Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4149 . 4150 . 4151 . 4152 . 4153 . 4154 . 4155 . 4156 . 4157 . 4158 . 4159 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:36
- Nahlásit

nemethova5
a dost o zubařích dávaj na lince je vrach

impact
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:37
- Nahlásit

Biluška
Dyk já taky, ale mám obsazenou postel. Napřed musím požádat těch dvanáct co tam je, aby se odebrali na svý
Šiš, já jen šest. Jsem si těch Jack Russell teriérů měla nechat víc.

pápá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:38
- Nahlásit

Biluška
koukej květošovi nakázat aby aspoň na víkend nelez do našeho lesa, bo jdeme se cvičákovýma známýma venčit a nechci je vyděsit hned na začátku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:40
- Nahlásit

kejtlinvsak jo,vsak jo,jen se brezen ptal,jdu taky cucet,jinak dobrou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:46
- Nahlásit

nemethova5
když to bude stát za prd tak půjdu číst jako obvykle, protože po desátý už tady nikdo není krom Lucynky ale ta je tady zas moc pozdě, chodim spát kolem jedný.

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:47
- Nahlásit

Biluška

Jistě a pak jsou rýpalky, které nejen, že se nikdy ničeho neujmou, ale ještě jim vadí když to udělá někdo jiný. Holt správný chovatel kupuje akorát ty modrokrevné od jiných správných chovatelů, že? Co je mu po mrzácích v útulku

Ty bláhová,každý nemá potřebu vytrubovat do světa ,že někomu pomohl,jako to děláš ty.

Ano,věnuji se chovu psů s PP a dbám na povahu a zdraví budoucích odchovů a finance nejsou pro mě limitujícím faktorem,.narozdíl od tebe.

Ano zajímají mě ubožáci v útulcích a jednoho mám doma a další sponzoruji,ale hlavně BILUŠKO,NEBERU PSY Z ÚTULKU NA VÝDĚLELEK,JAK TO DĚLÁŠ TY A NÁSLEDNĚ S JEJICH POTOMKY NEPLNÍM ÚTULKY

Nerozumíme Eirinko, fakt nerozumíme. Ty jsi nechala nějakého útulkáče utratit? Ty sis vůbec někdy nějakého vzala?

Pokud vím tak,jsi utrácela ty ..Já jsem se osobně ujala jedné fenky a ta ŽIJE a další sponzoruju,ale jak říkám,ne každý jako ty to bude vytrubovat do světa aby byl vidět,Aby byl vidět přes vlastní sračky..teď mi už rozumíš?? Pokud ne,tak bych ještě malinko něco naznačila...ale zase možná mi rozumíš,tak nevím..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:49
- Nahlásit

kejtlinhele,ja moc nepoctu,ja po jedne strance usinam,knizka je lepsi nez tabletka na spani

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:55
- Nahlásit

Eire
Ty vole, ty jsi asi hodně zakomplexovaná, že?

Je mi tě líto... Fakt.

Biluška
Kdy zítra přijedeš?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:55
- Nahlásit

nemethova5
tak čteš blbý knížky, já se do toho tak začtu, že kolikrát nevím kdy přestat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 23:00
- Nahlásit

cuus konecne mame i kockoholku jupiii zatim jsme lapali same kluky a holky nam brezli vesele dal, jsem rada zejtrase povezou na kastraci 3, jsem uplna mutvola

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 23:01
- Nahlásit

kejtlinale nectu,jen nesmim u cteni lezet,to je hned,ja rada trilery z lekarskeho prostredi,tra robina cooka a spol.
lucYnka XIIIcus pani,co ta beznoha,bila micinda?

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 23:05
- Nahlásit

pawLINka

Ty vole, ty jsi asi hodně zakomplexovaná, že?

Proč,že řeknu nahlas pravdu,kterou dotyčná tutlá...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 23:06
- Nahlásit

nemethova5
lcus pani,co ta beznoha,bila micinda?

dobry uz jsem ji pustila mezi ostatni s obavamy aby ji neutlacovali, ale prvni co udelala, ze je vyhodila od misky asezrala jim obed uz hezky hopsa po kresle i na postel vyhupsne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 23:08
- Nahlásit

nemethova5
jééé já taky robina cooka, ted´ mám zrovna půjčený 2 z knihovny Deformace-tu jsem dočetla včera a I nfekce na tu se chystám dneska
a co se mi taky líbilo bylo svítání všechny 4 díly jsem měla půjčený z knihovny předtím jsem si první 3 přečetla na flashce od kamarádky půjčený.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 23:12
- Nahlásit

lucYnka XIIItak to je dobra kocenda teda,skvele,to se rychle vzpamatovala,ja ji fandim.
kejtlinno a dalsi autory jako treba palmer atd.se dobre cte,ale nesmim si u toho lehnout,jak pisu.
no nic jdu spat at to vsechno zaspim,tak cuuuuuus vsem a zitra lepsi pocasi vsem preju!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 06:45
- Nahlásit

Ty bláhová,každý nemá potřebu vytrubovat do světa ,že někomu pomohl,jako to děláš ty.
Fakt?? Svého času tady byli fotky Agáty na každé druhé straně. A to sis ji dokonce ani nevzala ty, pouze tvůj syn

a finance nejsou pro mě limitujícím faktorem,.narozdíl od tebe.
Jak můžeš vědět co je pro mě limitujícím faktorem? Do psů si nenastrkala ani pětinu toho co já, ať už s pépé, nebo bez. Takže peníze, milá rýpalko u mě limitujícím faktorem rozhodně nejsou. Mám je, umím je vydělat (já sama, nečekám až mi je dá nějaký sameček, kterého kvůli tomu musím přebrat jiné ženské) a umím je taky utratit. Mrzuté, že?

a další sponzoruji,
Ty? Nebo tvůj chlap? Z toho škudlání jorků za pár stovek toho určitě nasponzoruješ mraky

,NEBERU PSY Z ÚTULKU NA VÝDĚLELEK,JAK TO DĚLÁŠ TY
Až se probereš tak mi řekni, jo? Třeba pak ta debata konečně začne k něčemu vypadat. Ti útulkáči už mi fakt vydělali majlant
Třá teď na tom šeltiákovi předpokládám trhnu neuvěřitelný balík

A NÁSLEDNĚ S JEJICH POTOMKY NEPLNÍM ÚTULKY
Opět je řeč o setrech? Tak ti asi po stošedesáté zopakuju - s majiteli všech sedmi štěňat jsem v neustálém kontaktu, všechna štěňata se mají velmi dobře a ani jedno z nich ještě pořád není v útulku. Mrzuté, že?
Dokonce se mi ani jednoho nikdo nesnaží prodat zpět, protože se nesnese s jejich dobrmanem . Mrzuté, že?

Pokud vím tak,jsi utrácela ty ..
Ano, už několikrát. Kazbundu v jedenácti letech, která umírala na selhání ledvin. Utrácela jsem ve chvíli, kdy se nemohla postavit na nohy. Miku v patnácti při celkovém selhání organismu. Brajenku v deseti pro pokročilou rakovinu střev a alzhajmerovu chorobu. Aidana v nevím kolika pro mentální postižení, depresi a naprosto šílený strach z lidí. (to, že ty nevíš co to znamená je tvůj problém, lidi, kteří Aidana viděli to chápou).
.Já jsem se osobně ujala jedné fenky a ta ŽIJE
nechlub se cizím peřím. Nevzala sis ji ty, vzal si ji tvůj syn. A ještě původně neměla být jeho, ale tchýně, že? Jo, to jsou ty nechtěné dárky....
A že žije, to má být nějaká zásluha?
No tak dobře, já jsem si vzala Oru a ŽIJE, Megy a ŽIJE, Armana a ŽIJE, Miu a ŽIJE,Lilátko a ŽIJE,Rozárku a ŽIJE, Šagy a ŽIJE, Wandu a ŽIJE. Taky jich bylo pár, kteří tu byli, či jsou jen dočasně, ale světe div se, žijí . Např. Athos, Portos a Aramis, tibeťačka Rozárka, labradorka Sára, štarnováci Amorek a Tim..... to je fakt k vzteku, že se mají všichni dobře, všichni žijí a nikdo neskončil v útulku co? Mrzuté, že?

Víš co ty hovnohrabalko jedna urýpaná,něco ti navrhnu. Hleď si už konečně sebe a přestaň se starat o mě. Nebo si pro mě za mě někam zalez a konečně chcípni, světu se pořádně uleví.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 07:00
- Nahlásit

Ježišmarjá, zapoměla jsem na Bagetku, to by mi slovenky dali . Tak Bagetka pochopitelně taky ŽIJE . Mrzuté, že?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 07:29
- Nahlásit

Tady je azuroooooooo a dneska se nemusí dřít, bo to Biluška nenapsala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 07:45
- Nahlásit

nemethova5
no když jsem byla tedkons na cvičáku v jílovém,tak mi gerda řekla,že je dasty tlustej,ale mě ti příjde furt stejněj
ale co se týče jídla,tak by žral furt,tu ted chroupu topinku,doslova mě hypnotyzuje s slintá tu před demnou v sedě :--)
je schopnej sežrat kilo masa ráno a kila granulí večer a stejně bude mít přes den hlad a bude chodit po bytě kde by co sežral....

jinak dobré ráno všem,tady už svítí slunce,tak doufám že to vydrží

impact
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 08:29
- Nahlásit

Bré ráno Vietname.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 08:40
- Nahlásit

Děcka nevíte někdo, jestli je někd Duhový most česky?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:01
- Nahlásit

Eire
Protože meleš furt dokola ty samý srač.y, který stejně nikoho nezajímají.

Já se vždycky jen usměju nad tím, jak jsi s tím už trapná a je mi tě akorát možná tak líto.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:03
- Nahlásit

makrel
No cos čekala, to je jasný, že bude dnes hezky, když jsme se tak domluvily, né.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:06
- Nahlásit

brezen2008cus,dnes je krasne,me dastik nepripada tak tlustej,se podivej na hajana,kdyby bylo nejhur,ma z ceho brat,ti dva me u stolu vubec neotravujou,jenom matku,ale to si zavinila sama,kdyz ji muzou lizt az po hlave,jak se rika.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:25
- Nahlásit

Čau všichni mám na ho*no náladu a všechno mě od rána sere.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:49
- Nahlásit

kejtlin
Podívej se ven a hned bude líp.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

pawLINka
to sem ráno koukala na ojíněnou trávu a omrzlý auto
a za chvíli zas jedu na injekci ach jo. nebo to budu dělat jako eire když má blbopu náladu biluše je hrozná, špatná, jde po prachách jo a riskuje život štěňat i když každý zkušený i míň zkušený chovatel ví, že čím menší štěňata tímmenší hrozí riziko nákazy od kohokoliv a čehokoliv.
tý jo vono to funguje

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 10:00
- Nahlásit

kejtlin
Ale už svítí sluníčko. Dneska bude krááásně!

to budu dělat jako eire když má blbopu náladu biluše je hrozná, špatná, jde po prachách jo a riskuje život štěňat
No snad by ses nesnížila na takovou úroveň.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 10:02
- Nahlásit

kejtlin
Hele, mě teď rozesmála skupina na FB, prý: Nejlehčí věc na světě je péro... můžeš ho zvednout pouhou myšlenkou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 10:05
- Nahlásit

pawLINka
to je starej vtip, ale dobrej a takovej ze života.
FB nemám neměla bych ani čas ho sledovat.

<< 1 ... 4149 . 4150 . 4151 . 4152 . 4153 . 4154 . 4155 . 4156 . 4157 . 4158 . 4159 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání