Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4113 . 4114 . 4115 . 4116 . 4117 . 4118 . 4119 . 4120 . 4121 . 4122 . 4123 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:18
- Nahlásit

Biluška
Mumánci majincíí. Jééé.

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:21
- Nahlásit

Biluška
jééé Nýna má vodní postel
Jinak chcu lepčí fotku Aily Laily!! na te prvni nejde nic videt A to už jako máte vybraný jo, že ta zůstane? Nebudete litovat když ta druhá bude lepčí povahy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:25
- Nahlásit

leila
Ne prosím, to vybraný nemáme. Budeme to operativně prohazovat .

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:27
- Nahlásit

Biluška
tož já to tam vrazím jako fotky fenka č.1 fenka č. 2 pejsek - a nad to bude text s tím že oficiální jména našich štěňátek jsou: ... OK?

Nebo mi pošli text

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:36
- Nahlásit

leila
tož já to tam vrazím jako fotky fenka č.1 fenka č. 2 pejsek
OK

nad to bude text s tím že oficiální jména našich štěňátek jsou: ... OK?
To tam ještě nedávej, páč oficiální jména ještě přesně nevím. Musím si rozmyslet tu Lemrulínou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:37
- Nahlásit

ahoj žumpo, já vstávala před chvílí, většinou tak dlouho nespí, kdovíco v těch kapkách na kašel je.

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:37
- Nahlásit

Biluška
OK toz to du vrazit na web ;) A jelikoz nemuzu na OP pac nemam hlas tak ti napisu i rodokmen stenatek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:39
- Nahlásit

Alexa
ten cvičák je u neratovic v mlékojedech

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:41
- Nahlásit

Biluška
jeste fenka a pejsek je volny ci jen pejsek?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:42
- Nahlásit

Biluška
krásný mimísci, gratuluju moc i mamině nýně.
co tý bellině hráblo?

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:53
- Nahlásit

kejtlin
kdovíco v těch kapkách na kašel je
hlavně že ses probudila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 08:54
- Nahlásit

makrel
hlavně že ses probudila
to je pravda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:01
- Nahlásit

ráno mi volala kamarádka, je v tevizní komisi pražských krysaříků, má syna a ten má přítelkyni, zuzka říkala, že to že si pořídila čtvrtýho psa jí nijak nepomůže, protože to je pí*a-já nevím viděla jsem ji jen na fotce, a dneska mají klubovku a ta holčina tam měla mít zahájení měla předvést tanec s krysaříkem, nicméně požádala maminku dnes ráno v den výstavy, aby zavolala zuzce, že nepřijede, protože má trochu rýmu, ta mi volala bílá vzteky jak jsou některý lidi nezodpovědný, a že až ji uvidí tak jí rozbije hubu, kdyby aspoň zavolala sama ....

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:02
- Nahlásit

kejtlin
A jak může chudák zavolat, když má rýmu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:09
- Nahlásit

makrel
takhle někoho nechat ve štychu zuzka ji tedy omluvila, že pro nemoc, ale měla prý sto chutí říct že má trochu rýmu
hned si vzpomněla, že když jsem dostala nechodící sádru, tak to bylo 3 dny před zkouškama a měla jsem přihlášený 2 psy, tak jsem hned volala předsedovi že mám sádru, on co jako budem dělat, bylo nás na počet akorát, tak jsem myslela, že to tenkrát odchodím i s nechodící sádrou , já chtěla, že se přece kvůlio mě nezruší zkoušky, ale mi to zakázali, že by se mi mohlo něco stát

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:17
- Nahlásit

makrel
A jak může chudák zavolat, když má rýmu?
hele si z toho nedělej srandu já už druhým dnem nemůžu vůbec mluvit při procháce na foxilici jen mlaskám a dělám "ssssssssss" a rýmečku mám taky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:43
- Nahlásit

leila
půjdeš na léčení ke mě, já chodím do arbajtu i když mám chřipku a pásovce-když mě teda nezpacifikuje doktorka.jednou se mi při obchůzkách v práci blbě dýchalo a nějak jsem táhla nohy vůbec nechtěly jít, tak jsem si změřila teplotu a měla jsem 38.6 je to asi rok.
já při rýmičce-zrovna včera a předevčírem pobíhala po cvičáku se štěnětem s aportem v tlamě-měla ho v tlamě goša né já

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:45
- Nahlásit

kejtlin
heh to já právě i při rýmečce a dosti bolavém krku lítala s Entitou po cvičáku, řvala na ní... no a druhý den už jsem mohla leda syčet prý nějaký zánět hlasivek a prý nemám mluvit jenom šeptat, tak syčím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:57
- Nahlásit

Dost o nemocech-odpo mě čeká žranice a pití a zejtra to samý

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:07
- Nahlásit

kejtlin
Souhlas, mě čeká rodinná oslava (takže max. žranice) a večer měla být další, ale ta odpadla, tkže tento víkend budu střízlivá a výjimečně mi nebude blbě

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:12
- Nahlásit

leila
Volná je jedna fenka a pejsek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:16
- Nahlásit

leila
prý nemám mluvit jenom šeptat, tak syčím
Byla jsi na tom gulaku jak jsem po tréninku v děsným vedru do sebe hodila půl litr ledové kofoly? Jsem přišla o hlas úplně, ale fakt úplně. Průser byl, že byl první den gulaku, na krku jsem měla Pepíčka Nejkrásnějšího a 32 pézetek . Celý týden jsem jim psala písemné rozkazy a používala jsem "zesilovač" - Petru od Akély, která moje rozkazy tlumočila ostatním

kejtlin
co tý bellině hráblo?
To je následek otravy před dvěma rokama. Má postiženou CNS. V podstatě je mentálně postižená, doslova . A zhoršuje se to. Podle všech vyšetření jí atrofuje mozek, bude čím dál hůř

leila
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:24
- Nahlásit

Biluška
Byla jsi na tom gulaku
tam jsem nebyla Jináč mám vyřídit gratulace k mimískům od Aljošy a Jany od bišonka

Podle všech vyšetření jí atrofuje mozek
ty voe... hele zní to možná drsně, ale má to cenu jí nechat takto trápit?? Pumi jsou kreténi a do poslední chvíle nedaj na sobě znát, že je to moc moc bolí Myslím, že holka musí být hodně zmatená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:26
- Nahlásit

Biluška
Má postiženou CNS
to jsem nevěděla

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:33
- Nahlásit

leila
Jináč mám vyřídit gratulace k mimískům od Aljošy a Jany od bišonka
Že děkuju a pozdravuju je.

Pumi jsou kreténi a do poslední chvíle nedaj na sobě znát, že je to moc moc bolí
Myslím, že to bolí spíš všechny kolem ní. Psychicky i fyzicky - třá dneska moje nohy

Myslím, že holka musí být hodně zmatená
to nepochybně. Nechodí vůbec ven. Dojde na to pole před kravínem, otočí se a uteče zpátky. Leda když ji dám na vodítko tak ji donutím jít dál. Většinou ji nechávám, takže žije na zahradě a na poli. Minulý týden jsme stříhali drápy a koupali - tohle bylo vždycky naprosto bez problémů, je zvyklá, že s ní manipuluju. Teď mě přitom stříhání drápů málem sežrala .
Je to stejné jako s mentálně postiženým člověkem - má svůj harmonogram a ten musí klapat, pak je vše OK. V pět nula nula se vstává a běda jak ne. V šest dvacetpět vypadnem do práce a běda jak ne. V jedenáct jsem zpátky - když nejsem tak můžu počítat s tím, že zdemoluje barák, protože je nervozní. V autě jezdí pod nohama spolujezdce tak jak byla zvyklá dřív. Nenaučím ji jezdit v kufru i kdyby se pos...a Spí v posteli a neodnaučím ji to. Žere na svém místě v chodbě, ze své misky. Snažila jsem se ji naučit na jiné místo - tak, aby byla sama a neměla kolem sebe ostatní psy. Marné. I když s miskou hnu o blbý dva centimetry tak je nepříčetná
Je to šílené. Kdyby byla člověk tak už jsem to nejspíš vzdala a dala jsem ji někam do ústavu. Takhle válčíme dál, ale dlouho už to nejspíš nebude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 11:13
- Nahlásit

makrel
my dneska máme taky rodinnou oslavu a stejně budeme pít. u vás se při rodinných oslavách nepije?

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 11:14
- Nahlásit

kejtlin
Ani ne, navíc jedu autem, takže nic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 11:24
- Nahlásit

Biluška
Podle všech vyšetření jí atrofuje mozek
to je divný, vždycky jsem myslela, že otrávené zvíře vyplaví z těla jed a možná zůstanou následkem třeba poničené ledviny i když je možné že jsou nervové jedy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 11:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Bry pobourkovy den, tu byl docela cvrkot v noci, mlatilo to fest.
Biluška
Kdyz mas Ailu Lailu, tak ta druha by mohla byt Ayta Krayta.
Beliny je mi lito.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 12:05
- Nahlásit

makrel
to já a děda jedeme autem se strejdou který nás vyzvedne a doveze k nim domů tak popijem a zpátky jedem bud´ busem nebo taxíkem, když by to bylo u nich na chalupě spojený s grilováním jela bych na kole, vypravilo by se jen jedno auto s abstinentem řidičem co by přivezl a odvezl starší nebo líné rodinné členy.

<< 1 ... 4113 . 4114 . 4115 . 4116 . 4117 . 4118 . 4119 . 4120 . 4121 . 4122 . 4123 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání