Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3483 . 3484 . 3485 . 3486 . 3487 . 3488 . 3489 . 3490 . 3491 . 3492 . 3493 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:42
- Nahlásit

brezen2008
du ven,tak jí sem nalákej,dík

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:43
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ale od Prahy jsem kousek. Tak 50km, to jde ne?
Ohne sranda, já těch 50 km na cvičák teď jezdímbrezen2008
a kde si byla? Ono s tou řadou je dost často problém, kort u psů, co potřebujou trochu individuální přístup.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
poslu Ti mail

JESTLI CHCE JESTE NEKDO NECO Z VETAMIXU NAPISTE MI NA MAIL lucia13uk@seznam.cz CO, BUDU TO OBJEDNAVAT ASI DNESKA

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:49
- Nahlásit

Hyena
v libni
ale walda mi psal,tak snad tam by to šlo,jdu už tuhle něděli

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:52
- Nahlásit

lucYnka XIIIJESTLI CHCE JESTE NEKDO NECO Z VETAMIXU
Kuwa lidi, jak já se těším, až budu mít zpátky svůj mrazák. Takhle pořád jenom shánim dávky někde po řeznictví
brezen2008
walda mi psal,tak snad tam by to šlo,jdu už tuhle něděli
To je dobře.Tam budeš ˇmít i ty nějkou oporu a Walda tě může připomínkovat rovnou při činu, což je vždycky nejlepší. Držím vám palce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:09
- Nahlásit

Hyena
no už se těším

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:12
- Nahlásit

Hyena
Takhle pořád jenom shánim dávky někde po řeznictví
Myslím že řeznictví není ta správná adresa

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:22
- Nahlásit

Mucholabka
No na hlaváku mi dvě kila rozhodopádně nedaj a gram je mi k prdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:32
- Nahlásit

Baico
Mám novou výdělečnou činnost. Psů máme dost, tak se sna najde jeden taky tak talentovanej
URL

To je umělecký jo? Toš to sem nevěděla, onehdá jak jsem malovala obývák tak mi tu hňácali v primalexu úplně fšechny A já trupka po nich řvala a vyhazovala je ven. Bože, gdybych věděla, že tu zeď pak můžu draho prodat No nic, eště není nic ztraceno, ňákej primalex zbyl, du ho do kůlny najít a začínáme vydělávat

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:10
- Nahlásit

Nazdar pipky, taky si prosim kuřata - už sem lucynce psala mejl. Co se tu děje?
Co stran toho móřete? Polsko je dobré, sou tam velkopláže a čokle můžou pádit třá tam a zpět, vyplafčit se...hele upřímně, mě se polsko líbí, bo tam našťouchám do vody i mařenu krz ten mírnej břech. Jinak je mi moře naprt, dyš tam ta blpka z útesu nehópne. Pojeďte do polskýho moře, stejnak se nebudem koupat, nejsme blázni, abysme lezli do vody, ne? Nebo můžem dát ňáký jezero, ale to móře je tam dobrý aji kůli tomu, že neni tak moc slaný a čokle můžou lemtat z něj. Taky tam přes dden neni vedro a nechcípnem na horko, furt se dá bejt venku. Stany by asi byly stany, bo do chatek třá ty dámy na čele pořadníku nepustěj, bo by se tam se svejma smečkama vůbec nemohly vejít....Tak jel by někdo do polska a pod stan, zhruba někdy koncem května příštího roku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:12
- Nahlásit

Gerda
a na jak dlouho a na kolik to jednoho asi tak vyjde?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:15
- Nahlásit

Gerda
Tak jel by někdo do polska a pod stan, zhruba někdy koncem května příštího roku?
Já bych i jela, ale bude záležet, jak to bude se štěnětem.Krejt se bude až v lednu a pak budu vědět, kdy zhruba bude štěně k odběru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:21
- Nahlásit

Gerda
.Tak jel by někdo do polska a pod stan, zhruba někdy koncem května příštího roku?
Pod stan nejedu, na to už je moje kosterní soustava příliš varchlatá. Sem pohodlná a chci spát v posteli
Smečku určitě nevezmu celou, páč jednak se mi nevlezou do auta a za druhé polovina z nich vodu nenávidí. Vzít Hesinu, nebo Orinu k moři budou tvrdit, že viděly peklo

Mimochodem, proč nejedem do toho Bulharska? Tam je aspoň teplo . Nebo Rumunsko by taky bylo fajn. Hlasovala bych pro Rumunsko - půl dovči u moře a půl na horách, mají tam fantastický hory Vezmu s sebou Bibinku, takže Rumunů se bát nemusíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:25
- Nahlásit

brezen2008
prodlouženej víkend, nevim, na kolik to vyjde.

Baico
s tebou se počítá automaticky.

Biluška
Do Bulharska nedořídim, knedlik tam nedojede, do rumunskejch hor se psem nejedu, sežerou nás hlídači stád. Nechci strávit komplet celej den jízdou v autě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
Do Bulharska nedořídim, knedlik tam nedojede,
Kdybysme udělali v Bulharsku sraz cz-psa (místo Vysočiny gde ho děláme furt ) tak se logicky poskládáme do aut už něgde v ČR a tudíž a) vyjde levněji benzín, b) odřídí to schopnější řidiči, kterým to nebude dělat problém. Třá Erin a Mášenek

do rumunskejch hor se psem nejedu, sežerou nás hlídači stád.
Prdlačku, už sem tam byla dvakrát a nikdy nás nikdo nesežral. A to sem s sebou dokonce ani neměla Pumu . Navíc se mi to Rumunsko zcela sobecky hodí, páč zvažuju do budoucna import jednoho pejsánka od nich

Nechci strávit komplet celej den jízdou v autě.
Když chceš zažít nevšední zážitky a něco vidět tak holt musíš zvednout zadek z gauče, to se nedá nic dělat

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
s tebou se počítá automaticky
No ale jestli bude mimi, tak to bude muset být nenáročný výlet. Aby to bělásek malej vydržel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:35
- Nahlásit

Biluška
Když chceš zažít nevšední zážitky a něco vidět tak holt musíš zvednout zadek z gauče, to se nedá nic dělat
blpko )) Stačila mi cesta se psy do splitu na světovku, zadek z gauče zvednu ráda, ale prostě do rumunska a bulharska nejedu

Tinta76
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:43 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den, celý den

Gerda
jůůů moře v Polsku tam plánujem ject už delší dobu, akorát nám to pořád nevychází
hlavně nevíme, esi tam naše superfáro vůbec dojede

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
No ale jestli bude mimi, tak to bude muset být nenáročný výlet. Aby to bělásek malej vydržel.
taky budu mít mimi
Biluška
Mimochodem, proč nejedem do toho Bulharska? Tam je aspoň teplo . Nebo Rumunsko by taky bylo fajn. Hlasovala bych pro Rumunsko - půl dovči u moře a půl na horách, mají tam fantastický hory Vezmu s sebou Bibinku, takže Rumunů se bát nemusíme
do Rumunska ani Bulharska nejedu
Gerda
a pod stan,
v žádnym případě

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Alexa

taky budu mít mimi

f kterym ste měsící?

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:48
- Nahlásit

Zdar žumpoidi

Nejedu k móřeti,plánuju štěnda a mimo to k móřeti jezdím zásadně s chlapem a bez psůch.

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:52
- Nahlásit

No mě s sebou radši nechtějte. Já bych se totiž chtěla hodně hýbat a tudíž bych vás zákonitě začala brzy eat

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:54
- Nahlásit

Tak to já bych se nechtěla hýbat.Ale nechcete jet třeba na Silvestra? To by tam nemusely být ani žádné petardy a podobné k...... a pes by se nemusel bát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:54
- Nahlásit

Erin

k móřeti jezdím zásadně s chlapem

třeba pojede Psíček

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:55
- Nahlásit

Gerda
ale prostě do rumunska a bulharska nejedu
Alexa
do Rumunska ani Bulharska nejedu
Ste srapi
Erin
Nejedu k móřeti
Seš ultrasrap

No tak teda do Polska, no, ale nakrkali ste mě, páč v Polsku su furt, to není žádnej nevšední zážitek To je samé "proše paňstev" a "zaprašame" a eště k tomu tam chodí do sklepa

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:58
- Nahlásit

Biluška
eště k tomu tam chodí do sklepa

no tak přijeď k nám. Já třeba do sklepa nechodim vůbec. Chodí tam enem Brtnik, páč ten se nebojí ani vrahůch, ani úchylákůch, ani strašidel, vodníkůch a tak jako podobně. Jo a ani důchůch. Já ale jo. Tak do sklepa nechodim.

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:00
- Nahlásit

PetraK

třeba pojede Psíček
Neblbni,ten uš bude zadanej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:28
- Nahlásit

Erin
Neblbni,ten uš bude zadanej
a mtvej

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

Gerda
hele, o Polsku a moři případně Německu a moři sním už douho, takže já jo...ale nemám auto ani neřídím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:31
- Nahlásit

PetraK
třeba pojede Psíček
moch by nám simulovat bojku abysme neplavali nebespečně daleko!

<< 1 ... 3483 . 3484 . 3485 . 3486 . 3487 . 3488 . 3489 . 3490 . 3491 . 3492 . 3493 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání