Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4140 . 4141 . 4142 . 4143 . 4144 . 4145 . 4146 . 4147 . 4148 . 4149 . 4150 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:46
- Nahlásit

pawLINka
a votpovíš mi taky trochu? Máš mejl )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
anebo se jí taky jedem posmívat
sem to nechtěla tak natvrdo profláknout
Hečte pitomci, mám fotku malejch Ancílijí!
naval

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:54
- Nahlásit

Alexa
nenavalim, mám jí v telefonu a můj telefon to asi vůbec neumí zpracovat....rozhodně jí neumim vložit na foru. Bajkonurka je tam teťkonc na náfštěvě, pošle fotky do mýlu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:54
- Nahlásit

Gerda
Jsem to úplně přehlídla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:01
- Nahlásit

Gerda
Ja ciii taky videt maly ancovicky bily medvedovity! Tak pak pocli.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:03
- Nahlásit

pawLINka
Pod jakým názvem byste hledali ten třetí smajlík

NEUTRAL

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:09
- Nahlásit

pawLINka
se směješ a neřikáš nic símtebe....

Fifi
máš sms

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:17
- Nahlásit

Gerda
máš sms
To teda nemam. Vi buh, komu si co poslala.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:21
- Nahlásit

Gerda
Dyk jsem ti poslala Emila

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:23
- Nahlásit

Takže:1) nevím, proč jsem debil (PetraK)
2) všechny jste hrozné a moc píšete
3) Pumpa a Kejtlin bydlíte na blbém místě, jinak bych k vám klidně přijela, hlavně grilovat
4) Jdu do lesa, bo je tu krásně

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

isdpch
Pane, to je krasny, dekuju za krasny clanecek - to je fenka z Helppesa? - by mozna stalo za to kontaktovat pani a clanecek do rtw zpravodaje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:27
- Nahlásit

Fifi
To teda nemam. Vi buh, komu si co poslala.
tobe, ale evidentně ti to nepřišlo. BVyla to mms. A můj tel je asi neumí posílat. Je to ňáký rozbitý.

pawLINka
Dyk jsem ti poslala Emila
dyť sem ti na něj votpověděla simtebe ))

isdpch
je to ta waldočupka? Z helppesa? Vot pani velkokantýnský?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:27
- Nahlásit

davidkova renata

hele uš máš ucpaný klíčový dírky,ty Dobromilo Retygová???

musíte jí pučit patičku

Fifi

Mam bezva brisni virozku,

a sakra!
Ty taky budeš potřebovat patičku místo špuntu asi . co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:38
- Nahlásit

PetraK
)))))))) blbáááááááááááááááááááááááá )))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:39
- Nahlásit

PetraK
áááá už vím co řeknu až někoho nakopnu do prtky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:40
- Nahlásit

PetraK
y taky budeš potřebovat patičku místo špuntu asi . co?
Debile. Uz je to lepsi, ale docela sila.

Gerda
je to ta waldočupka? Z helppesa?
Sem zena cinu, vse domluveno, jen co se pani ozve, bude clanecek ve Zpravodaji, ta fenulka me dostala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 17:05
- Nahlásit

Už zase potřebuju právníka. Tohleto snad není možný ani v našem státě I když asi jo, tady je možný apsolutně fšechno
Naše velkoobec nemá kanalizaci. Máme žumpy. Já mám teda dvě, tuhletu a jednu na zahradě . Velkostarosta se rozhodl, že vybudujeme kanalizaci. Z nějakého zvláštního důvodu se rozhodl pro tlakovou. Prakticky nikdo nechápeme proč když celá obec leží ve svahu a to docela prudkém. Čili se logicky nabízí spádová. Loni v létě bylo svoláno něco jako referendum kde se většina obce vyjádřila, že kanalizaci ano chceme, ale spádovou. Starosta pod nátlakem slíbil, že se zpracuje projekt i na spádovou a poté se hlasováním vybere, kterou postavit. A promptně s jistou nejmenovanou firmou uzavřel kontrakt na stavbu tlakové Během snad dvou týdnů rozeslal smlouvu o smlouvě budoucí k podpisu všem občanům. Většina ho poslala do pr... a nepodepsala. Začátkem zimy proběhlo hlášení obecního rozhlasu "žádáme občany, kteří ještě nepodepsali, ať ihned podepíší a odevzdají na obecní úřad" . Tak jsme se zasmáli a sousedka se šla zeptat essi jí nechají krávu a políčko, nebo jestli to při podpisu musí odevzdat. Mezitím jsem si na postup starosty, zejména na to, že daná firma byla vybrána bez jakéhokoliv výběrového řízení stěžovala na kr. úřadě. Bylo mi sděleno, že stížnosti na starostu a výbor mám řešit se starostou a výborem . Dneska nám přišel dopis. Dovolím si z něj citovat: "Z fin. důvodu byla vybrána varianta tlak.kanalizace,která je značně levnější" - proboha vysvětlete mi něgdo jak může být levnější tlakovka plná kurvítek, než díra v zemi, kterou to teče jaksi samospádem?
Taky jsem se dozvěděla, že moje počínání DISKRIMINUJE další občany, kteří mají o tuto kanalizaci zájem. Začínám mít strach, abych snad nebyla nějak popotahovaná, s diskriminací v tomhle státě nejsou žádné žerty
Nakonec jsem vyzvaná, abych neprodleně, do 7.4. podepsala a odevzdala, jinak se mnou nebude počítáno a stavba bude realizovaná beze mě
Samotná smlouva je taky dost hustá. Povoluji v ní investorovi vstupovat a vjíždět na předmětnou nemovitost, zřídit stavbu a zřídit bezplatné věcné břemeno ve prospěch majitele stavby .
Tak to je na mě teda moc. I kdybych teda zkousla drahou tlakovku plnou kurvítek (které se samozřejmě budou kazit a v budoucnu tedy věčně budeme investovat do oprav ) tak věcné břemeno na baráku teda nezkousnu
Kurňa co musí člověk v tomhle státě udělat, aby se dovolal nějaké spravedlnosti?? Konkrétně, aby starosta splnil slib a udělal nějaký rozpočet na spádovou, svolal referendum a podle jeho výsledků se skutečně stavělo

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 17:10
- Nahlásit

Biluška
Kurňa co musí člověk v tomhle státě udělat, aby se dovolal nějaké spravedlnosti?? Konkrétně, aby starosta splnil slib a udělal nějaký rozpočet na spádovou, svolal referendum a podle jeho výsledků se skutečně stavělo
Asi to poslat do Obcanskyho joudy na Nohu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 17:15
- Nahlásit

Biluška
hele a oni to všici ostatní podepsali?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 17:19
- Nahlásit

Alexa
hele a oni to všici ostatní podepsali?????
Vím o spoustě lidí co nepodepsali. Alespoň ti, co mají v hlavě mozek. Průšvih je v tom, že 95% obyvatel jsou důchodci. Většině už to moc nemyslí a dají se strašně snadno zmanipulovat. Vím o paní, které nakukal, že je to povinné, že nám EU nařídila kanalizaci mít, takže se to MUSÍ udělat... logicky ti důchodci potom prostě podepisují. Navíc, co si budem nalhávat, oni jsou zvyklí poslouchat a podepisovat. Ti mladí ho vesměs poslali do pr..

Fifi
Asi to poslat do Obcanskyho joudy na Nohu.
Asi jo, ale to pak zase budu ta nejhorší, půl dědiny co jsou se starostou příbuzný mě bude nenávidět a budu se klepat kdy hodí psům někdo nějakou dobrotku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 17:24
- Nahlásit

pawLINka
Tak to si musíme vzít fšichni tendlencten kodóm, abychom něco nechytli.
Žádnej štréz,víš že mám doživotní zásobu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 17:33
- Nahlásit

Biluška
Já bych jim za trest do takové žumpy vůbec nedefekovala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:33
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridic-se-pomsti l-zene-za-zpomaleni-na-d1-hrozi-mu-12-let.html

Ty woe, kam se ten svět řítí. Pomalu mám strach jet i do obchodu pro rohlíky

Gerda
Já bych jim za trest do takové žumpy vůbec nedefekovala.
Jistě, nechám si svoji žumpu, ať si věcné břemeno na barák zřídí starosta

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:35
- Nahlásit

Biluška
no v podstatě máš tři možnosti-nemít kanalizaci
-domluvit se s ostatníma odpůrcema zložit občanský sdružení - musí s vámi jednat a protahovat to do voleb-předpokládám že jsou stejně jako u nás letos v září
-anebo zavolat občanskýho joudu se všema následkama

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:35
- Nahlásit

Biluška
teď jsem to sem chtěla dát! Prý vytlačil z dálnice, von ji normálně vodpink autem!...to už fakt nějakej meteorit tady na tu zk..venou pakáž...

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:45
- Nahlásit

Biluška
Ebony

Mi normálně přeběhl mráz po zádech, musím na to rychle zapomenout, než sednu zítra do auta.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:52
- Nahlásit

makrel
Ebony
Včera jsem v rádiu slyšela nějakou studii. Dělal ji Besip, Policie a vysoká škola čehosi. Vypočítali, že agresivního řidiče potkáte v autě každých šestnáct kilometrů. Moje zkušenosti tomu tak plus mínus odpovídají. Mám dojem, že mnohem víc těch agresorů je ve městech, blízko měst a na červených silnicích (těch co jsou na mapě tlustou červenou čárou). Nejspíš budu jezdit výhradně okreskama, tam je jich míň

Alexa
a protahovat to do voleb-předpokládám že jsou stejně jako u nás letos v září
No, volby jsou kapitola sama o sobě. Tento starosta byl starostou (pardon, předsedou emenvé) už za totáče a je jím od té doby nepřetržitě dodnes. Je odsouzen za zneužití pravomoci veřejného činitele, dostal podmínku. Ani to s ním nehlo, neodstoupil a starostuje vesele furt pryč. Ve volbách je každoročně pokaždé zvolen, protože má neuvěřitelnou podporu rodiny. V podstatě dvě třetiny Liptaně jsou jeho rodina. Je to divný, ale je to tak. Tady když hodíš šutr kterýmkoliv směrem tak trefíš Procházku

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:00
- Nahlásit

Biluška
agresivního řidiče potkáte v autě každých šestnáct kilometrů
a budou to řidiči starejch bavoráků, ochcávek, audinkáři. Právě s nima mám nejblbější zkušenosti, že jsou nejvíc nervózní a jezdí jak prasce. Zejména ti bavoráci mi přijdou nejhorší.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:05
- Nahlásit

zdarte děcka

Cora srůstá,ale pomalu,bapka jedna,stehy po dnešní konzultaci musí vydržet do přístího outerka.Vědoma si vlastní důležitosti,předvedla za příkoří v ordinaci divadlo.Do sharana skáče vždy jak blesk,po prohlídce naskočila předníma..ohlídla se,fńukla a pomožte.Tak jsme s klukem nadlehčíli tu prdelovou část těla... vona normálně jak měla zadel ve vzduchu ,povolila v úsilí a nechala se za zadel vynést do autí...jen se s úsměvem ohlídla na nás,jako ešivá dobrýý...

Taky mě děsně sejřej lidi, co jedou v rychlým pruhu pomalu,ale stačí je problikat dálkovejma...tohle přehnal chlapec.

Nevím na co potřebuje Biluškakanalizaci,když každý ráno buzeruje a řve do žumpy,fakt nechápu

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:05
- Nahlásit

Biluška
Tento starosta byl starostou (pardon, předsedou emenvé) už za totáče a je jím od té doby nepřetržitě dodnes.
no to si potom v prdeli

<< 1 ... 4140 . 4141 . 4142 . 4143 . 4144 . 4145 . 4146 . 4147 . 4148 . 4149 . 4150 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání