Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4347 . 4348 . 4349 . 4350 . 4351 . 4352 . 4353 . 4354 . 4355 . 4356 . 4357 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:33
- Nahlásit

BrendaBenji
tak fajn, ze je to takhle vymysleny, este pockame na schvaleni kryti? Asik Davidkova tu dela poradkyni linyjovyho chovu, este musi rozjet inzerci a je to, budem bohatyyyy

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:36
- Nahlásit

leyenda
Jupíííí, už nebudu muset do práce!!!!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:39
- Nahlásit

nemethova5

čau pani, já mám teď posledního reálnýho fleka, a dyš ani to neklapne, du taky někam do kaufu. Uš mně to moc neba...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit

Brýtro mizerové! Kdo povolil lucynce Pepíka? To nás teď jako tady bude ohrožovat vobjěma, jo? No to rači zaplatim teda.

BrendaBenji
taky chci být rentijérem. Máme stejné koníčky, to je heské, jsi jistě milé děfče.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit

BrendaBenji
spravne, dame taky naky prachy Makrel a Bilusce, aby taky nemusely drit a nebudily nas furt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:43
- Nahlásit

ste kreténi,furt drásáte!!!
Stručně: fernet pít vo víkendu rozhodně nebudu bo mi bude zle jak nigdy aji bez něj..nesnášim tydle akce
BrendaBenji
heskej vlkošet,pani,copa je to zač?)))))
leyenda
jinak máte recht,pani,štěnata samosebou budou a navíc hodně žádáný bo po kastrovanej čupce sou zaručeně klidný,takže uděluju povolení ke krytí,krycí list vystavim posléze a papíry eště víc posléze,uvidíme co se narodí...essi příde eště pumpa s plutonyjem,mohlo by to bejt celkem překvápko

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit

Gerda
vam taky dame penizky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit

Gerda
Kdo povolil lucynce Pepíka
taky sem koukala..asi choděj ted ve dvouch no..
Ale Honzík nějak narost ,essi si nezop taky plutonyja..

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:46
- Nahlásit

NAZDAŘ RENTIERKY
taky chci být rentierem
leyenda
dame taky naky prachy Makrel a Bilusce
tagle ale z tebe rentierka nebude, gdyž budeš rozdávat prachy
Gerda
je ňákej cestovní plán??????

jo a tu sms jsem si přečetla až v noci, tak jsem tě nechtěla budit abys jako nemyslela že neodpovídám

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:47
- Nahlásit

davidkova renata

no a teď si přetstaf, že za to můžem my. Sme to tady s tou radyjoaktyvytou rozbouřily a stalo se to moderním....

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit

leyenda
spravne, dame taky naky prachy Makrel a Bilusce, aby taky nemusely drit a nebudily nas furt
Konečně tu má někdo výborný nápad
Kdy ty prachy přijdou? Bude to brzo? Chceš poslat číslo účtu? Ale, že se vůbec ptám, tady ho máš - 670100-2203320759/6210 hned posílej

davidkova renata
taky sem koukala..asi choděj ted ve dvouch no..
Ono je to bezpečnější. Policajti přece taky choděj po dvouch...jeden umí číst a druhej psát. Akorát nefim essi píše Honzík a čte Pepík, nebo obráceně

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit

leyenda
paní vy máte dobré srdce. Od teď budu váš hlavní přicmrndávač

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:53
- Nahlásit

leyenda
Ale ne moc, aby nám hodně zbylo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

Já cí bejt taky rentijér - dodám do línyjí nepřispůsobivý čévéčko s černou hubou, takže nemůže normálně komunikovat a s jedním klopeným uchem! ))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

Pumpa
no a teď si přetstaf, že za to můžem my. Sme to tady s tou radyjoaktyvytou rozbouřily a stalo se to moderním
f tom ale vidim netušený vobzory! dyš je to moderní a můžem za to my tak na tom vytřískáme balík!!!!! dáme si to patentovat a nikdo se bez našeho souhlasu podpořenýho patřičnou finanční částkou ani neuse*e
Biluška
Akorát nefim essi píše Honzík a čte Pepík, nebo obráceně
já bych řekla,že čtě Pepa...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
heskej vlkošet,pani,copa je to zač?
To je prosím vlkošet bez pépé na fotce asi 7mi měsíční, Teď už je to krásný velký pes a moc čikovný, jestli chcete tak vám ho vyfotím pořádně až zase přijede cvičánkovat

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit

davidkova renata

aje z toho voní, móc heská fligna. Aby na nás tak nepřišla ta kancelář práva spotřebytelů. To víš na takový vjeci asi budou nějaký echt směrnice a hacapy....
konečně ze mně bude taky ten mylyjonář, jéééé a budu bohatá nevjesta.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

Pumpa
Aby na nás tak nepřišla ta kancelář práva spotřebytelů. To víš na takový vjeci asi budou nějaký echt směrnice a hacapy....
serééém na ně
BrendaBenji
jestli chcete tak vám ho vyfotím pořádně až zase přijede cvičánkovat
cíííííí)))) je mocinky heskej a vypadá jak s PP,polipte ho na čumáček essi vám ofšem neurve xicht dyš je tak čikovnej.-))))))

du ven,nepsat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

Alexa
je ňákej cestovní plán??????
ne ))) eště nemáme Bajkonurku, abysme se domluvily. Jesi budeš mít hodně volna v autě, vyfasuješ náklat. Budeš muset vzít balík neperlivých vot, to je totiš důležitý. A pojedem asi v jednu, abysme tam byli do čtyř a pak se mohli zabydlovat. Pojedeme jako kolona, nebo si jedeš po svym?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:30
- Nahlásit

Gerda
Budeš muset vzít balík neperlivých vot,
tak napiš kolik jich mám vzít a já je koupim.
Pojedeme jako kolona, nebo si jedeš po svym?
asik po svým nechce se mi zajíždět do Prglu musím se kouknout kudy vlastně pojedu, ale asik to vemu přes prdele na Dobříš a tam se něgde napojím na tu tlustou silnici tak jedině sraz v dobříši u lídlu????? ale to by jste museli sjet z tlustý silnice

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit

Alexa
no pokud máme jet přes dobříš, tak to pojedem rovnou směrem na chrchli. Navigace je na Bajkonurce, má úplně novou Zuzanu. Vem dva balíky, voda tam snad normálně k dispozici je, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit

Gerda
Vem dva balíky
rozkaz šéfe
oda tam snad normálně k dispozici je
no to předpokládám gdyž je to tábor

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit

Alexa
chceš, abysme zas vzali něco my tobě? leda tak druhý dech, bo budem našlapaný až pod střechu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit

Teď mě pobavil Lukáš. Prý - ještě že bude ten Rambo, vyčešem i fretku Dorotku.

Tím Rambem myslel Terminátora.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:58
- Nahlásit

breee raano
vstavejte a dete hlasovat

jen upozorneni pro ty co objednavaj terminatory, pokud jste liny cesat jako ja je vam terminator k prdu a bude se vam valet v polici jako me a vsichni budou vesele poustet chlupy dal. Ale zas obcas nejakou kocku hrabnu ldyz jde okolo a termik lezi nekde blizko. Dneska lezel na podlaze v pokoji, odnekad ho tam prinesli a co tim chteli naznacit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:02
- Nahlásit

pawLINka
us si naucena?
(piiip- mliko, piiip- hruba mouka, piiip-vlozky, piiip-flaska oleje..., a neprej si to v patek a vo vikendech)

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:05 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

lucYnka XIII
ste me teda sklamala, s tim vasim udelatkem, sem myslela, ze je i pro liny
, ale chci ho, budu ho za vodmenu pucovat handykapovanym, ty strasne radi cistej kone

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:06
- Nahlásit

leyenda

Voe, jsem si prskla Shocka na obrazofku.

Hnedle jdu pokračovat: mám rozučené téma do psychologie o stresu, frustraci a deprivaci. Hm, můžu to aplikovat do reality.

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
jen upozorneni pro ty co objednavaj terminatory,
nevobjednávám, já dycky počkám, až to z čokla opadá samo

všicí
jak se mám přihlásit do svazu rentiérů? Budou se renty proplácet spjetně (za mých dosavadních 46 let)?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:18
- Nahlásit

gabifi
Budou se renty proplácet spjetně (za mých dosavadních 46 let)?
Nebude se proplácet nic, páč fšechny prachy pošle Leyenda mě . Je potřebuju ze fšech nejvíc, mám nejvíc čoklů co to odnesou gdyž budu bezpenězová (což su v podstatě furt )

lucYnka XIII
pokud jste liny cesat jako ja je vam terminator k prdu
Si taky řikám, že to žádnej zázrak není Bageta líná, chlupy jsou všude a ten zázrak leží u mě na stole a nic

<< 1 ... 4347 . 4348 . 4349 . 4350 . 4351 . 4352 . 4353 . 4354 . 4355 . 4356 . 4357 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání