Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3501 . 3502 . 3503 . 3504 . 3505 . 3506 . 3507 . 3508 . 3509 . 3510 . 3511 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:15
- Nahlásit

davidkova renata
ty vado i dikci má jak my!!!
JJ, to má.
Představte si, jak jsou lidi na zabití.
Jak vedeu s naším předsedou ty kurzy poslušnosti, tak nastoupil kluk s 3 měsíční řidžbekovou. Čuba vůbec nereagovala (měl nějaký keksy či co) na pamlsky a kluk jí byl uplně volnej. Tak jsem mu řekla ať změní pamlsky třeba na párky. Načež kluk to řekl tatínkovi a ten na mě naběhl, že teda párky do psa cpát nebude, prtože je to plný rychlosolí a to psovi dávat nebude. Tak jsem řekla ať teda uvaří maso. Za týden přišel cvičit tatínek a ještě přijel pozdě. CO říkám vůbec nevnímal, na čubinu skoro nemluvil. Když jsem jí "donutila" přejít kladinu, protože se bála, tak jí vůbec nepodpořil a prej, že jí nebude týrat. Prostě super. Pán nejchytřejší na světě a já uplně blbá.
Byli cvičit 3x, minulý týden nebyli, asi proto,že pršelo.
Teď mi volal předseda, že vu volala nasratá pani manželka, že si v neděli přijedou pro peníze, že se radila se zkušeným kynologem a my tam děláme úplný kraviny. Já nemám ráda ridžbeky a navíc řvu na svýho psa ( Zkoušely jsme jestli se Bajko zvedne, když ho Michal,kterýho Bajko zboňuje, zavolá. Pes byl ode mě 20 m a Michal volal, pes zvednul prdel, tak jsem důrzaně zařvala znova zůstaň). Takže si prej přijedou pro peníze a můžeme být rádi, že po nás ještě nechtěj něco zaplatit, za vystresování štěněte. Docela se na neděli těším

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:20
- Nahlásit

Baicoco to,co to?ani plysaka bych jim edala!ku.va.co jako cekaji,ze se pes vycvici sam????no tohle co pises je neco na me,ja bych s nema hned vybehla,kdyz nechcete cvicit,tak necvicte vubec,bo delat neco napul,je totalne naho.no!!!!
s tim jsem se setkala uz x-krat,proto jsem upa prestala lidem psa cvicit,protoze je vetsina jak jste to psali?turbodebilu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:21
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,nevite kdo mi to dela?permanentne,co jdu na argos,tak ch.ije a ch.ije,nema v tom nahodou prsty pani gerdoslava?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:24
- Nahlásit

nemethova5
bo delat neco napul,je totalne naho.no!!!!
Nojo, ale pán byl přesvědčenej, že jeho metody jdou daleko lepší, než moje. Navíc zaplatili 1500 za kurz a pro nás je každá kačka dobrá, tak jsem to brala jako kurs asertivity. Ale ty zbylí 3 lidi co mám ve skupině taky říkali, že to není možný a že s i něj nemám nic dělat. Ale tím, že řvu a jsem hrubá na svýho psa mě fakt dojali. Kdybych do Bajkonůra něco tlačila násilím, tak nejsme tam kde jsme teď.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:30
- Nahlásit

Baicoja te plne chapu,na rovinu,pan je velky debil a s velkym D a klidne bych mu to rekla do xsichtu,jak dlouho trva ten kurs?kolikrat se muze prijit?jezisimarja,ne s kazdym psem muzes jednat upa v rukavickach,no jo,ale turbodebilovy to nevysvetlis,hele a to se tam chces za tech patnact stovek otravovat s tim debilem???ja vim,ze ty prachy potrebujete,ale na to bych nemela nerf teda,to ti reknu,posledni dobou jsem nepricetna a potkat se s nim na cvicaku,tak ten by uz v zivote cvicak nenavstivil a patnact stovek je v dnesni dobe pakatel,za radu,za socializacku,ja bych tohle brala,kdybych zacinala upa jako poprve,jako setkani s prateli a relax.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:35
- Nahlásit

nemethova5
Kurs má 10 hodin, plus ti co chtějí chodí ještě nad rámec ve středu, protže je to prostě baví a jsou spokojení. Oni byli na 3 hodinách, tak jim vrátíme litr a ať se třeba poserou. Opravdu se budu radši věnovat těm, co cvičit chtějí a poslouchají, co jim říkám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:37
- Nahlásit

Baico
Takových ještě bude, já jim říkám trenéři, trénují mě, jakou mám trpělivost a nervy, o to víc mě pak třeba mrzí, když vidím nadanýho pejsu, který by chtěl pracovat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:39
- Nahlásit

Baico
no ty woe to mu určitě radil někdo alá RD a spol. Protože přeci na cvičácích se tejraj pejsci posloucháním a dodržování nějakýho řádu By mě zajímalo gdy né essi , ale gdy je rídžbejková pokouše
a než se votravovat s takovým volem tak mu prachy vraťte, ale asi bych mu odečetla to co odchodil či měl odchodit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:39
- Nahlásit

Baicotak to je upa zadarminko,ja chci taky,musite byt tak daleko????ja budu mit od unora mimi chlupaty,pani,ja bych to taky tak udelala,sral na ne pes,hele proto nedelam vycvikare,mas recht,koho to bavi,ten to delat bude,nic vic ti rict nemuzu,akorat je to nevdecna uloha,to moc dobre vim,ale zas,jak nekdo na to ma a uz ma zkousky za sebou,tak zas ma clovek dobry pocit,ze pro toho dotycneho neco udelal,pani netrapte se s debilem,nema to fakt cenu!

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:40
- Nahlásit

Baico
Představte si, jak jsou lidi na zabití.

K nám přišla paní s křížencem jagteriéra, protože utíká. Protože to výcvikář psa za dvě návštěvy neodnaučil, tak už nepřišla.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:43
- Nahlásit

kejtlin
o to víc mě pak třeba mrzí, když vidím nadanýho pejsu,
No tady to ještě neposoudim,čubině jsou 3 měsíce, ale vzhledem k tomu, že čuba měla na háku stejně pána jako syna a ani jeden z nich jí nebyl schopnej namotivovat ani pamlskem natož hlasem, tak si myslím, že česká kynologie o nic nepřijde. A já jsem s ní nic zkoušet nemohla, protže jsem jí nesměla ani zkusit krmit, ay jim jí pak na ulici někdo neotrávil.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:46
- Nahlásit

Strejda
Protože to výcvikář psa za dvě návštěvy neodnaučil, tak už nepřišla.
Aha takže nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů.
Já jsem na to jenom nebyla připravená. Vedu teprve druhej kurs a teď i předtím byli na všech vidět pokroky a snaha udělat,to co radim. A teď mě dostal ten blbec.

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:49
- Nahlásit

Baico
A teď mě dostal ten blbec.

Blbec nikdy nezklame. Naopak, vždy překvapí. Bohužel nepříjemně.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:51
- Nahlásit

Strejda
Blbec nikdy nezklame. Naopak, vždy překvapí. Bohužel nepříjemně
JJ, ale mám o životní zkušenost víc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:55
- Nahlásit

Baico
Nadanýho pejsu poznám, když s ním můžu pracovat sama, což taky není vždycky možný.
Že ji učí at´ si od cizích nic nebere, myslím, že čím víc jií to budou zakazovat, tím víc jí to bude lákat.
Z blbců si nic nedělěj, ještě budou další a horší, mluvím z vlastní zkušenosti.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:56
- Nahlásit

Moc vám děkuju za podporu. Mám svědomí čistý,ale jsem ráda,že jste mi to potvrdili.
Takže jdu dom a půjdu se projít s těma týranejma chudákama ven. Jsem totiž tak zlá, že na cvičák jezdí i 12 a půl letej jezevčík a ještě ho nutím i cvičit.
Přeju vám krásnej víkend!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:56
- Nahlásit

davidkova renata
nelze,sem to tam flákla a vono nic,sem mluvila se simčou a je to nastavený tak,že tam může vkládat jen ten kdo dělá ten konkrétní útulek aby tam psi nebyli třá 5krát.Takže ten kdo dělá na NO v nouzi skřivany jí tam může dát.

me to slo, uz je tam a Skrivany nemam, ani jsem je v seznamu linku nenasla, muzu si je klidne vzit jestli jsou teda volny.

Nevedela jsem kterou fotku dat, na vsech je krasna

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:28
- Nahlásit

lucYnka XIII
muzu si je klidne vzit jestli jsou teda volny.
Nerozumim tomu prerozdelovani, ale kdyz se jich ujmes, budes hodna, a diky moc. Ono tam moc NO nebyva, to spis mensich vorechu. Sarucha je krasna, snad se brzo uda. Tajtrdlik a posuk.
Baico
Pevny nervy, kurzisti sou nekdy zrali na ranu lopatou po hlave.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:39
- Nahlásit

Tak už sem sekla chybu v letaku, paráda, mám bezva den.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:48
- Nahlásit

U nás ve vsi jsou ale lidi, potkala jsem v obchodě nějakou paní, jsou u nás krátce (asi 2měs. říkala) a ukradli jí dýni ze dvora a dobývali se jí do baráku.
Třem lidem vybrali baráky v noci, v patře spali majitelé, vybrali spodek nebo obráceně.
Garáže ty jsou celkem běžně na pořadu i dne.
Ještě že mám psy i velký a venku, každej by k nám vlez než jednou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 17:39
- Nahlásit

se dívím,že se RD nepochlubil,že mu v listopadu vyjde dvd - přivolání za 300.-

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:17
- Nahlásit

brezen2008tak asi taky zacnu,psat a vydavat o vycviku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:26
- Nahlásit

nemethova5
no jo,ale ty nejsi modrá???

jinak jsem zakoupila kilo točenáku na nedělní cvičák,snad to bude stačit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:32
- Nahlásit

brezen2008jak modra,asi spatne chapu,dnes mi to nejak nemysli,kilo???to by mel hajan na pet cvicaku!tak to uz mu nedas veceri,co?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:38
- Nahlásit

nemethova5
vona ti to vysvětlí davídková....

dám mu ráno granule,pak dostane na cvičáku točenák a večer normálně dávku s masem
ho nebudu šidit,chudáka malého

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:40
- Nahlásit

čus žumpice, sem doma, můžete zrušit zákaz vycházení. Dneska sem nebourala, ale boural kolega Jaroušek. Úplně zrušil firemní oktávku Cibulku, tak máme zase jenom jedno auto a budem se o něho doma hádat .
Co je tu novýho, gdo dělá výcuc?

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:55
- Nahlásit

Čus žumpařky ,asi vás pěkně naseru,ale byli jsme na houbách a plnej koš ! Pravé hřiby,křemenáče,kozáci a pár podborováků

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:57
- Nahlásit

Vleze se mi to do mrožáku,pane Lorenc?

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:57
- Nahlásit

brezen2008
se dívím,že se RD nepochlubil,že mu v listopadu vyjde dvd - přivolání za 300.-

To má tak drahou stopovačku ?Nebo za co jsou ty 3 kila? Za DVD? A to si bude někdo kupovat ,jo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:59
- Nahlásit

Erin
Vleze se mi to do mrožáku,pane Lorenc?

To jsou cca 2 kolečka masa ,ne? Tak do mýho se to vleze

<< 1 ... 3501 . 3502 . 3503 . 3504 . 3505 . 3506 . 3507 . 3508 . 3509 . 3510 . 3511 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání