Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4140 . 4141 . 4142 . 4143 . 4144 . 4145 . 4146 . 4147 . 4148 . 4149 . 4150 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:15
- Nahlásit

Gerda
a budou to řidiči starejch bavoráků, ochcávek, audinkáři.
Podle mých dosavadních zkušeností ti největší kok.... jezdí v černých audi ( doufám, že tu nikdo takové auto nemá)

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:15
- Nahlásit

Eire
po prohlídce naskočila předníma..ohlídla se,fńukla a pomožte.
Takto nadlehcuju Sadelnicovy nastup dycky, vtapne prednima, ohlidne se a ceka na lift zadele.

Taky mě děsně sejřej lidi, co jedou v rychlým pruhu pomalu,ale stačí je problikat dálkovejma..
Tak kdyz to nejaky prase vali pres 250, v zrkatku nic nevidis, v poklidku predjizdis na stopade. A najednou bzzzzz a mas vosu u kufru - nic moc situace. Nejaky dalkace blikajici muzou blondynu akorat rozhodit, zapanikari, zda dotahnout predjizdeci proces nebo nedejboze zpomalit a uhnout zpet za puvodne predjizdeny vozidlo. Jinak video humus, kreten.
Dneska to tu po vesnici prosvistel motorkar, dobrejch stopade to valil. Hovado! Se tu zacinaj stahovat chalupari na velikonoce, kdyby si tam decka hraly - jsou na plaac placku.

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:28
- Nahlásit

Eire
Taky mě děsně sejřej lidi, co jedou v rychlým pruhu pomalu
ona předjížděla kamion, taky předjíždím pomalu, jen 130, asi jsem debil a dodržuju, do hrobu rozhodně nespěchám, a kupodivu se mi taky nikdy nepodařilo nic na cestě srazit...
a taky mě sejří ču(m)áčci, co na mě blikají, když zrovna předjíždím a nemám v autě raketovej pohon. Lidi jezdí čím dál víc jako hovada. Jenže kdyby se to pak vrátilo těm hovadům, tak mi to možná ani nevadí, každému co jeho jest... bohužel to většinou odserou ti slušní

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:31
- Nahlásit

Ebony
a taky mě sejří ču(m)áčci, co na mě blikají, když zrovna předjíždím a nemám v autě raketovej pohon. Lidi jezdí čím dál víc jako hovada. Jenže kdyby se to pak vrátilo těm hovadům, tak mi to možná ani nevadí, každému co jeho jest... bohužel to většinou odserou ti slušní
Přesně,nesnáším dementy, co si musí něco dokazovat na cestě. Ať jdou třeba do posilovny a zvednou 150 na bench nebo posekají dřevo, uběhnou maratón apod. Ale neuroticky frajeřit s nohou na plynu je ubohé.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:41
- Nahlásit

Ebony
a kupodivu se mi taky nikdy nepodařilo nic na cestě srazit...
Tak to me jo, srnu, a jela jsem necelych 40. V noci. A pred lety mi skocila pod trabanti kola kocka - taky sem se prdela max padesat po meste.
Ale jinak, pokud bylo vykonne auto, i rychlou jizdu jsem si uzivala, nicmene nikoho neohrozovala.

makrel
co si musí něco dokazovat na cestě.
Ty ale u chlapu to je proste normalni. Zenska, kdyz se ji nalepi na normal silnici auto na prdel, zpomali najust, aby ji to predjelo. Chlap ne, ten chytne vlci mhu, podvedome tlapne na plyn, zatne zuby a zrychluje. "se nedam prece predjet tim kretenem"..

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:42
- Nahlásit

Fifi
Znám hodně chlapů, kteří si to něco chodí dokazovat právě jinam a na cestě už jsou pak normální

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:45
- Nahlásit

Fifi

Ne měla jsem na mysli,že mě fakt sejří debil co předjíždí vozidlo rychlostí vozidla předjížděného,tyráci jsou typickou ukázkou.
Ebony

Lidi jezdí čím dál víc jako hovada.

Nemyslím si to,pohybuji se na silnicích aktivně 25let,jen zhoustl provoz,silnice hustotě provozu nevyhovují a autoškoly dávají oprávnění k jízdě i kryplům, co neodhadnou vzdálenost ke křižovatce,ve zpětném zrcátku!

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:46
- Nahlásit

Eire
Nemyslím si to,pohybuji se na silnicích aktivně 25let,jen zhoustl provoz,silnice hustotě provozu nevyhovují a autoškoly dávají oprávnění k jízdě i kryplům, co neodhadnou vzdálenost ke křižovatce,ve zpětném zrcátku!
A taky jsou jiná auta než před 20 lety

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:46
- Nahlásit

makrel
Taky takovy znam, ale vetsina miva tu vlci mhu.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:47
- Nahlásit

Fifi
Taky takovy znam, ale vetsina miva tu vlci mhu.
Mhu bych ještě přežila, ale představa, že mě nějaký č...k schválně sestřelí, protože se mu něco nelíbí, je na mě moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:48
- Nahlásit

Eire
co neodhadnou vzdálenost ke křižovatce,ve zpětném zrcátku!

To jako couvaj ke krizovatce? Nebo nechapu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:51
- Nahlásit

brej večír,uš máme tlakovou jumpu????? to bé teprf fofr asik..no nic,zvednem vám daně))))))))))))))

to video ukazovali aji v telce,to neni normální,magora bych zavřela na psychinu navěky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
Pls, mrk na mail.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:56
- Nahlásit

my jsme s mým kamarádem smetli kance asi v 80km, jeli jsme džípem a spodek rozbil, bylo to jak když jsme narazili do betonu, nebejt připoutaný tak je po nás.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:59
- Nahlásit

makrel

A taky jsou jiná auta než před 20 lety

Díky za upozornění,ale nejezdím tím co před 25 lety ale trvám na tom,že papíry dostane kde jaká trepka,co vlastně nezvládne ani zařazení do pruhu nebo sledování dopravního značení a vjede klidně na dálnici z parkoviště a zapomene na co je zpětné zrcátko.A to ,že na ni někdo bliká není ze zájmu o rande....ačkoliv jsem baba,některý bych fakt z fleku postavila k plotně,protože na silnici jsou obecným ohrožením.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:02
- Nahlásit

Puma to video nejspíš viděla taky Úplně stejným manévrem se mě před chvílí pokusila sestřelit z kola Akorát teda neukazovala fakáče a neblikala dálkovýma

Gdo se to tu ptal na ty černé audiny? Jednu má moje kámoška policajtka . V životě nejela rychlejc jak osmdesátkou, na přechodech pouští všechny co jsou ještě padesát metrů před přechodem a vůbec jezdí tak slušně, že v podstatě taky ohrožuje, akorát tím opačným extrémem . Zásadně s ní nejezdím, dycky mi rupnou fšechny céfky a tvrdím, že traktorem bych tam byla rychleji

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:02
- Nahlásit

EireJsem to myslela tak, že se jezdí rychleji a veškeré bezpečnostní prvky, které jsou sice fajn přispívají k falešnému pocizu bezpečí (to jsem si nevymyslela, to je dokázané), takže to je další důvod, proč se jezdí bezohledněji.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:03
- Nahlásit

Biluška
Ok, takže se kámošce omluvuju a prohlašuju, že není ko..t a je výjimka

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
Máš už ten dopis? Du lochtat vlnky tak ať vím essi si tam mám číst o upírech f Práglu, nebo essi mám tvořit .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:06
- Nahlásit

jinak dneska jsme byli venku, vrátili jsme se kolem půl osmý a zas se to v lese se psy stalo, sekli se, nechtěli jít dál a vrčeli, malí zůstali přimražený, goša štěkala jak pominutá, ale couvala, velký jen ohrnovali pysky a tak bublali, že jsem je tak ještě neviděla a běhal mi mráz po zádech, když jsem chtěla projít tím místem na které zírali, vrčeli a štěkali, tak si velký holky přede mě stouply a blokovali mi cestu a furt koukaly na to místo a vrčely, tak jsem začala couvat a psi taky a opět tam nic nebylo, až asi po 10m se otočili a šli normálně, pořád se otáčeli a když jsem chtěla udělat poslušnost tak se na mě vůbec nesoustředily. bylo to jinde než minule.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:07
- Nahlásit

Tak jo, naběhla jsem si tadyk,nemám ráda magory na silnici a odsuzuju to co je na videu,to je vražda!

Ale na druhou stranu nesnáším kolonu ovcí,co jedou 70 tam ,kde je dovoleno 90,kretény co v obci jedou 40, ty woe to usínám ...a snad bych dotyčnýho i klaksonem popošťouchla k výkonu rychlostnímu....teď to nenajdu ,ale myslím,že ve Francii udělali studii a přišli na to,že pokud budou všichni dodržovat předpisy,tak se silnice ucpou....
Ono pomalu,není bezpečně...

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:07
- Nahlásit

kejtlin
nestraš, ještě jsem nebyla na tachyjónovém školení.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:09
- Nahlásit

Eire
Ne, normál výměna názorů . Pomalu není bezpečně, ale já to beru tak, že ti co jezdí blbě a pomalu udělají max. nějaký ťukanec a nikoho nezabijou ( ty co jedou 40 taky předjíždím ). A o té studii jsem slyšela a asi to bude pravda. Bo tou nařízenou rychlostí jeden jen ten první a pak už to klesá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:09
- Nahlásit

makrel
nejhorší je, že je to zdaleka nejlepší a nejpohodlnější venčící procházka v okolí asi 10km.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:10
- Nahlásit

kejtlinTak tam třeba jenom něco smrdí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:10
- Nahlásit

kejtlin
sekli se, nechtěli jít dál a vrčeli, malí zůstali přimražený, goša štěkala jak pominutá, ale couvala, velký jen ohrnovali pysky a tak bublali, že jsem je tak ještě neviděla a běhal mi mráz po zádech, když jsem chtěla projít tím místem na které zírali, vrčeli a štěkali, tak si velký holky přede mě stouply a blokovali mi cestu a furt koukaly na to místo a vrčely, tak jsem začala couvat a psi taky a opět tam nic nebylo, až asi po 10m se otočili a šli normálně, pořád se otáčeli a když jsem chtěla udělat poslušnost tak se na mě vůbec nesoustředily. bylo to jinde než minule.
to je jasný...natrefili na Květoše co valí do Práglu na mě cákat
Biluška
Máš už ten dopis
JESTLY BUDEŠ DÁL VAŘIT,STANE SE TI NEŠTĚSTÍ A TVÍ RODINĚ TAKY,TAK BACHA,TY HAJZLE!!
co??

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:11 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

davidkova renata
JESTLY BUDEŠ DÁL VAŘIT,STANE SE TI NEŠTĚSTÍ A TVÍ RODINĚ TAKY,TAK BACHA,TY HAJZLE!!
co??
a ještě podpis: bratrstvo kočíčí hnáty

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:12 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

čus žumpice už barvíte vejce ?

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:12
- Nahlásit

Biluška

Jednu má moje kámoška policajtka

Se nevytahuj,každej má svýho kámoše cajta

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
natrefili na Květoše co valí do Práglu na mě cákat :my se tomu smějem ale nebylo mi dobře

<< 1 ... 4140 . 4141 . 4142 . 4143 . 4144 . 4145 . 4146 . 4147 . 4148 . 4149 . 4150 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání