| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 14:19
- Nahlásit
davidkova renataty brdo,je to dobry,ale neblila jsem,no ja jsem asi korunovanej debil,ha,ha.tak hlavne,ze se to vysvetlilo.jdu se najist pomalu pripravit,venku je humac,to zas bude hajanovo cisteni,to se ho nedoutiram,ja se na to v....u,ja ho necham zas na vatnici a budu chodit sama,kdyby neco tak pisknu na hajosa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 16:54
- Nahlásit
bóže lidi, ste taky někdo eště v práci? To je děsnej den, já rozdělila práci mezi snad i neexistující kolegy, už se to ani nedá stíhat, máme nejbarevnější tabuli, co může bejt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:25
- Nahlásit
tak lidi kde ste? Sem furt v práci, s kym si mam povidat?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:35
- Nahlásit
ahojda,dnes nejdu do práce,jupíí
jinak jsem byla se kouknout na cvičáku,jako mě to baví a za druhé koukám co se bude učit dasty a davidkova renata
ty bys normálně tu čubu chtěla,je tam stejná kopie Nyný,ti jí v pondělí vyfotím i ty brejličky,no nádhera,korád mi příjde že páníček je trochu labilní,ale je to možná tím že jsem ho viděla poprvý,dnes se tam sešlo 10 psů a cvičili ve skupině,nádhera
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:37
- Nahlásit
nemethova5
jsem chlastala jak carskej dustojnik,ale prezila jsem je to dobry,akorat jsem se pak vzbudila a nevedela ci jsem a kdo jsem vubec???stava se vam to pani taky casto?
Na to nepotřebuju už chlastat,abych se takhle vzbudila,to je už normál.Zvlášť když ta pinda Aisha(to je ta blbá krasavice) mi strčí studenej čumák do ksichtu ve 4 h ráno a chce pustit ven.Než se vrátím,tak Bordžínka vobsadí mou postel celou a já si to musím dospat na gauči.Normálně bych ji vykmitla,ale nechci budit "domácího"řevem na čubu.Jsem hold ohleduplná,Davídková by řekla "ste blbá,pani".
A vo karambóly tenhle tejden fakt nouze nebyla.Já chci jaroooo!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:44
- Nahlásit
nemethova5
Neessi
No žencký, jako kdybyste mi z duše mluvily, sedim v práci, posílám Granko inzerce, plánuju práci kreativcům, tvořim tabulku - a co myslíte? Chlastám travaricu! minulý pátek to byla slivovica, dnes travarica. Ty pátky mě jednou zabijou. Ale považte, slušnej človjek pije v práci po pracovní době, když dodělává to, na co nemá přes den čas! A s přáteli si píše na foru, nebo po icq!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:47
- Nahlásit
Gerda
Chlastám travaricu
Ty pátky tě fakt zničej Tak si dej za týden Calvados,ať to ovoce vystřídáš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:59
- Nahlásit
Neessi
no já spíš doufám, že nějakej ten pátek půjdu domů včas....Hubnutí už mi jinak ńejde, bo už ty bílkoviny nedržim, protože mám stres, tak musim hodně jíst.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:06
- Nahlásit
Gerda
no já spíš doufám, že nějakej ten pátek půjdu domů včas....Hubnutí už mi jinak ńejde, bo už ty bílkoviny nedržim, protože mám stres, tak musim hodně jíst.
Z práce musíš odcházet se šéfem,aby pochopil,že nejsi vořezávátko.
A na diétu bílou fakt kašli,protože je vyčerpávající.A hubni vždy jen ten týden po úplňku-to jde samo.
A vůbec-kde je Mářa?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:20
- Nahlásit
Neessi
Máňa je doma s mámou, až budu bydlet sama, budu jí muset brát každý den do práce. Máňa je se mnou v týdnu vždy jen na ranní prochajdě a potom večer, když přijdu, tak od té doby až do rána. Odpoledne venčí mamča. Já jsem s ní vždy celý víkend venku, v týdnu to má chudinka dost blbý, ale tři hodiny pohybu denně venku má vždycky minimálně. Když jí mám v práci, je to pro mě malinko složitější, pere se mi s ředitelskou čubkou, ale asi jí začnu brát častěji, má tady možnost kontaktu s lidmi a jinak chrápe pod stolem. Už dva lidi jí mají moc rádi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:22
- Nahlásit
Neessi
Z práce musíš odcházet se šéfem
Můj šéf je alkáč a do práce moc nechodí, nemám velkou šanci odcházet s ním, on je buď v hospodě, nebo někde pryč, takže já musim bejt ten zlej, co lidem zakazuje dovolený a v podstatě ho v povinnostech zastupovat. On spíš rozdává volna a buzeruje kvůli soutěžím na reklamních festivalech. já borjim za práci na reálných klientech a rozdělení lidí na projekty + práce s jinými odděleními a zodpovědnost za dodávky dat + komunikaci s dodavateli a dtpkem. Ach jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
želva
ahojda,dnes nejdu do práce,jupíí
zato já du dneska eště jednou navíc Asi za tebe!!
páníček je trochu labilní
To zní lákavě, ,vyžebrej telefon
Gerda
Ty pátky mě jednou zabijou
Tebe nezabijou pátky,ale chlast!!!!!! Můdr má pravdu,aspon to vovoce střídej at nemáš nedostatek cenných vitamínů
Neessi
"ste blbá,pani".
Zacejc máte pravdu,pani
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
jo to je tezky, kdyz se prikodrcas az ted, misto abys poskytla materskou radu hned odpoledne!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:43
- Nahlásit
Gerda
kdyz se prikodrcas az ted
zas se ale kodrcám pa ,tagže si dej eště jednu,jinou radu nemám
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
Asi za tebe!!
no dovol
,vyžebrej telefon
ok i adresu???
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:47
- Nahlásit
Gerda
takže ty jsi něco jako vícepresident firmy,jo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:53
- Nahlásit
hlásím,že dasty morče ve finále vyblil,nevím kolik,ale vím jen že jí dostal ven,byl u toho ten můj a nebyl to pěknej pohled
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:55
- Nahlásit
želva
že dasty morče ve finále vyblil
byl potrestanej za to,že to neměl dělat.Nejspíš vyblil kůži s chlupama,není zvyklej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:56
- Nahlásit
želva
i adresu???
Jistěěě a kolipa má na kontě
hlásím,že dasty morče ve finále vyblil,
To je fakt hovado černý,debilní ,měla se mu Eliška vzpříčit f krku a měl se s ní zadusit!!!
byl u toho ten můj a nebyl to pěknej pohled
Jako na toho tvýho nebo jak???
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
Tak se zítra koukej chovat slušně,ne abys zdupala rozhodčího nebo ho poslala někam.Koukej,co bude dělat Nyný a jen to po ní vopakuj,ať jí to nezkazíš.A dej vědět!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 21:02
- Nahlásit
Neessi
nebo ho poslala někam
Na to se chystám
Koukej,co bude dělat Nyný a jen to po ní vopakuj,ať jí to nezkazíš
No jo,furt
fšicíííí nalití i střzliví
du,brou
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 21:04
- Nahlásit
davidkova renata
ne,ráno a pěkně do trávy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 21:07
- Nahlásit
želva
byl u toho ten můj a nebyl to pěknej pohled
Já myslela na koho jako nebyl pěknej pohled ,jestli na Jéňu
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 21:48
- Nahlásit
davidkova renata
fšicíííí nalití i střzliví
ty demokrate
Jinak dobrej večer lidem dobré duše
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 22:31
- Nahlásit
Tak sem se děcka eště teď vrátila do práce, bo sem měla špatnou mailovou adresu do redakce a nedošly podklady. Uznejte, že je čas se jít zabít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pro změnu jsem opět v práci. Tady už nepomůže ani ta travarica!!!!!!!! Jdu se utopit do Sadů.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 22:37
- Nahlásit
Gerda
zase jsi v centru v dění páteční noci
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 23:00
- Nahlásit
Gerda
hele, pred par dny jsem byl opet u tve prace a tvou psici jsem tam nevidel - byl tam bigl dalmatin a jeste neco a pokud to neco nebyla marena tak tam nebyla!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 23:01
- Nahlásit
benda2
kdyz bozi zestarnou
tak nosej hroby v holinach
maj v puse sadlo
a ptacka tipaj do lina
|
benda2