| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
rosnička
jo a ještě něco, od tý doby co chodím do fitka jsem přibrala 8kg,mě se rychle dělá svalová hmota, nejsem žok sádla jsem pevná,ale nějaký sádlo tam pořád je-břicho a zadek,každej mi tipuje o 10kg míň než vážím.jo a díky prosím mi to pošli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:24
- Nahlásit
Biluška
nic moc nevím, já hubnu, mám potrhanýho a zašitýho psa, Baico jde na IPO píská to Nedvěd Vladimír a nechce mu poslat flašku na svátek Davídková je nasratá, že prší Makrel a Leyenda jsou přesvědčený, že zhubnu bo budu žrát 5 krát denně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:27
- Nahlásit
davidkova renata
je, pardón jestli je to tady jen pro VIP, jestli jsem se tady nějak vetřela
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:29
- Nahlásit
makrel
a jakou máš velikost?
tak něco kolem pjetky....
kejtlin
vydržím nežrat i 3 dny
dej si tři dny jenom chleba a vodu jemně perlivou, púročistí se to organismus, zhubneš o kila- vyprázníš střeva a pak budeš hubnout líp...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:32
- Nahlásit
[b]makrel[/b
bile ryby - cejn, treska, candat, platys...(ty tam nepatris )
tucne ryby se doporucuji kvuli omega 3, kterych ma asi bezna populace nedostatek myslim
Drzim palce na veterine
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
Pumpa
vodu jemně perlivou nepozřu, v práci hodně chodím takže nemůžu bejt moc slabá,aby to se mnou neseklo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:36
- Nahlásit
Pumpa
navíc když jsem byla mladší tak jsem 3 dny nežrala a kila letěly dolů a ted´ jsem 3 dny nežrala a nic, schválně se jdu zvážit, v práci máme váhu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit
kejtlin
Kámoška nežrala nic pár týdnů - zhubla asi 30 kilo, a skončila na JIPce a následně zavřená na psychiatrii - takže touto cestou bych se asi neubírala - nehledě na to, že po vyléčení jsou obě (aha, vida - dvě kámošky nejedly) na své váze...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit
leyenda
Pumpa
makrel
tak jsem zhubla asi 2 kg od neděle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:44
- Nahlásit
Dines
mě by stačilo tak 10,ale tolik tuku na mém tělě není nebo možná je tak akorát těch 10,mám hodně svalů ale stejně vypadám tlustě i když jsem dost pevná.nejdřív dolů sádlo a pak se pokusím něco udělat se svalama no.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:48
- Nahlásit
kejtlin
sis, 2kg od nedele je dost, ale asi hladovis, vid? To bys nemela, jak zacnes normos jist budes to mit zpatky
Hodne pij, teda myslim zeleny caj nebo vodu s citronem
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Monty
je, pardón jestli je to tady jen pro VIP, jestli jsem se tady nějak vetřela
co blbneš???? normálně chtěla vědět která jsi?
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
rosnička
rosničko milá, mohu prosit taky o emaila na lenka@plivnik.cz?
Děkuji velmi velmi velmi velice moc předem.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:48 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Pumpa
dej si tři dny jenom chleba a vodu jemně perlivou, púročistí se to organismus, zhubneš o kila- vyprázníš střeva a pak budeš hubnout líp...
mate pravdu, slecno pumpo, organizmus se zbavi vsech tech skodlivych svalu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:49
- Nahlásit
kejtlin
hele mě jediný co se osvědčilo byla bezglycidová dieta, ale poslední rok jí nejsem schopná dodržert
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:51
- Nahlásit
Alexa
Nazdar paní pudlová - pořád tu na tebe číhám, anžto se nudím a nemám s kým bych sdílela radosti i strasti
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:51
- Nahlásit
Alexa
aha, tak to jo
to se tady mám nějak představit?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit
kejtlin
celkem za den abys měla tak 120 g sacharidů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:53
- Nahlásit
leyenda
mám hlad jako svině
hodně pít musím už kvůli ledvině vypiju minimálně 3 litry minerálky, ale slazený bez příchuti prostě nevypiju, mě to jakoby drhne na jazyku a v krku a zvedá se mi z ní žaludek.
Alexa
co je bezglycidová dieta? glycidy jsou tuky snad?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:54
- Nahlásit
Tak jsem zpět, tabletky budem dávat, jen kdyby se zase po... jinak Smectu a pes se opět předvedl, celý den nežere a piškoty vyplivuje a tam ho snědl apo cestě domů další 4.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit
Dines
pořád tu na tebe číhám, anžto se nudím a nemám s kým bych sdílela radosti i strasti
čauky no to můžeš psát i gdyž tu nejsem tady se semele fšecko jaks sis mohla už fšimnout
Monty
to se tady mám nějak představit?
no to by bylo fajn, páč se tady fčicki víceméně známe někdo virtuálně něgdo i z voka do voka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:56
- Nahlásit
makrel
to je cukr v kafi, minerálce a ovoci? jenže jakl ho zvážím nebo změřím? sladký skoro nejím to je fakt svátek když já si dám kousek čokolády nebo sušenky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:57
- Nahlásit
kejtlin
no pokud to chceš brát poctivě, tak bys měla vážit a počítat etda všechen cukr, tj. i ten v kafi a minerálce, nebo ještě lépe nesladit a nepít slazenou minerálku,ale počítat všude, v rejži, pečivu, vločkách a všem.Je to náročné, ale fakt to funguje.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 16:57
- Nahlásit
makrel
a pes se opět předvedl, celý den nežere a piškoty vyplivuje a tam ho snědl apo cestě domů další 4.
zmlať ho hajzla nevděčnýho
kejtlin
glycidy jsou tuky snad?
uhlovodany, sacharidy nevim jak se jim ještě nadává. Princip je ve velkým omezení téměř na 0, ale nevim essi ty bys to mohl s tou ledvinou mi teď došlo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 17:00 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Alexa
zmlať ho hajzla nevděčnýho
néé, já se samozřejmě raduju, ale opět jsem vypadala jako hysterka.
Princip je ve velkým omezení téměř na 0,
Na 0 jí bude blbě, to nemají ani závodníci před soutěží. Mozek něco potřebuje a musí fungovat v práci a bralo by jí to svalovou hmotu, těch 100-120 úplně stačí.A jinak, to fakt někdo drží? Vždyť je to nebezpečné!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 17:00
- Nahlásit
Alexa
Dyš tu nikdo nemá pudla a nebydlí ve Shrekovo bažině
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 17:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dines
Dyš tu nikdo nemá pudla a nebydlí ve Shrekovo bažině
hele tady je to ouplně fuk dyť některý tu cvičíme, myslím s čoklema, některý né někdo má papíráky, někdo útulkáče, opčas se o něco zhádáme. Hele a Biluše má doma ducha Květoše to určitě nemáš
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 17:03
- Nahlásit
kachna_
rosničko milá, mohu prosit taky o emaila na lenka@plivnik.cz?
Jistěže mužete, uš jenom za to , že sem Vám milá!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
Jsem tu dobře na hubneme.cézet? Vám teda řeknu, vy máte zase téma Sem z vás dostala hlad, du vybrakovat ledničku a zase dřít
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
argosek
svalů?, tuku ne ? bude-li se válet pak i svalů...
kejtlin
a dvě kila od neděle je málo
|