| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
heledte ráda bych si četla to vaše rande,ale usím jít makat,tak pa zítra odpol
BILUŠKA
je ještě David volnej?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
Pani,ten dyjadém bé na pojištovnu?? Bych si taky vzala jeden,tak jim to nahlašte,plííís
Jo paní,to se musíte voptat Gerdy,vo tom já nic nevím.
Neessi
Tak hlásím,že krakenky mají ukončenou dyjétu :kdo jde první na řadu?
Hele a vožerou jen sádlo,nebo dou do hloupky?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
Hele netokej tady,čuby maj hlad,isdpch přijde na řadu až zítra,vem si límec a košilku a jde se na vjec.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:00
- Nahlásit
davidkova renata
Si předstaf tu romantiku dybys k tomu měl eště tu kropenatou sexy čubinu jak se ti fčera tak líbila
no jo...jenze brzy jedu pro pajdu a pak mi tam pristane jeste jedna medvedice (tveho oblibeneho plemene - moc se tesim ), tak uz nic dalsiho nebudu brat, dokud nebudu mit jistotu, ze vsechno funguje jak ma a psi jsou spokojeni (doufam, ze slovo dokud neni moc troufale - napsal bych pokud, ale nechci malovat ceta na zed)
S tebou je to děs,si děsně přelétavej,včera si tu,dneska jinde,to už na mě neni tydle rychlý změny
to vis, to jsme my menezeri no.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:01
- Nahlásit
jablunka
Hele a vožerou jen sádlo,nebo dou do hloupky?
No zásadně do hloupky,jinak bych je mohla používat jen k liposukci.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:03
- Nahlásit
Neessi
No zásadně do hloupky,jinak bych je mohla používat jen k liposukci.
Svaloviny mám sama málo,tak do toho nejdu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
Hele netokej tady,čuby maj hlad,isdpch přijde na řadu až zítra,vem si límec a košilku a jde se na vjec.
Já netokám,my máme důůůležitou debatu,děsně tajnou
Krom toho právě volal isdpch,již si balí pýžo a chce prej límec aby moh aspon koukat na telku
argosek
jenze brzy jedu pro pajdu a pak mi tam pristane jeste jedna medvedice (tveho oblibeneho plemene - moc se tesim
no jo,to je vod tý holky ?To seš hodnej a až se to znormalizuje,tak možná Si kluk šikovná,to zmákneš
to vis, to jsme my menezeri no.
Tak to seš samý prachy ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:13
- Nahlásit
jablunka
Svaloviny mám sama málo,tak do toho nejdu!
Ale co bys nešla?Víš jak vypadá vpadlý břicho dobře v bokofkách?Se podívej na Davídkovou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:14
- Nahlásit
davidkova renata
To seš hodnej
to ani ne..spis zapalenej - doufam, ze nechytne slamnik.
Tak to seš samý prachy ne?
bez penez by sis me nevzala?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:17
- Nahlásit
argosek
doufam, ze nechytne slamnik
No kdo chce zapálit,musí sám hořet,to je holt riziko
bez penez by sis me nevzala
Sem myslela,že jsi bystřejší....
Neessi
Víš jak vypadá vpadlý břicho dobře v bokofkách?Se podívej na Davídkovou
Nemám ani fpadlý břicho,ani bokofky!!!!!!Zato mám žravou,tagže du asi rači spát,než to dopadne jak u Gerdy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:17
- Nahlásit
Neessi
Víš jak vypadá vpadlý břicho dobře v bokofkách?
Vím a nechci,já sem konzérvatyvní a bokofky se mi nelíbjej!Teda aspoň na mě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:23
- Nahlásit
Fšicííííí
Du se zkultůrnit a zalízt do pelecha a počkám si na Můdr House,ať sem poučená.
Brou noč fšem........
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:28
- Nahlásit
davidkova renata
No kdo chce zapálit,musí sám hořet,to je holt riziko
spuavny mus nevyjisdi be ochuany!
tak tomu uz vubec nerozumim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:32
- Nahlásit
argosek
tak tomu uz vubec nerozumim
Tak je to eště horší...
Třá ti to nějaká samička vysvětlí
spuavny mus nevyjisdi be ochuany
Tak na to mysli!
fšicííí du spát nebo budu žrát
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:39
- Nahlásit
davidkova renata
dobrou samicko
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:50
- Nahlásit
jablunka
počkám si na Můdr House,ať sem poučená.
Brou noč fšem........
běž s tou močí někam ,
proč myslíš,že dřepím na nettu?Abych vydržela do svýho oblíbence Hausíka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 21:52
- Nahlásit
jablunka
bokofky se mi nelíbjej!
to je blbý,já v nich ordínuju-ale mám přes ně volnou halenku,aby nebylo vidět,co přepadává přes pásek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:04
- Nahlásit
Shelticka
Čtu, proč? Sem něco přehlídla?
Fšechny holky
Proč se tak zoufale mordujeme s dijétama když Neessi má čubajzny co umí liposukci? Já na to teda jdu, ale musí mi Neessi odpřísáhnout, že je zastaví než se prožerou k důležitým orgánům. Jenom sádlo, jasný?
MImochodem, včera nám přivezli nový interijérový dveře. Hlásím se do klubu, poněvadž já jsem osekávala panty a sameček se na mě díval a radil "hlavně se nesekni do prstu"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:11
- Nahlásit
BiluškaHlásím se do klubu, poněvadž já jsem osekávala panty a sameček se na mě díval a radil "hlavně se nesekni do prstu"
No tak to vidíš,uš seš f tom s náma.
Brýýýýý ráááánko fšem.......
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:28
- Nahlásit
Biluška
"hlavně se nesekni do prstu"
, jóóó to je dobrýýýý, vidíš, má starost...
Taky jsou výborný hlášky typu: "vaří se TI voda" (na moje kafe) nebo hrdé "dal jsem TI špinavý prádlo do koše v koupelně" (svoje smradlavý fusky, abys mi je ty mohla vyprat).
Co mě kdysi dostalo bylo, že když jsem požádala o navrtání hmoždinek na sušák, byla mi přinesena vrtačka a dostalo se mi rady "ale dej pozor, trochu kope..." Dostala jsem chuť kopat já a ne trochu.... v duchu jsem si představovala, co by bylo, kdyby se ta vrtačka proměnila v kalašnikov
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:42
- Nahlásit
maixnerova
KOukám, že máš doma taky slušnýho exota Tak Mášenek požadované dírky vždycky vyvrtá, poněvadž vrtačka je jeho poklad a nikdy by mi ji nepůjčil
Dostává mě ale když má provést nějakou fyzicky náročnější práci. Např vykopat záhonek na narcisy pomocí starého tupého rýče ve velmi kamenité a tvrdé půdě. Dvakrát do toho kopne a prohlásí "to nejde". Následuje dialog:
- "jak nejde?"
- "no nejde to, no"
- "vysvětli mi proč to nejde"
- "ten rýč je tupý"
- " O.K. tak zajeď do Albrechtic a kup nový rýč" (vím že je, poněvadž jsem s ním včera ryla jahody)
- "to stejně nepůjde"
- "proč to nepůjde"
- "no nepůjde to, no" (zvyšuje hlas)
- "proč to nepůjde" (mám školení z asertivity, heč )
- "je to samej šutr"
- "no a?"
- "já to v těch šutrech kopat nebudu" (hodně zvýšený hlas, neboť jsem ho donutila přiznat porážku a to jeho samčí ego nesnáší)
- "aha, no tak nekopej, já si to večer vykopu, jak se vrátím od Horáčka (Nováčka, Kratochvíla nebo jakéhokoliv jiného právě rozpracovaného klienta) . Nahrbím se, aby bylo zřetelně vidět, že mě strašlivě moc bolí záda a jako Qwazimódo kulhám pryč. Tomáš zasakruje, vezme tupý rýč a vykope v šutrovité půdě požadovaný záhonek To je holt ta hlavológie
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:53
- Nahlásit
Biluška
To je holt ta hlavológie....
Tu já moc ráda, to je to nejlepší maggi . Znáš paní Esmeraldu Zlopočasnou?
Akorát člověk (myslím teda ženská) musí taky mít mimo pořádné dávky asertivitiy i tvůrčí přístup a tyhle triky inovovat a střídat, aby se nevokoukaly...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:59
- Nahlásit
maixnerova
Znáš paní Esmeraldu Zlopočasnou?
Jasně že znám, to je můj velký vzor
(myslím teda ženská) musí taky mít mimo pořádné dávky asertivitiy i tvůrčí přístup a tyhle triky inovovat a střídat, aby se nevokoukaly...
Ženská to holt nemá jednoduchý
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:04
- Nahlásit
Biluška
Jasně že znám, to je můj velký vzor
no, tak to je jasný , i můj .... paní Oggová má ovšem taky hodně něco do sebe
Zatím ahoj , jdu vytvářet nějaký hodnoty.... jěště to bohužel nemám tak zvládnutý jako ty dvě výše zmíněné dámy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:52
- Nahlásit
Biluška
vrtačka je jeho poklad a nikdy by mi ji nepůjčil
To ještě příde!!!
"jak nejde?"
- "no nejde to, no"
- "vysvětli mi proč to nejde"
- "ten rýč je tupý"
- " O.K. tak zajeď do Albrechtic a kup nový rýč" (vím že je, poněvadž jsem s ním včera ryla jahody)
- "to stejně nepůjde"
- "proč to nepůjde"
- "no nepůjde to, no" (zvyšuje hlas)
- "proč to nepůjde" (mám školení z asertivity, heč )
- "je to samej šutr"
- "no a?"
- "já to v těch šutrech kopat nebudu" (hodně zvýšený hlas, neboť jsem ho donutila přiznat porážku a to jeho samčí ego nesnáší)
- "aha, no tak nekopej, já si to večer vykopu, jak se vrátím od Horáčka (Nováčka, Kratochvíla nebo jakéhokoliv jiného právě rozpracovaného klienta) .
U nás to probíhá obdobně,pouze bez klientů a drahý si většinou při této činnosti ublíží.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:19
- Nahlásit
Dobré ráno všichni rychlí a zběsilí
Dnes sem se do práce nastěhovala, marie má s sebou deku, misku, granulky, já zas dyjetetyckou stravu, zbytek mám v práci v lednici. Problém je, že mi došly cigarety a nevzala jsem si s sebou peníze. Mám novou závadu na autě, kouří se mi z podkapoty, i když jedu. Sice jen trošku, ale překvapilo mě to.
Co se týká diamantu pro jablunku - to je diamant od Svarovského, ale nejsem si jistá, jestli má jako klenotník smlouvu s pojiš´tovnou....no snad jo....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:23
- Nahlásit
GerdaProblém je, že mi došly cigarety a nevzala jsem si s sebou peníze. Mám novou závadu na autě, kouří se mi z podkapoty, i když jedu.
Tak místo tebe kouří auto........
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 11:51
- Nahlásit
zdravím všecky,tak jsem dokopala toho svého abyx začal hledat konečně baráky a hledá,
u doktorky jsem byla ráno,takže:vysoký tlak(to se dalo čekat,160/100),na krev zítra ráno,byla jsem na EKD( ztoho já nic nevyčtu,ale asi děs,páč mě ta sestra co to dělala a já čekala na ten papír,tak mi povídᨨ vy ještě žijete?'' a v pondělí jdu zase aby mi řekla víc
JO A OTÁZKA SEM. JAK DĚLÁTE ŽE SE VÁM PÍŠE NĚCO I ČERNĚ A VÝRAZNĚ,JAK TO DĚLÁTE?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:03
- Nahlásit
želva
JO A OTÁZKA SEM. JAK DĚLÁTE ŽE SE VÁM PÍŠE NĚCO I ČERNĚ A VÝRAZNĚ,JAK TO DĚLÁTE?
text označíš do bloku a klikneš na B
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:11
- Nahlásit
želva
tak mi povídᨨ vy ještě žijete?''
No a není tohle třeba důvod s tím začít něco dělat?
|