| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:22
- Nahlásit
čau všem,jsem druhá
já jsem vzhůru vod 4,nemohla jsem usnout a mám ted děsný sny co čtu jednu knížku a tak jsem čatla zas dál
eliška šla s páníkem do práce a já ted došla se zbytkem z venčení,je teplo,šla jsem v rukávu a na boso
makrel
tady buřina byla a dost tady lilo
psovi je divně
držím palečky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:27
- Nahlásit
brezen2008
Doufám, že to přejde během pár hodin. Holt u chornicky nemocného psa se s tím člověk musí naučit žít.
Zase nějakou hitlerovskou knížku?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:40
- Nahlásit
makrel
držím palečky
Zase nějakou hitlerovskou knížku?
no tohle je ještě horší,stačí když napíšu Osvětim...
knížka je tedy napsaná velice dobře,mám půjčenou,dalo by se to přečíst během 3 dnů,ale nesměla bys nad tím přemejšlet,jak přemejšlíš nad každím slovem,tak ti je občas špatně
ale napsaný je to dobře
prominte už o tom nenapíšu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:42
- Nahlásit
brezen2008
Taktakové knížky bych asi nemohla číst, snažím se si nepřipouštět věci co se dějou kolem a myslet pozitivně, ne aby mě stresovala ještě knížka a minulost. To už by bylo moc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:50
- Nahlásit
makrel
ale já nad tím přemejšlím,jenom když to čtu,jakmile to zaklapnu tak je vše ok
no dnes zas ukážu dastymu jak se cvičí na cvičáku,takže zakoupím za chvilku sejra místo piškotů a půjdem na to
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:58
- Nahlásit
brezen2008
makrel
koukám, kdo je stejně střelenej jako já a vstává o víkendu po šesté .-)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:07
- Nahlásit
gabifi
Kdyby po 6., už v 5.30, ale ne z vlastní vůle
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:12
- Nahlásit
dobre rano,
strasne moc toho napisete, vubec neberete ohled na muj prehistorickej pocitac, co potrebuje 15min k poskoceni ze stranky na stranku ,
Gratuluju Bilusce ke stenatkum a vsem uzdravujicim se pejskum,
zadam impact, aby si odvezla moje kocky v ruksaku a pridala je do autobusu, protoze me letos strasne stvou, vyhrabaly z kvetinacu i pelargonie
Zacinam litovat, ze jsem psa nutila bejt s nima kamos
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:15
- Nahlásit
gabifi
ja vstavam kazdy den v pul6 kvuli zviratum, casto i v 5
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:25
- Nahlásit
čus žumpo. Ještě jednu takovouhle noc a Puma půjde na léčbu za stopadesát
Normálně mě pokousala a rozhryzala mi peřinu V afektu. Rozhodla se totiž, že jediné místo, vhodné ke spánku je moje postel (to se rozhodla už jako štěně, mě to v zásadě ani nevadilo). Jenže teď, jak je bez mozku tak začíná zastávat názor, že ta postel je v podstatě její a my můžem být rádi, že nás tam toleruje. Což jí jaksi netolerujem mi Dneska v noci jsem se pohla ve spánku a Pumice po mě vystartila. Normálně natvrdo, v afektu . Rozervala mi peřinu a pohryzala mě do noh . Nemohli jsme ji zklidnit, vůbec na nic nereagovala, chovala se jak kdyby se prala s medvědem, prostě totální amok Mášenek ji chtěl odvízt hned, ale zatrhla jsem to. Beztak by ji ani nenaložil do auta a tam by sežrala půl osazenstva kliniky. Ale dlouho už tu situaci asi neudržím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:32
- Nahlásit
Biluška
ty voe paní chjo je mi Bell líto Vás samozdřejmě taky, ale Bell více... chjo, že to takdlenc musela schytat zrovna puma
Jinak okamžitě mi pošli fotky štěňátek a jejich jména, jak to mám asi jinak dát na web hmmmm???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:35
- Nahlásit
leila
Vás samozdřejmě taky, ale Bell více... chjo, že to takdlenc musela schytat zrovna puma
Ani nevíš jak je to líto mě . Ale už to začíná být fakt neudržitelné, sem tam vyjede po děckách (naštěstí zatím vždycky včas zastaví), sem tam po psech , ale dneska to byl fakt masakr
Jinak okamžitě mi pošli fotky štěňátek a jejich jména, jak to mám asi jinak dát na web hmmmm???
No gdyž ty ména furt ještě nevím. Aila Laila a Ajsíkjů už začínají být celkem jistí, ale u té druhé fenky se pořád nemůžu rozhodnout
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:36
- Nahlásit
Biluška
Ani nevíš jak ti rozumím, protože mám něco podobnýho doma v pinčlím podání. Viz:Nemohli jsme ji zklidnit, vůbec na nic nereagovala, chovala se jak kdyby se prala s medvědem, prostě totální amok
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:38
- Nahlásit
Biluška
Mi se líbí Algebra, ale Alfa je zase takový normální jméno, tak já bych asi dala Alfu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:41
- Nahlásit
pawLINka
Alfu bych dala jenom kdyby ta fenka zůstávala doma. Abych se mohla vymlouvat a všechny problémy s výchovou házet na to, že pes je Alfa .
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:42
- Nahlásit
Biluška
Ani nevíš jak je to líto mě
paní je mi to úplně jasné Ale mám dojem, že se tím trápí i Bellinka - myslím tím postižením a ne tím jak jí chceš nvždy vyléčit Ono možná radši dříve, nejspíš to bude dobré aji pro ní, a než jí držet na sílu.... Vím paní jaké je to šílené rozhodoáví, takovéto rozhodování jsem měla před 9měsíci, tyvoe toto utíká...
Aila Laila a Ajsíkjů už začínají být celkem jistí, ale u té druhé fenky se pořád nemůžu rozhodnout
Pche aby jste nepřebrala Asíkjů je samo boží, tak se bude jmenovat ode mně fenka Já jsem pro Arytmetiku - nejlépe ze všech jmen se to dá volat, tedy vytovřit zkrácenina
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:42
- Nahlásit
Biluška
Ha ha, tak to je dobrýýý. Tak pak je lepčí Algebra než Arytmetika.
Jinak Lukáš kvůli Tomovi v létě málem přišel i o prst... Nevím v jakých směrech je puma magor, ale vím jak to dokáže být na palici.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:46
- Nahlásit
leila
To jsme teda poradily - každá jiný jméno.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:46
- Nahlásit
pawLINka
Tak pak je lepčí Algebra než Arytmetika.
Ti nevím ale furt lepší volat na fenku Artynko než Alginko Arytmetika se mi líbí více páč tam Biluše zdůrazňuje to, že jí vůbec, ale vůbec nešla matyka mohla by ještě na truc napsat Arytmetyka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:48 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
leila
Já matiku teda vždycky nesnášela, ale Algebra se taky točí kolem matiky, ne?
Já bych Algebře říkala Gebí.
Edit: A Arytmetice max Aryt, Ary...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:49
- Nahlásit
Mám to vyřešené, bude to Amazonka
Akorát teď nevím essi bych neměla Amazonce a Ajsíkjovi přidat ještě jméno na L. Aby Aile Laile nezáviděli, že má dvě
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:50
- Nahlásit
pawLINka
no já to myslela v tom, že v Algebře nemůžeš naspat chybu páč ono je správně Aritmetika a ne Arytmetika
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:51
- Nahlásit
Biluška
Tak my tady řešíme Algebru a Arytmetiku a ty přijdeš s úplně jiným jménem.
Já bych tam klíďo ještě jedno jméno přidala. Ať je to takové vznešenější.
Třá Ajsíkjů Lemra Líná von Schnappi Schnap (nebo jak se to píše)
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:51
- Nahlásit
Biluška
Tak to je taky dobrý kámoška měla dobrmany Afriku a Atlantu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:58
- Nahlásit
Biluška
Teď mě napadlo, škoda, že nemáš ty štěňata od M.
To by mělo aspoň příběh, třá takový jméno:
May Day!!! Lemra Líná von Schnappi Schnap To už je věta.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:59
- Nahlásit
Biluška
hele kdybys mela Arytmetiku mohla by to být Arytmetika Logarytmu ale na Amazonku me nic nenapada
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:06
- Nahlásit
Ta Lemra Líná by na něho seděla, gdyž se rodil dvě a půl hodiny
Co Amazonka Live ?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:10
- Nahlásit
Biluška
Amazonka Live se moc nehodí k těm dalším 2 jménům. Jedině Amazonka Lajv (případně Lajf)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:14
- Nahlásit
Aila Laila
Ajsíkjů
Amazonka
Nýna a ještěrky
|
Biluška
Člen |