| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:41
- Nahlásit
Mucholabka
Ach jo,
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:42
- Nahlásit
monika
To je mi líto,drž se.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
... bych rači lezla komínem
a co vám v tom brání? Dal tam snad někdo deklik?
brezen2008
všechny dostupný ruličky jsou Vaše pani. Slibuju
Moniko
- je mi to moc líto. Moc líto. Ach jo.
Edit: a sem úplně zapomněla pozdravi-promiňte, ale to z toho co jsem četla. dobrej den
.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:47
- Nahlásit
Díky moc. Myslela jsem si, že nás torze nikdy nepotká. Za skoro 5 let, co dogy mám, jsme měli štěstí a byli jsme v pohodě. Ani ted nebylo nic jiného než jindy a přesto přišla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:49
- Nahlásit
monika
já tuhle svinskou věc nesnáším. nemám ráda věci, kterejm se člověk nemůže bránit. Paní, kdyby to šlo pofoukat vám duši, udělám to. Svinská hnusná torze.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:50 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
monika
chjo, pani, to je mi moc líto ... držte se
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:51 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
PetraK
Dal tam snad někdo deklik
ne, ale mám moc práce, respektive jsem si nechala všechno na poslední chvíli grrrr
a kde je ta vaše psychofotka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:04
- Nahlásit
brezen2008
nemohli byste mi schovávat ruličky vod toaletního papíru
mohla pak ti to předám najednou
Baico
To bych do ní teď neřekla, v civilním životě myslim
ale vona nebyla agresííívní ,akorát trošek víc divoká a drajvová a jako štěně to může ventilovat jediným způsobem a to je zakousnutí ,vona všecko vraždila z čirý radosti ze života a s úsměvem..kráva
monika
Dneska mi ráno umřel Hurwínek. Zku*vená torze.
no ty voe..upřímnou soustrast a já zrovna už tak 14 dní přemejšlim ,že ses tu dlouho neobjevila a co je s tebou. A ty se objevíš s tímhle Co na to říct,stejně neni co drže se,holka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:05
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
díííííííííík
monika
paní je mi to líto
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
Já furt řeším tu směnku a do toho tohle...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:10
- Nahlásit
monika
Fakt, říkám tady v práci, na někoho se to prostě lepí, to je děs.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
vona všecko vraždila z čirý radosti ze života a s úsměvem
No to pani gratuluju, protože jste ten její drajv zvládla!!
Ale možná je to tim, že je tak streslá a ty jsi ten drajv v ní zazdila. Se divim, že ti jí chovatelak vůbec dala. Jsi se nepřiznala, že čuba nebude zavřená v kotci nebo odkládačce a ven se dotane jen na výcvik nebo zkoušky, co ?
monika
Je mi to moc líto Držte se pani!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:17
- Nahlásit
PetraK
Gerda
Jak ste chtěla defčata tu Díčí válku? Už mámcd i dvd doma, tak mi připoměnte, co ste chtěla a já to vypálím.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:18
- Nahlásit
Díky moc všem. Je fajn vědět, že je někdo se mnou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:24
- Nahlásit
monika
Já furt řeším tu směnku a do toho tohle...
no todle přesně mi napadlo! Proč ,kurva,zrovna ty..
Jsme s tebou tady všichni,ale to je ti úpa prd platný,pomoct ti nemůžem nikdo
Baico
Ale možná je to tim, že je tak streslá a ty jsi ten drajv v ní zazdila. Se divim, že ti jí chovatelak vůbec dala. Jsi se nepřiznala, že čuba nebude zavřená v kotci nebo odkládačce a ven se dotane jen na výcvik nebo zkoušky, co ?
no jo,tim to bude,zazděná je! ale chovatelka bé stejně divná ,měli by jí zakázat činnost bo já jí jasně!! řekla,že na výstavě mě nikdo nikdy neuvidí a že cvičit nebudem(paxe to nějak zvrtlo) a že bude v paneláku s tim,že celej den jsme spolu.Poskočila radostí a pravila,že mi jí prodá stokrát radši než nějakýmu výcvikáři bo ví co dokážou Asi zná Huzu a jiné,že
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
ale chovatelka bé stejně divná
No to asik bude. Protože jinak by tě za tehle podmínek hnala svinským krokem
paxe to nějak zvrtlo)
Ještěže tak, protože bez s vámi se mi ty zkoušky skládají daleko líp a radostněji
pomoct ti nemůžem nikdo
To máš pravdu, tohle si, bohužel, musí protrpět každej sám. Ale sdělenej smutek, poloviční smutek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:32
- Nahlásit
Tinta76
a kde je ta vaše psychofotka
já sem KRÁFA zapomněláááááááááá Dejte mi facku!
Omluvou mi budiž fakt, že sem včerá přišla s Ešátorem z plování dom až po sedmý, pak sem musela ešče nakupovat, to už bylo vosum skorem. A vytvořit Brtnikovi něco dijétního na jeho řídkou záležitost s hustym běhánim. Sežral asi humus ňákej a tetkon trpí, chůdě brtnikovitý.A upéct buchtu sem musela. A otrhat pugét petržele a nasekat to do mrazáku. a dopsat článek na Zvířetník z dofči, vybrat k tomu fotky a po šedesátipěti neúspěšných pokusech to prorvat emilem to odeslat paní redaktorce. Takže sem prostě hnusně zapomněla
nechala všechno na poslední chvíli grrrr
todle taky nechápu proč dycky dělám je to na pěst.
davidkova renata
a s úsměvem..kráva
asi budu s Nuný příbuzná, páč já sem kráva taky, jak sem právě zjistila
Baico
jéé hurarááá!! Můžu poprosit teda na DVD?
monika
je blbý, že člověk nemůže udělat nic víc, než napsat. Ešče bych vám případně mohla pučit Zrzavohubce. To je takový spolehlivý rozptylovadlo. Dokáže rozptýlit i mojí máteř když má chandru a to je dost fuška jako.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
Jsme s tebou tady všichni,ale to je ti úpa prd platný,pomoct ti nemůžem nikdo
no todle mi přesně vadí. Že člověk může akorát mluvit (tady teda psát), ale pomoct prostě nemůže
Proč ,kurva,zrovna ty
no a je to někdy na světě jinak? Nikdy se nic nedotkne šmejdů.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:44
- Nahlásit
monika
zdravím po dlouhé době...
a moc mě to mrzí, drž se beruško...
torze je fakt svině, můžeš dělat co chceš jak chceš, a stejně nic nenaděláš...
(zrovna dneska je mi víc než jasný, jak ti asi je, se mi zdál hnusnej hnusnej sen, že mi umírala v rukách Melzí, vzbudila jsem se hrůzou a zbrocená potem... a to byl jen sen...)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:15
- Nahlásit
Nazdar děcka, hlavně moniko - upřímnou soustrast! Je mi to moc líto! Držte se pani, myslíme na vás!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:24
- Nahlásit
Baico
mušíte poslouchat signály shůry a svůj instikt,f tom vám nigdo nemůže pomoct bo sou signály jen pro vás osobně a váš instikt na signály shůry se vy...., jsem si jela do Německa vybrat v 5 týdnech černobílé mrně s bílou lysinkou ....a fakt tam bylo, přesně takové, jaké jsem chtěla , leč černý pacholek bez lysinky si mě tam v 5 týdnech zcela omotal kolem tlapky a o měsíc později jsem si přivezla Robínka ....a jak jste viděly , tak když viděl prvně v životě domácí perník , málem mě sežral , to jsou ty signály shůry
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:26
- Nahlásit
monika
to je mi moc líto
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
Ešče bych vám případně mohla pučit Zrzavohubce. To je takový spolehlivý rozptylovadlo.
no mám doma ještě trefenou Fanku a ta bude potřebovat dostat taky do pohody. Bude ho hledat, není zvyklá být sama. Po ráně do hlavy je ještě větší poděs, ale jsem ted fakt neskutečně ráda, že se z toho vyhrábla, neměla bych ani ji...
Fakt vám moc všem děkuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:31
- Nahlásit
Baico
Jasně, jasně, pojedem pro Bajkonůrče, hlavně kdybych měla ňákej záchvat, že chci taky štěndo, dej mi pěstí, jo? Mimino si vybereš sama, já je zatim všechny vomuchlám. Stejnak bych vybírala něco úpa jinýho neš ty, bo já chci fenu, drobnou, malou, klidnou, rozvážnou, s arytmií a dysplazií - aby nechtěla moc běhat. Ale na mimina se strašně těšíííím, naposled sem ňuchnila štěně, když sme tu měli malýho fandu-nudli, to už je skoro rok. A jak to, že budeš mít další Bajkonůrče?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:32
- Nahlásit
monika
A jak pokračuje tvoje situace stran tý matky dál? Už se něco konečně událo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:43
- Nahlásit
Gerda
A jak to, že budeš mít další Bajkonůrče?
Protože jsem se blbec podívala, jakýho má vybranýho krycího psa n apříští rok. Ještě neni nic jistýho a je to trošku komplikovaný, ale jak jsem ho viděla, tak jsem si sedla na prdel. Musím říct, že takovejhle pes tady neni a ani v Rakousku ani nikde jinde. Podívej:
URL
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
Baico
Musím říct, že takovejhle pes tady neni a ani v Rakousku ani nikde jinde
Dyť vypadá jako Bajkonůr....No ale proč ne, budeš mít dva bělouše, v zimě je můžeš zapřáhnout do saní a tahat na vycházku psyv rekonvalescenci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:58
- Nahlásit
monika
to je mi líto
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:00
- Nahlásit
Gerda
Dyť vypadá jako Bajkonůr
Tenhle je daleko hezčí. Je víc chlupatej a má krásnou hlavu. A hlavně je naprosto nepříbuznej na nic v Čechách.Je bombovej. Ale jak říkám neni nic jistýho, teprve se bude všechno domlouvat. Možná se to ani nezadaří.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:19
- Nahlásit
A jak pokračuje tvoje situace stran tý matky dál? Už se něco konečně událo?
Gerda
založila jsem stránky pro všechny postižené a snažím se jim pomáhat. http://www.fastfinance.estranky.cz/
|