| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:21
- Nahlásit
leyenda
vy nevíte, co je terminátor, ale už ho máte vobjednanej???? Ste lepčí zákazník, než by se čekalo ))))) Je to kartáč na psa. Prostě ho jen nezmlátíte, že pelichá a má hnuou srst, ale vyčešete ho.
Alexa
holínky vůbec nevlastnim, protivodovej oblek samozřejmě mám ! Asi jedna flanděra stačí, ne? Abychom neblinkali v sobotu....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:25
- Nahlásit
a teď na něj šli s rukávem a pes vyběh někam a voni ho honěj autem přes ploty, to jim kapku uniklo a už je doved k lumpovi-teda páníkovi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:27
- Nahlásit
Alexa
fiha, to vypada jako naky udelatko do kuchyne, co furt kupuje muj chlap
sem teda rada, ze taky budu mit neco hezkeho a moderniho
Gerda
vy nevíte, co je terminátor, ale už ho máte vobjednanej???? Ste lepčí zákazník, než by se čekalo
se nechci cejtit vodstrcena, bych byla jedinej cek, co to nema
Abychom neblinkali v sobotu....
sem to ani nechtela psat, ale ja si takhle uz v utlym veku 17 let nadobro zkazila fstach k alkoholu, se mi dela blbe i jen gdyz vidim napsany to slovo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:29
- Nahlásit
leyenda
tak to já si postupně vylepšuju, už sem totiž vyloučila vškeré pitivo, co mi dělá zle, už piju jenom citrusa a morgana a slivovičku. Vůbec nemám nápojku, je to děs.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:36
- Nahlásit
Gerda
davidkova
pruser stran vaseho masa co mate u me, von totiz ten novej mrazak uplne nedovira a v hornim supleti, kde je vase maso se udelala desna vrstva ledu, tak az pro nej pujdete tak prijdte ze sekyrkou bo ho jinak ven nedostanem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:43
- Nahlásit
leyenda
se nechci cejtit vodstrcena, bych byla jedinej cek, co to nema
paniiiii, tak chcete ten terminator nebo ne? si ze me delate prdel, ale jestli vam vobjednam ten konskej a vy mi reknete, ze to byl for, tak si vas osobme dojdu do ty francie nebo kde to bydlite zmlatit.
Prisnos muši bejt.
Gerda
diky za kompletaci objednavky ja to nestiham vsechno cist o vono kdyzu napisu , ze to chci do majlu tak jsem pro srandu kralikum, tak mi je tady pekne hlidejte kdo to chce
all
a ne ze mi ted ti co uz to mate u gerdy zacnete psat do majlu ze to chcete a ja to objednam ´dvakrat.
Hruza s Vama uzu jsem zalovala Honzikovi
a ma noveho kamose Pepika
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 22:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani, to vite, ze ho chci, se mi moc libi, bych si vubec nedovolila zertovat vo takovejhlech vecech
Budte tak hodna a reknete si pani Davidkovy o muj mail a hlavne nezapomente na ty CACIBy a poslete mi cislicko vaseho uctu, at vam muzu poslat penizky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 23:34
- Nahlásit
ježiši ženy, ste se tu převorijentovali na úpa jiný žvížata? no toto?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 23:34
- Nahlásit
leyenda
dobre pani jinac by si Honzik s Pepikem museli udelat vylet do francie
sis Caciby to bude hruza nez ja to zjistim ale snad zjistim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 05:21
- Nahlásit
Heeeeeeeeej prší, je hnusně, tak fstávejte,ať v tom nejsem sama
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 06:03
- Nahlásit
makrel
us sem fstata, je pekna bourka, ani se mi nechtelo ven
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 06:25
- Nahlásit
lucYnka XIIIsis Caciby to bude hruza nez ja to zjistim ale snad zjistim
ale nebojte, pani, hlavne ten BIC, to je par pismenek a cislo, podle toho voni poznavaj ty banky pri mezinarodnim platebnim styku, dys to nemaj, tak to nejde pocitacem, penizky se dlouho negde povaluji a navic ten poplatek je mozna vetsi nez celej terminator, vite?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 07:04
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít, už je nejvyšší čas. Zase to večer nebude hotový
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:23 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
čau lidi.
Mluvila jsem o víkendu se snachou mojí bývalý tchýně (tchýně je majitelkou onoho epileptického pejska). Takže pejsek už je po kastraci!!!
Původně prý chodili ke Hnízdovi, který udělal všemožné testy a navrhl utracení (já se mu teda nedivím a vcelku souhlasím, pes je dost přitlumenej práškama, když ho má švagr na hlídání a nechaj ho pohrát s fretkama, dostane tuty záchvat atd.) Teď chodí jinam, na doporučení kamarádky, která je s ním moc spokojená. Kamarádka má kočky Ani si od Hnízda nevyžádal jeho výsledky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:28
- Nahlásit
Dobrýý rááno fšem, co makčenko i těm, co nemakčenko.
Já jdu vyvenčit čokly a koupit si snídani, a pak sedám k učení. Ble.
Ofšem předpoklad dobrého učení rovná se vypnout především intronét, což je u mě vždycky problém. Přečtu 2 věty, a pak půl hodiny čumím do počítače. Ale dnes jsem si řekla dost. Ve čtvrtek mám dvě mazec zkoušky a musém vás vypnout. Heč.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:40
- Nahlásit
kachna_
pani, to je děs :/
Jinak dobrý ráno všem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:43
- Nahlásit
kachna_
No to je mazec. Chudák pes.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:46
- Nahlásit
Žumpo!
Bych chtěla taky terminátora, eště nic zázračnnýho doma nemám a esi to funguje, navrhnu to na nobelovku - pač v těch chlupech se už nedá žít!
Akorát nic nevím, co pro to mám udělat! Díky díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no a to ho otec tohohle veterináře (takyveterinář) před těma dvěma týdnama málem zabil, přotože mu snížil dávku léků na polovinu - šmahem, jednorázově, což všude píšou, že se nesmí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:52
- Nahlásit
Ty voe, nakoukla jsem u RD do tématu o haltinách a neměla jsem to dělat. Prostě vím, proč jsem na tu diskuzi nikdy nechodila... Bože, ti lidi jsou degeni.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit
pawLINka
Ty woe, vypadáš vypnutě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit
pawLINka
a mě furt ještě neschválili, tak se nemůžu dívat nikam
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:12
- Nahlásit
makrel
budes muset na navstevu k nekomu pripojenymu
pawLINka
jestli se nebudes ucit, skoncis v Tesku za pokladnou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit
leyenda
budes muset na navstevu k nekomu pripojenymu
tož to bude problém, anžto bydlím v pérdeli, jak se fčera vyjádřila Gerda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit
impact
Jsem se radši hned odpojila, protože ty kydy jsou na mě moc.
makrel
Buď ráda.
leyenda
jestli se nebudes ucit, skoncis v Tesku za pokladno
Posnídám a jdu na to. Tohle je dostatečná motivace.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit
leyendaahoj pani!predem zdravim,moje svagrova je taky za pokladnou a ma maturitu a dela si navic vysokou skolu,u nas bohuzel neni prace,takze musi delat na te pokladne,jo a vcera ji zjistili,ze ma v perdeli plotynky!uz ve svym veku,jinak mam aspon brigadu,roznos letaku,tak jsem zvedava,ve ctvrtek jdu podepsat smlouvu,aspon neco,protoze u nas fakticky nic neni!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit
pawLINka
Ofšem předpoklad dobrého učení rovná se vypnout především intronét,
Měla jsem na mysli totok. Už je to hodinu, cos to psala.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:28
- Nahlásit
leyenda
Dobré ráno, vždyť tak jsem to myslela s tím oplodněním vždyť jsem psala, že je frigidní a psíka by dřív sežrala, než by jí přefik
A Gerda má pravdu, aspoň ta štěňátka budou klidná
Gerda
Ahoj, ke koberci ti gratuluji, je to povedený kus a červený musí být také moc pěkný. Terminátor bohužel už mám objednaný a již nejsem z Prahéé, jsem konečně na vesnici, ale bohužel ještě do Prahy jezdím do práce. Nesnáším práci-chci být rentiérem!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:29
- Nahlásit
nemethova5
bych se nedivila, dyby ty plotynky mela spatny z ty pokladny, ja chapu, ze v urcitejch situacich si clovek nemuze vybirat a vzit co je, roznaset letaky je dobry, jeste se projdete, mozna muzete sebou vzit i psa, ne? Tak jsem pro vas moc rada
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:31
- Nahlásit
impact
A jo tááák. Tak byla jsem mezitím nakupovat, vyvenčit pséky, teď jsem snídala, kafrám s kámoškou přes skype a čtu na netu o kozím mléce. Ale už fakt jdu
|