| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:28
- Nahlásit
Huž jsem z trekování zpátky. Bolí mě záda (musím si pořídi opravdový pás a ne jakýsi co jsem našla doma a co se mi pořád vyhrnuje nahoru), ale je mi fajn. Psíci šli kupodivu parádně (vzala jsem proutek do ruky a vysvětlila jsem jim, že se čuchat nebude, a pak tahali jak šílení), ale nenaučila jsem se skoro nic, pač jsem se kochala krajinou.
Jdu koupit MFdnes, pač tam možná budu vyfocená...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
pawLINka
dej si bacha, abys byla smyslupná!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
Biluškahm,tak to bych musela byti mladsi,krasnejsi a hubenejsi,to jo,to by slo,ale bohuzel nejsem ani jedno,tak pujdu drit do fabriky,nic jineho mi nezbyva a stacilo mi v patek,jak jsem se chytla s tema kravkama na pracaku,cele mi to podelali,jak jinak?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:34
- Nahlásit
nemethova5
a kde teda budeš pracovat, že to máš tak blízko?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:35
- Nahlásit
brezen2008tak tu mas jeste jednou omara,to je odchov od lidkyhttp://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1271669625-o mar3.jpg
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:35
- Nahlásit
makrel
Haha Teď jsem to četla, tak já teda smysluplně oznamuju, že jdu koupit tu MFdnes, pač tam budu vyfocená při canis na cvičáku. Delinka se poprvé setkala s mentálně postiženýma a byla nadšená (asi víc než z děcek).
Odcházím, páááá.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
makrelv shimanu pani v shimanu,ale jeste nerikam hop,bo taky me nemusi vzit,ze?
brezen2008
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:43
- Nahlásit
nemethova5
co by nevzali..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:52
- Nahlásit
Gerda
Myslim, že už mu slíbila, že nic nebude
njn tak to se pak ale nemůže divit že na rande nedorazí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:55
- Nahlásit
ahoj všem co drželi i nedrželi palce, goše téměř nic není , je to ta bursitida, nemám s tím nic dělat, vstřebá se to samo,kdyby ne, tak mi dá heparinovou mast nebo tak nějak se jmenuje, ale musela bych jí ty lokty vyholit aby to mělo smysl, jinak bych jí tu mastičku vtírala do srsti, kdybych to chtěla odstranit, tak si akorát zadělám na problém, donutila jsem ho udělat rentgeny, nález nulový, na jakékoliv závěry je samozřejmě brzo, rentgeny by měli smysl tak za 3 měs. nejdříve. jen mám omezit zátěž neměla by skákat-to neskáče a lítat jak magor, to dělá, ale nelítá tolik, když je venku sama, takže ji budu nechávat venku samotnou, úplně vypustit maso a dát asi na měsíc granule pro dospěláky a s menším obsahem proteinů. a sčučkovi mám prej vyřídit, at´ radši zůstane u výcviku a veterinu at´ nechá na někom jiným.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:57 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerdaaaa
tragedyje nemaj hovezi srdecka mate objednano jen ten zbytek
davidkova renata
hovezi hrub. maj tak mas objednano
all
Skubyckovi se zhorsilo srdecko :cry : dostal vyssi davky Enapu a dostane jeste dalsi leky bo se mu zacina delat vypotek asi, buuu muj milacek ma zit jeste aspon 7 let, bo jsem rozhodnuta, ze do 17 bude zit, tak drzte palce at mu lekyzaberou a jeste dlouho tu je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:01
- Nahlásit
pawLINka
Delinka se poprvé setkala s mentálně postiženýma a byla nadšená (asi víc než z děcek).
jak poprvé? A já su jako vosk, nebo co? Žádnej opravdickej menťák nemůže být menťákovitější než já při zkoušce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:01
- Nahlásit
kejtlin
goše téměř nic není
, tak hlavně že jsme ti to fčera psali, ale stejnak si z toho byla hotová
lucYnka XIII
Skubyckovi se zhorsilo srdecko
a kolik že mu je 10? to tady ještě určitě nějakou dobu pobude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:03
- Nahlásit
kejtlin
Neříkali jsme ti to náhodou?
lucYnka XIII
pani, bych s těma přáníma byla opatrná. Aby se vám náhodou nesplnili . Zažila jsem dva psy starší patnácti let (jednoho měl exmanžel a jednoho expřítel). Nechtěla bych být v jejich kůži. Bolelo je naprosto všechno, chuť k životu žádná, radost z čehokoliv taky žádná...ale jejich majitelé je strašně moc milovali a proto je nemohli nechat utratit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:05
- Nahlásit
kejtlin
goše téměř nic není
no prosim! Dobrá zpráva.
lucYnka XIII
nemaj hovezi srdecka
neva, za zbytek díky moc!
Skubyckovi se zhorsilo srdecko
jasně že Skubíčkovi držíme palce, jak jednou řekneš, že do 17, tak tu prostě bude, takže léky zaberou, to je jasná věc!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:11
- Nahlásit
kejtlin
tak vidite pani, zadna porad smula
musela jsem to napsat, Davidkova jiste pochopi, dyby nemela kolem sebe tolika chlapu, mela by vic casu a nemusela nam furt zakazovat psat
30 prispefku za hodinu a jeste k tomu smysluplnych nedam, Gerdo, to je na me moc, mam latyfundije
Nemethova5
to jsem moc rada, ze je hajanovi lip a taky ze snad bude robota, i kdyz blba
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
Biluška
pani to jste nepochopila, on tu bude do 17 a uplne zdrav vite?
Nenechala bych ho trapit pokud by to nemelo nejake smerovani k budoucnu k lepsimu, aspon doufam, ze ne, trebau tech kocek kdyz maj neco osklivyho ale je nadeje ze to bude dobre a maj pred sebou sanci na dlouhej zivot, tak tam bojuju, trebas tou amputaci Misky je to zdrave, mlade zvire a ac ji to par ni pozakroku muselo bolet, melo to podle me smysl, ted uz tu hopsa jako kdyby mela vsechny 4, ostatni vyhani od misky....
Ale pokud je zvire stare a neni nadeje, ze bude lip a ma bolesti, tak doufam, ze bych ho utratit dokazala nechat. Ja sama jsem si, kdyz jsem lezela rok v nemocnici s popaleninama zazila opravdu hodne bolesti a pro zvire to musi byt mnohem horsi, zazivat bolest, doufam, ze kdyby Skubycek moc trpel a nebyla nadeje, ze bude lip, ze bych ho nechala odejit.
Alexa
jj na podzim mu bylo deset
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
lucYnka XIII
hezky si pejska vopecovavejte a nehonte ho, uvidite, ze z nej budete mit jeste spoustu radosti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani to jste nepochopila
vona to nepochopila jen Biluše, my vostatní samozřejmě jo. A jasně že bude skubíček zdráf a silen, aby mohl oslavit minimálně opčanku v plné radosti!
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
pani, jsem si vzpomněla, jak jsem ti kdysi rikala o tom zveráči, kde maj srdce za 30 a hovězí s drobama za 18, ale to srdce taky občas nemaj. maj tam i jiný masa, ale ty nekupuju. je to tady: http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@ax=133133376@ay=1359 44768@at=zver%C3%A1%C4%8D@ad=maso@x=133138624@y=13 5942336@z=15
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:21
- Nahlásit
leyendahlavne,ze pani budou prachy,to je pro me dulezite,budu muset zatim drzet hubu,no.jo dokonce si i hajan poskakal polital,ma lepsi naladu a celkove mu je dobre,tak mi muj vet rekl,ze ho nebude zatezovat nejakym pigarem.
kejtlinhlavne,ze jsem ti to psala,ze at si dela milej scucka svuj vycvik a nesere se do veteriny,asi tomu tak rozumi jak koza petrzeli,nebo ja,jinak super,je to dobra zprava,hajanoj je taky lip.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
A tak to jo paní, to ste měla říct hned, že to bude sedmnáctileté štěňátko
Mimochodem, gdo mi šlohl ze stolu koňa ať ho ihned vrátí
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Pavliii
žiješ, jo? Co výstava? Prosimtě cesta do jílovýho je naprosto šílená, pojedem v neděli přes libeř, abychom si nerozmlátili auta - aleksa teda eště na konci tejdne prověří, jestli už zalili ty vyfrézovaný ďuzny.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
jsem vám nabízela to maso,ale od pošváře a hovězí srdce měli za 35 a ještě by to mělo bejt levnější,ale tobyste si museli pro to dojet do toho velkoobchodu....
jinak až bude ta něděle,co budete péct sebou, já jestli mám dělat zas bábovku,nic jiného neumím,tak aby se tam nesešlo 100 buchet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:24
- Nahlásit
nemethova5
ty máš práci? co, jak, kde?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:25
- Nahlásit
brezen2008
ale tobyste si museli pro to dojet do toho velkoobchodu....
no právě )))
Jedeš taky? A Lucka taky? S sebou toho moc dělat nebudem, zase bude kantýna
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
kejtlin
tak to je dobrá zpráva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
jinak vet si ze mě dělal srandu, ukázal mi ty rengeny a tam ty lokty vypadaj jako zlomený, ale to je chrupavka, která na tom snímku není vidět, tak mi ukázal jeden bez vysvětlování-to zas nejsem debil, abych si myslela, že má zlomenej loket, když chodí normálně, tak sem řekla, nó vypadá to jako zlomený, ale bude v tom ňákej fígl, tak mi říkal to s těma chrupavkama, pak ukázal druhou nohu a světe div se měla tam taky zlomený loket . ještě jí vypadla kanyla-díky mě, blbě jsem jí chytla nohu, když jsme jí přenášeli k rentgenu, takže samozřejmě lítali hodně sprostý slova ne teda na moji adresu, ale že když se to nepovede, tak jak jí přispí, že musí bejt ten pes gumovej a ne napůl probuzenej ku*va, do pí*i, že se to nestihne-už od rána měl blbou náladu, ten poslední snímek jsme stihli tak tak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
kejtlinhm,asi jo,ve fabrice,ale vubec z toho odvazana nejsem,ale vubec,jenze ted musim drzet hubu a krok,ponevadz prachy potrebuju,takze musim chvilku drzet na uzde tu svoji nevymachanou drzku,je fajn aspon,ze do roboty to budu mit par minut.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
ano jedu taky i s luckou,jenom napíše tady pavlínka v kolik se máme sejít a jedem,já beru jenom elišku,bo je skladná a potřebuje se trochu votrkat,jí vemu sebou boudičku jako na pelíšek ))
|