| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:02
- Nahlásit
Alexa
Hele Biluše byla v bance:
Sem se kvůli tomu převlíkala za chlapa a stejně to prasklo
Hele, baby, jsem si koupila nový vysavač. Prý je úpa supr dupr a vysaje úplně fšecko. Jsem prodavačovi vysvětlila, že každý vysavač do půl roku odvařím páč mám štrnáct psů a sousedy, kterým z komínů čoudí víc než arcelórmital. Prodavač mě ujistil, že tento vysavač neodvařím, páč je na takové podmínky stavěnej. Ale přijde mi nějakej složitej. Tak jsem pro jistotu otevřela návod a hned první věta je "Toto zařízení není určeno k tomu, aby je používali osoby s omezenými fyzickými, smyslovými, nebo duševními schopnostmi" . Tak ho zase zabalím a jdu to vrátit . Je mi to líto, je moc hezkej, takovej žlutej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:04
- Nahlásit
Biluška
"Toto zařízení není určeno k tomu, aby je používali osoby s omezenými fyzickými, smyslovými, nebo duševními schopnostmi"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:07
- Nahlásit
Hele já si myslím, že pan Gé má hlavu celou od hoven jak panu R leze do zadku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
isdpch
nazdar dědo, tys žif?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:20
- Nahlásit
Biluška
takovej žlutej
dys je zlutej, tak ho klidne pouzivej, to voni s tim pocitaj, ze ho stejnak nigdo nevrati, tak ho rovnou delaj zlutej, jako ta vystrazna vesticka v aute, aby ty omezeny nikomu neublizili tak snadno jako dyby byl tra drevenej.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:27
- Nahlásit
Gerda
pani, ja to reknu vam jako kontaktni osobje, i dys ten fuminatornebojaksetavjecmenuje na kone stoji 725+postovny bysem ho chtela, jesli to teda nak nekomplikuje spolecnou zasilku kuliva velikosti nebo tak. A ze to stoji tolika penisku, tak bysem to fakt raci zaplatila, majitelka fory ma muj mejl, tak si vo nej reknete a poslete mi to cislo s tytulama plis
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:27
- Nahlásit
Gerda
Já bych jeden terminátorek taky užila, je možný se ještě o jeden přihlásit? Emko asi bude stačit.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:57
- Nahlásit
Gerda
já takýý, ten na NO, hele a maliny s tim učešu taky? Děkujíí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:03
- Nahlásit
isdpch
no podivej, dědo, je to tak, že mařce vopravdu vedro nedělá dobře. Ale táhne mě to za vámi, vás zasejc vidět. Nejspíš bych to vykoumala tak, abysme nebyli dyksrymynovaný srcem stran dlouhýho výletu, že bych přijela na jeden den jen s háravou davítkovou a doháranou můdr, pučila si ajšenu, šli bysme s váma vejlet a pak zas táhli domki. Pokud by ale bylo chladněji, mařka by jít mohla.
leyenda
Jimmi
malinka
dámy dámy, někdy ste jako rozverní školáci, fakt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
Takže akce TERMINÁTOR:
Zjistete si velikost je to podle vahy a ja fakt netusim kolik vasi cokloj vazej
S - do 12kg
M - 12-23
L nad 23
Aleksa - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
mamka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
kejtlin - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
Pumpa -1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
malinka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
pavlínka - 1x střední - M - posílat
makrela - 1x střední - M - posílat
Jimmijová - 1x střední - M - neposílat, přivezu jí to
gerdička - 1x na mařenku - M - neposílat, přivezu jí to
lejenda - 1x velkej pro koně - neposílat, přijede si, ale platí CACIBAMA
Kdo se dál hlásí jelimanky?
PS: PENÍZE SE BUDOU POSÍLAT LUCYNCE NA JEJÍ ÚČET, KAŽDEJ, KDO SI TE´D ZÁVAZBNĚ VOBJEDNÁ TERMINÁTOR, DOSTANE MAILEM NEBO SMSKOU NEBO JINAK (PERORÁLNĚ TŘÁ TAKY) INFO, KAM TO MÁ POSLAT.
cena bude cca do 300 za kus + postovne od prodejce ze Slovinska, ktere zalezi na tom kolik se vas sejde. Potom jestli to budete chtit poslat postou tak plus dalsich cca 50 kc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:20
- Nahlásit
Tak jsme z veteriny zpátky.
Rtg jsme dělat nenechali, protože už cca před 3 lety mu artróza byla diagnostikovaná (rtg se bude dělat jen když se to nezlepší). Dostal jedny prášky proti zánětu a proti bolesti - na akutní stav. Jak je dobere, tak jsme dostali kloubní výživu na artrózu. Potom dostane ještě jinou, a pak bude dostávat už doživotně ten kolagenový hydrolyzát.
Máme zákaz především kola a aportování a byla jsem pochválená, když jsem řekla, že budeme chodit hodně plavat.
Tak snad se mu to po těch výživách zlepší, mumánkovi...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:20
- Nahlásit
pawLINka
a kerej to je, to je ta pinčofka?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:22
- Nahlásit
Gerda
Ne-e, pan picbul Aaron, zvaný Lála.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:23
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:33
- Nahlásit
pawLINka
Ne-e, pan picbul Aaron, zvaný Lála
ajéééé, to ho teď budeš moct umrtvovat jen plavbou? To je pecháček zrovna u takovýhohle plemene/rakety. Čim ho krom plavby můžeš deenergetizovat?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit
Gerda
tááák teda --- - 1x ten, co má Bajkonurka - L --- jen ešče nevim posílat?? přijedu???
A učešu ty maliny, nebo ne?? Asi pojedem na výstavu, tak aby byla kráásná.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:41 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Toš sem tu a jdu se podívat, jestli už mi schválili registraci
furt nic sakra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:41
- Nahlásit
malinka
lucynka psala, že na krátkovlasatý je fajné, mělo by ti to fungat. Jestli si přijedeš, tííím líííííp!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:48
- Nahlásit
Gerda
No v podstatě jen tou plavbou, pač tahat nemůže, běhat nemůže, přetahovat se nemůže, obrany dělat nemůže, výskok na peška taky nemůže. Jedině mě napadá ještě obdoba výskoku na peška - nechat ho zakousnout do peška a na ten strom ho vytáhnout, aby neskákal.
No a jinak procházky. V těch nepolevím - už jen proto, že nechci, aby úplně ztratil svalovou hmotu a taky ho nechci nechávat doma, když půjdeme s ostatníma. Co by z toho života měl?
No je to blbý, ale počítali jsme s tím, že to přijde. Už byl v minimální zátěži i tak, ale teď musíme vypustit ještě víc aktivit. Blbý no.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit
pawLINka
no právě! Určitě něco dělat musí, jinak je to pro něj život na prtku, kor když je na to zvyklej. Jo, holka, těžká situace. Cožo to, v létě to jde, může plafčit do mrtva, ale co v zimě - musíš vymyslet zimní unavování....co tak může dělat s artrozou, aby se nenamoch, ale krásně zdravě znavil?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit
Gerda
No právě, v zimě to bude hodně blbé. Ale už letos v zimě ani netahal saně. Ale zase aportoval, no...
Je to fakt bubé. I cvičení je na houno, protože on nejradši cvičí na balonek tak, že se místo pochvaly přetahujeme.
No nějak to vymyslíme. Veterinář říkal, že se to podle něj zase tou výživou zlepší a bude OK.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:19
- Nahlásit
Ani jsem se tady nechlubila s jehňátkem. Je to bohužel beran, ale už je zadaný a pojmenovali ho Kvído.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:20
- Nahlásit
Alexa
Benji je taky dobrej-dobrá
fakt jsem zvědavá jak dlouho je ještě nechaj
Ťuk, ťuk, dobrý den já jsem ta Benji z modráku, můžu si u vás spravit náladu? Vedle je to samej fanatik Už mi z nich cuká voko, to už bych se mohla hodit do žumpy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:22
- Nahlásit
BrendaBenji
Dobrý den, kdo jste?
Z fóra RD? Asi tam budu muset začít taky chodit, ať jsem v obraze.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
BrendaBenji
to už bych se mohla hodit do žumpy
tak to jsi tady správně
pawLINka
Z fóra RD?
jj a má správný - rozuměj pro ně nevhodný - názory
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:28
- Nahlásit
Alexa
j a má správný - rozuměj pro ně nevhodný - názory
To je dobře.
Hm hm, huž čtu tu dnešní tady probíranou diskuzi. Jsem tam zaregistrovaná, ale moc tam nechodím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:29 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
pawLINka
mě asi odhalili a furt mi nechtěj schválit registraci
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit
pawLINka
Já jsem i tady v "Je možné chovat zajíce..." a už delší dobu si sem chodim spravit náladu
a toto mám doma
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit
BrendaBenji
a toto mám doma
a essi pak nemá ten kočičák elektrický obojek?????
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit
Alexa
Děkuji pjekně
No to vedle už je skoro sekta, co voni tam vyslintaj za bludy, to už je fakt skoro k pláči, a někteří jedinci to teda berou vážně, viz. pan G a jeho hnědá hlava
|