| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:44
- Nahlásit
Biluška
ať vám Můdr nešlohne nějaký důležitý orgán a nehodí ho psům
Jablunka má kliku bo můůůdr hajtry maj nějaký střevní problémy,tagže maj dyjetu .Holt si jablunka uměla vybrat termín,štěstí přeje připraveným
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
Helejte paní, nejde vona Jablůnka nakonec na tu kastráci? Že vona má pořád ještě ty blechy a potřebuje se jich zbavit? Počkáme jestli jí to pomůže a když tak se hned přihlásíme taky, jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Fšechno je jinak,teď mi volala sestra a nastupuju až 2.října.Dyletantííííí!!!
BiluškaHelejte paní, nejde vona Jablůnka nakonec na tu kastráci?
Nejste daleko od pravdy,paní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:59
- Nahlásit
Biluška
nejde vona Jablůnka nakonec na tu kastráci
jablunka
Nejste daleko od pravdy,paní.
Biluška
Aha,pani!!Tagže vona nás předběhla!! Čék tady dře na netu a vona si de tvrdě za svým!To sou lidi,todleto... To mi řekněte,kam to kamarádství de??? Anebo mi to rači neřikejte,zas byste musela bejt sprostá..
Hele ale my čekat nebudem,esi jí blechy vopustěj či né a vobjednáme se rovnou.Chcete límec nebo tu šik košilku??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
Já ci límec, bo na něj budu zároveň chytat telefizní signál . Objednejte mě taky prosím, já se k tomu v návalu práce nemůžu dostat. Mimochodem, ulomil se mi kus zubu, myslíte, že se to tou kastrací taky spraví? Mě se k zubákovi nechce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:14
- Nahlásit
Dobré ráno vy všichni mladí a neklidní!
Želvo, neblbni, jestli se necejtíš dobře, skoč za doktorkou, uvidíš, že ti tvoje dobroty nezakáže úplně, ale jen v menším množství. A pokud máš brát léky na srdce, tak to taky asi nebude na furt, ne? Seš eště dost mladá na to, abys něco měla brát už napořád.
Biluškovi maj novýho psa?
Isdpchovi maj cukrofku?
Davídkoj žerou prášky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
Biluška
Já ci límec, bo na něj budu zároveň chytat telefizní signál
Dobrá,beru na vědomí,aspon ušetříte.Já si vobjednám košilku bo jednak stejně nemám co na sebe a dvanak si jí vemu příště na vobrany s Jardou .
ulomil se mi kus zubu, myslíte, že se to tou kastrací taky spraví?
nespěchejte se zubákemjá myslim že jo.Vysvětluju si to tak,že vorganyzmus nebude muset zbytečně vrážet živiny a calcyjum do vodebraný dělohy a může je tim pádem vrazit do toho zubu,páč mu zbydou.
Gerda
vy všichni mladí a neklidní
Tak neklidná su hodně,to je fakt,esi to nebé spíš Párkinson...
Isdpchovi maj cukrofku?
Davídkoj žerou prášky
Asi tak nějak f kostce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:20
- Nahlásit
Gerda
Gde žijete paní že to ještě nefíte? Už od páteční noci máme nový přírustek. Zaručeně čistokrevnou malou bílou špicku. Je úplně špicózní, akorát že prdel má spíš jak jezevčík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:24
- Nahlásit
JO a aby se na ni nezapomělo - ještě máme kočku Jůšenku. Jenomže eště nevíme jak vypadá Vteřinu po tom co jsem otevřela přepravku zmizela na půdě, tam sedí na těch nejvyšších trámech takže jsou vidět jenom její obrysy a to že žije poznám podle vyžrané misky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:25
- Nahlásit
Biluška
Zaručeně čistokrevnou malou bílou špicku.
Jo to už se uskutečnilo? Aha, já sem uvízla ve fázi plánu. No jo, to je teda věc!
davidkova renata
Tak neklidná su hodně,to je fakt,esi to nebé spíš Párkinson...
Parkiinsona má Muhamad Ali, ale ten to má z boxu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:31
- Nahlásit
isdpch
ispidichovi maj žízeň
Tak to já mám asi taky žízeň, když se řiká, že hlad je převlečená žízeň. Jo a vymyslela sem novou nemoc, co můžeme mít! Potravinovou alergii. Dobrý na tom je, že můžete mít jakýkoli příznaky po jakymkoli jídle. Dá se na to svést úplně všecko - chápete?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:33
- Nahlásit
Gerda
Paní, ste zase pozadu. Alergíje se léčí kastrací a Davídková nás de dneska hromadně objednat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:35
- Nahlásit
Biluška
Alergíje se léčí kastrací a Davídková nás de dneska hromadně objednat
a nemohla bych si to eště trochu rozmyslet? Nejsem si jistá, jesi sem na takovej krok připravená, co když výrazně ztloustnu? můžu předtim aspoň trochu zhubnout? A vůbec! Myslim, že to vůbec žádná alergie neni, že to byla jen hrášková polífka!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:35
- Nahlásit
Gerda
Dá se na to svést úplně všecko - chápete?
Já jo
Biluška
Du do toho centra nás vobjednat,tak to tu pohlídejte,nevim kdo má dneska službu...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:38
- Nahlásit
dobrý den
isdpch
, ispidichovi maj žízeň, jinak dobrý den
to je moc pěkná vlastnost, také ji vlastním jen mě trochu (jako každý rok) štve že pomalu končí hašení na zahrádce při procházce se psem a podobné oc důležité zastávky za doprpvodu sluníčka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
Du do toho centra nás vobjednat
Já nechci bejt eunuch!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:42
- Nahlásit
Gerda
NO dobře, tak tam teda nechoď,ale uvědom si, že jednak jsi sto let za opicema, bo dneska už je každý kastrovaný a za druhé budeš mít strašlivé zdravotní potíže. Rakovinu, záněty dělohy, záněty uší, neklidné děti, alergii, blechy a nevím co fšechno eště. Víš jaká budeš zátěž pro zdravotní pojišťovnu?
davidkova renata
Teď mě tak napadá, neměli bysme na to zdravotní pojišťovny upozornit? Za tučný poplatek pochopitelně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:56
- Nahlásit
Biluška
NO dobře, tak tam teda nechoď,ale uvědom si, že jednak jsi sto let za opicema
Si chvilku počkám, co to udělá s váma, jesi se vám moc nezkroutí srst, jestli nebudete inkontinentní a jesi vám dá pojišťovna ňákej bonus vhodného občana.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
Aha,pani!!Tagže vona nás předběhla!!Čék tady dře na netu a vona si de tvrdě za svým!
Jo,znáte to:"gdo pozdě chodí,až se ucho utrhne"
Gerda
Si chvilku počkám, co to udělá s váma, jesi se vám moc nezkroutí srst, jestli nebudete inkontinentní a jesi vám dá pojišťovna ňákej bonus vhodného občana.
Ježíííííš,nemám ten říjen ještě vodříct!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:05
- Nahlásit
jablunka
Ježíííííš,nemám ten říjen ještě vodříct!!!
Ńo nechci vás pani vod toho vodrazovat, ale abyste pak nebyla kastrovaná, počůraná, zkroucená a bez nároku na bonus!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:19
- Nahlásit
GerdaŃo nechci vás pani vod toho vodrazovat, ale abyste pak nebyla kastrovaná, počůraná, zkroucená a bez nároku na bonus!
To počůrání,zkroucení i kastrování,to bych i přežila,ale nemít nárok na bonus,to ne!!! To se muší vyzjistit!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:24
- Nahlásit
Gerda
Paní, nešiřte tady nepodložené poplašné info jo? Nikdo o žádnej bonjus nepříjde, to bysem se na to podívala. Došlápnem si na pojišťovnu, když bude nejhůř tak to dáme do Obžanskýho džouda.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:33
- Nahlásit
BiluškaNikdo o žádnej bonjus nepříjde, to bysem se na to podívala. Došlápnem si na pojišťovnu, když bude nejhůř tak to dáme do Obžanskýho džouda.
Uf,sem se lekla,že to budu muset zrušit!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:34
- Nahlásit
Biluška
jablunka
A jako co s tim Jouda asi udělá? Kastrovaný, počůraný a zkroucený zůstanete dál, akorát vo tom bude vědět celá republika ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:45
- Nahlásit
Gerda
Kastrovaný, počůraný a zkroucený zůstanete dál, akorát vo tom bude vědět celá republika ))
No dyk,ještě aby né!!!Pak založíme konto na pomoc kastrovaným a budem si žít f blahobytu až do posledního počůráání.......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:53
- Nahlásit
jablunka
Pak založíme konto na pomoc kastrovaným
Je dobře, že jsi optimista, místo konta bude potřeba sklad, bo všichni soucitní budou posílat balíky Tena lejdy.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:07
- Nahlásit
víte vo tom že když váš partner vám škrábe záda je to lepší než sex ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:08
- Nahlásit
Gerda
No bóže, Tena lejdy pod rukou prodáme a budeme v balíku my
Jak si myslíš, že se to dělá? U nás sousedi měli postiženou holku, vyběhali si příspěvěk na auto, zbytek jim Škoda dala sponzorsky, dostali auto za půl mega, po půl roce auto prodali a koupili si ojetýho Favouše, neboť jim to prý stačí......
Sedačku na tu holku měla přidělanou sichrajskama k potahům, neboť to prý bohatě stačí, přece nebude dozadu kvůli tomu montovat pásy......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:23
- Nahlásit
želva
osobní zkušenost, nebo nějaká statistika?
Biluška
Možná tý holce za ty prachy zaplatili rehabilitace nebo cvičení....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:26
- Nahlásit
jablunka
zdravím, dojeli jste dobře a fšichni? vás spočítat je věda a to vás jako rodiny byla půlka
Biluška
Sedačku na tu holku měla přidělanou sichrajskama k potahům, neboť to prý bohatě stačí, přece nebude dozadu kvůli tomu montovat pásy......
Tu ženskou berte,bude z ní bezva chovatelka páč je vidět, že se s ničím necrcá
|