| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:26
- Nahlásit
monika
T bláho, pročetla jsem si ty stránky a je tosíla . Moc vám držím palce. S psákem je mi to líto, torze ji fakt sfiňa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:35
- Nahlásit
monika
založila jsem stránky pro všechny postižené a snažím se jim pomáhat.
Tyjo! Tak o hned jdu číst. Si hodná, pani.
Baico
Tenhle je daleko hezčí
Tak to teda neni! Řekni to eště jednou! Sundej brejle srabe!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:46
- Nahlásit
monika
To je vychcanost, takhle zneužít lidi v nouzi!!!!
Gerda
Tak to teda neni!
Podle tebe ne, ale když se na to podívám z hlediska standardu a exteriérových vad tak Bajkonůr (pomíjím varle a zuby):
1. Je velikej, je na horní hranici možná i přes
2. Má volné pysky
3. Má zaháčkovanej ocas.
Ale dojímá mě, jak se ho zastáváte pani! Já neříkám, že neni pěknej, to ne. Ale ojektivně dokážu říct, že jsou i hezčí psi, než on.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:56
- Nahlásit
monika
no mám doma ještě trefenou Fanku a ta bude potřebovat dostat taky do pohody. Bude ho hledat, není zvyklá být sama. Po ráně do hlavy je ještě větší poděs, ale jsem ted fakt neskutečně ráda, že se z toho vyhrábla, neměla bych ani ji.
já vím, to jsem si taky říkala. Hned jsem si na to vzpomněla ale nechtěla jsem to psát, abych nešťourala v bolavým zubu.
Pani, že Fanynku šmrdlám pod bradou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:07
- Nahlásit
Baico
1. to je dobře, že je velikej!
2. to nevim, jak vypadá
3. to taky nevim, jak vypadá.
Ono totiž když ty rasy neznáš, nevidíš ty rozdíly. Ale mě se hlavně líbí, že má Bajkonůr velkou takovou kulatou palici, s očima hezky usazenejma tak, že má prostě milej výraz.....některý bělouši, ale nejvíc to vidim u labradorů, maj ty špičatý úzký hlavy, jakoby zlej pohled.....sou takový hnusný, no. Máme na sídlu dvě úplně odlišný labrošky. Jedna je taková celá kulatá, hlavu má velikou, pořádnou a kulaťoučkou, moc milej pohled, fakt krásná čuba, druhá je špičatá, úzká, navíc má eště světlejší oči, no je vyloženě ošklivá. I proto se mi u běloušů líběj víc ty dlouhovlasý, že jim srst v obličeji může pomoct dohnat tu hlavu, co mě se líbí. A Bajkonůr jí má, takže pro mě je prostě fuk, jak háčkuje ocasem....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:25
- Nahlásit
Gerda
Ono totiž když ty rasy neznáš, nevidíš ty rozdíly
To je fakt.
Já mám ráda taky ty velký hlavy (chovateleka jím říká kedlubny ). A ten Cedor má krásnou hlavu a vůbec se mi líbí
Ale je to ještě daleko a může se stát ještě spousta věcí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:39
- Nahlásit
Baico
Pani, právě sme v práci dostali mejla, že nám tu přes víkend budou postřik zahrady a terasy a parkoviště jakousi žíravinou, kdy pak nesmíme do práce vodit 14 dnů zvířata. Nikdo neni schopnej mi říct, co je to za látku a kdo ten postřik bude dělat. A vůbec nevim, proti čemu ten postřik je! Hledám a volám a zjišťuju, furt nic, nemám mco času - dá se sem nahnat nějaká kontrola, která se koukne na chlapy, co to maj dělat, zkontroluje látku a případně je s tim pošle do řiti, že je to zakázaný? V parku, kde sedíme, nejsou okolo žádný varování, že tu hodláme používat nějakou látku....vítr to přece do toho parku zanese...je tu spousta zvířat, venčí se tu psi, žijou tu kočky, neustále máme na zahradě veverk...ty bláho, vůbec nevim nic, co to má jako bejt. Můžu něco udělat?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:40
- Nahlásit
Gerda
Mě se u labroušů líbí ten mezityp ))) ani tenkej ani tlustej..
Pani, víte jak jsem se nedávno poohlížela po psu s PP, tak už jsem si vybrala plemeno )) - trpasličí pinč černotříslový )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:44 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Můžu něco udělat?
Pozjistim to. Ale hlavně ti chlapi by ,měli být schopni se prokázat papírem, že je ten postřik schválenej a může se používat. Na stránkách státní rostlinolékařský správy si pak můžeš dohledat, jestli je to pravda. A tam by měly být i osataní informace. www.srs.cz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
trpasličí pinč černotříslový )))
co to je?????? Něco jako dobrman bonsaj?
Baico
No když to bude ažpak, tak už nám to tu asi moc nepomůže, minimálně tu zdechnou ty kočky, pokud tu ještě bydlej. Ale zkoušim dál, budu hledat, kdo to tu bude postřikovat. Ono je asi taky možný, že by mi později ukázali papír od schválený látky a přitom by sem šoupli ty furany, co Biluši na pole. Ale to si snad nelajsnou, když sou v přímým sousedství zahradní hospody...školka a děcký hřiště + park plnej lidí a psůch....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 13:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Ale to si snad nelajsnou,
No myslim si, že v zástavbě by si to lajsli jenom jednou a přišli by o licenci. Tohle musí dělat nějaká specializovaná firma. Tak když zjistíš, která, dá se s tim něco dělat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 13:17
- Nahlásit
Baico
Tak když zjistíš, která, dá se s tim něco dělat.
o to se snažim, doufám, že se k něčemu doberu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 13:24
- Nahlásit
Gerda
o to se snažim
Zkus kontaktovat správu budov u vás, ty by to měli vědět, kdo te bude dělat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:09
- Nahlásit
Baico
Už tady tu krabičku s postřikem mám, na tom srs to nemůžu najít, jde o přípravek BOFIX. Jdu si o něm zjistit víc, my tady skoro žádnou távu nemáme.....a eště si jí ostříkáme timhle sráčem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:16
- Nahlásit
Baico
mám na tebe prosbu, zda to náhodou netušíš:
zůstávají v mase rezidua po sulfonamidech?
Nenašla jsem o tom nikde ani ň a strejda gůgl taky mlčí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:24
- Nahlásit
kachna_
zůstávají v mase rezidua po sulfonamidech?
Já myslím, že ne. Já bych se masa koupenýho na krámě nebála. Musí projít takovou veterinární kontroulou, že kdyby tam cokoliv bylo, tak to nepustěj. Nevím, jak je to s masem mimo lidskou spotřebu. Ale pokud je zvíře léčené, tak se musí pak dodržet ochraná lhůta než se všechno z těla vyloučí. Pokud zvíře uhyne, nebo je utrave v léčení, tak se většinou stejně spaluje. Jako krmivo pro zvířata jde maso z jedinců, kteří se znanili a nejsou ničím léčení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:31
- Nahlásit
Gerda
my tady skoro žádnou távu nemáme.....a eště si jí ostříkáme timhle sráčem
Hele to je selektivní herbicid, kterej ničí jenom dvouděložné rostliny, takže trávě to neublíží.
Vzhledem k tomu ředění bych to tak tragicky neviděla. Myslim si, že tím varováním si jenom krejou záda, kdyby náhodou něco.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:32
- Nahlásit
Baico
Já bych se masa koupenýho na krámě nebála.
já se nebojím, ale řešily jsme to s kamaarádkou kvůli zavádění příkrmu pro její půlroční dítě a každý prostě jen "myslí, že ne"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:34
- Nahlásit
čus žumpáci, co je novýho? Du malovat pokoj, přijde mi něgdo pomoc?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:35
- Nahlásit
Baico
No my sme nakonec řekli, že si tady uděláme pár víkendů brigošku, zrejeme ty zbytky trávníku, co tu sou, prokypříme a nasázíme novou trávu. Čim můžem postřikovat, aby to bylo pro zvířata neškodný? Nebo když zrejjem, nemusíme vůbec postřikovat? A můžem eště teď sázet trávu, nebo musíme až na jaře?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:39
- Nahlásit
Biluška
Du malovat pokoj, přijde mi něgdo pomoc?
Když přijdu, přideš ty zítra pomoc k nám?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:41
- Nahlásit
Gerda
Nebo když zrejjem, nemusíme vůbec postřikovat?
Když vám nebude vadit, že tam máte sem tam pampelišku nebo sedmikrásku, tak stříkat nemusíte, stačí sekat.
A můžem eště teď sázet trávu
Jasně že jo, jenom to posypete a zalévat a zalévat. Do zimy máte trávník.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:46
- Nahlásit
Baico
No tak to radši uděláme ručně, prostě těch pár pásů trávy zrejem motykou, rozkypříme - můžem něčim zdravym pohnojit? Kromě lickýho!!!!!!! A nasázíme trávu, co můžou žrát aji psové, aji kočkové, aji bratranci veverkové. Mě pampelišky nevaděj, teď stejnak chuděry nemaj na čem růst, bo je tam takové hnědé nic u plotu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:50 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Gerda - Tak mrkni sem
http://www.pincove.cz/nasi_psi.php
- to jsem dostala tip od zwergpincher, co sem chodí.. ona má odtama taky psa a prý je to velice dobrá chovka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:54
- Nahlásit
Baico
Když přijdu, přideš ty zítra pomoc k nám?
No tak jo, ale můžu až odpoledne, páč dopoledne vezu kámošku pro tu basetku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:56
- Nahlásit
Biluška
No tak jo, ale můžu až odpoledne
No to jsme jenom zvědavá, jak to k vám stihnu, když teprve za chvili odcházím z práce
To abych si půjčila Gripen
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:57
- Nahlásit
Baico
Hele stačí bejt uzenář a nemusíš si nic pučovat, u nás ve vedlejší vsi má dva vrtulníky a soukromou přistávací plochu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jéé a proč už ne špica?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 15:00
- Nahlásit
Baico
To abych si půjčila Gripen
S tím tu nikde nepřistaneš . Puč si něco, co má takový ty plováky a může to přistávat do vody . Jdu rozdělat ohně vedle rybníka, aby ses trefila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 15:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Hele stačí bejt uzenář
To bude ten problém Uzenář nejsem. Tak si musim půjčit gripen. Tan je stejně rychlejší než vrtulník.
|