Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4194 . 4195 . 4196 . 4197 . 4198 . 4199 . 4200 . 4201 . 4202 . 4203 . 4204 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:07
- Nahlásit

makrel dosloo joo supeer

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:07
- Nahlásit

Nepochopila jsem, jak se mam sama kopnout do holene, jak si prala Gerda, pochopil to nak telepaticky kun, takze kopnuti splneno, auauau
Matce nemethovy5 preju ten posranej koberec, kdyz dava dietnimu psu mastnou polifku, souhlasim s Biluskou ze jahody rostou samy od sebe, skoro bych i rekla, ze jak se jednou nekde usadi, uz se jich clovek nezbavi,jeste horsi sou ostruziny a topinambury

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:11
- Nahlásit

leyenda
Matce nemethovy5 preju ten posranej koberec,
To jo, ale beztak to čistila nemetka a ne matka

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:12
- Nahlásit

leyenda
ze jak se jednou nekde usadi, uz se jich clovek nezbavi,jeste horsi sou ostruziny a topinambury
A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ti vám vlezou všude. A hrozně rychlse množej. Já je chytám

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:17
- Nahlásit

Alexa
fanda je šikula, kladeč a dříč,
jen pak už nezvládne býti i kryč.
essi je v extázi ze zelenejch dlažek
kryč může jít do velkých dálek,
kryče netřeba, koupelka stačí
život bez koupelky je k pláči
Bez koupelky ani ránu,
poznáš to hned po prvním ránu,
když nemůžeš se vnořit
v mydlinkovou vanu.
Pak ráda kryče vyměníš
za tělo bez špíny spíš.
Špína sem, špína tam, to není to co mě tlačí
ale měchýř močový plný
k lesíku tě běžet nutí

Jak víme, špína netlačí,
jen čůrání však v tuto chvíli nestačí,
nutno je tělo frotýrem drhnouti,
před špínou zažranou rychle prchnouti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:18
- Nahlásit

leyenda
Nepochopila jsem, jak se mam sama kopnout do holene, jak si prala Gerda, pochopil to nak telepaticky kun, takze kopnuti splneno, auauau
hodnej koníček, dej mu za mě mrkvičku prosím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:23
- Nahlásit

Bré votpoledne. Teď jsem dojela do Huléna. Jela jsem na těch bruslích a mám dost. Celou dobu jsem jela proti větru.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:55
- Nahlásit

Jsem degen, chci si tisknout otázky k absolutoriu a hledám tady jak debil už 10 minut koníka, už jsem byla jako fakt hodně nasratá, protože jsem myslela, že tady zase řádil ten duch co mi krade hřebínky. Pak jsem zjistila, že koník celou dobu leží na svém místě, kam jsem se asi 3x podívala.

Ten duch si ze mě dělá ještě ke všemu prdel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:57
- Nahlásit

pawLINka
jesi seš z moravy, tak mluvíš o sešívačce, viď? ))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:05
- Nahlásit

Gerda
Haha, jsem z Moravy. Ty nemáš koníka? Tož já su Moravák každým frcem. ;)

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:08
- Nahlásit

Gerda
hodnej koníček, dej mu za mě mrkvičku prosím
uz se stalo, traverza nebyla po ruce

pawLINka
na koleckovejch bruslich? Se radsi ptam, protoze v letosnim jaru clovek nigdy nevi...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:10
- Nahlásit

leyenda
Jj, na kolečkových. Bylo to 6,5 km proti větru. Ble...

Jsme měli auto na technické... Ani nevím jestli prošlo.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:14
- Nahlásit

pawLINka

moje babicka z mamy strany byla morafska, si pamatuju, jak jsme jezdivali
do Bystricky, nekde u Vsetina to bylo, myslim, ze nejmin pulka vesnice s nama byla nako pribuzna a nez sme je fsechny pozdravili byval tata po slivovicce pekne vlacnej, mam na to moc hezky vzpominky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:16
- Nahlásit

leyenda
No joo, Morava je nejlepčí. Mi by vyhovovalo bydlet ještě kósek vedle - tam, kde je víínečko. To já ráda...

Tadyk se pálí jen v každým baráku slivovica.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:17
- Nahlásit

pawLINka
ja taky rada jezdim na koleckovejch bruslich, bohuzel nemam gde, tady se po silnici fakt neda, je to sama dira

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:21
- Nahlásit

leyenda
Já mám výhodu, že od Lukáše k mým rodičům je to těch 6,5 km a z toho cca 4 km po luxusní cyklostezce. Zbytek je po docela málo frekventovaných cestách. Takže super. Ale já to moc nemusím... Já nejradši chodím prostě pěšky...

Dneska jsem si naplánovala jak se budu učit - spojím příjemné s užitečným. Budu brát pesany na pás a budu se učit venku (to dělám vždycky), vtip bude v tom, že budu chodit dlouhý trasy po okolí a budu si to psát. Jsem zvědavá kolik budu mít na konce km. Teď si jen přát, aby bylo hezké počasí...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:47
- Nahlásit

pawLINka
Ty nemáš koníka?
já mám sešívačku, alem áme kolegy z moravy, děláme si z nich srandu a mluvíme nářečím, jeden myslel, že sme tu samí magoři, přišel, koukal, na cigáru pak řikal - sem byl překvapen, přijdu do pražský agentury a tady všichni mluvěj moravským nářečím anebo slovensky a zní to tak strašně, že sem měl pocit, že sem blázen já ))) Je fakt, že trápím naše slovenské kolegy a mluvím na ně zásadně slovensky, při čemž trpí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:50
- Nahlásit

Gerda
Ha ha, mi zase přijde strašný čecháčkovský přízvuk. Když přijede famílije z Čech (jako teď o víkendu), tak rostu z toho jak mluví. A nedejbože když jedu do Prahy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:52
- Nahlásit

pawLINka
to se máš, že se tomu můžeš smát, mě to nepřijde, ale je jasný, že to moravákovi musí znít hrozně. Eště mě baví teta z Plzně, to je taky výborný nářečí ))

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:53
- Nahlásit

sem mela vycvik lisku sme mela sebou a liska spadl do rybnika
a mel stoho ohromnou radost letel a najednou zblunk a jak plavali s lopuchem na hlave mela sem i fotak tak byla dokumentace

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:55
- Nahlásit

ketty
Ty seš s tím foťákem koukám srostlá . Horší jak Muchoš

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:00
- Nahlásit

Biluška
Já taky miluju focení. Ale paradoxně od doby, kdy jsem si koupila zrcadlovku, fotím míň... Je prstě velká (i když mám tu nejmenší) a nechce se mi tahat. Ale nelituju - ty fotky jsou nesrovnatelný.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:01
- Nahlásit

leyendano pani a hadejte kdo to asi cistil??????bo by se ta kr.va stara zblila!to bych pak mela pridelane prace pani,takze je to v poho,me to po zviratech uklizet nevadi,ale z lidi bych se zblila teda festovne!jinak byla super prochajda,drezurovala jsem amina,no,ale vubec se mu to nelibilo,jak jinak,jen jediny hajan predvadel spartakiadu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:02
- Nahlásit

Kurva, plkám všude možně na netu a omylem jsem si vytiskla jednu otázku 2x. Kdyby neměla 20 stránek, tak mi to je jedno.

A ešče mě nas-al zase ten antispam.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:12
- Nahlásit

Baruna pajdá ale gdyž jí prohmatávám ani se nehne, žádný viditelný zranění, jenom prostě má nohu ve vzduchu. Mám dilema essi jet k dochtorovi
pawLINka
mylem jsem si vytiskla jednu otázku 2x.
ty jsi ale šikula
nemethova5
gratuluju k nové práci, snad už to bude lepší jak ty ostatní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:13
- Nahlásit

Alexajj,diky pani,ja taky doufam,nema to jen natahnuty?a nebo to pak na tebe hraje.to hajan umi taky skvele,delat ze sebe invalidu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:14
- Nahlásit

byla jsem u koní, vzala jsem sebou velký psy at´ se vyběhají, akorát jsem nakrmila, přemejšlím čím nakrmím sebe, pak sprcha a nevím co s načatým večerem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:16
- Nahlásit

Alexa
zkus jí nohu natáhnout dopředu a dozadu jestli na to bude reagovat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:17
- Nahlásit

kejtlin
No co? No co? Vínečko nééé? Já už si jedno otevřela.

hankah
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:19
- Nahlásit

parádní den, dopoledne venčení na horách ještě na sněhu a odpoledne práce na zahradě, vysadila jsem 50 afrikánů, muž udělala díry pro vinnou révu, Tasje se ale zdály malé, tak mu je stále zvětšovala a zasadíme asi mamuta

<< 1 ... 4194 . 4195 . 4196 . 4197 . 4198 . 4199 . 4200 . 4201 . 4202 . 4203 . 4204 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání