| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:30
- Nahlásit
Alexa
na co má holka z města lopatu na sních???? Si prohazuješ cestu dopráce???? Prej na co, na odhazování sněhu přece, tutozimu jsem jivyužila celkem hodněkrát. Tady byl sníh i ve městě měsíc vkuse.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:31
- Nahlásit
makrel
A hrábě nemám, bo jsem holka z města. Mám akorát lopatu na sníh
No co se dá dělat, tak budeš okopávat, motyček je dost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:32 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Alexa
jak jako?
já myslela, že je to na konci května )))) Radši si vezmu dovolenou už teď.
Už sem si jí vzala, od 6/5 do 10/5. Nepudu ani ve čtvrtek do práce, ani pak v pondělí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
Neměl by být v medovníku spíš med?
ten tam je taky, ale místo cukru se do krému dává med a karamel a mě se ten karamel tentokrát mooooc povedl
Gerda
já myslela, že je to na konci května
na konci května je Kristýna, tam chce Renča taky asik jet ta je tuším ten víkend kol 23.5. Tam je krásně, tam bych jela taky fandit.
No a mohl by se tam naplánovat srazík, jsou tam moc krásný procházky do Polska a do Německa
hele hraniční fotka:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:36
- Nahlásit
Alexa
na konci května je Kristýna, tam chce Renča taky asik jet
jo, to už sme se domlouvali, že se pojedem podivat i na Krstýnu, s tim se počítá. Takže se akorát domluvíme, kam eště vyrazíme, dojednáme ubytko a bude. Bajkonurka snad taky pojede, ale to se uvidí, jestli už bude mít mimi nebo ne.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:38
- Nahlásit
PODAVAM HLASENI NEJDRIV SEM SE ZTRATILA NA NEB SEM BLBE ODBOCILA A CESTA CO TRVA NA KOLE TAK PUL HODKY TRVALA JAKO HODINU A PUL PAK SEM SE NASLA TAK POHODA DO CILE DORAZILA ..LISKA TAM BYLA SKVELE HLIDALA ,JA FOTA NADELALA TED JA JE DU NASOUKAT NA RAJCE A VY JE KOUKAT POVINE ME TA CESTA STALA MALEM ZIVOT A HLASIIM LISKA 2 HARAAAAA NENI NAKRYTAAA A MA LISKA JEDNA SE SNAZILA KREJT OVSEM NEMA CHUDAK KULKY
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:40
- Nahlásit
Biluška
hele ty uz sazis sazenice ven? sem ted studovala nake moudre fora zahradnicke a pisou zeaz po 15.5. to mam dat ven tak nevim mit tak doma kelimkyse saazenicemi se mi nechce (teda zatim mam nezasete seminka) ale teoreticky ze jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:41
- Nahlásit
Gerda
to už sme se domlouvali, že se pojedem podivat i na Krstýnu, s tim se počítá.
no tak ale to by chtělo domluvit a objednat chatičky, páč ty pjekný jsou brzo vyprodaný a hodně chatek je zamluvenejch pro závodníky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele ty uz sazis sazenice ven
Jaké sazenice? Ona sází latimérie a ty jsou otužilé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:42
- Nahlásit
Alexa
se teda obávám, že davítková nebude moct bejt na jednolůžáku... ))) Tak se domluvíme v sobotu?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:49
- Nahlásit
makrel
Jaké sazenice?
no salatu a tak. ja chci sazet na balkon tak tam by to moznaso ne?
Latimerie se sazi az v cervnu jsou teplomilne ted jsou jeste v kelimcich za oknem moje uz jdou docela hezke jednu sazenici latimerie jsem vam vyfotila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:57
- Nahlásit
tagže to je výborný ,proč vydávám zákas psaní dyš to stejně nigdo nerespektuje?!
kejtlin
jídla vem co se ti nacpe do auta,jede i gerda,tagže...
isdpch
eště k těm ztrátám při hodu balonkem na provásku...mě se zasejc i stalo,že se nějak vymk kontrole a jebnul mě do xichtu a do hlavy.. ,dyš se béš dšdo snažit,moch by sis vyrazit i nějakej ten zup
dlašky sou komplexní,ted sem vytřela bordel doma a du vytírat bordel f práci...něgdo holt umí žít..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:14
- Nahlásit
Biluška
esli ten salát nebudeš mít ve skleníku, tak bych s nim asi eště počkala, nebo ráda ledovej?
V sobotu bude zataženo až oblačno, na většině území přeháňky, v horských oblastech smíšené nebo sněhové. Noční teploty 5 až 1 °C. Denní teploty 8 až 12 °C. Severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, místy nárazy 15 m/s. V neděli bude zataženo až oblačno, místy přeháňky, na horách sněhové. Noční teploty 4 až 0 °C. Denní teploty 6 až 10 °C. Severovýchodní vítr 3 až 7 m/s, nárazy 15 m/s.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:16
- Nahlásit
Pumpa
esli ten salát nebudeš mít ve skleníku, tak bych s nim asi eště počkala, nebo ráda ledovej?
Detailisto. Se ztrátama se počítá. Buď to rozšlapou psi, nebo to zdechne na následky mé péče, nebo to umrzne. Dospělosti stejně nedožije
lucYnka XIII
Dávám to normálně ven a večer přes to dycinky přetáhnu folii. Ráno ji zase odkreju. Zbytek viz výše
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:20
- Nahlásit
davidkova renata
mě se zasejc i stalo,že se nějak vymk kontrole a jebnul mě do xichtu a do hlavy..
Tak to odpovídá, to je f pořátku.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:20 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Biluška
jo tak to je jiná, to bych pjestovala rači kaktusy, v těch psové šlapat nebudou a péči taky nepotřebujou žádnou ekstra...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:21
- Nahlásit
já koupila tenisáky v tesku - 27 kusu za 150,- a dastymu vydržej to přežvikování furt,dokud ho neztratí
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:26 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
hm neni to tak dlouho, co byl táta na totálce a primář orto mu řek, že tydle přípravky, ať nekupuje, že gdyby ty prachy prochlastal, udělá líp... načež se schodli, že prasečí nožička či gumovej medvídek má lepčí chuť a tolik nestojí....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:30
- Nahlásit
Pumpa
jo tak to je jiná, to bych pjestovala rači kaktusy, v těch psové šlapat nebudou a péči taky nepotřebujou žádnou ekstra...
Ale to by nebylo vůbec zábavné
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:31
- Nahlásit
Biluška
myslíš, že překvapený pohled pumy, až by vtrhla mezi kaktusy by nebyl zábavný?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:38
- Nahlásit
zase bys ale vypadala blbjě dybys třikrát denně vokusovala prasečí nohu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:39
- Nahlásit
Gdyž tak řekni, zorganizujem ti sbírku na invalidní vozík.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:39
- Nahlásit
dyž je nemáš v řiti ouplně, tak to asi pomáhá, snd ty doktoři nejsou takový mrchy, aby to dávali pacošům dlabat jen tak...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:47
- Nahlásit
hele sorry že měnim téma, ale musim vám napsat, jak nám před barákem před vokny spinká pán a má pod hlavou soklík vod plotu.... je milej, mám zavolat měšťáky?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:51
- Nahlásit
tuhej neni, teďka se zamlel.
to se tu neděje často proto sem z toho paf...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:57
- Nahlásit
Pokud chceš mít do každého mobilu, který donese vykouslou díru a spolknuté tlačítko "2abc".... vyzouvání bot jí taky jde dobře, pokud teda počítáš předem s tím, že ti uhryzne nohu v kotníku....vyndávání prádla z pračky má na jedničku s hvězdičkou (ale to prádlo už nikdy nikdo neobleče, leda bys chtěla chodit v kalhotkách velmi erotického střihu). Zase na druhou stranu ti může zajistit vždy volné místo v tramvaji a podobných zařízeních. Ostatní lidi dílem povraždí a dílem utečou v pudu sebezáchovy
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 16:00
- Nahlásit
tak tendle pán, ten vypadá spíš na delirium tremens...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 16:04
- Nahlásit
von bude sraz v lobči u mělníka? tak to je bezva!!!!!!!!! konečně někdo přijede k nám.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 16:08
- Nahlásit
Achjo, vedle je Piksly dvojnice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 16:09
- Nahlásit
Pavliii