| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:51 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
Šiš, jedeš s rýmama.
nemethova5
Žádná studna není bezedná a já se zrovna dostala do krize, že nemám kdy si ty zásoby udělat. A do hospody nejdu. Ráno vstávám.
Biluška
No, asi jsem málo yntelygent, páč mě už ten brajgl po pěti dnech štve.
kejtlin
v neděli má sněžit!!!!!
Jsi upadla, ne? Mám tu posledních pět polínek, který spálím dneska a už netopim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:51
- Nahlásit
makrelja zatim sedici,za chvilku budu lezici
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:51
- Nahlásit
tyy jo tak liska nejen ze zahucel do rybnika ..., jeste musi doma vyvadet kdyz sem byla za ralfem tak nespis ukradl banany neb sem si chtela vzit banany nikde no nasla sem je peclive uschovane na horsi casy a jeden ozrany pak jako si delam salat krajim rajcata a moc to nepribyva a ten hajzlik nenapadne vylezl k varici a kradl ze zadu je neco co ten pes nezere a nekrade kdyz to neni cesnek je to cibule nebo brambory ci jablka pomoooc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:53
- Nahlásit
ketty
ukradl banany
Jojo, dá si banána a bude skákat do rána
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
kettyta liska bude asi fakt v tom,ma zajimavy chute
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
jedu domki, čau, kdyby mě zas zajel taxik, tak ať nevypadam jako nezdvořák.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:01
- Nahlásit
makrel no nemethova5 dyt je kastrovanej a pees tak ja to radsi zkontroluju treba prave ho chteli udat tak nasili kulky a jako ze vykastrovany a ono dve fenky si to prokouklaa
BILUSE COS TO DOVEZLAAAA
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:01 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Gerda
tos byla v práci od rána do teď?
Tak tomu říkám pořádná oběť
( za to nemůžu, se to samo nabízelo)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:01
- Nahlásit
dala jsem si 3 sladký knedlíky na to moravanku a na to jogobellu, snad se neposeru.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
makrel vcera cesnek neska banany na co je cesnek na prokrveni hmm
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
ketty
dej si česnek, aby ti neklek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:04
- Nahlásit
kettyhele hajan je taky kastrat,ale v zradle se teda total ofrnuje,jo pes prevleceny za feny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
ketty
česnek prej je přírodní odčervovadlo, jsem stejná jako liška tím jídlem , ale moji psi taky sežerou všechno, je jedno co nechám na stole, nesmí tam být nic, když odcházím, at´ je to ovoce, brambůrky, zelenina, cukr....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:08
- Nahlásit
makrel voeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nevim co em by zrovna melo kleknout ..........
aby ti neklek
a enbo nezmek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
ketty
a enbo nezmek
nebo se nesmek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
kejtlinjojo ta nak no on je vysavac takovi ale on to i hleda a vytahne celej pytel jako on ne zeby jednu neska zdrhal se plnou sitkou cibule vsechno v baleni to veme celi a maze nechapu nekdy takovi mrne dvoukilovi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
kejtlin chaaaaaaaaaaaaaa neklekne nezmekne nesmekne ale me klepne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:13
- Nahlásit
ketty
kejtlin chaaaaaaaaaaaaaa neklekne nezmekne nesmekne ale me klepne
Nápodobně, už fakt radši jdu. Dobrou bez kobry a bez banánů
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:14 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nemethova5 jooo no tady se neofrnuje nikdo tady je to mazec teda mi psy kradou normalni veci zeleninu jen nekterou ale urco en cibuli a cesnek A JOOOOOOOOOOOOOOO JA ZAPOMELAAA dopoledne jako ukradli chleba celej bochniik a nahlodaly do toho diry to bylo jak od mysiii no sem jim to uz pak jen rozdelila kdo to ma ovaleny jist a stejne to ale ukradl a stahl ze stolu liska teda myslim ja ze urco on
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:15
- Nahlásit
já jdu na house
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:16
- Nahlásit
makrel chaa paa dobrou noc at te psi kousaj celou noc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:17
- Nahlásit
kejtlinjee haus no to du takyyyyyyyyyyyyy to je boreeeeeeeeeeeeec
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:24
- Nahlásit
Strejda
A bude to k něčemu dobrý nebo se mi jen uleví?
no bude to dobry bud k tomu, ze me omilostni a vrati mi ridicak, nebo ze budu vedet, ze v cechach uz nemam na danich odvest ani korunu.
ketty
jooo uz me napadla vec jedna vec A TO ZE PES NENI VEEEEEC ALE ZIVI TVOOOOR V MNOHA ZEMICH UZ TO DAAAVNOOO VEDIIII ......
ok, pripisu mu to do ps .
Biluška
Prezidentovi naší velkorepubliky, nebo prezidentovi nějakého spolku? Ten ze spolku je mi jedno, tomu velkorepublikovému bysem toho chtěla vyřídit děsně moc,ale včil nemůžu. Až po desáté. Pro začátek snad jenom tohleto - http://www.youtube.com/watch?v=iybDKMl66xA
prilozim i tvuj odkaz, dobra zeno . snad dobry kral miroslav vyslysi sve poddane.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
kettyty vado,to je fakt azec,tak to amin jako vsechno sezere,co mu dam,od zeleniny,poovoce,proste vsechno,jak tvoje liska,ale hajan ten ne,to je milostpan nejvetsi,ten jen tak neco ne.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:32
- Nahlásit
argosek no fajn...nemethova5 jo to je mazec a to uz jako dohnali k dokonalosti veci jako ze broskve ze stromu si umi utrhnout hroznove vino tez takze necekaj az ja dam si tu chodi a sklizi sami dle chuti ostruziny jahody atak ruzne noo zatim teda nevytahujou to co ej v zemi ale treba to prijde noo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
f sobotu na nově pude v moci d´ábla
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
fšem přeju dobrou noc, ať vás blechy štípou celou noc.... zejtra jedem hnedle ráno k vetovi, tak na nás myslete, ať je to jenom nějaká fíčovina... pááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 22:55
- Nahlásit
Taxik mě nezajel, fenku mám vyvenčenou, běhala se šiškou, pak jí vdechla a tím hra skončila. řikám jí - maryje neblbni, co si husa jakási, abys polykala šišky? A vona že mám bejt ráda, že to neni hovno. No je to pravda, na to nemůžu nic říct. Tak dem teda taky spát, no. Máme krásný nový výtach, je v něm bohužel obrovské zrcadlo. Sem tam vlezla, řikám dobrý den pani, dvě dámy takového kalibru se sem nevejdem, vona mi řiká to samý, tak nevim, ty lidi sou dneska tak hubatý.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 23:05
- Nahlásit
Teď jsem došila, gdyž mi nikdo neposlal šičku a tady je něco na dobrou noc
Eutanázie
Včera večer jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých
životních situacích.
Přišla řeč na eutanázii.
K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal :
- Nechci aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na
přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny co mě drží naživu.
- Ona vstala, vypla televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do
Záchodu.
.. No není blbá !??
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 23:41
- Nahlásit
Alexa
trochu jako u nas..
.Gerda
muj pes dneska vecer ulovil v kuchyni na dlazkach zizalu, lital s ni jako silenej, snazil se ji zahrabat do dlazby, do koberce, nakonec ji ulozil do pelechu, sam se natahl vedle a hypnotizuje ji doted, nenapadlo me, ze si hraje na ptaka, az ted s tou husou maryji...
|