| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:42 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Díky holky
Mucholabka
byl to malin, kterýho jsem si odchovala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:44
- Nahlásit
Alexa
Tak to je mi líto. Ale 15,5 roku, to je krásný věk.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:45
- Nahlásit
Jinak teda zkoušela jsem jezdit na Ferencovi a moc to nešlo, vždycky jak jsem si sedla, šel k zemi-někde bude chyba.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:51
- Nahlásit
Mucholabka
Jinak teda zkoušela jsem jezdit na Ferencovi a moc to nešlo, vždycky jak jsem si sedla, šel k zemi-někde bude chyba.
Buď zkus zhubnout, nebo pořídit většího psa
All
Lidi, gdo máte zkušenosti s naháčema (estli je tu teda eště něgdo krom Jablůnky). Bageta se klepe když vyleze z vody. Myslíte, že jí může být zima? Nikdy jindy se neklepe, spává venku v boudě a nepozoruju, že by jí bylo zima. Nejsem si jistá, jestli ten třas nemůže být od nervů, protože když je na břehu tak úplně hystericky pozoruje psy ve vodě a klepe se jak drahej pes. Za chvilku ji to zase přejde - jenže to se i uklidní, tak vím prd
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:56
- Nahlásit
Biluška
Moji psi sice chlupy mají, ale třeba Ferdík se dneska taky klepal, když jsem mu vystříkávala kotec a okoupala jsem i jeho. Buca se neklepe. Myslím, že u něho to je nerf, páč on se vody štítí.
Přemýšlela jsem nad tím proč-může to být tím, že pes z žetězu instinktivně ví, že kdyby navlhnul, tak je to jeho konec? Oswtatní se mi neklepou, ostatní se utírají do mě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:57
- Nahlásit
Mucholabka
může to být tím, že pes z žetězu instinktivně ví, že kdyby navlhnul, tak je to jeho konec?
pes z řetězu ví, že kdyby navlhnul, zarezne mu řetěz.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:00
- Nahlásit
Gerda
pes z řetězu ví, že kdyby navlhnul, zarezne mu řetěz.
No ne, jako napadlo mě to tak, možná to je blbost, ale on je takový "venkovnější" než ostatní moji venkovní psi, a slováci se s pitama v tomhle tak moc neserou...
Hihi, a je to ichtyl, otevřela jsem boudu, vystříkavala ji hadicí a on je zvyklý skočit si na boudu a mazlit se. Skočil na boudu, ale nebyla tam střecha, to byl pohled propadl se do sklepa a málem umřel strachy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:01
- Nahlásit
Mucholabka
Když stříkám hadicí tak se zdekují všichni psi. Ti co nemůžou se klepou (strachy) ať byli na řetězu, nebo ne. Podle mě je jim hodně nepříjemný ten zvuk. No a voda samotná určo taky, mě taky postříkání z hadice není nijak příjemné.
Ale u Bagetky u rybníka to bude něco jiného. Buď jsou to nervy (že by chtěla do vody, ale přitom má strach), nebo je jí zima.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:04
- Nahlásit
Biluška
Tak hadice jim vadí, ale jinak všichni plavou, kromě Frederika. Ten se fakt štítí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:06
- Nahlásit
BOŽE. Zas mi někdo do návštěvky na webu napsal, že daruje ročního pita.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:10
- Nahlásit
Mucholabka
Tak hadice jim vadí, ale jinak všichni plavou, kromě Frederika. Ten se fakt štítí.
U nás taky vadí všem. Plave jich tak půlka, z toho jenom tři (čtyři s Bagulí) opravdu rádi. Pak je pár jedinců co se namočí a vylezou. A extrémisti, kteří tvrdí, že jsem vrach a snažím se je rozpustit v koncetrované kyselině sírové, abych se jich zbavila
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:28
- Nahlásit
Nocni Ova a siroke okoli )) Jen aby to taj nebylo furt vo nejakejch coklech!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:42
- Nahlásit
Mathea
pani, vy ste ale čikovnej fotograf simvás....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 22:29 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Gerda
nejsem, ja si na tom jen zcela vyjimecne hraju a i tak mi to moc nefunga )) Ale opcas si i ja myslim, ze se na to da koukat.. a nocni fotky, ty ja tuuze rada. Ale kuju
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 23:49
- Nahlásit
Biluška
Hele,u Bagetky to může bejt jedno s druhým,strach a ještě i zima.Nejni to bezchlupej pes od přirození,tagže jí to musí nějakým způsoem vadit a ještě může bejt vystreslá.
já mám takhle drahý psy doma tři.Bůcu,to je magor,Brůs se v určitejch situacích taky rozklepe a Otík,kterej se klepe téměř pernamentně,ale kupodivu né zimou,ale jen když je v nervu.Jen Ted a Miouš se neklepe nigdy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:09
- Nahlásit
dobré ráno všem občané .-)
dneska je krásně venku,hezky teploučko,tedy na sluníčku a mi měli votevřené vokno celou noc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:37
- Nahlásit
čus žumpáci, doufám, že už všichni dřete a nechrníte
jablunka
no ona se jindy neklepe, akorát když vyleze z vody. Ale fakt čert ví, jestli zimou, nebo nervama. No tak ji nechám klepat, plavat kvůli tomu nepřestanem... dám jí její ručníček a může se do něho balit jak děcka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:49
- Nahlásit
Biluška
ručníček bude malej,jí kup župáneček
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:51
- Nahlásit
Nazdáár fšici!!
Biluška
Jasně, dřu až se ze mě čudí. A jenom doufám, že mě zase na dva dny nezbrzdí nějakej systémovej problém
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:57
- Nahlásit
Baico
Jasně, dřu až se ze mě čudí
To je moc dobře, tak už konečně pošli nějaké ty dotace
Nechci ti do toho kecat, ale třá by to prošlo na a) sklizeň bobulovin, peckovin a ořechů , b) ekologické spásání trávy (koza a většinou aj psi), c) vinice nemám, ale mám vistárii - to vypadá podobně a taky se to plazí, tak to by šlo ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:13
- Nahlásit
Biluška
konečně pošli nějaké ty dotace
Tak si na stránkách SZIFu stáhni nějakej formulář a pošli. Já ti to tam přijedu zkontrolvat a že jsi to ty, tak to budeš mít fšechno v pořádku a dostaneš děsně velkej balík
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:17
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Biluška
jsem si včéra musela vzít dovolenou, jsem to nějak po těch 14 dnech v práci neustála ale dneska už zase dřu
PetraK
Panííííí, máte naprosto úúúžasný fotky z Kerkonoš, závidim dvojnásob!
Jinak hlásím další pokrok - Kytka včera v zápalu "hry" vodnosila všechny plyšáky z vobyváku do kuchyně a naskládala si je kolem pelíšku Vodnesla dokonce i lišku Bystroušku, kterážto je skoro stejný velikosti jako Kytka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:20
- Nahlásit
Mathea
Bože, ten podchod tak miluju...běhají tam dvoukilové krysy
Ty jsi z Ovy???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:35
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/176807-dvanactinasob ne-tehotenstvi-si-tunisanka-zrejme-vymyslela.html
Hele, prý falešná březost.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:52
- Nahlásit
Mucholabka
pošli mi tvého maila na
sidape@seznam.cz
jestli máš ty čísla těch časopisů a hlavně ty PPČ díkys
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:58
- Nahlásit
Ahoj, prosím vás, vim že se to tady někde taky řeší, ale nemůžu to najít. Mám na mysli teď KOČKY, útulky koček a kočky v nouzi, nevíte na koho se obrátit? Nebo který stránky jsou asi tak hlavní? Díky moc
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:01
- Nahlásit
Mucholabka
)) krysu sme tam nepotkali, ale jinak je to tam uzasny
Ne, jen sme tam byli na dovce, uz asi dva roky sme mluvili o tom, ze tam pojedem pres noc a neco nafotime Chrneli jsme v campu v Hlucine, kde to bylo bajecny, az na debily se psama na volno co "nic nedelaaaj". Pak jsem byli celou noc jezdit po Ove a okoli, do Ces. Tesina jsme jeli pozdravit Jarka, pak taky Havirov, Trinec atd...bezva vejlet Dokonce jsme zpusobili vyjezd cajtu, kdyz jsme fotili tuhle tezebni vez ))
asi sme byli v bilym rozpadajicim se formanovi prilis podezreli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:07
- Nahlásit
Brejden celejden sejdeme se za tejden!
dneska mi to vyloženě rýmuje
Mathea
dobrý fotky! ste byla na vejletě?
Tinta76
Panííííí, máte naprosto úúúžasný fotky z Kerkonoš
jo? Libily? Dík. Já se zamilovala do tý louky v Labským dole prostě.
rozhodla sem se, že v příštim životě budu vlk a budu bydlet tam. Jen nevim, co tam teda budu žrát
A musim zjistit, co se mi to podařilo vyfotit za planetu-když se ta fotka pozvětšuje, je krásně vidět spektrum-vůbec nechápu, že to ten foťák pobral:
A pak taky dračí vejce nejni marný
Kytka včera v zápalu "hry" vodnosila všechny plyšáky z vobyváku do kuchyně a naskládala si je kolem pelíšku
uuuž?? No je čičkovnááá! Kde je foto jako? No?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:13
- Nahlásit
PetraK
dobrý fotky! ste byla na vejletě?
diky pani
Jj, projeli sme republiku krizem krazem, pak este Ceskej Krumlov, ale to sou klasicky fotky, co ma kazdej Teda vono z ty Ovy asi taky, ale mne se libi vic ten industrial nez pamatky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
ale mne se libi vic ten industrial nez pamatk
já sem zas na kopce
a hrozně se mi líbí tahle fotka - ne kvůlli Ešátorovi, ale kvůli tý vodě v pohybu:
|