Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4302 . 4303 . 4304 . 4305 . 4306 . 4307 . 4308 . 4309 . 4310 . 4311 . 4312 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 10:56 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

davidkova renata
fůůůůůůůůj, vedro neeeee. V létě budu nadávat na vedro! Kdo mi bude přicmrndovat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 10:57
- Nahlásit

makrel
nesnáším vedro, když člověk musí nosí kraťasy a ještě se potí jak prase!
přesně! Seš můj člověk! Mám ráda teplo, když můžu mít kalhoty, triko, kolem pasu mikinu, jdu si a nepotim se.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 10:58
- Nahlásit

Gerda
Mám ráda teplo, když můžu mít kalhoty, triko, kolem pasu mikinu, jdu si a nepotim se.
Jo, přesně konečně někdo, kdo je normální a nechce se potit jako prase.Můj pes taky nemá rád vedro, už včera to na něj bylo moc, v létě zase bude placka a budem chodit brzo ráno nebo až večer.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:00
- Nahlásit

kachna_
Zkusilas ty nižší úrovně na dětech nebo na Mášenkovi?
No jistě, na Mášenkovi. Jsem se s tím vůbec nemazlila a napálila jsem mu tu největší perdu . Říkal, že nic moc. Asi fakt nic moc, páč on je cíťa a každý bebínko děsně prožívá. Jdu to zprubnout na Texála, právě začal budovat další tunel, tak zjistíme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:03
- Nahlásit

makrel
nechce se potit jako prase. Můj pes taky nemá rád vedro
hele přesně to byl důvod, proč se mi líbilo v tom polsku u moříčka - sice svítilo slunko, bylo sucho, ale bylo to na gatě a tričko + tu mikinu kolem pasu, chodili sme po pláži, nikdo se tam neválel, foukal vítr, takže psové mohli běhat, koupat se, celej den strávit venku, a přitom se vůbec nepřehřáli a lidi taky ne. To se mi líbilo moc. Zato ten Split byl brutus - vedro jako blázen starý, mařena div duši nevypustila, musela sem jí máčet násilim, den sme stejnak strávili v kempu pod stromy hledajíce stín a chlad.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:06
- Nahlásit

Gerda
hele přesně to byl důvod, proč se mi líbilo v tom polsku u moříčka
To je přesně ten důvod, proč nejezdím k moři, představa, že tam budu funět někde na pláži a opékat se nebo zalízat do stínu je děs. To radši hory, přes den hezky a večer pěkně vaťáček

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:11
- Nahlásit

makrel
představa, že tam budu funět někde na pláži a opékat
to je můj sen...
a mýmu psu vedro asi nějak neva bo se se mnou vopaluje jak profík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:13
- Nahlásit

davidkova renatano to verim,me vedro desne vadi,musim byt zalezla porad ve stinu,hajan taky a amin asi taky!mas meila,mam zas.any,zku.veny den!!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:15
- Nahlásit

nemethova5
no to verim,me vedro desne vadi,musim byt zalezla porad ve stinu,hajan taky
takže už jsi s náma v protivedřím spolku. Už jsme tři!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:16
- Nahlásit

makrel
Já do toho s váma nejdu, přidávám se k Davídkový . Musí být vedro, úplně šíleňácké moc, celý dny se pak budu válet u vody a plovat . Doufám teda,že od loňska něgdo chytil toho sumce Zima má být v zimě, v létě má být léto

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:17
- Nahlásit

makrel
Jasně že to u moře nemá cenu, lidi se válej jak vyvržený vorvani, smrdijou, sou opocení a natlačení na sebe. Chce to útesy, kde nemají kde ležet, hajzli.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:18
- Nahlásit

Gerda
jo, fuj, jsou jak bílí a pak červení spálení hroší

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:19
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
Hele děfčata, zhodnotím situaci na neděli. Buď pojedu pro Renatu a Bambiho nebo pro gerdu. Čas T bude nastvan podle toho, koho budu v Praze vyzvedávat. Tak to teďkonc je. A zbytek se upřesní podle toho, jak bude zítra kryčovi.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:21
- Nahlásit

Já jedu makat a pak ven, tagže nepište, bo to pak večer nestihnu dočíst!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:21
- Nahlásit

makrel
a teď si vem, že vyhraješ zájezd do dominikánský republiky, tam tě vyflusnou na hotelovou pláš, ležíš, smrdíš si, potíš se, si spálená a pak jedeš domu. Votrávená až na půdu. A někdo se tě zeptá - jaký to bylo v dominikáncký republice? A ty řekneš - měli pěknej hotel a pláš. A uš nic. A 14 dní si jen spala ve vedru na pláši.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:24 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Gerda
a teď si vem, že vyhraješ zájezd do dominikánský republiky
bych ho okamžitě prodala Biluši nebo Davítkový, podle toho, která by dala víc
A kdyby to nešlo, tak bych celé noci někde pařila a přes den chrápala

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:36
- Nahlásit

Gerda
smrdíš si, potíš se,
se koupeš v teplém moři né

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:39
- Nahlásit

makrel
Biluše by nedala vůbec nic, páč k smrti nenávidí narvaný letoviska, pláže hlavu na hlavě, lidi hromadící se v davu a lidi vůbec
Biluše má ráda horko na soukromé zahrádce, u vlastního rybníčku a na soukromé plážičce s vlastním sumečkem . Bes lidí

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 11:41
- Nahlásit

makrel
bych ho okamžitě prodala Biluši nebo Davítkový
nebo alekse, ta je stejná.

Baico
Jasný, zavoláme si a řeknem si.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:16
- Nahlásit

makrel
Biluše by nedala vůbec nic, páč k smrti nenávidí narvaný letoviska
a davítková je pro změnu lakomá

Biluška
nastavilas dobře tu "Největší šlupku"? Já s tim měla celkem problém, protože to vymejšlel někdo, kdo rozhodně nepoužívá mozek (ta intenzita se nastavuje uvnitř obojku). Omlouvám se, jestli ti píšu něco, cos udělala, taky mě to dokáže vytočit na nejvyšší míru, mrzí mě, že to nefunguje a přemejšlim nad možnejma příčinama.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:17
- Nahlásit

fuuuj vedro taky nesnasim pridavam se do protivedriho spolku, ted je hezky i kdyz by mohlo byt malinko chladnejc, zase abych uz mohla pestovat kyticky na balkone tak malinko teplejc, ale jen malilinko. Takze taky beru ty hory, ale musej tam byt vytahy k smrti nenavidim chozeni do kopce a skopce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:18
- Nahlásit

nazdar lidi, mám ráda vedro-většinou, loni jsem byla 4 dny na kypru-v červenci, jsem idiot, bylo tam na padnutí, jediná činnost která se dala provozovat byla velmi pomalá chůze se kterou jsem počítala kolem 70ti let, nenažrali jsme se, protože do všeho dávaj skořici, myšleno naprosto do všeho-brambory, rejži, maso.......tak tam mi vedro vadilo a velmi.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:26
- Nahlásit

Gerda
pani ja vam uplne nevim jak dlouho v te Libři budu,vetoj konci v jednu pak, ze jede do Prahy neco vyridit, takze pocitam tak ve tri me i s trinozkou nalozi a pojedem k nemu, kastrace tak hodka, chvili budem okukovat stul a povidat si, takze spis nak k veceru to vidim asi. Si rikala, ze chces pak s Nanou naprochajdu tak abyste nesli za tmy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:28
- Nahlásit

lucYnka XIII
neva, když bude už večer, vyvenčim si jen po cestě z parkingu

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:32
- Nahlásit

kachna_
Já s tim měla celkem problém, protože to vymejšlel někdo, kdo rozhodně nepoužívá mozek (ta intenzita se nastavuje uvnitř obojku).
Aha, tak v obojku jsem nenastavovala nic. Jenom na té zapínací krabici. Na obojek koukám a nic tam nevidím . Nechám to Mášenkovi, na mě tyhle technický věci nejsou
Ale na Texála to funguje, sice se zpožděním,ale funguje . Asi má nějaký moc dlouhý ten reflexní oblouk, či co. Proběhne plotem a metr za ním zařve. No aspoň, že zařve, že to cítí. Akorát teda budu muset něco udělat s tím, aby to cítit už před plotem, za ním je mi to houby platný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:46
- Nahlásit

Biluška
no, jak to tak říct. Přečti si návod!!!
http://www.dogtrace.cz/pdf/Navod_d-fence.pdf
To, čím jste kroutili je rozsah výstražný a korekční zóny.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:50
- Nahlásit

kachna_
To, čím jste kroutili je rozsah výstražný a korekční zóny.
Výstražnou zonu jsem pochopila. O tý druhý mi Mášenek tvrdil, že to je "šlupka". Dostane do dršky až přijde a za trest bude zkoušet a já budu hodně dlouho nastavovat zonu

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:00
- Nahlásit

Biluška
O tý druhý mi Mášenek tvrdil, že to je "šlupka"
no tak logický by to bylo, ale nevim, proč u českýho výrobku hledá logiku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 16:56
- Nahlásit

ted sem byla ve schránce a žádnej zájest do domynykáncký republyky tam nejni,gdo za to může at ho okamžitě,ale ihnet pošle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 17:12
- Nahlásit

davidkova renata
Sem nebyla ve schránce, ale byla sem na poště. Přišel furmizázrak od Lucynkystimčislem a ta filozofická knížka od pana argoska . Tímto oběma velice mnohokráte moc děkuji

Tahle slečna za mě poděkuje panu argoskovi

Lucynkastimčislem má poděkování tady - klikni na "tvůj nový dům" a nezapomeň se podívat do ložnice

<< 1 ... 4302 . 4303 . 4304 . 4305 . 4306 . 4307 . 4308 . 4309 . 4310 . 4311 . 4312 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání