Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4284 . 4285 . 4286 . 4287 . 4288 . 4289 . 4290 . 4291 . 4292 . 4293 . 4294 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:36
- Nahlásit

Alexa
to je to volno se kteryms nepočítala nebuj zejtra pudeš makat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:38
- Nahlásit

makrel
paní,já jestli to vyjde,tak Eliška bude taky v jednom časopise,jestli uhádnou co je to za kří¨žence a dasty bude mít článeček v jiném časopise a snikým jsem se nevyspala

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:41
- Nahlásit

jééé teď jsem si fšimla že se klárka s oválem přesunula na mýho psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:43
- Nahlásit

makrel
nemethova5
Alexa
zas nebudu v noci spát, když si nevemu prášek na spaní, odporem, že jdu zejtra do práce.
jásám, ale přesto mi je nějak na pí*u.
jezevčice dobrá, za chvíli ji přepíchnu metacam, sem chtěla at´ mi na ty záda ho taky píchne pod kůži a nechtěl veterinář.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:47
- Nahlásit

kejtlin
odporem, že jdu zejtra do práce.
hele a to bys vážně někde v okolí nesehnala něco jinýho, když jsi z tohodle tak hotová??????

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:47
- Nahlásit

Alexa
zadneho Danka neznam, bydli tam muj vet Hrib, on ordinuje v Jesenici, ale bydli v Libři

V libři ma naky Danek ordinaci?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:48
- Nahlásit

kejtlinhele ten metacan je jak movalis,jestli mas doma movalis?hele,mi je taky nejak na pi.u!od toho trhani tech zubu mam neco s levym uchem,esli mi tam nevlezl cvrcek jak te pani chovatelce,co ukazovali na nove v TV zpravach a bude to i ted ve zpravach na nove,anebo mi tam klivci fazole,to se taky jednomu stalo!

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:50
- Nahlásit

nemethova5kejtlin
nechte toho a buďte pozytyvní!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:52
- Nahlásit

Alexa
bohužel nesehnala i když sháním, všude mi řeknou že bud´ jsou problém moje diptrie, i když není vidět že mám silný, nebo že budu chtít brzo pézetka což je volovina, a mám bohužel jen maturitu a to je vzdělání na ku*du.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:55
- Nahlásit

makrelja jsem tak pozitivni,az me z toho boli ucho,leve!

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:55
- Nahlásit

nemethova5
aha sakra, tak to trošku uberu, nechci aby mě bolelo ucho!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
V libři ma naky Danek ordinaci?
nad Libří, ale je děsně drahej tak bych se právě divila.
kejtlin
jsou problém moje diptrie,
prosímtě a kolik máš????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:57
- Nahlásit

makrelno ty voleeee,vyklicenou fazoly mi jeste z ucha netahali,jak jednou chlapovy!!!!!to je mazec!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:59
- Nahlásit

Alexa
sedm na dálku,bez brejlí jsem naprosto slepá

makrel
Člen
- Nahlásit

nemethova5
vyklicenou fazoly mi jeste z ucha netahali,
a jak se mu tam dostala?

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Cus, musíme se domluvit na vrácení botiček, dík za ně. Naštěstí nebyly potřeba, ale stejně jsme nedošli, nechali jsme se vyzvednout kousek před cílem kvůli kolenu partnera. Psiska ale byli suprovní. My jsme zabloudili hned na začátku, kámoš nás slepě následoval a zabloudil s náma, nadešli jsme asi dvakrát víc než jsme měli.

A jinak, co na něho říkáš?

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:03
- Nahlásit

kejtlin
sedm na dálku,bez brejlí jsem naprosto slepá

já měla 8 a v práci mi to teda nikdy nepřekáželo. A co máš za školu???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:05
- Nahlásit

Mucholabkajako super!!!myslim pritula!je happy a je pro psiska,to jde videt,tak backory nespechaji,hajan mi rekl,ze s nejakyma botama mam jit do ři.i!necham je pro amina,takze to prosim te nespecha,hele,vis jak se to rika,neni trba zvitezit,dulezite je se zucastnit,psum se to libilo,tak fajn akce,ne?helekdybych sla s vama,tak se tutove taky ztratila i s buzolou!no amin taky radil jak zbesilej,jestli pojedu na cvicak ve stredu tak ti poslu amina jak kouse,to je hotovej drajvovej magor jak hajan,to se mi libi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:05
- Nahlásit

Alexa
zemědělku, takže škola na píču

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:09
- Nahlásit

kejtlin
zemědělku, takže škola na píču

ale prosímtě, podstatný je že máš maturu
u nás dělá třá kuchařku vyučená kožešnice a jedna úča má rodinku a jedna gympl, takže neřeš zaměření školy, ale že máš maturu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:12
- Nahlásit

Alexa
ale maturita je málo to má dneska skoro každej,to už absolutně nic neznamená.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

kejtlin
to už absolutně nic neznamená.
ale houby, pořád lepčí než jen vyučení. Co třá k cajtům????
nebo si udělej vejšku

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:20
- Nahlásit

Alexa
kejtlin

vzdyt se Kejtlin na vejsku chtela hlasit, ne? k cajtum ji s tema ocima asi nevemou,
co neco podnikat? Udelat se sama pro sebe - nebo na to nejsi typ?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:24
- Nahlásit

Alexa
k cajtům mě nevezmou kvůli očím, na vysokou mám podanou přihlášku. podnikání tak to vůbec!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
k cajtům mě nevezmou kvůli očím, n
zkoušelas to nebo jen myslíš???? ani měšťáci? Jak to je od vás daleko do Práglu????
ještě mě napadlo ptala ses na úřadě městským nebo jakej tam máte???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:30
- Nahlásit

Alexa
mám mezi nimi spoustu přátel, takže to vím, vracejí adepty už s jednou diptrií, mě by vzali k pejskařům, že by udělali vyjímku ale max. 3 dioptrie. i když mám gígl, kterej by mohl vyjít, ale neumím moc dobře lhát, známýmu se šesti dioptriema to prošlo.
do práglu na kraj asi 20-25km

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:34
- Nahlásit

kejtlin
do práglu na kraj asi 20-25km

já ti nevim, já bych asi rači dojížděla, než bejt zničená z práce a v Praze máš větší šanci něco sehnat. Když si vzpomenu tk jsem dojížděla od nás do Prahy (je to taky 20km) asi 10 let a to jezdil jenom krajskej bus jednou za hodinu a odpoledne míň, dneska jezdí snad po čtvrt hodině PIDka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:38
- Nahlásit

Alexa
všechny životopisy posílám na místa do prahy, ani nemyslím, že bych něco sehnala jinde, ale jsou přesvědčení, že budu mít brzo pézetka, mám pouze maturitu a cizí jazyk umím základně tj, že se v infinitivech možná domluvim.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:54
- Nahlásit

nemethova5
hele,mi je taky nejak na pi.u!od toho trhani tech zubu mam neco s levym uchem,esli mi tam nevlezl cvrcek
To taky klidně může být od krční páteře. Já už s tím válčím několik let. Začalo to jako bolavý zub, fakt jsem si byla jistá, že mě bolí stolička. Zubák tam žádný kaz nenašel. Pak mě najednou přestal bolet zub a začalo mě bolet ucho. Festovně. Šla jsem na ušní, nic tam nenašli. Pak už jsem sama nevěděla co mě bolí, páč mě bolela celá huba napravo. Potom to přestalo a za dva týdny se to přestěhovalo nalevo. Z ušního mě posílali k zubákovi, od zubáka na krční...sběhala jsem celou polikliniku včetně gyndy , bolestí jsem lezla po zdi a furt nevěděli z čeho. Pak jsem jednou v noci skončila na pohotovosti a tam konečně doktorka poznala, že je to od krční páteře. Pořád se to vrací, ale už vím co to je, takže rozcvičím páteř, rozmasíruju trapézy a je klid Schválně si zkus protáhnout páteř, třá ti ten cvrček z ucha vyleze

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:01
- Nahlásit

tady máte pudlata

kejtlin
je to těžký, ale neklesej na mysli, určitě něco najdeš

<< 1 ... 4284 . 4285 . 4286 . 4287 . 4288 . 4289 . 4290 . 4291 . 4292 . 4293 . 4294 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání