Nahlásit
Walda
Jo, to je fakt příšerné. Měli jsme v baráku takového idiota, ten solil i čisté chodníky. Pravidelně každé ráno, ať v noci sněžilo, nebo ne. Prý preventivně . Psy jsem přenášela v náruči, s Braisy to byla fakt chuťovka (vážila 30 kilo a všude měla otevřené rány takže ji nebylo jak chytit).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:28
- Nahlásit
isdpch
Mimochodem, pane kolego, učinili jsme závažné (takřka životní) rozhodnutí a od příští sezony vám budeme konkurovat v coursingu. Agility zjevně není pro pumu ten pravý sport, coursing jí vyhovuje daleko víc, takže ji nechám přesedlat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:05
- Nahlásit
nemethova5
jinak jaka byla prochazka?dalo se to?
Procházka popsána f tématu o podpoře imunity,jinak je tu humáč neskutečnej,musim jít ven a dřít,máloco by se mi chtělo míň .Uvidíme večír dyštak prozvonim.
isdpch
pro mě za mě může bejt třeba mínus padesát, ale musí bejt na to vidět
Vo co ti de??Dyš se motáš z Rozmarýny nevidíš nic ani 21.června!
Biluška
Do Letňan nejedem, z finančních důvodů
to máte z toho,že si furt pořizujete nějaký čokly!!Pak máte mít prachy na Prágl!!
Walda
Na sněhu ve městě jsou nejhorší lenoši
Na sněhu ve městě je nejhorší ,že napadne
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:29 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
a co šeltičky? Končetina taky potřebuje konkurentku, ty s kterýma zatím běžela jí nějak nestačí
A nechceš si k Wandě pořídit haskouna z utulku? Ale je to pes
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:06
- Nahlásit
Shelticka
Hesinka běhat umí, ale ten věk už je na ní vidět , takže ta už určitě závodit nebude. Bonišmyš a Winnie to zkusím naučit a uvidíme. Zatím střapec ještě neviděli, ale když všechno půjde tak jak má tak na jaře budeme mít vlastní zahradní dráhu .
A nechceš si k Wandě pořídit haskouna z utulku? Ale je to pes
To si teda docela uhodla . Psa určitě ne. Zvažujeme smečku mamutků, ale asi si ji obstaráme z vlastních línijí a nakrejeme Wandu. Alespoň budem mít jistotu, že štěńata nesou ten úžasný destruktorský gen
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:27 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
isdpch
na druhou stranu se jim ani nedivím, když je na chodníku sníh, tak je tvůj a koukej uklízet
No "svůj" chodník mám taky a když v noci padá sníh, tak vstávám před šestou, aby lidi z okolí chodili po čistém a neklouzali. Hrabu a škrabu, solit mě nikdy nenapadlo, protože tu sr*čku, co z toho vznikne nenávidím. A nejen kvůli psům.
Biluška
Měli jsme v baráku takového idiota, ten solil i čisté chodníky
Jo jo. Chodíme venčit kolem o samotě stojícího drahého hotelu, a tam preventivně ze soli vytvářejí závěje. Doslova. Zatvrdlá sůl tam na chodníku vydrží do léta.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:05
- Nahlásit
kde jste,kdo bude mít křížek??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:09
- Nahlásit
želvanazdar segra,tady leje jak svina!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:09
- Nahlásit
želva
fšichni a basta.Tady je hnusná vichřice se sněhem,stejně mi to za chvíli vypnou.Jdu nachystat svíčky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:12
- Nahlásit
nemethova5
nazdárek,pani.Tady neleje,ale chumelí.Ty moje sfině čubí se tak venku vyválely v tom bahně,že si dnešní noc asi odbydou v zatepleným kotci.Když jsou blbé a pitomé,tak mají smolíka.Už aby mrzlo,tohle bahenní období nesnáším
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:17
- Nahlásit
Neessinapodobne,ja taky hajan je marod,dnes jsem byla na veterine za tim nasim fajn doktorem a jsem docela paf,dost dlouho jsme kecali asi hodinu,nikoho tam nemel,hajana totiz rafla blecha a zespod stehen ma bolaky jak svina,takova je reakce,hlavne,ze jsme se o tom bavili s davidkoj,takze dostal tenazin mast a zitra si mam prijit pro nejaky zelenkavy sprej a hec hajan bude mit ockovani proti tomu humus.psincovymu kasli,jsou to kapky do nosu od nobivacu,jsem celkove na.....a,bo vim,od koho a kde to chytl.kdybych ho dnes nahodou necesala tak na to ani neprijdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
Já jsem tady, takže žádný křížek
|