Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4194 . 4195 . 4196 . 4197 . 4198 . 4199 . 4200 . 4201 . 4202 . 4203 . 4204 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:38
- Nahlásit

leyendajo,to je asi fakt normalni.vsak mi matka dava pekny garde!!svagrove nerekne ani krive slovo,ale musim sehnat hned robotu,nebo se doma zabijem,uz ted je doma veselo!ja ji teda nemusim a reknu na rovinu,nam s hajanem pekne v objektiku bylo moc dobre,nikdo nas nebuzeroval a byli jsme s hajanem oba dva vysmati jak leca.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:39
- Nahlásit

nemethova5
nemluvte tu o zubech,

smarja, snad nechces abysme si kuli par zubum taky zalozily novou foru

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:39
- Nahlásit

leyenda
počítáš s tou sobotou?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:40
- Nahlásit

leyendato zas ne,ale jak si domyslim,co me jeste ceka,sodoma-gomora

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:44
- Nahlásit

nemethova5
usuzuju, ze bydlite nako vicegeneracne pohromade...
by teda nebylo nic pro me, ja svou svagrovou videla naposledy asi pred 6-7 roky, a jako vubec mi nechybi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:45
- Nahlásit

leyendapresne tak,to vam velice zavidim,to vam verim,ze vam nechybi,me by taky nechybela.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:48
- Nahlásit

kejtlin
počítáš s tou sobotou?

vidim to cerne, kuliva holce, co musi v nedeli na zavody, se ji to snazim rozmluvit, ale us moc casu nezbyva, zitra to musime rozseknout

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 23:07
- Nahlásit

leyenda
závody jsou v neděli jsi psala tak kde je problém? v čem závodí já jen kdyby to bylo v boxu, že bych o toho dál nerejpala...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 23:12
- Nahlásit

Tak už mám pomasakrovanou zeleninu s kefírem na svačinky, uvařené maso s rýží a mrkví a celerem, maryje si vyloudila kousek kejdy, už to jen nafrkám do krabiček a nechám vystydnout. Sem zapomněla, že mám masakrováček a strouhala sem chvilku zeleninu v ruce. Hahááááááááá to už neudělám!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 23:18
- Nahlásit

Gerda
masakrováček nemam, převážně psům vařím a zeleninu i ovoce žerou v celém stavu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 23:28
- Nahlásit

kejtlin
no vono to pak dýl trvá, když to vařim vcelku, navíc by se mi to nevešlo do krabiček - jak mam tendenci dávat im dál tim větší porce (aji sobě aji psu), koupila sem si plastový krabičky, který sou tak akorát na porci, kilovku masa rozdělim n poět až šest kusů, zbytek doplnim zeleninou a buď vločkama nebo rejží, porce to jsou malý, ale mařka přes den ještě dostává jídlo od mámy, takže to neva plus má svčinky, což je mixovaná syrová zelenina s kefírem a někdy se lžičkou medu. Jinak vcelku by o zbouchala samože taky

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 00:22
- Nahlásit

pratele, jdu psat panu prezidentovi, tak jestli mu chcete neco vyridit, sem s tim.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 05:51
- Nahlásit

Zase se tu chrápe???????

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 06:14
- Nahlásit

argosek
pratele, jdu psat panu prezidentovi, tak jestli mu chcete neco vyridit, sem s tim.
A bude to k něčemu dobrý nebo se mi jen uleví?

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:00
- Nahlásit

ahoooooooooooooooooooj baaaaaaaaaaasniiiciii

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:01
- Nahlásit

argosek

ty jo ale to by ybl dlouhej seznam by se nedostalo na ostatni

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:02
- Nahlásit

Fstávejte a padejte dřít, už je dávno ráno.

argosek
Prezidentovi naší velkorepubliky, nebo prezidentovi nějakého spolku? Ten ze spolku je mi jedno, tomu velkorepublikovému bysem toho chtěla vyřídit děsně moc,ale včil nemůžu. Až po desáté. Pro začátek snad jenom tohleto - http://www.youtube.com/watch?v=iybDKMl66xA

Latimerije poblbané
Nechci na zahradě žádné ryby, dyť by to čokli furt žrali Bude tam řepa, česnek a kedlubny

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:04
- Nahlásit

Dobrý den, celý den. Dneska jsem autem nepojízdná, to je děs... Mařenka chudinka jde na technickou... Lukáš mě popoveze Avií, zbytek s Tomem na bruslích... A zpátky odpoledne pojedu na bruslích, tak doufám, že nebude pršet - není to daleko - cca 6,5 km.

Přeju hezké deň.

PS: Vedoucí diplomky furt nic. Super...

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:15
- Nahlásit

pawLINka jejdaa ahooj no ja zas po ranu zavitala do basnickych strev no toje neco co ja tam vyplodila jeste polospici makreltobe taky hooj a prani hezkeho dne je ve strevech n ste me jako od vcera vyhecvali a neska asi na to mozek mam

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:18 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

argosek jooo uz me napadla vec jedna vec A TO ZE PES NENI VEEEEEC ALE ZIVI TVOOOOR V MNOHA ZEMICH UZ TO DAAAVNOOO VEDIIII ......a to ze nekde uz je navrh zalozeny ze pes je opravdu zivi tvor to pejskum moc nepomuze ...Biluška DOBRYYYYYYYY

impact
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:33
- Nahlásit

Dobre rano vietname..

Cek je hodinu na nohach a uz se nase*e. Ono je na nas*ani uz jen to, ze musim vstavat v sest. NESNASIM VSTAVANI PRED OSMOU.
Navic je tady vyluka a ja uz mam byt 10min na ceste a furt stojim. Sakra prace.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:50
- Nahlásit

no tak todle dočítat nebudu,kreténi!!!
večír chci vejcuc,pokud možno stručnej!!!

vopovažte se tu psát
essi nechcete mě srát!!!!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:51
- Nahlásit

davidkova renata

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 07:51
- Nahlásit

leyenda
eště lejendě...dorazíš teda nebo jak je to??? sem nějak nevnímla gdy můžeš..tudle sobotu budem u aleksy,taxe nějak vyjádři,ale asi gerdě,vona mi to pak přetlumočí bo f tomdle m*dniku to nedohledám!

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 08:17
- Nahlásit

kejtlin

holka jezdi parkur, sice v nedeli, ale uvaz, ze to mam do Praglu tisicpetset kilaku, sem myslela dneska vyjet, dat mame darek, koupit mouku, sobota cvicak a v nedeli zpet dom

davidkova renata
nevypada to, ze dorazim, budeme to muset nechat na leto, ted uz zadny jiny prazdniny nebudou

Gerdo precti si to a vyrid Davidkovy, prosim

Biluška
Bude tam řepa, česnek a kedlubny

se teda moc nezviditelnis, to pestuje kazdej

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 08:20
- Nahlásit

Kráísné sluníčkové raníčko
leyenda
nevypada to, ze dorazim
no to si děláš srandu. Speciálně kvůli tobě dělám medovník!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 08:21
- Nahlásit

Alexa
A kdy se k vám jakože chystají v sobotu, dopo nebo odpo?

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 08:28
- Nahlásit

Alexa

pani, me to taky s.re, ja se malogdy nekam dostanu jinak nez ve sluzbe
harantu, vite jak to chodi, v poradi dulezitosti v nasi rodine zaujimam bezkonkurencne posledni misto, proste do Praglu nigdo jinej nez ja nechce,
samotny je tu nechat nemuzu

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 08:34
- Nahlásit

Baico
A kdy se k vám jakože chystají v sobotu, dopo nebo odpo?

páč máme schůzim domluvily jsme to na poledne. Jo a máte pani čananý medvědy
leyenda
malogdy nekam dostanu jinak nez ve sluzbe
harantu

njn to je jak s čoklama pořád se kvůli nim čék musí objetovat

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 08:37
- Nahlásit

Alexa
páč máme schůzim domluvily jsme to na poledne.
Tak to bych dorazila, vykašlu se na výlet do Roudnice na výběrák. A ukáže mi tam někdo jak to ZMT vypadá? Kdyžtak bych na závody přijela jen jako divák.
Jo a máte pani čananý medvědy
To já ne, to Ancinka a Cedor Ale už se těším až ho budu mít doma

<< 1 ... 4194 . 4195 . 4196 . 4197 . 4198 . 4199 . 4200 . 4201 . 4202 . 4203 . 4204 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání