| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
kejtlinjoo?u nas je zakaz,jen se na beranka podivat,u nas nastesti vydrzi,jeste tu je od vanoc pernikovy zasnezeny domecek,jeste zabaleny,ale to uz bude asi tvrdy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 20:58
- Nahlásit
nemethova5
to už bude vánoční dekorace to se stejnak není i když u nás dekorace nedekorace hlad je hlad
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
kejtlinja nemam na nic sladkeho chut a nemam absolutne hlad,takze tyhle veci ja prehlizim.jo je to vanocni dekorace,ale mas recht,hlad je svina.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:07
- Nahlásit
makrel
Hmmm, tak to čumíš u mě do kuchyně, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:14
- Nahlásit
nemethova5
na sladký nejsem vůbec, ale kyselý, slaný nebo pálivý, nejlépe vše najednou to můžu, ale sladký zas ve velkým žere děda a brácha který záhadně jezdí kolem vánoc a velikonoc často na návštěvu
letos na velikonoce pojedu ke kamarádce, já bydlím tak blbě vprostřed vesnice, at´ jdou odkudkoliv tak jsou už nalitý když k nám dojdou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:20
- Nahlásit
kejtlinno ja jsem na maso,to ja muzu,no tak se zahadne jezdi i k nam,ty bydlis uprostred vesnice?tak to je dobry,jinak mam taky rada hodne palive,to ja muzu v jakkekoliv podobe.no sladke je tu hlavni expert petileta neter.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:23
- Nahlásit
nemethova5
jo bohužel vprostřed vesnice, kousek asi 50m od hospody přímí sousedi ukrajinci fakt bydlení na pí*u, chci prodat parcelu co mi věnoval děda a jít kamkoliv do p*dele.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:27 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Biluška
Nebuj, mám karanténu.
Hovno máš,jen zase ta publicita ti zatemnila mozeček.
Chovatelka,která štěňata ze svýho chovu vystaví takovému riziku(zkušenost máš z minulého ¨vrhu úhynem štěňat),není chovatelem!!Připadáš mi jako Mirek Dušín..ale po lobotomii
Hlavně,že jsi někomu jménem hydra vyčítala,že fenu od štěňat vzala na vycházku...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:38
- Nahlásit
Eire
A ty víš hovno, jak to má a jen blbě pindáš.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
impact
ale no tak ! Myslím,že Eire je dost zkušená chovatelka,aby si mohla rejpnout! Já bych ke štěňatům -čerstvým -taky psa odjinud nevzala.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:45
- Nahlásit
impact
Ty mlč ty množitelko voříšků,tebe se nikdo na nic neptal a nebuď vulgární mladá dámo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Eire
Per to do mě, ať je po mě.
Btw. nejsem mladá dáma, stará panno.
Edit. nebyli to voříšci, byli to Jack Russell teriéři. I dkyby ses na hlavu postavila.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:51
- Nahlásit
Neessi
Jen ať si rejpe. Já tu měla taky karanténu u štěňat. Stalo se... I když pro některé to nebyli asi štěňata, ale to je mi šumááááák.
Btw. Bilu je určo zkušená dost na to, aby to uměla posoudit. Eire neodchpvala nic, mám takej dojem. Nebo skoro nic. A jestli jo, tak její papíráci byli určo štěňata a moji nebo Bilu ne. Ale to je mi fukáááá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
Eire
Hovno máš
A zameť si laskavje před svým prahem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:04
- Nahlásit
nemethova5
cau,na me uz beranek upecenej cumi na stole!
no tak já na stole nic nechat nemohu,bo všechno do 2 metrů nad zemí sežere a přivlastní si dasty
takže díky němu je tu furt uklízíno
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:05
- Nahlásit
impact
Edit. nebyli to voříšci, byli to Jack Russell teriéři. I dkyby ses na hlavu postavila.
dokaž to,vořeši to jsou..nemáš rodokmen, potvrzenou paternitu...tak vyprávět můžeš komu co chceš..normoš pometla to jsou a namnožený pro mrzký peníz.
Bilu je určo zkušená dost na to, aby to uměla posoudit.
to dej do Při pátku
Eire neodchpvala nic, mám takej dojem. Nebo skoro nic.
Tak máš dojem o čem ty mladá dámo,prdlačky víš jak odchovat a hlavně kde a čím nakrýt(u tebe je limitující skok za dara a nejlépe u souseda na dvorku)
Jen pro tvou informaci,aby jsi si příště nemusela cintat triko,mám odchováno 6 vrhlů a to vše s PP
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:06 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Eire
Juuuu, ty jsi skutečně zkušená chovatelka.
Tak šup šup. Ať se ještě zasměju, než to zalomím.
Edit.: Soused má fenu. To musím změnit.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:08
- Nahlásit
impact
Eire
Hovno máš
A zameť si laskavje před svým prahem.
A to jsi hlavinko myslela jak ,bylo to adresováno na biluši...a já před vlastním prahem ...to se neboj tam je ČISTO
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
impact
Juuuu, ty jsi skutečně zkušená chovatelka.
Ano jsem,máš něco proti ty množitelko vořechů???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
Eire
Šiš, tys to fakt nepochopila? Ach jo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:10
- Nahlásit
Ano jsem,máš něco proti ty množitelko vořechů???
Odchovala jsem vrh Jack Russellů. Jupíííííííííííííííííí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:17
- Nahlásit
Ano jsem
impact
Ser na ni, je to ztráta času a nervů. Jsou prostě lidi, kteří odchovávají štěňata a pak lidi co chodí kolem odchovů s rouškou na hubě,aby na ně nedejbože neplivli bacílek a ve dvou měsících prodávají nesocializované příšerky. A jejich bázlivost a odtažitost od lidí vydávají za plemenný znak . Dobrou s kobrou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:18
- Nahlásit
Biluška
Náhodou, se bavím.
Dobrou, taky to jdu zalomit bo zejtra velkej den.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:18
- Nahlásit
impact
Nikoliv máš doloženou paternitu..nemáš,bylo to nejspíš spojení jedinců podobných jack rasselů,nebo a to by bylo ještě horší spojení nezbonitovaných jedinců z důvodů vady vylučující z chovu!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Eire
Nikoliv? Ale jdi ty brepto. Byli to jackovéééé. A osum.
Herdek, napiš. Ať si ráno zlepším náladu. pápá
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:22
- Nahlásit
Biluška
Ser na ni, je to ztráta času a nervů. Jsou prostě lidi, kteří odchovávají štěňata a pak lidi co chodí kolem odchovů s rouškou na hubě,aby na ně nedejbože neplivli bacílek a ve dvou měsících prodávají nesocializované příšerky. A jejich bázlivost a odtažitost od lidí vydávají za plemenný znak
A pak jsou matky terezy co se ujmou čehokoliv ,jen aby byly vidět...a pak to čehokoliv utratí..že Biluško,rozumíme si,že!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
Jistě a pak jsou rýpalky, které nejen, že se nikdy ničeho neujmou, ale ještě jim vadí když to udělá někdo jiný. Holt správný chovatel kupuje akorát ty modrokrevné od jiných správných chovatelů, že? Co je mu po mrzácích v útulku
a pak to čehokoliv utratí..že Biluško,rozumíme si,že!
Nerozumíme Eirinko, fakt nerozumíme. Ty jsi nechala nějakého útulkáče utratit? Ty sis vůbec někdy nějakého vzala?
,jen aby byly vidět.
Lidská závist a blbost je holt bezbřehá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:27
- Nahlásit
Biluška
A prej nerozčiluj se.
A nepiš furt, musím jít chrnět.
Ale bobky na dvoře ráno krz tebe zametat nebudu, jasný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:29
- Nahlásit
impact
Ale bobky na dvoře ráno krz tebe zametat nebudu, jasný.
Šmarjá neuklízej, bych si tam připadala blbě až se tam moji psi poeají . Jsem zvyklá na vlastní vytuněný byt a zahradu, kdybys uklidila připadala bych si nesvá
A nepiš furt, musím jít chrnět.
Dyk já taky, ale mám obsazenou postel Napřed musím požádat těch dvanáct co tam je, aby se odebrali na svý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 22:33
- Nahlásit
brezen2008dastik je takovy nenazranek?ze nic na stole nenecha?tak nastesti hajan s aminem jo,uz je mi lip,soupla jsem si dva valetoly a huba uz je lepsi,jo byla jsem dnes,trhala mi tri osmicky.
|