| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:44
- Nahlásit
brezen2008
No fakt Želvičko já mám tak strašně tvrdé spaní, že ani pyly mi nevadí. Když pojedu tak určitě oba kulíšci semnou. Bez nich ani ránu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:45
- Nahlásit
Mathea
A to se este tes, az te nekdy zalehne, to je teprv labuzo a projev lasky, kdyz te dusi svoji vahou, jazykem ti zacpava nosni dirky, cimz te nuti nadechnout se a jakmile otevres tlamu, tak ti do ni narve jazyk az do krku!
Tohle mi dělaj voba boxeři a teď se k nim přidala i Cecílije!
Jenom nevim, esli to vlastne neni jeji agresivni utok, kdy se snazi udusit, ale chybi ji k tomu este jeden jazyk, aby mohla zacpt nos i drzku najednou...Je to krajta!
Fifi
Kdyz ji nebudes vyzyvave zirat do ocisek.
Něco takovýho přece neumím.
All rávje sem si na rozpálenou plotýnku položila plastovou misku.........booooooožéééééé,to je smrat!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:47
- Nahlásit
jenom nahlásím, že sem koupila první dva vánočí dárky a mizim sou pro čokly
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:47
- Nahlásit
jablunka
Čus, já si koupila dvě nová krásná dřevěná prkýnka z jakéhosi světlého dřeva, fakt byly hezký, až škoda na tom krájet. Po prvním použití jsem je narvala do myčky. Jsou na dvou místech prasklá a zcela vlnitá.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:48
- Nahlásit
jablunka
Tohle mi dělaj voba boxeři a teď se k nim přidala i Cecílije
Pockej a to este zijes? Dyt to uz mas trihlavou krajtu najednou a ta te musi dostat!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:50
- Nahlásit
Garfield
akt byly hezký, až škoda na tom krájet. Po prvním použití jsem je narvala do myčky. Jsou na dvou místech prasklá a zcela vlnitá.
Já to udělala s dřevěnou miskou ve tvaru čtyřlístku......venku je z ní popelník.
A hele paní,neměla by ste něco hlásit do saraxátka???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:50
- Nahlásit
PetraK
No jo, ale mechanickej problém, elektrika je zlá zlá nepěkný věc.
Jak jsem chtěla trestat dle PetryK:
Procházkujeme si to takhle s Májou a Cirem, Cirouškovi házim míček, v půlce procházky pouštím i Májuši, ta šmejdí kolem, přivolávám, potěšena úspěchem opět pouštím - chyba. Ta mrcha bere dráhu, ve mně se dme žluč, když vidim, jak bezchybně vypracovává stopu - bohužel zaječí, ne mojí.
Hlavou bleskne nápad. Jsem kousek od baráku, zdrhnu jí domů, ať vidí, že si mě má hlídat. S Cirem u nohy a děckem tlapu domů. Sakra už vidim Máju, ještě zrychlit. už jenom jeden barák. Konečně, super, jsem skvělá, úžasná, nejlepší. Spokojeně funim. Asi vteřinu, protože vidim, jak mi shora zahradou běží vstříc Mája a má stejné pocity jako já před vteřinou.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:51
- Nahlásit
jablunka
Och och, ty tamtamy teda bijou. No dyk už to nahlásím.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:53
- Nahlásit
Jinak tady je v tomto oboru kdekdo zkušenej. Měsíce nás sužovala kuna. Furt chodila po zahradě, srala a srala taky mě. Taky jsem se bála, že mi sežere něco na autě a já se pak vybourám.
Od té doby, co je pes umístěn venku v boudě není po kuně vidu ani slechu. Přemýšlím, zda riskovat jít se podívat k čoklovi do sluje.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:56
- Nahlásit
Garfield
No dyk už to nahlásím.
Šikovnej voják.
Přemýšlím, zda riskovat jít se podívat k čoklovi do sluje.
Jako myslíš,že bydlí kuna s Gafem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:08
- Nahlásit
Nazdar čéci, sem zmožená a maryje je hnusná, zlá a nesnesitelná, misí rychle na výlet, nebo jí zabiju, už sem jí dnes zabila jednou.
Stran toho móřete - začněte si to fakt dovopravdy promejšlet, bo já jet chci, fakticky. Musíme jet přet sezonou, dyš sou eště prázdný kempy, málo človjěkůch na pláži, žádní lehavci, jen chodiči, kterým čokle neva. Pak si to užijem moc hesky. Co sem jen tak nakoukávala do mapy, jela bych někam nad "štětínek" jako sory, fakt to neumim přepsat polsky, je to nějakých 600 kilákůch a na pobřeží je to tam samej kemp. Navíc je to "jen" kousek od dálnice, tušim že do štetína dálnice vede. Měl by jet aji děda a walda, bo děda to umí s personálem a walda zas umí mapu a heský výlety a hry a fšem nám pučí do vody eletriku. A krom toho má nejvjěčí auto a březen si k němu může dát barel.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:11
- Nahlásit
jablunka
Helejte, pani, vy máte na pejska vobleček vod Manmatu, že jo? Esi jo, můžete mi říct, jak je na tom s kvalitou? Uvažujeme vo koupi něčeho lepčího pro Rexe, ten co jsme mu koupili loni se rogulérně rozpad Rozpáraly se mu švy (byla málo založená látka, takže se to páře všude a nejde to už zašít), vylejzá z toho vnitřek, a suchej zip úplně zchlupatěl povrch na místě, kde se zapíná. Prostě je hnusnej, použitelnej pouze v případě velké nouze (zatim teda ale ještě nepromok). Ten manmaťáckej mi přijde, že by mohl bejt hodně kvalitní ... co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:13
- Nahlásit
jablunka
ávje sem si na rozpálenou plotýnku položila plastovou misku.........booooooožéééééé,to je smrat!
a měla si v ní těsto na chleba??? Já jo!!! a taky je dobrá varná konvice připečená k plotýnce -se tehdy asi probudily atavismy nějaký a já jak šla vařit vodu na čaj, tak jsem prdla tu umělohmotnou konýfku přímo na rozpálenou plotnu s purpůrou. Bylo 24. 12. sedum ráno a já chtěla vytvořit vánoční atmosféru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Asi vteřinu, protože vidim, jak mi shora zahradou běží vstříc Mája a má stejné pocity jako já před vteřinou
tak s tou pračkou jsi byla vo dost úspěšnější
ty svině chlupatý sou hrozně rychlý a bohužel i inteligentní . Když teda potřebujou
Edit- má předstvivost zapracovala naplno a .... jdu se převlíct
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:16
- Nahlásit
Gerda
nad Štětínem jsme byli ... konkrétně místo Świnoujście a je to tam moc krásný ... kempů tři prrrdele ... esi nás budete chtít s sebou, nabízím manžela coby překladatele (von by asi jel taky teda)
to město je ten flek vlevo nahoře ... ta pláž vede až do Německa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:19
- Nahlásit
Gerda
já myslela ten barel,jako pro nás všecky,né jenom pro mě,jako že bysme tam dali více věcí.....
jinak jede i lucinka,bez psa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:19
- Nahlásit
Tinta76
Hele ale tohle místo sem právě hledala v těch mapách ))) pani, dyť vy ste ouplnej telepat! Samozřejmě, že vás chcem s sebou!!!!!! Právě že je to přímo na hranici s německem, tzn to bude po dobrejch silnicích a dálnicích.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:21
- Nahlásit
Gerda
Tinta76
Dámy, to vypadá super. To musíme zrealizovat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
dálnice vede až do Štětína (my teda jeli přes Polsko, bo se tam domluvíme narozdíl vod Německa) ... a na ten vostrov se pak jede trajektem ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:24
- Nahlásit
jé a tam budou rybičky a žraloci a já se budu koupat
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:25
- Nahlásit
jj, Polsko musí bejt. Sice mám dosti neskladné hafany, ale možná vezmu jen jednu, druhá bude nejspíš březí. Možná budou už štěňata a to bych se nemohla zúčastnit a to by mě móc mrzelo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:26
- Nahlásit
Tinta76
Helejte, pani, vy máte na pejska vobleček vod Manmatu, že jo? Esi jo, můžete mi říct, jak je na tom s kvalitou?
Je bezvadnej,vzhledem k tomu co ten degen na procházkách předvádí a že je většinu času na zádech a obleček drží jak helvétská víra.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:28 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Ofic kempy jsou tam jenom tyhle dva Marina a Relax, stránky "města 44 ostrovů" zde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:29
- Nahlásit
Tinta76
a na ten vostrov se pak jede trajektem ...
buď bychom přejeli na ostrov, nebo, abychom se tolik neosírali s dopravou, bychom zůstali na pevnině, záleží, kolik budeme mít času a na kolik vyjdou finance. Nemá to být ruinovací výlet, ale psí plážové pobíhání.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:32
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
druhá bude nejspíš březí.
A si aspon trochu normalni krejt fenu se spatnou funkci stitny zlazy??? Fakt uz se zamysli nad tim, ze clovek za tydle zvirata prevzal zodpovednost a musi bejt soudnej a ne vysilat do sveta stenata s predpokladem takovyhle nemoci? Fakt ti to stoji za to, aby dalsich xy psu zilo celej zivot na praskach?? At ses jaka ses, at pusobis jak pusobis, nic me na tobe nesere tak, jako todle.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:35
- Nahlásit
Gerda
trajekt byl onehdá zadáčo, co si pamatuju, ale teď to taky může bejt jinak, to je fakt ... navíc se vobjíždí celej ten štětínskej záliv, takže je to do Świnoujście dál ...
jablunka
díky, to jsem chtěla slyšet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:40
- Nahlásit
uš jedem k móřeti,kreténi? já essi si mám pořídit plafky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:42