| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 15:14
- Nahlásit
davidkojc nebo nekdo...
Please, pridejte do NO v nouzi stenitko Sáru, danke šén.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 15:48
- Nahlásit
Fifi
Tu ta bila kocka. Vecir hodim linka. ze je nadherna?!
To je ta co je skoro moja?? Nehaž linky, eště mi ji něgdo vyfoukne. RAdši pořeš jak ji dovézt sem, je nerentabilní jet takovou štreku jenom kvůli kočce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 15:50
- Nahlásit
Biluška
A vim ja, esli to myslis vazne? Mas kocek malo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:00
- Nahlásit
Fifi
A vim ja, esli to myslis vazne?
Myslím. Akorát nevím jak pro ni jet
Mas kocek malo?
Jo. Momentálně mám jenom jedno malilinkatý koťátko + jedno nezvěstný koťátko, kterýmu se asi něco stalo, jinak by bylo určitě zvěstný . Zbytek se dílem odstěhoval k sousedce (dvě odrostlý koťata) a dílem umřel v čemž má zaručeně prsty soused co tráví myši jedem, šmejd hnusnej Už jsem ho seřvala a slíbil, že toho nechá, tak mi nezbyde než mu věřit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:06
- Nahlásit
Biluška
Pani, jako nic proti vam, ale nemyslim, ze tohle je kocka pro vas. Je to pokojak, plassi, venku by bylo za chvili po ni. Navic pritomnost tvy psi sane by ji asi nedelala nejlip. Proste neeee, najdem ji tady klidnej domov, ju? A nemusis resit cestu timpadem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:10
- Nahlásit
Fifi
Je to pokojak,
Myslíš tím takovou tu kočku co se nesmí pouštět ven, páč by se ztratila? Tak takovou ani nechci, chov těchto zvířat neuznávám. U mě mají fšichni svobodu, včetně králíka a papouška, chov zvířat v zajetí není nic pro mě. Tak dej vědět až budeš mít normální krásnou kočku co chodí po venku, loví myši a dom se chodí jenom pomazlit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:16
- Nahlásit
Biluška
Tak dej vědět až budeš mít normální krásnou kočku co chodí po venku, loví myši a dom se chodí jenom pomazlit
Dam.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:32
- Nahlásit
Dobrý odpolene šeci.
Bucka dneska chytila dva potkany. Prvního chytla, když jsem se mazlila s Fredem a vykládala mu, jaké je hovado, on se u toho vlnil a málem mě tím mazlením přizabil. Najednou za kotcem něco křuplo a Buca začala vítězoslavně běhat. Koukám, co to má, a ona to krysička, taková šedá a docela mrtvá. Ukousla tomu nožičku a zbytek žvýkala, vydávalo to děsné křupací zvuky. Pak mrtvolce vydloubla očičko, tak jsem jí chtěla krysičku vzíít a nabrat na lopatku, ale ona mi ji z té lopatky šlohla a utíkala pryč.
Pak se mi povedlo krysičku vyhodit a šla jsem Fredovi uklidit. Asi po hodině jsem začala hledat, kde mám Bucu. A najednou zase slyším křup křup a vyběhla buca zpoza kotců s další myšičkou v hubě. Když utíkala, abych ji nechytla, tak všude rozhazovala střívka. Bucka dostala pochvalu a krsička byla opět odebrána. To je šikovná fenečka, ušetřila si pár kilo granulí, ty sfině šedivé vykoušou díru do pytle, ať je kdekoli, jsou hrozně drzé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:05
- Nahlásit
Mucholabka
y sfině šedivé vykoušou díru do pytle, ať je kdekoli, jsou hrozně drzé.
Si kup v kauflandu takové ty plastové barely na hračky. Taky je máme. Akorát místo hraček v nich jsou granule, suchý chleba pro kozu, nudle, rýže, sojové maso... fšechno co těm malým šedým sfiním chutná (to je krom kompotů úplně fšechno )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:32
- Nahlásit
Fčil mě ti haranti teda naštvali Dvounozí haranti, aby bylo jasno Si "uklidili" v pokojíčku (samozřejmě na můj výslovný rozkaz). Přijdu tam, otevřu první šuplík, v něm fůra bordela a úplně nahoře posmrkaný kapesník (papírový). Druhý šuplík - fůra bordela, rozházené pastelky, vylitá tempera na školních sešitech. Třetí šuplík - fůra bordela, rozdrobená sušenka a prázdný obal od těch sušenek.... Včil tam sedí a svorně brečí nad hromadou šuplíků vysypaných na zem Až to roztřídí tak půjdou eště za trest vykydat hnůj do chlíva Pokud je tam vůbec neodstěhuju, gdyž sou takoví bordeláři
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:47 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Biluška
pani, tak tohle vopravdu nefunguje, vlastní zkušeností podloženo mamka nám to dělala snad vob tejden a co myslíte? jsme se ségrou bordelářky úplně neskutečný
jo a to jsem ještě dostala vařečkou na holou, dyš jsem si měla uklidit hadry, co jsem měla na sobě ve škole, do skříně, jsem je mrskla pod peřinu, přece se s tim nebudu skládat bohužel byly vobjeveny
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:48
- Nahlásit
Mucholabka
jo to ti radí biluška je dobrý,já to měla jeden čas taky,ted to mám na prádlo,na hračky a na prací prášek
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:51
- Nahlásit
Biluška
nehledě na to, že těm harantům takhle pomůžeš vobjevit věci, co kolikrát už čék ani nedoufal, že někdy najde ... a doba uklízení toho bordelu zpět se prodlužuje právě vo ty radosti z právě vobjevenýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:53
- Nahlásit
Tinta76
jo a to jsem ještě dostala vařečkou na holou, dyš jsem si měla uklidit hadry, co jsem měla na sobě ve škole, do skříně, jsem je mrskla pod peřinu, přece se s tim nebudu skládat
Tohle ji zatím ještě nenapadlo. U nás je oblíbený "trik" hodit školní věci do koše na prádlo. Jakože špinavé. Ráno jde, vytáhne ty smradlavé hadry a hrdě v nich odkráčí do školy. Hlavně, že má podprsenku, silonky, minisukni a je velká dáma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:55
- Nahlásit
Tinta76
nehledě na to, že těm harantům takhle pomůžeš vobjevit věci, co kolikrát už čék ani nedoufal, že někdy najde ... a doba uklízení toho bordelu zpět se prodlužuje právě vo ty radosti z právě vobjevenýho
Když byli ještě úplně malinkatý tak věřili tomu, že neuklizené hračky jim sebere měsíc. Když spali tak se měsíc vkrádal oknem do pokoje, sbíral neuklizené věci a bral si je. Pak už ovšem ve sklepě nebylo k hnutí pro samé schované, neuklizené věci a taky to haranti zkonzultovali ve školce s ostatníma harantama a nějak tomu přestali věřit . Bohužel
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 17:57
- Nahlásit
Biluška
U nás je oblíbený "trik" hodit školní věci do koše na prádlo
no to je taky dobrý
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 18:36
- Nahlásit
venku je krásná tma
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:02
- Nahlásit
brezen2008
pani!!! hilfe!!! Bedříšek se nám rozmnožil, je to normální??? dyk u nás nejni ani čtrnáct dní a už naklad vajíčka to jsou hrozně velký vajíčka, to ho muselo strašně vyčerpat!!! my ho dneska vytáhli, že mu vyměníme rašelinu za lignocel (lítaly mu tam mušky ) a von na nás tagle!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:05
- Nahlásit
Tinta76
Bedříšek se nám rozmnožil, je to normální??? dyk u nás nejni ani čtrnáct dní a už naklad vajíčka to jsou hrozně velký vajíčka
taxi je udělejte na másle,ty vajíčka ,at naklade další dyš je tak aktývní!
du spát,nepište kreténi a nic nekladte!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
taxi je udělejte na másle,ty vajíčka
fuj to se mi zved kufr beztak máslo nemáme
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:27
- Nahlásit
Těch vajíček je 46!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:35
- Nahlásit
Tinta76
Těch vajíček je 46
taxi udělejte velikonoce uš tet!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:36
- Nahlásit
davidkova renata
my sme ignorantííí, my velikonoce nedržíme
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:58
- Nahlásit
uz mam doma vsechny kotata
Kostu uz jsem dneska nosila a vrnel a odcervila jsem ho a odblesila.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 22:21
- Nahlásit
Vetamiox objednam zitra- musim se zeptat jak to teda objednat. S tim poctem kurat.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 22:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
musim se zeptat jak to teda objednat.
Dnes jsem odjednávala na pátek, je to tak,že objednáš třá 20kg kuřat a oni ti přihodí 10 zdarma
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 23:06
- Nahlásit
Erin
Dnes jsem odjednávala na pátek, je to tak,že objednáš třá 20kg kuřat a oni ti přihodí 10 zdarma
dekujuuuuu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 03:21
- Nahlásit
davidkova renata, Gerda a březen
mate emila a ja jdu chrapat
snidane nebude bo uz se mi ce spat
nezapomnela jsem na nekoho z vetamixem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 07:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
máš několik emilů vode mě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 08:05
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Tak žumponi!! Právě jsem poslala přihlášku na závody k Alexe. Tak se koukejte přihlásit taky,ať se nás tam sejde hodně
|