Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3483 . 3484 . 3485 . 3486 . 3487 . 3488 . 3489 . 3490 . 3491 . 3492 . 3493 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 19:33
- Nahlásit

Alexa

prostě ti to sem musím dát. Znáš to když musíš tak musíš:

ty si hroznej ydyjot ta první vypadá,že jí Nána už měla chvíli v hubičce
lucYnka XIII
jaká akce za kolik sou kuřata??moooožná bysem něco vzala s Fandou kryčem bo Andrle na nás sere

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 19:39
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,zijete?ja jo,zas mi pekne v robote chca.o!ze ja to vzdycky chytnu,jak jsem na tom posra.ym argosu,jo jinak jsem ti zapomnela rict,ze mam nastipnuty ukazovacek,privrela jsem si ho trupka do supliku,nejak jsem se zapomnela,este mi ke vsemu zacal hnisat,tak jsem byla u naseho doktora,ten se na me vyradil,uz tam nejdu!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 19:48
- Nahlásit

nemethova5
uz tam nejdu!!!
co tam lezete??!!máte si na to dát vodu jak mi radí moje obvodní lékařka a máte vystaráno!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
asi za 60kc dostanes tri kurata, jestli jsem to pochopila dobre
http://vetamix.cz/eshop/node/3574

heledte a muze se k mori i bez psa? Ja bych treba taky jela, kdybyste me vzali, ale Skuby stran srdce nemuze. Ja bych treba hlidala psa nekomu, kdoi jich ma vic. A nemuzem jet treba do Norska? nebo nekam, kde nebude vedro?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:15
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, mam fotku toho cernyho kutete. Navic tam je jedna uzasna beloba, je hodne ciste bilych kocek? Tahle je prekrasna. Zitra prihodim link i s fotkama. A ta pani od xyz kotat se doted neozvala, toz asi nema zajem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:17 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

lucYnka XIII
k moři tě vemem,ale nechápu ty kuřence!ale bych si i asi vzala,to je zas těch 50 kg nebo co?A dokdy je akce? a to je teda na kusy nebo na kila,já to nechápu,hééééélp,su kretén!!
P.S do norska si jed sama!!! Vruslit můžu pod kopcem na rybníku a nemusim se srá ttakovou dálku!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

blabla ... nebo sem v riti?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:23
- Nahlásit

Fifi
to máš za toho prosvícenýho ýtýho!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
se bojis, ze te vzbudime, vid?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:26
- Nahlásit

davidkova renatano bo me to asik bolelo,tak jsem mela strach co s tim nemam,ale podebrany jsem to mela fest,to,jo,jinak vis,ze ja jdu k doktoroj,jak se rika az s hlavou podpazdi,uz je to super,uz si na nej i chytnu,jsem mela ten ukazovacek jak bobr ocas,placatej,nafouklej a skaredej!no nevim,esli by na to pomohla jen voda,to by bylo super leceni,boli te noha?dej si na to vodu,boli te zuby?dej si na to vodu,ty vo.e,vis jak by nase zdravotnictvi usetrilo,neblbni,nebo se toho nekdo chytne!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:26
- Nahlásit

nemethova5
nebo se toho nekdo chytne!!!
mě to pomohlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
máš meila

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:29
- Nahlásit

davidkova renata
kurata sou na kila, kilo kurete, kilo kurete + 1 kilo zadarmo. Akce je do 25.10 nebo vyprodani zasob.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:29
- Nahlásit

davidkova renatatřa nejakej sarlatan jse myslela,hele,mam ATB,tak to by mi asi nepomohla,kdyz me to desne bolelo,fakt,vsak vis,ze jen tak sama od sebe nejdu,ani za boha!mela jsem to desne podebrany,jeste jsem dostala vynadany,ze du tak pozde,pry jestli nechci videt jak vypada otrava?tak jsem rekla sestre,ze jedinej otravenej clovek jsem tady ja,ze to bych musela chytnout snad slezinnou snet,ne?sestra se musela otocit,bo dostala ze me zachvat smichu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:33
- Nahlásit

Fifi
kurata sou na kila, kilo kurete, kilo kurete + 1 kilo zadarmo. Akce je do 25.10 nebo vyprodani zasob.
tak eště jednúc..kilo je teda za 30kč ??? každá ta mrcha váží jinak?? kolik toho musim vzít s vodvozem,těch 50kg ??SROZUMITELNĚ bo to nechápu!

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:40
- Nahlásit

davidkova renata

Aby ti to dovezli,musíš vzít těch 50kg..tak objednej 50 kilo kuřat,přijde ti 50 balíčků a platit nebudeš za 16 kousků

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
SROZUMITELNĚ bo to nechápu!

tákže pro retardéry:

každá ta mrcha váží kilo, takže tři kužátka= tři kilíčka.
a ano musíte vzít padesát kilíček. nemusí to být enem masíčko a už vůbec ne všecko kuřátka v akci. Může to bejt třeba i v těstovinách, rýži, granclích, podestýlce pro kočky, v krmení pro kočky... a tak podobně. Pro veverky nevedou nic, jen pro kuny, teda pro fretky

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:43
- Nahlásit

Erin

tak objednej 50 kilo kuřat,přijde ti 50 balíčků a platit nebudeš za 16 kousků

todle nepolkne, todle ne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

k moři bych možná jela, ale né daleko nevím jestli to celý odřídím najednou, essi bysme nemohli jet na 2x. Akorát nevím kterýho čokla vemu asi novýho Destructora ať to starejem není líto.
To bych eventuelně mohla někoho s jedním čoklem vzít do auta. Ofšem v žádným případě nespím ve stanu
PetraK
Pro veverky nevedou nic, jen pro kuny, teda pro fretky

hele ale to by veverky mohli taky dyť je to skoro fretka
Davítková Renata
takže můžeš vzít 30 kuřat a zbytek krmení pro fretky abys měla čím krmit ty veverky

PetraK
todle nepolkne, todle ne.
to by mě zajímalo jak to spočítá

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:00
- Nahlásit

[/i]Alexa

[i]Ofšem v žádným případě nespím ve stanu

to neva, můžete prej spát pod šírákem

hele ale to by veverky mohli taky dyť je to skoro fretka

pani??? PANIII?? Sem myslela, že ste moudrá žena.

to by mě zajímalo jak to spočítá

no todle právě že ne, ale zato to spočítá nám, že z ní máme čurinu na celej večír

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek
koukám, že je tu veselo, dočítat vás nebudu, bych se z toho taky mohla zbláznit .... tak tu buďte hodní a já se zase objevím...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:02
- Nahlásit

PetraK
tákže pro retardéry
jo to su já! váš výklat mi příde nejsrozumitelnější,takže mrcha váží kilo,to sem chtěla vjedět!Dyš bysme si teda rozdělili na 3 díly ,každej 18kg třá,zaplatíme každej kolik?? aha???
Alexa
asi novýho Destructora
ty máš novýho čokla???????????????????????? vem deprivanta bé sranda,pojedu f autě s tebou a ve stanu taky nespim!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:06
- Nahlásit

davidkova renata

zaplatíme každej kolik??

to vám nemůžu říct, páč by to byla vaše noční můra a nespala byste až do závozu

a ve stanu taky nespim!

budete koukat na hvjézdy spolu, jo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:07
- Nahlásit

davidkova renata
a ve stanu taky nespim!
Srabe..
A to este nevis, ze maji v akci i zeleny drstky, 2kg + 1 zdarma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:08
- Nahlásit

PetraK
to vám nemůžu říct, páč by to byla vaše noční můra a nespala byste až do závozu
tak to mi stačí! byste mne přivedli na mizinu!!! du se svalit rači,zatim mi tu sežente sponzory na ty kuřence nebo to vodnese můj pes!!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:09
- Nahlásit

PetraK
budete koukat na hvjézdy spolu, jo?
BLPKO
davidkova renata

zaplatíme každej kolik??

18 x 30 : 3 x 2

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:09
- Nahlásit

Fifi
maji v akci i zeleny drstky, 2kg + 1 zdarma.
to už nedám bo essi sou pomletý nigdy nespočítám kolik těch nudliček je do kila ,tagže do toho nejdu a navíc prej celkem dost smrděj

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:10
- Nahlásit

Fifi
A to este nevis, ze maji v akci i zeleny drstky, 2kg + 1 zdarma

taky sem podlehla

davidkova renata

byste mne přivedli na mizinu!!!
no jistěže, s jiným záměrem to ani nedělám

Ebony
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:10
- Nahlásit

Fifi
A to este nevis, ze maji v akci i zeleny drstky, 2kg + 1 zdarma
já si koupila naposledy v akci křídla....a byly plesnivý! jako viděla jsem už různý maso, i zelený hřbety už jsem měla, ale plesnivý tedy ne....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:11
- Nahlásit

Alexa
x 2
proč jako?????jako vim,že počták zvoní dycky dvakrát,ale nevim proč bych já měla dvakrát platit!!!

<< 1 ... 3483 . 3484 . 3485 . 3486 . 3487 . 3488 . 3489 . 3490 . 3491 . 3492 . 3493 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání