Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 22:30
- Nahlásit

želva
promin ale takle to cejtím já,doufám že se ted na mě nesisepete

tak to doufáš marně.... z neléčené cukrovky jsou hodně blbý komplikace... a když už teda sereš na sebe, co tvý pejsové? Drndo...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 22:33
- Nahlásit

želva
Teď už fakt nemám sílu o něčem tě přesvědčovat,strašně se mi chce spát,ale jedno ti napsat musím.To,že na sebe kašleš a tvoje tělo dostává zabrat,si většinou uvědomíš,až když je hodně pozdě.Potom se chce člověk napravovat,slibuje všem hory doly,ale ne vždycky jde pomoct.Tak využij toho,že to ještě jde a když si nedokážeš pomoct sama,tak si nech pomoct.Pa

Brou noč fšem........

argosek2
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 22:34
- Nahlásit

davidkovic jste tu?

želva
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 22:39
- Nahlásit

no máte pravdu,přiznávám

argosek2
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 22:56
- Nahlásit

prej ze pocka

hovno hovno zlata rybko

maixnerova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 23:02
- Nahlásit

all

dobrou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:37
- Nahlásit

argosek2
davidkovic jste tu?
No jo,sme a depa ste vy,pane?
želva
koukej,na vostatní se vykašli,ale jako tvoje matka ti zakazuju takovýdle kecy .Pokud je ti blbě,tak tam di,brát prášky není nic tak děsnýho,beru je sama na hubnutí co chvíli ,takže mi to neva.Co se hubnutí a stylu stravování týče,už ti to psala Neessi.Vzala bych to s mírou,ne že bys nemohla jíst nic z toho cos jmenovala,ale trochu ubrat bys něco mohla.Ani ne třeba na množství,ale na složení bo spoustu věcí do sebe cpeš zbytečně.Něco s tim udělat budeš muset bo gdo by si to černý hovado asi vzal?????Já teda ne!!!.Taxi nech poradit a krapet uber,uvidíš,že se ti postupně uleví..

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:46
- Nahlásit

Dobré ráno lidi, teda mě se dneska nechce vstávat A to mě čeká tolik nechutné práce až to není hezký Krom jiného musím vyčistit všechny koberce co stihla Brajka zaneřádit a zasadit asi 30 šeříků.
V noci tady bylo taky veselo. Mášenek při koupi baráku vyslovil přání, že by jako všech těch mých deset psů nemuselo bydlet s námi v posteli. Dohodli jsme se, že právo přístupu do postele a budování velmi úzkého vztahu budou mít pouze psi-agiliťáci (takže kromě Brajky všichni ). Nová Mienka šla tedy bydlet do svého psího pokojíčku. První dva dny v poho, ale už se holka začíná rozkoukávat a v noci se začala dožadovat že chce k ostatním. Lidi takové strašlivé vytí by nezvládl ani pes Baskervilský. S obyčejným psím vytím to nemělo společného vůbec nic. Híčkok by po ní skočil všema deseti, bo takové zvuky prostě nevyrobí. Asi s nima fakt půjdu k filmu. Lilátko natočí, Mienka k tomu zavyje a Osvícení začnou promítat jako pohádku pro děti
P.S. Hádejte kde Mia spala? Ale Mášenek je naštvaný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:08
- Nahlásit

Biluška
Hádejte kde Mia spala? Ale Mášenek je naštvaný
Je to sameček,ty si furt něco vymejšlej
Asi s nima fakt půjdu k filmu
Z toho by mohly kápnout další prašule,to podchytíme
koberce bych nečistila bo je stejně nějakej čokl znečistí.Esi na tom trváte,vemte ten Vaniš bo ten je fakt gůt.Ten na prádlo.Šeříky bych nesázela bo je nějakej čokl stejně vyhrabe

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:19
- Nahlásit

koberce bych nečistila bo je stejně nějakej čokl znečistí.davidkova renata
JSem o tom přesvědčená paní, ale tohle fakt vyčistit musím. Smrdí to tady jak v opičárně. Já teda něco vydržím, ale tohle už smrdí i mě. Než to vyčistím tak by se sem mohli zajet podívat ty pipís co nabízejí Kakiho, aby věděli o čem mluví

Šeříky bych nesázela bo je nějakej čokl stejně vyhrabe
Ne ne, ty se sázet musí. Jednak je mám zadara tak je přece nevyhodím a za druhé budou tvořit bariéru živé zeleně mezi námi a semetrikou, abych nemusela poslouchat "Kryštůůůůůůůfkůůůůůůůůů, pusť tu škaredou kočku, udělá ti bebínko "

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:19
- Nahlásit

isdpch
no že zrovna ty radíš, co a jak s kobercem ..........
mám bohaté zkušenosti v této oblasti Jinak bych ještě doplnila,že pokud máme v koberci díru,je to ideální bo ta se nezašpiní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:22
- Nahlásit

Biluška
Helejte,jak sou zadara,tak to mění situaci.
Kryštůůůůůůfka bych asi brzo zakopala někde vedle Brajenky.
Bohužel ale šeříky asi nebudou izolovat jak doufáte.
P.S.u nás na foru RD napsal něco o průběhu umístění Akély,tak se koukněte,esi chcete.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:25
- Nahlásit

davidkova renata
Kryštůůůůůůfka bych asi brzo zakopala někde vedle Brajenky.
To nemůžu Brajence udělat. Kryštůfka zakopu někde u té močůvkové jámy, co o povodních vytekla
Mimochodem, teď je tady klid, bo babička,dědeček i Kryštůfek odjeli na zimu do Ostravy Doufám, že je neuvidím dřív jak na Silvestra

Bohužel ale šeříky asi nebudou izolovat jak doufáte.
Pro jistotu je doplním ještě nějakým psím vínem a kdyby ani to nezabralo tak holt začneme stavět zeď.

P.S.u nás na foru RD napsal něco o průběhu umístění Akély,tak se koukněte,esi chcete.
Huš tam letím

Želva
Si bubá jak daleko vidíš. Až budu mít náladu a nebude tu Isdpch (aby mi nezáviděl) tak ti povím jak se žije s benigní bilirubnémií (Můdr laskavě přeloží ) . Taky to jde, když se chce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:30
- Nahlásit

Biluška
To nemůžu Brajence udělat. Kryštůfka zakopu někde u té močůvkové jámy, co o povodních vytekla
Máte recht,pani!!!
Pro jistotu je doplním ještě nějakým psím vínem a kdyby ani to nezabralo tak holt začneme stavět zeď.
Kdyby to nezabralo,zkuste to psí víno nechat zkvasit a pít průběžně celý den,třá se krapet votupíte.
benigní bilirubnémií
To zní lákavě,copa je to za sajrajt??

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:35
- Nahlásit

davidkova renata
Kdyby to nezabralo,zkuste to psí víno nechat zkvasit a pít průběžně celý den,třá se krapet votupíte.
Co si budu ničit zdraví. Nabídnu ho semetrice, až se otupí tak jí pustím na zahradu pumičku i s doprovodem, co nezničí pumička to zadupe Lilátko, Kryštůfka zahrabeme do močůvkové jámy, babičku odvezou na uzavřené oddělení a bude klid.

benigní bilirubnémií
To zní lákavě,copa je to za sajrajt??

To vám je paní taková zajímavá nemoc, při ní má člověk v podstatě permanentně kocovinu Určitě tak pojmenujeme nějaké štěně z "B" vrhu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:44
- Nahlásit

Biluška
při ní má člověk v podstatě permanentně kocovinu
Jéééžiš,pani,to ste sem neměla psát,až si to přečte isdpch,dostane ze závisti nejmín zauzlení střef.Víte kolik ho ty kocoviny stojej????A vy to máte zadara,to nerozdejchá,počítejte s tim že se vod vás bude chtět nakazit

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:02
- Nahlásit

isdpch
čéče bylo to slabý, já si na vás normálně pamatuju, to nebyla žádná ebrieta, ty fotky jsou gůůůůd, si říkám, že někdy ten pes se mnou zkusí jako pesSem si říkala,že to budou ňáký pomluvy,ale Čert by zasloužil metál!
Biluška
jak se žije s benigní bilirubnémií
Dyk se to blbě vyslovuje,pani,máte můj obdif,že s tím i žijete!

Brýýýý ráááánko fšicíííííí.......

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:24
- Nahlásit

isdpch
Já taky neříkám, že je na tom něco krásnýho . Ono to ve skutečnosti není tak strašný jak to vypadá . Počkej až přijde Můdr, ona vám to vysvětlí po lékařsku . Ale jméno pro štěňátko je to krásný, ne? Se rozhodni jestli chceš Astma, Angínu, nebo Bilirubnémii Nakonec můžeš mít i Ebrietu, ale to si budeš muset počkat až na vrh "E" a to může chvíli trvat poněvadž mám k dispozici jenom dvě feny. I kdybych je kryla každé hárání tak to máš alespoň rok a půl než se tady narodí Ebrieta

želva
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:30
- Nahlásit

ahoj lidičky,mohu sem ještě?

želva
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:38
- Nahlásit

isdpch
ještě ne,ale jeník půjde se mnou zítra odpol,slíbil mi to,já bych tam totiš sama nešla,jsem srab

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:40
- Nahlásit

isdpch
Móóóóóc pjekný fotešky!Nejlepčí je ten švýcar s urvanou končetinou!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:41
- Nahlásit

želva
ještě ne,ale jeník půjde se mnou zítra odpol,slíbil mi to,já bych tam totiš sama nešla,jsem srab
Hóóódnej Jeník,dostane piškotek.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:50
- Nahlásit

isdpch
Nestraš ji, nebo tam nepůjde vůbec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:00
- Nahlásit

jablunka
Nejlepčí je ten švýcar s urvanou končetinou!!!
Depa,pani!Nejlepčí se totiž vy !!!!!!!!! A navíc ste taky do zrz,takže zas máme něco společnýho!!

želva
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
tys tam nebyla? na helpesů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:04
- Nahlásit

želva
Sem to nestihla,bo sem íííípila a než se vyííípila,jablunky sameček hlásil vodchod Ale prej jí za náma doveze a pudem fšicííí na výlet,hurááááááááá
P.S.to mi ale zase dneska pěkně hrabe..

želva
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
kam na vejlet? a kdy? se ale nechci v nucovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
Depa,pani!Nejlepčí se totiž vy !!!!!!!!! A navíc ste taky do zrz,takže zas máme něco společnýho!!
Lichotky ty já ráda,díky.A 20let buď červená,nebo do zrz,se mi to líbí nejvíc.
želva
davidkova renata
tys tam nebyla? na helpesů

No nebyla!Ípařka!

kam na vejlet? a kdy? se ale nechci v nucovat

Klíd,to nebé zejtra,já dám vědít.
ve středu se nepřipojím,tak na mě mušíte fšichni myslet,páč mě uvedou na chvíli do narózy,tak abych se taky ještě probudila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:33
- Nahlásit

jablunka
ve středu se nepřipojím,tak na mě mušíte fšichni myslet,páč mě uvedou na chvíli do narózy
a copa copa??
Helejte ale né že sem vám budou zdát tydlencty ééérotycký sny f tej narkoze!Necííí domyslet jak by to mohlo dopadnout...

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:41
- Nahlásit

jablunka
My na vás budeme myslet paní, ale dávejte bacha, ať vám Můdr nešlohne nějaký důležitý orgán a nehodí ho psům

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání