| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 20:35
- Nahlásit
kejtlin
no slava
Alexa
a to si přectav že bysme bydlely ve stanu
anebo pod sirakem, vlastne jedete do uplnyho luksusu, ze jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 20:37
- Nahlásit
kejtlin
že vypadá velmi dobře, rány klidné, žere, pije, čúrá, kadí, teplotu nemá, chodí normálně, tak snad bude v pořádku
leyenda
vlastne jedete do uplnyho luksusu, ze jo?
no že jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit
jste tu ještě někdo?emily vyřízený,psi nakrmený,vejce od slípek sebraný,tělo umytý a přijdu a nic se nezměnilo.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:42
- Nahlásit
kejtlin
ja ted byla uklidit kone, jsem zabahnena jako Pumpa po cyklistickem odpoledni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit
ještě propláchnu šerině rány to je skoro nji vykoupat v betadině,vyvenčím a půjdu si asi číst do pelechu,zejtra chci spát dlouho,nemusím vstávat mám noční
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit
kejtlin
ja jdu jeste chvili behat se psem po loukach, mam dnes v noci zavlazovani, sice se mi to nehodi ted po tom desti, ale co nadelam
tak hezky cteni a dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit
mám hlad,asi si půjdu udělat ledovej salát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:54
- Nahlásit
leyenda
cože? jaký zavlažování?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:54
- Nahlásit
kejtlin
snez ho jen tak, zadnej cukr
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlin
kazdy 7. den mam 12 hodin dlouho vodu z reky Durance, abych si zavlazila svy pozemky = louky na seno, jinak by tu nic nerostlo, mam takovy system kanalu a stavidel, aby se to zavlazilo vsechno, tak to musim hlidat a otevirat, zavirat, no vopruz, hlavne kdyz to vyjde na noc
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:58
- Nahlásit
leyenda
hmmm, ale je to parádička, že? )))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit
Pumpa
myslis to bahno nebo ta irigace?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:00
- Nahlásit
Tak sme vovenčený, mám skoro sbaleno, vzala sem navíc tašku s teplejma dekama. Ste krásný noemové, já budu na loďce za krávu, ať nemám stres ze změny role. Maryje bude jako vzorek fenky, takže potřebujem do loďky eště pejska. Ale s těma našema vjěcma budem potřebovat ty archy aspoň tři, aby se tam šecko vešlo. Může noe jezdit aji na raftu? Pro přípat, že by bylo málo arch...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:05
- Nahlásit
leyenda
to bahno, připadala jsem si jak ty kuřat pečený v hlíně a na zadku a zádech sem měla hnědočernej pruch, jak dybych se pos.ala...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:10
- Nahlásit
leyenda
chroupu listy jako želva-nechala jsem jim na zejtra taky se o všechno se zvířátky dělíme ,už aby byla zelenina na zahradě,okurky,rajčata,ředkvičky,mnam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:21
- Nahlásit
leyenda
má to po těch deštích cenu? nerejpu jen se ptám,přijde mi to zbytečný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:29
- Nahlásit
kejtlin
kdyby ses náhodou chtěla zbavit čivavičky, tak mám pro tebe jednoho echtgold zájemce . Našla jsem ho při hledání špiců v nouzi:
Dobrý den daruje někdo štěne čivavi nebo rok starou???tady je moje tel čislo 721259014 děkuju předem za nabýtky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:35
- Nahlásit
přátelé dobrou nocičku přeji...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:42
- Nahlásit
kejtlinmá to po těch deštích cenu
je to zbytecny, ale od dubna do rijna mas proste vodu a nekam ji pustit musis, nekdy se da domluvit se sousedama, kdyz ma nekdo posekano nesklizeno, a druhej uz jo, tak si tu vodu vezme rad navic, ale ted se tu vsichni placame po kolena v bahne a vali se nam sem jeste tohle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:48
- Nahlásit
kachna_
mám už bohužel samé přestárlé kusy,jinak bych si okamžitě číslo uložila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:51
- Nahlásit
leyenda
jo a odběr tý vody je povinnej? já to pořád dobře nechápu...
all
ted´ jsem rozdávala proužky co kupuju v lidlu něco jako schmacos nebo jak se to píše a jmenuje od pedigree až na to, že v těch lidlovských jich je asi 30ks a stojí míň než ty od pedigree kde jich je 5ks
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 22:55
- Nahlásit
all
jsem to omylem odeslala aniž bych to dopsala a rekonvalescentka mi málem ukousla prst jak po tom skočila tak je to snad na dobré cestě,jedna ta ranka ´menší trochu hnisá,ale vet říkal,že je to dobře že je to propojený s tou jednou velkou a stahuje to nečistoty do tý malý což je dobře, špatně nese,že nemůže spát v posteli pod peřinou,vet zakázal, že by ji to bolelo, kdyby na ni ležela peřina na těch ranách,vytéká serozní tekutina a to je dobře,známka probíhajícího procesu hojení
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 23:05
- Nahlásit
kejtlin
no ja to taky dlouho nechapala
musis mit smlouvu na odber vody s vodnima lidma, za to se plati,
podle poctu prihlasenych hektaru ti vymeri polatek a hodiny a terminy, tu vodu si pak musis vzit, problem byva rovnez opacny - a castejsi - vodu ti nekdo ukradne, on ten system kanalu na sebe navazuje, to neni tak, ze kazdej ma pripojku vody jen sam pro sebe, takze je to o discipline a respektu - no, a vis, jak to dneska je
tak ja musim jit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 23:08
- Nahlásit
leyenda
no tak si to užij to ti vůbec nezávidím.já jdu do peří.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 06:16
- Nahlásit
nemam dneska naladu nekoho budit,
hezky spete a delejte si co chcete
vyletnikum a soutezicim preju hezke pocasi a zlomte vaz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 06:30
- Nahlásit
fstávejte a makejte. A Leyenda dostane pokutu za bordelizaci organizace
Mimochodem, tady je hezky . Sluní svítíčko, zpívají fogli a tak....
Ještěrky se kamarádí s tetou Pumou a teta Puma ještě ani jedno nekousla. Holt to s ní jde z kopce . Ale aspoň jim sežrala džogurt co měli na snídani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 06:42
- Nahlásit
kejtlin
zejtra chci spát dlouho,nemusím vstávat mám noční
Tak na to zapomeň, máš tři přednášky místo Denisy, jenom to ještě nevíš. Fofrem fstávej
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:00
- Nahlásit
Tady taky svítí slunko, ale mi není veselo, neboť psovi je asi pořád blbě, protože nechce žrát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:42
- Nahlásit
dobre rano vsem!neprsi!
kejtlinhned to poslu jo,ja vcera vytuhla po tom vsem,co se tyce roboty a tak.tak chvilicku,jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:44
- Nahlásit
http://www.email.cz/getAttachment?session=%97s%7D% D6%C7P%7C%0A%D8%B1Y%AAw%3Ex%DE%B5%BB%E5%7Ct%40%D2P %82%CF0c%86k%A0%5CKa%C3v%DFl%DB%C0%09%04%21%93%93C %E6%E0%2A%A7HEv_%96%26%98%FB%F9%26%97%C8I%D3%F2%1D %EE%1E%88%3FLU_J%8FSD%D2%1En%C1%E8%C7%F1IP%BA%7BU% 02E9%AC%82%FBQYIl%5Cg%03H%2AY%D7o%05%F8%F1%FC%A0%7 C%A7M%D6%FF%40-%2B%0Fm%B90%16%ACQ%EF%18%97%E1%85%F 2%B4%BE%B5
|