Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4284 . 4285 . 4286 . 4287 . 4288 . 4289 . 4290 . 4291 . 4292 . 4293 . 4294 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:02
- Nahlásit

Alexa
Tyhle talíře mám taky . Minule zas Gerda měla stejný jako já...koukám, že celá žumpa má stejné bytové vybavení

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:05
- Nahlásit

Biluška
koukám, že celá žumpa má stejné bytové vybavení

co se divíš žumpa no

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:07
- Nahlásit

Alexa
co se divíš žumpa no
To je fakt . Hele, jsem si rozbila hrnek s poměnkama a včil mi chybí do sérvízu. Tak kdyby ho něgdo mohl obětovat a poslat....

Jdu se svalit, jsem úplný mutvolák.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Biluška
jsem si rozbila hrnek s poměnkama a včil mi chybí do sérvízu.
takovej stručnej popis hoď sem foto, určo ho někdo má a hoď ho rychle mám hafo hrnků jako ceny, tak gdyby náhodou aby ho nevyhrál něgdo m imo žumpu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:37
- Nahlásit

Biluškano ty vo.e!nestras s krcni pateri,je fakt,ze ja s pateri problem mela,ale,ze by to melo souvislost?musim pozjistovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:45
- Nahlásit

nemethova5
může to být od páteře, mě třeba od páteře fest bolí hlava už asi 15 let a dlouho se nemohlo přijít na to proč.

all
zaráží mě mentalita některých lidí, dnes u veta jsem potkala známou, chová jorky, ted´ má štěňata 3 týdny, fena - matka hubne, nežere, nepije, včera byly na klinice v praze tam jí vůbec nepomohli, tak jela dnes k mému vetovi, fena je teda špatná, už tam ještě ted´ večer jedou podruhý asi na kapačky, nechtěla o tom moc mluvit, když se narodili štěňátka, tak jí chovatelka od které má fenu poradila at´ jí namočí granule a zaleje tatrou mlíkem, tak to udělala a čuba se jí totálně zesrala a jak je po porodu organismus zesláblej, tak jí z toho nemůže doted´ dostat, když jsem se jí ptala co jí to napadlo, tak řekla, že neví, snad bude čubina dobrá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 22:11
- Nahlásit

Děfčata nějaká novinka? Už je mamka z bránění? Neznásilnili jí f tom hvozdě? Konečně? My už máme ovenčíno, dělám si chladno v ložnici a pudu spáti. Už máte práci pro kejtlin?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 22:21
- Nahlásit

Gerda
sežeň mě něco u tebe v práci!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 22:32
- Nahlásit

Alexa
šmarjá krásný pudlata! Ouplně jako myšky. Nemám takové talíře, jen ty, co má biluše.

kejtlin
ty blázne, u nás je stop stav )))

Du spát, gute rajze!

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 05:24
- Nahlásit

Fstávejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 05:52
- Nahlásit

Dete drit!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 06:54
- Nahlásit

leyenda
makrel
No vidíte, že sem vás to naučila . Ale přiznám se, že to chvílema vypadalo docela beznadějně . Teď ještě ten zbytek

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 07:27
- Nahlásit

ahoj lidi krasne rano preji ..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:01
- Nahlásit

gdo dělá vejcuc ze fčera???
jinak nestíííhám dnes vyhlášen Den literárního klidu!!!!!!! za chvílu je zde kladeč a hajzlík zmizí f propadlišti dějin..,co fčil???
Gerda
aleksa
taxme fčera bránili,došlo k několika komyckým situacím,např.že sme si na chvíli napřed sedli na lavičku neš se eště víc setmí a paxme se přesunuli do lesíka na boční cestu.Péta položil objemnou tašku a začal se svlíkat..jako nekecám,slík se úpa celej,měl jen slííípky...převlíkal se asi hodinu fčetně ponožek..sem se jen modlila aby nigdo třá nešel .Nána řvala jak kráva,slyšet to bylo asi aš v jílovým.Nicméně baterky nemaje,posvítili sme jí zapalovačem,ale bylo to zbytečný..neměla absolutně problém,akorát prej bježela pomalejc neš normálně..bodet ne,byla to steska hrůzy bo samý kořeny,křoví,stromy ,klacky a pod.Mám zlomený asi 3 nohy a 5 rukou.sme jí to eště stížili bo viděla sice jakým směrem fík bježí(votočit prostě nešla ),ale pak von různě zahýbal do jinejch směrů a dycky ho dostihla a kousla .Nevim essi tam něgdo chodil f tu dobu,ale asi uš nebé bo fík řval jak kráva,mlátil nánu vobuchem,ta vrčela jak generátor a jaxe pustila tak zas řvala..no děs.Paxme skusili něco jako avýzaci,ale já věděla gde fík sedí,tak to nebylo úpa vončo..sice ho nějak cejtila,ale zpočátku řve jak krááááva a táhne nepříčetně..sklidní se aš za chvíli,to pak i čmuchá..no nevim..uvidíme.Paxe fík zas hodinu převlíkal a domů se dorazila přet 22h...JÁ
du něco dělat..

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:03
- Nahlásit

davidkova renata pekne zazitky parada jakooo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:11
- Nahlásit

zdar žumpo, mám not´as natajno za rohem, mám opět pásovce, to bych se posrala, takže injekce na podporu imun ity, asi nic moc, ale to je z těch nervů, co jsem měla s gošou. zatím pásovce mažu mastí, ale asi to nebude stačit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:48
- Nahlásit

NAZDAR ŽUMPÁCÍ
dnes je krásnej den, po o se jdu povalovat na kosmetiku, (já vím že už to nezachráním, ale jako relax je to fajn) a pak pudu s čoklama ven a zkusím s Barčou tu stopu
davidkova renata
dnes vyhlášen Den literárního klidu!
to je jako svátek???? budem slavit???? bude hostina?????
Péta položil objemnou tašku a začal se svlíkat
hele počkej až se to dozví Alešek, že s ním nic
neměla absolutně problém,
no vidíš tak už jsi f klidu????
kejtlin
mám opět pásovce,
to chce novou práci, co chceš dělat????

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:49
- Nahlásit

davidkova renata
)))) Peťa je prostě roztomilej, už mu uděluji číslo JEDNA, už to neni dvojka )) A nechtěl by někdy fižirovat aji u Aleksičky? Bysme ho nabrali, dyby měl alešek s rodenem zásek... Nána je zlatá, vona prostě kousne dycky, hlavně dyš kousne. Ti řikam, sem se smála jako blázen starý, dyš sem koukala na ty vídeja, kde jedinej profesionál byla Nanda - vy ste se tam prali s aleškem, váleli se po kanapi, jenom Nána statečně držela za rukáf a smýkala urputně aleška po klubovně ))) Takže výsledek je takovej, že vodíš koloušky do lesa, aby se slíkli a křičeli? Fakt mě zajímá, co obětuje Aleksa, ty uš si ztratila vše ))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:51
- Nahlásit

Gerda
že vodíš koloušky do lesa, aby se slíkli a křičeli?
vono jí asik už nic jinýho nerozpálí

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:52
- Nahlásit

Alexa
moc se nesměj, ty uš máš OPT? Všechny? Nebo se jen bojíš večer s kolouškem do lesa?

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 08:54
- Nahlásit

kejtlin
to bude tím dlouhodobým stresem,ne za jeden den s Gošou. A nemůžeš si tu práci nějak oblíbit třeba?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:35
- Nahlásit

Alexa
na kosmetiku

tak už jsi f klidu????
ne!
Gerda
A nechtěl by někdy fižirovat aji u Aleksičky?
no já ho samosebou uš lámala,že ho aji přivezem a moch by pravidelně dyby chtěly vobje strany..ale von nemá bohužel gdy bo út,čt,neděle je v Libni a zbytek v Berouně))))))))))))..tam se hodí,jedinej pátek má snad volnej,coš je na pikaču
že vodíš koloušky do lesa, aby se slíkli a křičeli?
no nevim..alešek jako Bambi...
ale jinak to bylo fakt gůt,von prostě stál jen ve slípkách,já u něj samo voblečená a na vodítku fsteklýho vofčáka s pjenou u huby an se naň drásal..si přectafte dyby fakt něgdo šel
makrel
A nemůžeš si tu práci nějak oblíbit třeba?
to de hodně těško todlencto...

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:44
- Nahlásit

davidkova renata
no tak se někdy naložíme a pomašírujem nach beroun, no...Taky nemusí bejt celej zbytek týdne v Berouně, může snad jednu sobotu za 14 dnů přijet k aleksům, ne?

alešek jako Bambi
ty seš strašná kráva, vopravdu ))))))))))

si přectafte dyby fakt něgdo šel
fsaď se, že by se vyh, že by kolem nešel ))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
von prostě stál jen ve slípkách,já u něj samo voblečená a na vodítku fsteklýho vofčáka s pjenou u huby an se naň drásal..si přectafte dyby fakt něgdo šel
no co sodomagomora co jinýho nebo taky sádlomáslo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:48
- Nahlásit

Gerda
může snad jednu sobotu za 14 dnů přijet k aleksům, ne?
f sobotu je v Berouně
Alexa
sádlomáslo
jo tak todle je vono???

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:49
- Nahlásit

Alexa
proč se s Peťoj nedomluvíš, aby k nám jezdil aspoň jednou za 14 dnůch? Je to mocinky milej chlapec, dyš mu řeknem, aji se slíkne. Maryje uš si s nim trošičku i hraje, třá by taky bránila....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:53
- Nahlásit

Gerda
dyš mu řeknem, aji se slíkne.

to se jim bude líbit,těm italům

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
nemusí bejt přece každou sobotu v berouně, dyš v jílovym je taky hesky, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:58
- Nahlásit

Gerda
dyš v jílovym je taky hesky
no todle sem mu přesně řekla))))))))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
no todle sem mu přesně řekla
hele a gde v berouně fíkuje???Essi von není tam jak je Jirka

<< 1 ... 4284 . 4285 . 4286 . 4287 . 4288 . 4289 . 4290 . 4291 . 4292 . 4293 . 4294 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání