Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4365 . 4366 . 4367 . 4368 . 4369 . 4370 . 4371 . 4372 . 4373 . 4374 . 4375 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 08:58
- Nahlásit

makrelaspon,ze tak,jeste to tak a pujdu si to fakt uz hodit.uz me to nebavi,zadna poradna a hlavne normalni prace na obzoru!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 08:59
- Nahlásit

proč je ZASE hnusně?????????????????????????????????? Gdo za to může???????????????????????????????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:02
- Nahlásit

davidkova renatacau,ja urco ne!tady tak desne leje,ze to neni ani mozny,jo mam od amina ze vcerejska spicak!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:05
- Nahlásit

ahoj lidi, jsem tu po několika dnech a zas s půserem,včera jsem byla celý den v práci stejně jako dneska a servaly se mi 2 feny jezevčice a krysařička, krysařička je tak potrhaná-jenom kůži teda, že můj vet řekl, že to ještě neviděl ani u většího psa,šil jí včera večer hned popříchodu z páce kolem 19hod jsem jí hodila do auta a uháněla,hned jsme šly na řadu a zašíval 2 hodiny, vypadá hrozně něco zašít nešlo, něco nechal schválně otevřený. nejhorší je,že jí to nemá ty rány kdo proplachovat u mě doma dělám ty prokurvený 12ctky a v práci jí mít bohužel nemůžu, snad bude dobrá, měla by, když nedostane posttraumatický šok, což může i po 3-4 dnech. sousedka která je doma, do práce nechodí, jsem jí včera prosila jestli by jí to nepropláchkla ve dne jako dneska ta řekla, že se toho štítí, tím skončila,ale půjčit peníze se ode mě neštítila a cestyx na vetzerinu mým autem to se taky neštítila, což má jorkšíry, fenám je kolem půl roka, až budou rodit, tak se taky budu štítit přijít, totiž všichni z rodiny počítají s tím, že je odrodím já, ani omylem!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:08
- Nahlásit

kejtlinto je mi moc lito,skoda,ze jsme od sebe tak daleko,hrozne rada bych ti pomohla,to je fakt pech!vis,mas lidi a lidi,coz jsou nekteri tkove skety,ze to neni ani mozny.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit

Ahojky!
Dneska má pan Bajkonůr výletnickej den. Teď byl se ségrou na Fakultě tělesný výchovy a sportu, kde ho na katedře atletiky málem umazlily a teď jedou na exkurzi do ZOO. Pak pojede se mnou na chvíli do práce a pak pojedeme zase na výlet. Půjdeme z Roztok na Levý Hradec.
kejtlin
Hele to je jenom sousedka. U nás se takhle chovaj všichni strejdové a je jedno jestli je to beácha mojí mámy nebo mýho táty.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit

kejtlin
tak jí večer přivez, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit

kejtlin
což má jorkšíry, fenám je kolem půl roka, až budou rodit, tak se taky budu štítit přijít, totiž všichni z rodiny počítají s tím, že je odrodím já, ani omylem!!!!!!!
no asi tak!!!! primadona,kdyby řekla že to neumí nebo si netroufá,to bych pochopila...
Baico
Teď byl se ségrou na Fakultě tělesný výchovy a sportu, kde ho na katedře atletiky málem umazlily a teď jedou na exkurzi do ZOO. Pak pojede se mnou na chvíli do práce a pak pojedeme zase na výle
chudák,ten z toho štrézu nevýde.-((((((

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:23
- Nahlásit

kachna_
večer to je v klidu, šlo jen o dnešek, v pátek a sobotu mám sice noční, ale dnes se vrací o den dřív moje kamarádka a chovatelka od goši z moravy tak na víkend půjde k ní,i mi hlídá psy, teda navzájem si hlídáme,taky má krysaříky tak jsem v klidu, už jsme domluvený, možná přijede někdy odpoledne,dám jí klíče a bude u ní dokud se nevrátím z práce.
Baico
tak na rodinu se nemůžu absolutně spolehnout.
all
večer ji vyfotím a pošlu někomu na mail, kdo chodí pozdě spát a umí sem vložit fotku?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit

kejtlin
to je teda smůla. sousedce se to vrátí, neboj!

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:28
- Nahlásit

nemethova5
hele paní, jak vám doktor léčí ty průjmy, co mívá hajan?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:32
- Nahlásit

kejtlin
pro příště, dokud jsem na mateřský tak nemám problém v takovejhle případech pomoct

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit

makrel
to není smůla, já budu mlčet,bavit se normálně dál a pak prostě odmítnu přijít k porodu.
kachna_
tys mě nanapadla, ani jsem nechtěla nikoho obtěžovat kolem 23hod když jsem přijela od veta.ale i tak díky moc.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit

kejtlin
smůla to pokousání jsem myslela

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit

makrelhajan dostaval injekce jmenovalo se to CEPOREX,no davala jsem tu smectu,no jenze hajan ma sem-tam problem se slezinou,jak v tom lednu byl priotrutej!

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit

nemethova5
nám právě smecta skoro nikdy nezbrala...dostáváme když tak Entizol, doufám, že dneska nebudeme muset jít zase na veterinu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit

makrel
nevím co to do nich vjelo, myslím, že to bylo tak jezevčice je před háráním takže nakrývá všechny okolo a krysařička je šéfová smečky dost dominantní ta si to asi nenechala líbit a pustily se do sebe.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit

makrelno me celkem smecta pomohla,jako ne me,ale hajanovy,no tak drzim pesti,at nemusis na tu veterinu.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:57
- Nahlásit

nemethova5
počkám do odpoledne. A co ti řekli na pracáku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

makrelnic,jako oni se vubec nezabyvaji tim,aby ti treba poradili,nebo pomohli,to by jsi je moc asi otravovala,takze ja si praci shanim sama,na pracak neberu vubec zretel.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:02
- Nahlásit

nemethova5
ty chodíš pozdě spát vid´? můžu ti večer poslat fotky šeriny na mail abys je sem dala?

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
chudák,ten z toho štrézu nevýde.-((((((
No musím ho udržovat ve stálým napětí. Jsem včera zjistila, že to IPO nám píská Nedvěd a ten je prej dost přísnej. Takže stresuju, co to dá.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit

kejtlinjo klidne,posli,ja to tu dam,nezleknu se?no jak pises,ta musela byt desne porvana,hele,jestli uz mas fotky posli mi je hned.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit

nemethova5

hmm, to znam, na pracáku mi včera pani řekla, že pro mně stejně nic nemá a to v žádným oboru, ne jenom v tom mým, páč hned od začátku do ní hučim, jestli by mně jako nemohla informovat o všech místech na který bych mohla bejt vhodnej kandidát, ne jenom ty z oboru. No a prej mám přijít za měsíc...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit

nemethova5
fotky nemam jsem hned včera letěla na veterinu po práci-vyložene letěla pod 120 jsem nejela, pak i celou noc ošetřovala,vyfotím ji dneska až dojedu z veteriny dom.ted´ jsem v práci takže ji taky nevyfotím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:06
- Nahlásit

Pumpano prave,na ne ja se nespoleham,hledam sama co se da!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit

Baico
že to IPO nám píská Nedvěd a ten je prej dost přísnej
podle toho kterej, jsou dva a ten mladší je v pohodě, ten starší to dost žere a je hodně přísnej na stopě.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit

nemethova5

i ja, byla jsem v iks firmách, ca tady shání třeba obchoďáky, všude mi řekli, že chtěj buď vzdělání v oboru nebo alespoň tříletou praxi. Hmmm, smolda. Teď mám zálusk na dvě místa, z jednoho se mi velice "solidní" pán ještě neozval, přesto, že mu denně mejluju, telefon nezvedá. A druhý je známej, to by klapnout mohlo, jestli mu nedojdou prachy. Z bláta do louže.....

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit

kejtlin
podle toho kterej,
No máme delegovanýho Vladimíra Nedvěda, víc nevím.
ten starší to dost žere
Jakože si potrpí na formální strnkuvěci nebo jako celkově.

rosnička
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
proč je ZASE hnusně?????????????????????????????????? Gdo za to může???????????????????????????????
Paroubek?

<< 1 ... 4365 . 4366 . 4367 . 4368 . 4369 . 4370 . 4371 . 4372 . 4373 . 4374 . 4375 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání