| Autor |
Zpráva |
hally001
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 21:24
- Nahlásit
brezen2008-no gratuluju. To je dobře, že jste si udělala radost a psovi taky. Pozdravuj všechny a ať se daří takhle dobře pořád...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 22:16
- Nahlásit
Zdar příšerky, jak je?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 05:25
- Nahlásit
Bodré ráno fšeeeeeeem co nemůžou spát o hodinu dýl a vůbec -venku je hnusně mokro a lezavo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 05:57
- Nahlásit
Neessi
Bodré ráno fšeeeeeeem co nemůžou spát o hodinu dýl
no to mi povídej!!!! Už mám vyvenčíno a vypitý kafe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 06:41
- Nahlásit
Těžká rána opilcova...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 07:03
- Nahlásit
davidkova renata
nemethova5
čau,já nevím čím to bylo - prostě si myslím,nevím to jistě,že neměl možnost si předem ty psi - otukat,pohrát si snimi,lítat.... nevím
ale je zvláštní ,že když jsem otevřela branku,tak kdyby tohle bylo jinde,tak bych jela v uvozovkách po zadku,bo by začal řvát,děsně se klepat....
ale tady?
mi přišli,já už na stahováku,vodítko v ruce,kdyby něco,ale von? vysmátej pes,no a co paničko že tam cvičej,pojd paničko já ti ukážu kde si sednem,heled,koukej jak umím sedět aani neřvat?????
a že cvičej kousek odmně,no bože,tak at cvičej.já se ně ně rád podívám a paničko nemáš kousek toho salámu,já bych si dal....
vůbec nic,až na konci,když šli na aáčko,tak trochu zařval,ale jinak byl klidnej
jsem si říkala,to jenom do té doby,než uvidí skupinu,prdlajs...
walda mi dal pokyn at jdu knim,ale dasty tak jdem / tady měl pro jistotu náhubek / - dám povel sedni- vidíš paničko jak to umím? pak jsme jim dali volno at si pohrají a zárověn je učili přivolání - to mě walda ukázal co dělám špatně,já to dělala opačně a pak krásně předsedal,já dala pamlsek,uměl to,lítal s ostaníma,krásně si je očuchal,neměl problém,pak jsem se waldou a jednou slečnou odpoutali od nich a šlapal,poslouchal,mě krásné odložení....
sem tam mi walda ukazoval co dělám špatně,hlavně mi ukázal a to velni ocenuji,že každej povel,mi ukázal na cvém psovi a hned jsem viděla co dělám blbě,ty vobraty,tak to kazím,ale zárověn,jsem se naučila mu pomáhat,jako dastymu,chtěl ruku,ale to mě v té chvíli nevadilo a nestisknul.....
fakt bomba aráda tam budu chodit......
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 07:14
- Nahlásit
jo jedině,kde není k utišení,je aport,walda mi půjčil balonek,ukázal co dělám blbě,ale šlo muto,jenom prostě chtěl balonek....
budu až pozdě večer,pa mládežnici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:13
- Nahlásit
čau kreténi
eště zejtra a je volníčko
brezen2008
když jsem otevřela branku,tak kdyby tohle bylo jinde,tak bych jela v uvozovkách po zadku,bo by začal řvát,děsně se klepat....
já myslím,že by to mohlo bejt tim,že to tam poměrně dobře zná,zatimco jinde byl dycky poprvý..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:27
- Nahlásit
davidkova renata
to mě taky napadlo a že zná i waldu...
ale aspon vím,kam budem chodit
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:28
- Nahlásit
brezen2008
Jsem rád, že se vám líbilo.
...chtěl ruku,ale to mě v té chvíli nevadilo a nestisknul.....
Mě sežral ruku několikrát. Ale u něj nemá cenu to nějak řešit. U něj to je známka toho, že se jde na něj moc rychle. Takže radši pomalej a několikrát. A pozitivně ale jednoznačně a důsledně (na tom musíš zapracovat).
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:33
- Nahlásit
Walda
U něj to je známka toho, že se jde na něj moc rychle
jo,to sem se taky všimla,todle neustává..hlavně ne nějakou delší korekci,to se přeskočí.ale že je šikovnej?Jak kdyby se s tim narodil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:37
- Nahlásit
Walda
Jsem rád, že se vám líbilo.
to je slabé slovo
davidkova renata
von valdík je děsně hodnej pán,ukazál mi to,vysvětlil a já potřebuji vždy ukázku a to se tady děje
jo na něj musím pomalu a na pamlsky krásně reaguje a potom je to jiné
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:41
- Nahlásit
davidkova renata
že je šikovnej?
To je. Jako opička.
A aport se s ním musí dělat až úplně na konci, těsně před odchodem ze cvičáku. Protože po něm už nic není, jen zase aport a vyštěkávání.
Ale stejně se mi ho podařilo pak zklidnit, než odešli, neb před tím řval jak Decibel.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:49
- Nahlásit
Dobré ráno žumpičko!!
Mám za sebou ulně boží neděli. Kretén se štěnětem řičbeka už neprudil, je schrábnul prachy zmizel. Zbytek mojí skupiny dělá pokroky a moc jim to jde.
A odpoledne bylo úplně super. Sice jsem od včerejška jen o 30 mladší, než první penicilín vyrobenej v Čechach. Ale od ségry s jejím přítelem jsem k tomuto výročí dostala krásnou červenou vodní dýmku, takže jsem se zkouřila úžasným jahodovým tabákem. Ale dar největší přišel až pak. Tatínek se vytasil s dvěma vkladníma knížkama, které mi založili babičky a na kterých je tolik peněz, že když to dám dohormady se stavebkem, tak si nemusím na ojetou fábii půjčit ani korunu a ještě mi zbyte!!! Ještě pořád jsem to nerozdejchala. To auto musim koupit rychle, nebo mě ty peníze skazej!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:54
- Nahlásit
Baico
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:58
- Nahlásit
Walda
To je super, že jsi Březnovi pomohl!!
Jinak se nám konečně podařilo vyzrát na pana Bajkonůra, aby v revíru nenapadal. Prostě si ze mě dělal prdelky. Já okolo něj chodím po špičkách, aby běloušek nemel z makety blbou zkušenost a nebál se. A ono stačilo jen, abych mu těsně za prdelí zařvala na plno, jen co doběhl do makety, štěkej revír a on je po mě hodil vokem ve stylu, no tak jo a zasedl a štěkal. A pak už ho ani nenapadlo, že by si ďobnul. Takže jsem opět dostala školu, že s tím chozením po špičkách okolo běloušů je to jen vocaď pocaď
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:10
- Nahlásit
My moc úspěšný víkend neměli, zkouška se nepovedla. Potom, co se na stopě rozešla(mimochodem to byla skoro holá hlína a bořila se až po kotníky), se na mě otočila, hodila týraný pohled, tak jsem ji zvova řekla stopa, tak teda šla ještě kousek a pak se znova podívala a sebrala se a šla si lehnout spátky do auta.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:21
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
se na mě otočila, hodila týraný pohled, tak jsem ji zvova řekla stopa, tak teda šla ještě kousek a pak se znova podívala a sebrala se a šla si lehnout spátky do auta.
To je škoda Ale v Nyburce se s velkou pravděpodobností na hlíně čuchat nebude. Jenom, aby nám přálo počasí a nenasněžilo nám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:21 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus žumponííííí..........
dneska má Fifijová dovopravdický narozeniny.........tak fšecičko nejlepčíííí.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:25
- Nahlásit
Baico
Nejlepší bylo, že jak jsme se teda odhlásili rozhodčímu, tak jsem ji pak znova navedla na tu stopu a ona ji odešla s krásnejma lomama i obouma předmětama, no člověk by ji v tu chvíli zabil.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:30
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no člověk by ji v tu chvíli zabil.
Prostě je to živej tvor . Já mám pocit, že mi do Nymburka jedem jen na zdvořilostní návštěvu Ale nehrotím to. S tím, co máme za zkoušky jsem už nad průměrem pleme v ČR .
Fifijová
Všcko nejlpší přejeme s Bajkonůrem a zdravíme kolegyni štírovou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:46
- Nahlásit
Biluška
Tak mi nakonec stejný chovatel nabídl výběr z jiného vrhu se slevou, to je drsné mají 7 týdnů.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:49
- Nahlásit
Fifijová všechno nej nej
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:00
- Nahlásit
Fifi
Také přeji vše nejlepší a ať tě ty příšerky moc nezlobijů.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
fyfyjová
tak všecko nejlepčí k naroskám,pani!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdar emani
Byl u nás na náfštěvě buldog Adolf a je naprosto úžasnej
Baico
Fifi
Děfčata objema Vám přeju vše nej nej nej a tady máte pár mechaniků k autíčkům, hezky se o ně podělte
URL
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:34
- Nahlásit
Alexa
Děfčata objema Vám přeju vše nej nej nej a tady máte pár mechaniků k autíčkům
Děkuju moc! O mechaniky se podělíme, neb doufám, že ho nebudu potřebovat furt.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:49
- Nahlásit
jůůů, tady je pařbička, no tak oslavenkyním vše nej a pivo a rum, ale rychle, nebo tady zdechnu!
zajíčka bych si s dovolením vypůjčila, až si ho teda užijou oslavenkyně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:51
- Nahlásit
Nazdar fšem, hlavně fyfyjová - šééécko nejlééépči fyfjofko, tady máš ňáký dárky, a prosimtě vyndej to pírko tomu pánovi vot erin z řiti, podivaj, jak ho to tam svědí, furt se vrtí ))
http://img94.imageshack.us/gal.php?g=darkytydenni. jpg
Ty fotky vot hally sou nádherný, hlavně sme tam mocinky krásný s panem Adolfem - děcka, ty vole, jak já se bojim psůch a tendleten byl úplně milijónovej, zlatej, musí najít čéka, co ho bude mít rát a nedokurví ho, fakt je zlatinkej.
Jinak se mi moc povedlo zapomenout vn oci mařenu na balgoně, sem si řiakla, proč neloudí, když se láduju f posteli slanejma tyčinkama, no vona nemohla, bo byla uvězněná na balgoně. Ohlásila se až f pět ráno, že je jako zapomenutá. Sem se docela lekla, vodkud ten pes štěknul )) Hele hned vlezla do postele a ani se nepohnula až do sedmi ))
Neděli sme si velmi krásně užili, hlavně stran Adolfa, prostě cvičáky sou skvělá věc, scházej se tam moc fajnový lidi, prostě báječně strávený odpolko i dopolko...no zas se nám nechtělo domki.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:55
- Nahlásit
paní Davídková-odcházím venčit dvě smečky a pak na 24hodin do práce (((Posouvejte mi téma a až přijde paní Gerda, zeptejte se jí, jestli jí nevadí, že má svý detailní foto na stránkách, aby mě nežalovala, nebo někomu nežalovala..prostě, aby nebyla nasraná, víme? Tak děkuju a s písní na rtech.."...lálálá, v Duze, se integruje tuze...lá, tadadada" a placatkou vyrážím vstříc realitě....hezkej den tvá Sára
|