Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4140 . 4141 . 4142 . 4143 . 4144 . 4145 . 4146 . 4147 . 4148 . 4149 . 4150 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:55
- Nahlásit

kejtlin
takhle se postavit přede mě tak se podělám strachy z vlastních psů.
no tak to je asi viděla fyfyjová bo ta se dneska posrala už několikrát
Baico
ty vogo,ten je kuáááááásnej.-)))))))))))))))))) malej lední medvídek!!)))))))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

nemethova5
kterej je fernet???
Narodili se v pondělí, vybráno definitivně budu mít, až jim bude tak 4 týdny.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
malej lední medvídek!!
Teď jsou to spíš lední krtci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:03
- Nahlásit

Baicoale kvuasni ledni krtci!!!!aha,aha,tak potom dovalte foto,jo?

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
no počkejte, vy dvě závistivý čůůůůůzyyyyyy, pošlu na vás komando šavlozubejch veverek

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:05
- Nahlásit

nemethova5
ale kvuasni ledni krtci!!!!
Jsou sladcí, všech 5. Vydržela jsem na ně koukat celý odpoledne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:07
- Nahlásit

impact
Mam buldocka na cviko. Bo tady se to siri jak nejvetsi drb. At uz je kveten.
Výborně

Bilusko uz to jede. Uz se o tom vi.
Gde? Tamto? Mi to skypni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:08
- Nahlásit

Baico
jsou zatím krásní a nevinní, až povyrostou tak budou likvidační komando

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:09
- Nahlásit

inu
mě sou veverky jedno, šavlozubé taky . A su zvědavá co dokážeš poslat zapečená do perníku na dně Orlické přehrady

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:09
- Nahlásit

Baicono to ti verim a ja zatim tady sedivim z amina a hajana!hajan ma opet zanet strev!!!opet se mu to vratilo,mel to v lednu,amin dostal o dva stehy navic,takze mam moc veselo az milo!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:11
- Nahlásit

nemethova5
z čeho je ten zánět? jak to, že amin dostal o 2 stehy víc?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:11
- Nahlásit

kejtlinche,che pani mate pravdu,dnes amin nez jsem prijela z te prace,tak mi rozcupoval moje krasny backory na pikokousky!!!jen me videl,ze jdu do pokojika,tak se pochcal strachy!bo vedel,ze budu zurit!

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:19
- Nahlásit

Eire
jezdím taky dlouho, jezdím hodně, a dovolím si tvrdit, že nejezdím špatně. Ale poslední dobou se i jezdit bojím. Nevím, jestli se v autoškole učí předjíždět v zatáčce, na plnou, kde je ale úplný hovno vidět, zásadně neblikat při odbočování, najíždět drze z vedlejší do aut na hlavní, jezdit stovkou v obci, a vůbec. Asi bydlím někde jinde, ale lidi jezdí jako hovada, a čím dál větší hovada, a ano, souvisí to taky se změnou vozového parku, každej si myslí, že je ve svém fáru nesmrtelnej. Můj brácha je profesionální řidič, a má úplně stejný názor...a nejen on.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:20
- Nahlásit

Biluška
to já taky, bo perník nepeču

Myslím, že až se vyhrabu z toho Orlíku, pudu nejdřív traverzou umlátit Ešusovou

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:22
- Nahlásit

inu
to já taky, bo perník nepeču

to nevadí, ten upeču já .Bude lepší než beton, ve kterém se tam normálně potápí

Myslím, že až se vyhrabu z toho Orlíku
Z mého perníku se NIGDY v životě nevyhrabeš . Leda jako Květoš

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:25
- Nahlásit

Ebony
Muj bracha sesiva pak tyhle nesmrtelny lidi. Taky diky tomu zmenil pohled na svuj styl rizeni. A tez ridim dlouho a rada a ne spatne. Nikdy sem nebourala a ani nikdo do me. Jedinou pokutu sem schytala vloni za stani na zluty care!
ale lidi jezdí jako hovada, a čím dál větší hovada, a ano, souvisí to taky se změnou vozového parku
S tim souhlas, ja predvidam uz km dopredu, na krizovatce, ikdyz jsem na hlavni, tak vidic pako se ritit z vedlejsi, brzdim.. Sem naucena po 6 letech trabanteni, kdy by jedna srazka s benzinovou nadrzkou znamenala konecnou.

Baico
To sou uzasny morcatka bily, preju stastnou ruku pri vyberu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:32
- Nahlásit

bneska se omezuju, po včerejším večerním hodokvasu mám dneska k v ečeři jen tvaroh...

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

Biluška
Z mého perníku se NIGDY v životě nevyhrabeš
vsadíš se? navíc tak velkej pekáč natuty nemáš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlincau,hajan uz to mel v lednu,jak mel celkovou sepsi organismu,tak se mu to vratilo zpatky,tak dostal vetalgan,prednisol,milgamma,jeste na to sra.i farmatan,amin byl dnes na prevazu,na kontrole,nohu ma krasnou,ale rikal,ze to nahore ma moc rozjety,tak,ze mu tam vrzne jeste dva stehy,aby nemel velkou jizvu,jo dobry,ted tu u me lezi u nohou,backory,nebo to co z nich zbylo v kosi,uz treti,jenom me pani je zere,jenom me,niceho a nikoho si doma nevsima,jen mojich backoruch!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:54
- Nahlásit

nemethova5
goša si všímá všech bot at´ domácích nebo na venek at´ jsou moje, dědy nebo návštěvy, musíme je schovávat do výšky n ebo zavírat do místnosti kam malý psék nechodí-to je u nás koupelna.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:54
- Nahlásit

nemethova5
,jen mojich backoruch!
Boha, tak si je schovej a nenechavej mu je tam napospas, ne? Kdyz uz treti. Mu dej naky lepsi zuzladla.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 22:12
- Nahlásit

Biluška
davídkoj

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 22:23
- Nahlásit

Ebony
Nevím, jestli se v autoškole učí předjíždět v zatáčce, na plnou, kde je ale úplný hovno vidět, zásadně neblikat při odbočování, najíždět drze z vedlejší do aut na hlavní, jezdit stovkou v obci, a vůbec. Asi bydlím někde jinde, ale lidi jezdí jako hovada

No bude to v autoškolách,peníze jsou až na prvním místě!!takže silnice brázdí řidiči ,kteří tam nemají co dělat.Neumí odhadovat vzdálenost,rychlost,fyzikální jevy a už vůbec technické možnosti těch 4kol co kočírují.
Profesionální řidič není vždy známkou profesionality,stačí kouknout,komu spediční firmy vrazí volant tiru do ruky...já mám zrovna s nimi ty nejhorší zkušenosti adresně s poláky a maďary...tak a dost volantu.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 22:28
- Nahlásit

Eire
No bude to v autoškolách,peníze jsou až na prvním místě!!takže silnice brázdí řidiči ,kteří tam nemají co dělat.Neumí odhadovat vzdálenost,rychlost,fyzikální jevy a už vůbec technické možnosti těch 4kol co kočírují.

Já si myslím, že čék se v prvé řadě v autoškole řídit prostě nenaučí, to ho naučí až praxe.. je ale fakt, že agresivita za volantem s tím nemá co dělat..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 22:43
- Nahlásit

Fifima plny kos obrovsky kramu,jako hracek,ne ja koza nechala otevreno od pokojiku,bo tam hajan chrapal

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 23:01
- Nahlásit

inu

co to je???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 23:03
- Nahlásit

leyenda
zajíci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 23:04
- Nahlásit

inuto jsou pekni honzici!!(zajičci)este nakou fajnovou polevu by to chtelo.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 23:05
- Nahlásit

leyenda
co to je
to je odpověď na výhružky těch dvou existencí

nemethova5
este nakou fajnovou polevu by to chtelo.

jo, jo, ale až zítra, dneska ještě peču

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 23:05
- Nahlásit

kejtlinvis co si myslim,ze mel spise amin vztek jak nekam odejdu pryc a nevemu ho s sebou,jinak doma si niceho a nikoho nevsima,ma svoje hracky,s kteryma blbne,boty,veci,elektricke kabely.....proste nic,jen moje backory.

<< 1 ... 4140 . 4141 . 4142 . 4143 . 4144 . 4145 . 4146 . 4147 . 4148 . 4149 . 4150 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání