Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4113 . 4114 . 4115 . 4116 . 4117 . 4118 . 4119 . 4120 . 4121 . 4122 . 4123 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 10:27
- Nahlásit

Brej den, sem si posunula čas vo dvě hodiny, už mám skoro otpoledne. Sem nevěděla, že se mi telefon posouvá sám, takže se tak probudim f osum, přetočim telefén na devět, řeknu si ty vado! Musim honem ven s čoklem, sme byli večer jen na čůračku, tak honem honem, ani sem se neumyla, jen rychle vyběhla ven, vrátim se domki a zrovna začínal svět dvatiícedeset. Mařka je docela unavená, což je fajn, dnes se totiž hodlám flákat. Už makáte? Taky závidim lucyncenebojaxetopíše kosmetiku a armana taky nejdu stříhat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 11:27
- Nahlásit

Biluška
ja idu na vakzál a što vížu, Lénin" a pak ještě "grýsgot,gutntág a gutenacht". Jo a ještě umím polsky "napšúd" a německy "achtunk
chybí ti tam echtgold a zimój já guljáju f párke,pak eště vim katáťsa na kaňkách

su unavené,nepište nic!!

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 11:44
- Nahlásit

Gerda

Taky závidim lucyncenebojaxetopíše kosmetiku a armana taky nejdu stříhat.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 11:45
- Nahlásit

Přišla jsem z fitka, budu ještě překládat pak půjdeme ven, bo už tady svítí slunko. A asi bych měla uklidit

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 11:48
- Nahlásit

davidkova renata
pak eště vim katáťsa na kaňkách
Páč nevím co to znamená . Sem psala jenom to, co umím

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 11:48
- Nahlásit

Biluška
To bude asi něco sprostého

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 12:19 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Dobrý ráno. Před chvilkou jsem vstávala, pač mě impact vzbudila smskou. Ale už bylo na čase vstávat, ať neprospím celý den, tak mi to ani nevadí.

No comment.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 12:37
- Nahlásit

pawLINka

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

my dem zrovínka na polední klid.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 12:56
- Nahlásit

Biluška
Páč nevím co to znamená
přesně to nevim,ale myslim,že sou to nějaký zimní sporty,snad sáně bo co..taky to můžou bejt ale brusle

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:42
- Nahlásit

čau,mě děsivě bolej nohy,takže nemohu pomalu ani na zíchod a když jdu do kuchyně,tak se vopírám vo dřevěnou hůl,jinak neudělám krok,v noci jsem měla asi 10 křečů do každý nohy takže dneska venčí jenda já až večer a dasty má dnes klid od cvičení,zkusíme ráno zejtra

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:29
- Nahlásit

jdu zavarovat jatra drzte palce je to moje premijera

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:32
- Nahlásit

brezen2008
nemas doma dolgit nebo nakou mast od bolesti? nebo aspon alpou si to namaz

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:32
- Nahlásit

Tak my vstáváme po polednim klidu, teda jen já, mařena řekla, že se mnou doma nebude, že chce jít k mámě, bo ta něco peče. ňáký maso asi. Skončila bouřka, už zase zoncna rumpluje. Jediný, co sem dnes udělala - vyluxovala a umyla koupelnu. Jinak prostě nic, válim se jako krafskej vocas. Ste taky tak líný?

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:52
- Nahlásit

Gerda
Jo, korp o tom, co sem usnula po paty rano, predtim sem se desne prezrala na grilovacce...a ted uz zeru zas..Ale aspon sem udelala neco do skoly, prej 30. se musej zapsat temata bakalarek do FISu a ja si to precetla dneska "rano"...tak sem neco sesmolila a uvidim

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:55
- Nahlásit

Mathea
símťa, tak pozdě se spát nechodí, to už se vstává přece ty studente jeden bláznivej )))

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:59
- Nahlásit

Gerda
V nedeli v PJET!!! rano se ma vstavat?? Nechytas ty nejaky ty moresy vod Bilusky jako?
Sme museli oslavit nejako, ze kamosovi snad uz skoncily chemosky.. Akorat este nemuze moc pit alkohul, takze sme se namisto toho aspon desne prezrali..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 15:29
- Nahlásit

jatra se zavarujou, nebyla to takova hruza,asi to zvladnu.
dik moc Eire a fifi me by to nenapadlo a muselabych to vyhodit a to by byla desna skoda. Jsem nakoupila maso, ze je to levnejsi nez konzervy a usetrim a kdyby to slo do hajzlu by se mnou asi slehlo

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 15:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
Hele a na kolik stupňů a jak dlouho? Taky možná budu muset, pokud nenarvu všechno do mražáku.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 15:43
- Nahlásit

makrel
na sto stupnu 50minut, aspon tak mi bylo receno tak tak cinim

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 15:46
- Nahlásit

lucYnka XIII
Díky, píšu si

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:00
- Nahlásit

ahoj žumpo, co nového? vrátila jsem se z vítání jara. bolí mě celé stehno asi jsem zatnula nechtíc nějaký svalík když mi kamarádka píchala tu B12, už mám za sebou 3.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:01
- Nahlásit

kejtlin
jaká byla žranice?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:13
- Nahlásit

makrel
žranice i pijice byla moc gut, včera jsem vypila skoro 0.5l vodky a 0.7l vína a nebylo mi nic, šla jsem spát asi ve 3hod, ráno v 7.10 mě vzbudili psi, tak jsem vylezla naštvaně, pustila je ven a děda se ptal kdy se mění ten čas? já už začala lítat, protože na 9hod jsme měli domluvený to jaro na cvičáku, chtěla jsem ject na kole, to bylo prázdný tak jsem se projela kilometr na prázdným kole k pumpě a kilometr na poloprázdným kole zpátky-přední kolo nejde dofouknout má špatnej ventilek, zavolala jsem známýmu, jestli jede na cvičák autem-věděla jsem, že jde večer do práce, takže stejně nemlůže pít, ten že jo, tak mě vzal i čubou, pocvičili jsme popili, přežrali se všeho možnýho, dojela jsem dom s kamarádkou co mi píchá ty injekce a asi půjdu spát.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:15
- Nahlásit

kejtlin
Takže pohodový víkend, ta vodka by mě ale zabila, s přibývajícím věkem zůstávám už jen u vína

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:17
- Nahlásit

makrel
mám schopnost rychlého odbourávání alkoholu a hned tak se neopiju a nebývá mi špatně nic, mám velkou výhodu-nevím jak to dělám, že bych často pila to ne.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:20
- Nahlásit

kejtlin
Tak to máš dobrý, já se taky neopiju rychle, zato pak nevím kdy přestat a odbourávání nic moc, hlavně druhý den

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 17:45
- Nahlásit

Akce Vetamiks do Ostravy dorazí ve středu. Tož bacha

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 17:46
- Nahlásit

Biluška
Ve středu? A v kolik? Myslela jsem, že ve čtvrtek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 17:48
- Nahlásit

Tak sme doskočili z lesa, měli sme velikej humor, Rozina se skutálela do bahna v potoce. Honila se s nějakou oklicí, pk si lehla na záda a už se kutálela až do vody. Je velice špinavá, bahnitá, hnusobná, smrdutá, ale už je vodní pes )) Umazal trošku i maryji. Sme se zas byli skoro tři hodinky v lese, parádička, mám dobrou náladu, chytli sme k tomu dvakrát déšť. Už máte zavařený játra? Mě by zabilo to víno, vodka taky, můžu jen citruse a slivovičku a morgena, jinak nic. A k tomu musim ke každýmu panáku flašku matonky, aby mi nebylo blbě. A stejnak je mi dycky blbě. Jak se máte?

<< 1 ... 4113 . 4114 . 4115 . 4116 . 4117 . 4118 . 4119 . 4120 . 4121 . 4122 . 4123 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání