Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4203 . 4204 . 4205 . 4206 . 4207 . 4208 . 4209 . 4210 . 4211 . 4212 . 4213 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:35
- Nahlásit

Alexa
Alexa má dneska pravé narozeniny je jí dnes celých 6 let
Tak to jí přivezem f sobotu dárek! Je mlačí než maryje, to mám fakt nejstaršího psa?????

Alekso pse-fenko všéééééécko nejléééééépčí k opravdickejm naroskááááááááááááám!

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:36
- Nahlásit

impact
používáte někdo házeč míčků?
jo je supr, ale já radši používám házecí talíře, páč ten zrzavej magor běží před tím než hodím a pak když míček dopadne tak je to půl na půl že dopadne jinam než ona běží a pak strávím dobu hledáním míčku. Což se mi u talíře ještě nestalo protoe je větší a dobře vidět. Takovej tenisák v jeteli většinou už nenajdu. Taky je dobrej míšek na šňurce, když se drží za šňurku a pak hodí to taky doletí dost daleko

impact
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:43
- Nahlásit

Alexa
Já mám u talířů problém. Páč jak mám moc psů, tak ho doběhnou, chytí a pak se na tom místě o něj tahají, kdo ho přinese. Tže nikam nedojdem. Tenisák se jim vejde do huby, tže ten, kdo ho drapne, pak letí přímo ke mě.

Míček na šňůrce lítá taky super, ale zase to samý - jeden drží míček a ostatní tahaj za šňůrku. Každej samo jiným směrem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:45
- Nahlásit

Gerda
Alexa
Baico
a ostatní, co mám přivézt do jílového?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Alexe vyřídím,

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:58
- Nahlásit

kejtlin
co mám přivézt do jílového?
jídlo. Upeč guláč.

Alexa
od tý doby, co s míčkem šlo i rameno, už nic neházim. Jeden čas sem míček kopala, než sem nakopla do ksichtu i maryji, která si pro něj radostně běžela. Podruhé sem jí tim kopanym míčkem zasáhla do oka. Ne, Maryje nemá ráda hry s míčkem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 12:59
- Nahlásit

Gerda
guláš nebo koláč?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:01
- Nahlásit

jinak mám přísun tenisáků od známý co bydlí u tenisových kurtů, pes jí přinese tak 3 denně, vzhledem k tomu, že mám neaportéry, kromě malý ta snad nosit bude tak celý léto vozím k nám na cvičák zásoby tak až budu mít tak napíšu a dodám.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:09
- Nahlásit

Kejtlin: ja ci taky micky.

Isdpch: brblo.
Aleksa: dyz ja muzu mit disku kolik ci, ae oni dycky bezi za tim, co hodim. A hazet sest disku zaraz fakt neumim. Nehlede na to, ze by si beztak vybrali jeden, o kterej by se pak servali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:13
- Nahlásit

kejtlin
guláš nebo koláč?
koláč

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:15
- Nahlásit

Gerda
dobře upeču to není problém, mám vzít celej plech?nevím kolik bude lidí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:16
- Nahlásit

lidi vy jste takový že víte spoustu věcí, mám zdarma uši prasečí napůl uvařený, mám taky sušičku na potraviny, myslíte, že by se dali ty uši usušit?totiž psi je v nesušeným stavu sežerou hrozně rychle a když je potřebuju na chvíli zabavit....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:18
- Nahlásit

impact
až budu mít, tak napíšu sem, myslím, že se na všechny dostane....

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:22
- Nahlásit

kejtlin
prasečí napůl uvařený, mám taky sušičku na potraviny, myslíte, že by se dali ty uši usušit
Já myslím že jo, uši v sobě moc vody mít nebudou, tak by to mělo jít rychleji než normální maso, ale nezkoušela jsem to.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:23
- Nahlásit

kejtlin
dobře upeču to není problém, mám vzít celej plech?nevím kolik bude lidí.
samozřejmě, je jedno, kolik bude lidí, sní se to zcela bezpečně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:30
- Nahlásit

impact
ympakte, mohla bys prosimtě zaskočit na blů, kouknout do tématu: Obsah poradny » Téměř nemoderovaná přátelská diskuse především o psech, zvířatech a všeho kolem nich » Plemena psů » určíte rasu? - a tam má holčina fotku harlekýnky pitky a ptá se, jestli to může bejt opravdu pitka, že jim asi trochu přerostla. Tak jestli v ní neuvidíš třeba něco dalšího mixlýho...

impact
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:33
- Nahlásit

Gerda mrknu vecer doma, jestli nezapomenu. Ted jsem pryc. Jedu cinana na firemni vystavu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:39
- Nahlásit

impact
Jedu cinana na firemni vystavu
jo to sou ty Verovany, jak se nemáte koupat, dyš mamka nemá eště hotovou koupelku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

isdpch
jinak je ta věta úpa v pořádku
jsi zlý, takys jed! ))
Aleksu si votpustíme po těch závodech, to půjdem na výlet samosébně, teťkanc musíme makat, abysme byli na bedně ))))))
Půjde s vámi malobull? Pan obludka? ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

čus Drásaly, co furt blbnete tady gdyž je venku tak hezky? Za půl hodiny vás očekávám na latifundijích, budem sázet salát co včera přežil útok Aramise
Stran těch míčků - apsolutně bezkonkurenčně nejlepší jsou ragbyče, saň o tom něco ví . Nejlepší ze všeho na nich je, že při dopadu pruží, zase se odrazí a letí absolutně jiným směrem . Jsou nevypočitatelné. Jenom Pumice má dost rychlý reakce na to, aby je stíhala chytat. Ostatní je furt ztrácí, páč jim před čumákem ten balon zatočí a než pes zareaguje tak je ztracenej v trávě Proto je kupuju výhradně pouze žluté, červené a oranžové I tak jich máme děsně velkou spotřebu

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:02
- Nahlásit

isdpch
ty seš na bednu
to je samozřejmě pravda...ale proč mi to říkááááááááááááášššš??????????!!!!!!! ))))

v čom budeš soutěžit
v poslušnosti mezi blbcema. Bez překážek a jiných věcí. Jenom poslušnost podle zzo. Cenu dostane každý, takže neni nutný na tý bedně bejt, jen sem myslela, že kdyby v tý kategorii nikdo jinej nestartoval, mohla sem mít jednou v životě pohár....

nechcete taky, případně dorazit na výlet je to u Mělníka což je kousek
100% chceme, hárání tam nehrozí, to jen Náně hrozí, nesmí se nám to ale krejt s výletem na bránění k Písku, ale nevim, kdy tam jedem. Davítková asi na sraz víkendový chtít nebude, takže se domluvim s bajkonurkou, možná už by mohla mít mimi s sebou. A zkusíme si říct, jestli bychom nejeli k tomu moři, stejnak na to potřebujem waldofce. A my s Bajkonurkou jet chcem.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

Zase jste hrozní. Koláče a jiné akce. Nemůžete bydlet blíž? Nakonec fakt budu muset jet někdy na tylatimérie, abych se vůbec dostala mezi nějaké lidi

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:11
- Nahlásit

makrel

Nakonec fakt budu muset jet někdy na tylatimérie, abych se vůbec dostala mezi nějaké lidi
Vem si vlastní hrábě, ostatního nářadí je dost

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
nesmí se nám to ale krejt s výletem na bránění k Písku, ale nevim, kdy tam jedem.
7. 5. tam jedem a vracíme se 9.5.
Biluška
Vem si vlastní hrábě, ostatního nářadí je dost

ty woe makat na cizejch latimerijích a eště si ničit vlastní nářadí

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:24
- Nahlásit

makrel
a skama ty seš teda?

Alexa
7. 5. tam jedem a vracíme se 9.5.
no prosim, eště ke všemu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:25
- Nahlásit

Gerda
eště ke všemu.

jak jako?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:25
- Nahlásit

Alexa
ty woe makat na cizejch latimerijích a eště si ničit vlastní nářadí
jak na cizejc Na mejch přece

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:27
- Nahlásit

Gerda
Biluška
Z Ostravy. A hrábě nemám, bo jsem holka z města. Mám akorát lopatu na sníh

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Teď jsem dělala krém na medovník a normálně jsem se přežrala karamelem co zbyl. Jééé mě bude blběěěě

makrel
Mám akorát lopatu na sníh
na co má holka z města lopatu na sních???? Si prohazuješ cestu dopráce????

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:29
- Nahlásit

Alexa
normálně jsem se přežrala karamelem co zby
Neměl by být v medovníku spíš med?

<< 1 ... 4203 . 4204 . 4205 . 4206 . 4207 . 4208 . 4209 . 4210 . 4211 . 4212 . 4213 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání