| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:31 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
rosnička
Ty taky držíš tu dietu, co Gerda?
Ta tady chtěla před chvílí sežrat pirátskou plachetnici i s piráty.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:35
- Nahlásit
aren
Dietu ne, jen mi tělo nabylo dojmu, že nám, jemu a mně, stačí pít vodu a lapat vzduch . Myslí si to už asi čtrnáct dní, tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:37
- Nahlásit
rosnička
Aha, takže knihy se vám zachtělo ochutnat pouze intelektuálně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:37
- Nahlásit
rosnička
Je fakticky dobrá
Jako chuťově, jo?
Třá je z marcipáááááááánu!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:38
- Nahlásit
aren
Aha, takže knihy se vám zachtělo ochutnat pouze intelektuálně
Jak jinak taky?
Hmmm, knihy, jak to tak může chutnat?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:42
- Nahlásit
rosnička
No, náš Mercíček mi sežvejkal dvě a byl docela spokojenej
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:43
- Nahlásit
rosnička
Hlavně vazbu si pochvaloval, asi tam byl pravej klih, bo co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:55
- Nahlásit
rosnička
Dietu ne, jen mi tělo nabylo dojmu, že nám, jemu a mně, stačí pít vodu a lapat vzduch
Ste normální, pani? Jako že vůbec nejíte? Až se jednou najíte, přiberete aspoň 5 kilo, anebo umřete, bo vám prasknu vnitřnosti.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 17:24
- Nahlásit
Gerda
Jako že vůbec nejíte?
Ále to zas né, trochu jim . Sem za těch štrnáct dnů snědla asi kilo a půl jídla, ale skoro kilo připadá na banány, nektaríny a hrozno . Bílý. A aš na asi dva krušný vokamžiky, kerý neměly přímou souvislost s jídlem, se cejtim výborně .
Toho, jak jistě uznáte, se muší využít, tagže eště chvílu počkám a pak se začnu vohledávat, jesi uš sem interesantně vychrtlá .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 17:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
rosnička
Sem za těch štrnáct dnů snědla asi kilo a půl jídla,
Pani,vás bych brala místo svej dětí,páč ty to sežerou denně!
Ještě musím připsat,že jedno každý zvlášť a mám štyry!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 17:29
- Nahlásit
rosnička
Toho, jak jistě uznáte, se muší využít, tagže eště chvílu počkám a pak se začnu vohledávat, jesi uš sem interesantně vychrtlá
No ale abyste jako nebyla spíš interesantně nervozní, bo hladovej človjek je nervozní, to já zas znám, už sem si sežrala tvaroch na večer a jak mám hlad, tak se tu nervozně svíjím. musíte jíst maso, bo v něm sou bílkoviny a ty potporujou odbourávání tuku, stavěj z něj (nebo nevim z čeho) svaly. Teď se mi ale mlátěj dvě zdravovýživný informace - dyjetoložka řiká - jez mléčný výrobky, sou v tom taky bílkoviny. Mistr řiká - vy evropani žerete strašně moc mléčnejch výrobků a to neni dobře, bo mlíko zahleňuje a ucpává dráhy. Copak ste něgdy viděli dospělýho safce, aby se cpal mlíkem? Neni to normální. A teď babo raď, nevim, jestli mléčný žrát, nebo ne. Kdyby bylo na mě, cpu se čokoládou a těstovinama, masem a knedlíkama, ale teďkonc musim dbát na ty rady, jenže nevim, na který.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:16
- Nahlásit
Gerda
Kdyby bylo na mě, cpu se čokoládou a těstovinama, masem a knedlíkama, ale teďkonc musim dbát na ty rady, jenže nevim, na který.
Co de vo mě, bych se držela těch, co sou mi simpatyčtější! Ve vašem případě třá tý čokolády, jesi bysem si to JENOM TROŠKU UMĚLA ZDRAVOTNĚ VOBHÁJIT !
A nervozní teda nejsem vubec, to vobdobí uš je za mnou, tak teť čekám, kerý bé to další . Asi uš klinycká smrt .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:26
- Nahlásit
Gerda
Mistr řiká - vy evropani žerete strašně moc mléčnejch výrobků a to neni dobře, bo mlíko zahleňuje a ucpává dráhy
Správně-v dospělosti mlíko nee.Teda já ho nepila ani v dětství,ale zato jím sýry a ty tolik dráhy neucpávaj(i když možná že některý ano,ale to je fuk)
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:36
- Nahlásit
PROSÍM VÁS
VYSOCE URGENTNÍ
MOHLY BYSTE MI SDĚLIT, KDO PATŘÍTE DO KTERÉ SKUPINY?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:37
- Nahlásit
overgod
Jako krevní ? Nebo třá podle barevný typológije?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:56
- Nahlásit
Neessi
Správně-v dospělosti mlíko nee.
No jo, takže ta dyjetetická zkušenost mi rozbije cvičební snahu. Ale nevadí, budu teď cvičit u mistra 4x týdně, než se mi rozhýbe ruka, a to by bylo, aby se mi dráhy neuvolnily, i kdyš se budu cpát tvarohem. Ještě to proberu s naší cvičitelkou, co se věnuje čínské medicíně. Ta má samozřejmě i jiný pohled na rovná záda, rehabilitační říká jinak rovná, cvičící říká úplně jinak rovná. Mám dnes samá dilemata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:57
- Nahlásit
overgod
PROSÍM VÁS
VYSOCE URGENTNÍ
My nevíme...
Jediný co vim je,že mám RH faktor mínusovej,esi vám to nějak pomůže..
Fšicíí
Tady se probírá nějaký žrádlo? Mám děsnej hlad,asi si ho nechám zajít...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:58
- Nahlásit
overgod
Já přece pořád k tobě, jsem věrná jednomu božstvu . I když mi božstvo nezvedá telefony
Jinak krevní skupina 0+, barevná typologie - nefim, nikdy jsem se v tom nevyznala. Blondýna. Řidič (ale jaký ). Zbrojní pas nemám. Znalost němčiny slovem i písmem. Ještě nějaké skupiny?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
hele,jdu se naložit do vany-cinknu z koupely,jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:08
- Nahlásit
overgod
PROSÍM VÁS
VYSOCE URGENTNÍ
A Rh+ středoevropský tip hruška.Bruneta(i gdyž po těch létech barvení už fakt nevim),nevlastním vůdčí list,zato zbrojní pas ano.Umím výborně česky a sprostě.(kuwa,mě nejdou smajlíci)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
Tady se probírá nějaký žrádlo?
Ne, jen hlad. A mlíko.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:31
- Nahlásit
čau lidi
tak jsem dneska v modrém tričku fandil fc nebo hc baník, ale nevím jestli jsem jako udělal dobře ??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:34
- Nahlásit
benda2
A vyhráli?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:35
- Nahlásit
Gerda
A vyhráli?
nevím bylo slunce tak jsem měl tmavé brejle ale nálada byl dobrá to zase jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:36
- Nahlásit
benda2
Pane, nezdržujte s tričkem a okamžitě hlaste jakou máte krevní skupinu. Je to prý urgentní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:38
- Nahlásit
benda2
Tak to nevadí, že jsi fandil, v podstatě se to nuluje
Všickni
pro dnešek končim s prací, jdu venčit Marii, ona se chce večer dívat na telku, tak ať je včas vyčůraná. Dobrou.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:40
- Nahlásit
B+
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:42
- Nahlásit
Sím vás, nevíte někdo, jak dlouho se budou v sušičce značky ETA Sahara sušit houby (samozřejmě dokavad nebudou usušený)? Stačí mi v hodinách
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:43
- Nahlásit
Biluška
Pane, nezdržujte s tričkem a okamžitě hlaste jakou máte krevní skupinu. Je to prý urgentní
nevím na motorce nejezdím tak mi ji nikdo nikdy neřekl a ani moje maminka to neví
Ale už jsem přemejšlel že zajdu do spádovky aby mi načepovali bějakou univerzální které je proměnná dle počasí a okolních vlivů
Gerda
hlavně že byl párek a pivo
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:44
- Nahlásit
Tinta76
Mám teda jinou sušičku, ale dýlka sušení byla dost odvislá vod tloušťky hub. První várka tři hoďky, s druhou a třetí sem se moc necrcala, takže po šesti hodinách.
|