| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:05
- Nahlásit
nemethova5
počkej ta tam chodila tak před 10ti lety možná je to ještě dýl, možná bude znova chodit, určitě to je lidka ale nevím jestli jeřábková, odkud jí znáš?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:08
- Nahlásit
pawLINka
Já chci taky sesazovat a svrhávat přecedu, můžu?
Jinak jsem se právě dozvěděla, že jsem pozadu za schedulem a musím to dohnat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:08
- Nahlásit
kejtlinmela jsem si od ni brat stene po hane,ma chovku z dvorakova sadu,je kousek od melnika,chce taky odejit ze cvicaku,delaji ji desny naschvaly,prave,ze hodne predseda,koukam,ze je to vsude nejak vesele,byla se psama i u me na navsteve,jenze ja si nepockala a vzala si stene prave ze slovenska.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:10
- Nahlásit
hele )))))))))))
http://www.novinky.cz/koktejl/196905-mlady-otyly-a siat-zpiva-jako-whitney-houstonova.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
nemethova5
jo tak to je určitě ona!!!!!ale už chodí jinam, ale odešla kvůli němu, on dělá naschvály všem, kdo mají dobrý psy a nejdou mu na ruku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
kejtlinpresne tak,mas upa pravdu!takhle mi to stejne rekla jak ty,jo a ta co ma jen tu zopku,ma briardy,ze???briarda od ni si chce vzit kamoska,ja ji chtela odradit,ze to neni zrovna koser,ze pavla firlova od nas ze senova ma fakt dobry psi,hlavne vycvik,no neco mi lidka rikala,ale to bych ti napsala meilem!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:16
- Nahlásit
čau žumpice....
Hádejte co měl dnes Clarke k véče?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:17
- Nahlásit
Pumpababicku?????a karkulku jako navdavek.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:19
- Nahlásit
Alexa
pošli mi jí sem
nemuzu, zadnou nemam, jednu ma PaWlinka, ale ta se schovava a vali po stole, tak nevim, jesli byste to nemela rychlejsi si ty saty slepit
ketty
to je z dneska? A to jsi ty?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:20
- Nahlásit
nemethova5
namá briardy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:21
- Nahlásit
leyenda
to je z dneska? A to jsi ty?
Bacha na ni, ona je všude a pokaždé vypadá jinak. Je to totiž chameleón
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:23
- Nahlásit
nemethova5
áááno a chutnala....
hele na prdeli se nám udělal takovej olysalej flek, tak dva cenťáky v průměru, vydedukovala jsem, že je to zapařený, páč se teď často koupal, dlouho schnul, změna ve žrádle nebyla, odčerenej je, vočkovat teprve budu, blechy nemá, klíště tam taky nebylo.... co vy na to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:23
- Nahlásit
Pumpa
Hádejte co měl dnes Clarke k véče?
)) ty si strašná roura )))) Je jasný, že sežral minimálně babičku a studentskou pečeť - inženýýýýýýr ))))))) Bajkonurka na tě uvrhne kletbu za hanobení rasy )))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:25
- Nahlásit
makrel
no to teda jo, dyt mela tmavy vlasy
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:25
- Nahlásit
leyenda jooo je to asi hodku staryyy ne to nejsem jaa ja fotila to je klientka na tech fotech ja sem videt v jinych albech jukni na ty s ralfem tam nekde sem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:26
- Nahlásit
kejtlinaha,tak to nebude ona,o nejake takove mi mluvila,byla pekne nastvana,jak ji hazeli klacky pod nohy,ale kdyz se melo jit na zkousky,tak to jim byla dobra,jako do poctu,pak udelala vzdycky zkousku na vybornou,nebo na dvojku,pak se k ni obratili zady,a ani ji nepustili na plac si sem tam pocvicit,bych se na takove xsindly vys.ala!kvuli takovym jsem sla na cas do klubu čkno a jezdila si na zkousky a zavody za sebe!a vubec mi to nevadilo,ba naopak,pak mi zavolala marcela a jsem uz tretim rokem u nas v rychvalde,bo se tam chovaji upa normalne,a nedelaji se tam mezi sebou poluvy a dalsi veci a hnusarny.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
leyenda tady sem jaaa
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/hafici/#album ja zas takovej chameleon nejsem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:28
- Nahlásit
Pumpajo to muze byt,jak je zapareny,jo z toho jsem mela vzdycky strach u hajana,aby nebyl zapareny,no muze byt,ale co na to ti fakt neporadim,jinak pekny fotky.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:28
- Nahlásit
Gerda
áále nene, to jen tak pro odlehčení... náhodou ten šáteček má Clareček moc rád, víš?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:30
- Nahlásit
nemethova5
kukujem
z tohohle jsem podělaná, zejtra v devět mastíme k vetovi, aby ten šátek nemusel nosit na perdeli...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:31 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Pumpa
náhodou ten šáteček má Clareček moc rád, víš?
důležitý je to slovo NÁHODOU )))))) je úžasnej!
edit - zrovínka sem na tebe myslela fčera, dyš mě napad verš - měla by k nám přijít Pumpa, ať je běloušů plná žumpa.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
makrel heleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee leyenda
ale umim i takle vypadat
a jeste muzes juknout sem at me poznas
http://profil.lide.cz/larysekpitbul/profil/
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
Gerda
to aby přišel eště Bajkonůr, ať je to ten správnej hnůj....
to von je, ale nechce se fotit, jak vytahnu foťák, tak se dekuje....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
Pumpanebuj,mozna to ma fakt zapareny,neco mu na to daji bude klid,jinak moc pekny fotecky s clareckem
kettynerikaji ti nahodou ten chameleon
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
Pumpa
nebo může mít i plný anální žlázky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:39
- Nahlásit
nemethova5 jooo nahodou jooo ale az tady makrel a ted to vsude jeste hlasa a jeste prej ze sem vsudee to neni pravdaaaaaaaaaa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:40
- Nahlásit
Pumpa
mě se ti bělouši tak líběj, když sou huňatý a s velkejma pořádnejma hlavama a ušima, Bajkonůr je můj největší oblíbenec, je ke všemu eště chytrej. Klárk je taky chytrej? Hlavu na to má pěknou....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:40
- Nahlásit
Pumpa krasnyy fotaaaaa
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:42
- Nahlásit
kejtlin
no vidiš, ty mně nenapadly, já hlava děravá....
|