| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:50
- Nahlásit
Baico
tak si udělej autíčko a polep si ho,nebo dej namalovat na něj tlapičky,už jsem to viděla na autech,nebo si tam nech udělat nějakou pumičku,taky pěkný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:55
- Nahlásit
Nekynutý mazanec
Příprava 20 min Pečení 30 - 40 min
150 g másla
150 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
2 vejce
250 g měkkého tvarohu
nastothaná kůra z půlky citronu plus jedna lžíce šťávy
500 g hladké mouky
70 g naloupaných a nasekaných mandlí
50 g rozinek
Předehřejte troubu na 170 stupňů. Máslo ušlehejte s cukrem do pěny, přidejte vanilkový cukr a ještě minutu šlehejte. Pak k pěně postupně zašlehejte obě vejce, tvaroh, rum, kůru a šťávu z citronu. Zapracujte mouku smíchanou s práškem do pečiva a mandle. Do hotového těsta ještě zapracujte rozinky. Vytvarujte těsto do koule a dejte na pekáč vyložený pečícím papírem a jemně na něj seshora přitlačte. Nožem na povrchu naznačte kříž, mazanec potřete vajíčkem a dejte ho péct.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:58
- Nahlásit
gabifi
Chceš taky vetamiksácký játra na dveře?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:05
- Nahlásit
Co furt fsichni pecete???
A takovy tezky veci?
Biluška
udelej s tim neco plis, dyk je to tu jak kucharska fora,
at Kvetos vypadne z toho lesa, gde strasi chudinku Kejtlin a roznese ty kocky a vetmiksy
jak dyby si to tady ten muj precet, zacal rano opatrne vyzvidat, essi umim upect v a n o c k u , je nakej zmatenej. rekla sem NE
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:06
- Nahlásit
leyenda
Vánočku na velikonoce? Taky dobrý. Já nepeču nic.Ani nechystám, ani neuklízím. Koupila jsem dva čokoládové zajíce a tím pro mě velikonoce končí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:08
- Nahlásit
makrel
Já nepeču nic.Ani nechystám, ani neuklízím
si muj clovek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:09
- Nahlásit
leyenda
Jen chci aby bylo hezky, ať můžu vypadnout někam na výlet.Ale dneska je hnusně a ještě musím makat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:14
- Nahlásit
makrel
tra se to pocasi jeste vylepsi, jdu taky makat
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:16
- Nahlásit
Dobré ráno žumpo....
nevíte zda tu bude PetraK? Má maila a zatím nereaguje....
Děkujíííí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:19
- Nahlásit
tady v praze svítí sluníčko a už se dá chodit v tričku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:29
- Nahlásit
dobrý ráno, u nás je chladno, ale slunečno, kolem poledního chci se psama ven takže at´ si biluše vohlídá květoše laskavje.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:31
- Nahlásit
u nas desne leje a je desna kosa!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:33
- Nahlásit
ahooooooooooooooooooooj praha vychod hlasi slunce a mokro snad vydrzi slunce...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:34
- Nahlásit
ty vo.e!!!!!!!!tady snezi!!!!!!!!ja se z toho uz fakt pos.ru!!!!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:50
- Nahlásit
Biluška
Chceš taky vetamiksácký játra na dveře?
Ne, chci domácí mazanec, kterej mi upeče někdo jiný
Já péct budu, strčím indredijence na mazanec do domácí pekárny. Koledníkům otvírat nebudu, bo by je golije zabila.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:50
- Nahlásit
nemethova5
jo už jsem slišela že u vás a jak je biluška sněží adrží se to udajně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:52
- Nahlásit
brezen2008desny,desny,humus,nenavidim ten snih uz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:57
- Nahlásit
nemethova5
já jsem snad tady a ni jinde nezažila,že když taky je hezky,tak na druhé straně republiky by bylo taky nebo naopak
jinak v uterý mám pohovod na psovoda,chtěj ranní a noční smeny,se psema jenom noční,což nevadí to dastymu,fotku jsem jim poslala a v uterý se mám dostavit
tak jsem si vzpoměla na tebe
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:02
- Nahlásit
brezen2008no ja taky uz neco mam,ale po vcerejsim juknjuti na objekt a de facto zauceni hledam neco dal,samo,ze tam nejakou dobu zustanu,abych zaplatila vylohy co mi vznikly,jinak u nas zadna slava,fakt zadna slava!za chvilku jdu zubarovy!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:07
- Nahlásit
nemethova5
no kdyby to vyšlo,maj jenom prahu a do 10km do okolí,co jsem tak pochopila z inzerátu,tak to vemu,ted bude snad teplo,takže by sme to dali oba dva,na tohle dasty má mozek,když hlídá tak hlídá perfekně a důkladně
u zubaře držím palečky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:08
- Nahlásit
ZDAŘ PEKAŘKY
nemethova5
po vcerejsim juknjuti na objekt a de facto zauceni hledam neco dal,
dyť jsi psala jak to je bezva
brezen2008
v uterý mám pohovod na psovoda,
tak to ti držím palce
Baico
koukala jsem na lední medvědy jsou mocinky pěkňounký
kejtlin
celá smečka všech 11, malý byli takový jako v transu a krčili se za mnou a velký z nich šel fakt strach
víš co, já si myslím že máš v tom lese mrtvolu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:11
- Nahlásit
Alexa
koukala jsem na lední medvědy jsou mocinky pěkňounký
Jsou absolutně sladký. Už abych ho měla doma
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:12
- Nahlásit
jo a dík za to napopnutí
mějte se krásně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:15
- Nahlásit
Alexajo a to jsem jeste nebyla na objektu!to jsem nevedela co me ceka,jedno lepsi nez druhy,uz toho mam plnou prdel,aby clovek nesehnal normalni objekt,kde muze mit pusteneho psa,ne tam to nejde,proste je to cele otevrene!a vsude sam beton v celem objektu,jse zvedava,kde se tam hajan vysere!jo a ja celou noc venku,bo si to majitel objektu preje,kur.a!!!!!to jsou vsude podminky na vyliz mi pr.el,bez zazemi bez niceho,boze,uz mam neco v pacu dalsiho,nikdo,ale nikdo z tech uvedenych debilu se semnou nebavil na rovinu,jen mazali med kolem huby!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:18
- Nahlásit
nemethova5
nikdo,ale nikdo z tech uvedenych debilu se semnou nebavil na rovinu,jen mazali med kolem huby!
no já nevím že tě to překvapuje. Přece když někoho shání tak mu neřeknou že to stojí za prt. S tím musíš počítat, že půlka z toho co ti napovídaj není pravda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:18
- Nahlásit
neboli nestrkam hlavu do pisku a neusinam na vavrinech,uz mam dalsi tri roboty,tak snad neco vyjde,mazu k zubarovy,caute vsichni!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:20
- Nahlásit
Alexahele s tim jsem se fakt nesetkala,za celou dobu co hlidam,od nejakych osmnacti let,no ted uz to vim,hlavne o tech penezich to je super!nakecaji ti,ze budes mit ctrnact ,patnact tisic a ve finale z toho vyleze devet tisic,ja uz se fakt smeju!hlavne ten co me vcera zaucoval,ten byl opravdu typicky reprezentant firmy!!!!!!!ja ti nevim,ale spletla bych si ho s bezdomkou,beze srandy!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:20
- Nahlásit
nemethova5
tak se ptej už na pohovoru, slušnou formou samozřejmě stylem nezlobte se, že se ptám takto přímo, ale po přechozích zkušenostech s jinými bezpečnostními službami mohu se zeptat na podmínky jako třeba zázemí, pes puštený na volno apod co všechno tě zajímá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:23
- Nahlásit
Alexa
víš co, já si myslím že máš v tom lese mrtvolu
na mrtvolu jako mrtvolu by takhle šíleně nereagovali. Ještě když jsem byla děcko tak se u nás stratila asi čtrnáctiletá holka. Asi půl roku byla nezvěstná. S Kazbundou jsme tenkrát chodili kolem takové černé skládky a ona tam pořád na jednom místě hrabala. Ne v hlíně, normálně v bordelu, v nějakých starých hadrech. Vždycky jsme ji vyhazovali (dělala to ať šla se mnou, s máti, nebo s otcem). Nikdy mě nenapadlo, že je tam ta holka, vždycky jsem si myslela, že se chce prostě vyválet v nějakém hnusu, popř. něco sežrat. Po půl roce ji tam našli, zaházenou těma starýma hadrama co do nich Kazbunda pořád hrabala
Si myslím, že kdyby tam Kejtlin měla nějakou mrtvolu tak psi budou taky nějak značit místo, že tam je, ale ne takhle.
Spíš bych to viděla stejně jako Davídková - může tam být nějaká zmije, či co.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:24
- Nahlásit
Alexa
já si myslím že máš v tom lese mrtvolu
jasně a prochází se z jednoho konce lesa na druhej a koupe se v labi kdyby to bylo na tom samým místě tak bych o tom uvažovala, nevím tedy jak by se psi zachovali k mrtvole, ale kolem hřbitova jsem to zkoušela když se podivně chovali poprvý strach neměli,sem je vzala i na hřbitov večer když tam nikdo nebyl a nic probíhali se kolem hrobů.
|