| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:05
- Nahlásit
malinka
No já vlastně nebrala nic, teda kromě prášků na astma, voteklá sem byla, sennou rýmu, z vočí mi teklo, když se mi na kůži dotkly chlupy, tak jsem měla okamžitě zarudlej lišej, nedej bože, aby mě škrábla Aneta zubem, no, a postupem času se to zlepšovalo až to ustoupilo docela, samozřejmě jsem alergická pořád, myslím, že to nejde vymazat z těla, ale ty projevy zkrátka nejsou. Zatím se to projevuje jen u šarpejů, ale to je tím, že mají tvrdý a píchavý chlupy a taky mají někteří víc lupů.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A ještě mě prdí jedna kolegyně, se štěnětem pejskem, tímhle
Hlásí se na výstavu jak urvaní, ale pes je vyžraný a trénovat ním nebudou, protože "není čas", to mi občas fakt rve žíly. Člověk jim stokrát může ukázat, co dělat s takovým štěnětem, jak může a nemůže sportovat, kolik má jíst aby nějak vypadal. A oni jeden den napíšou že sežral kýbel piškotů, protože je někde našel, pak že sežral celé kuře protože na ně štěkal, pak to a tamto a od malinka je ten pes spíš jako prase než pes, žere Friskies-to nejkvalitnější na trhu, ale pak píšou že má nějaké pupínky...nakonec jim napíšu, že pro takové štěně je nejlepší na trénink vyběhávat se s jiným psem, že to aspoň budou mít čelepy bez námahy, a ony napíšou že znají akorát afgána a ten je na jejich pejska moc velký a mohl by mu něco udělat...ach jo...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:17
- Nahlásit
Mucholabka
V práci mi některý obrázky nefungujou, tak se juknu až doma..
Já tě chápu, ale už se dostávám do fáze, když jsou mi okolní lidi tak nějak u prdele, protože nemá cenu je řešit, když oni nic řešit nechtějí a že mi trvalo, než jsem k tomuhle dospěla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No jo, ale tohle jsou moje štěnda oni nehnou prstem, ale pak budou chodit a povídat že to je pes o ničem. Předtím měly frajerky mopse, tak jsou asi zvyklé na pořádného válečka nic, jdu je zkusit uvrtat k vodě, ale asi budou v práci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:40
- Nahlásit
Nazdar pitomcííííííí s pomníky modrými jako oči Nšoči!
Dneska neni žádnej svátek k oslavení, ale kafe uš máme, prosim jednoho turka pro vidláka. Děcka mě tak strašně bolí zápěstí, nemůžu si ani zakrojit chleba, ani otočit rukou, ani jí ohnout, zas mi tam roste asi ten rosol.
Lucinka - hele ty kočky jsou čim dál tim plašší, asi je tu děsej psouni, už nevylezou z podpodlahy, když je někdo na zahradě, navíc sem vypozorovala jen jednu kočku, tu vždycky slyšim pod podlahou, jak na mě syčí, když jí sypu do misky. Přijde mi, že dvě někam zmizly. Zatím si neumim představit, jak je někdo bude chytat ke kastraci....
a takly teď nevim, kolik jich tam je. Ale o odchyt té jedné, c tam je určitě, se pokusiti můžeme
fyfyjová - šak si řikala, že Máňa je tlustá jak prase, hnedle, jak si jí viděla. Teď to sválně zmírňuješ! Pošlu ti jí na hygienu trubek. Nemohli bychom udělat nějaký bránění někde u vás na rybníce, že by psi museli na kontroláku přeplavat třeba nějakou zátoku, aby se ti hajzli unavili? A když budete víc trénovat, můžete se hezky umístit příští rok na kristýně...
Kolegyně v práci strašně plaší stran prasečí chřipky, strašně se bojí, že umře )) Je úplně hysterická a hledá, kde sehnat tamiflu. Furt nám tu čte, kolik lidí má umřít, jak to bdue mutovat...Dnes máme velkogrilovačku, budou tu i nějaký kapely, bude velkoveselo, takže je jasný, že zítra to bdue velice vlahý pracovní den )) Bude klid.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:58
- Nahlásit
brezen2008
Už se loupeš? Já už jo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:04
- Nahlásit
Baico
ještě ne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:05 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Jinak pani, včera jste na tý fotce Bajkonůra trefila. Je vidět, že ste huž znalec
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:05
- Nahlásit
tak šebrle je zatím 29 - má 825 bodů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:07
- Nahlásit
Baico
byl to ten levej, viď? Ten nejhezčí, to je jasný ))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:17
- Nahlásit
Gerda
Ten nejhezčí, to je jasný
Pani to je od vás mooc hezký
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:30
- Nahlásit
tak psiska doslova frápou na posteli a na zemi ,elis sem tam si zívne a spí dál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:46
- Nahlásit
Uš sem tu, kupodivu sem dneska zmákla všechny úřady a nikoho jsem nezabila Buď jsem otupěla, nebo se ti úřadové lepší
Taky sem koupila harantům sešity do školy. Přesně dle požadavků zetúček. Nechala sem tam nekřesťanský prachy Řekněte mi, proč ty čůzy požadují zrovna sešit 440, kerej stojí 13,90 gdyž hned vedle je 440e a stojí jenom 9,90,- ??? No proč? Jakej proto mají důvod, krom toho, že mě chtěj nakrkat? (a ostatní rodiče určitě taky, tím sem si jistá )
A to vůbec nemluvím o tom, že sešit 524 stojí patnáct kaček páč má na obrázku kačera Donalda, nebo co to je za zvíře Samozřejmě, že tytéž sešity bez obrázku nemají A samozřejmě, že podle papírků co sme vyfásli ve škole jich každej harant musí mít nejmíň deset
Su nasrané a to ta škola eště ani nezačala
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:57
- Nahlásit
Biluška
Hele, jestli tě to potěší, tak to zúčko, co máme doma,je už taky pěkně nakrklý, neb 25. srpence už nastupuje do práce. Taky pro ní ten konec prázdnin není jednoduchej
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:46
- Nahlásit
Mucholabka
A proto taky nebudu nikdy chovat, protože nikdy nemůžu vědět, co za kreténa se z budoucích majitelů vyklube, prostě sama pro sebe jsem si už kdysi ujasnila, že tuhle zodpovědnost za moje odchovy bych neunesla. A u tvého plemene, u kterého se musí noví majitelé bedlivě probírat, zvlášť..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:47
- Nahlásit
Baico
Taky by se mi líbilo mít takový prázdniny
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Taky by se mi líbilo mít takový prázdniny
No ale máš jí vidět na konci roku. Musim říct, že naše mami si ty prázdniny fakt zaslouží. Oni ty pézetka jí dávají fakt zabrat.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 13:28
- Nahlásit
Baico
Ale i jó, já mám kamarádku učitelku na základní škole, 1. i 2. stupeň ;)
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 13:37
- Nahlásit
Gerda
neboj voni si poradej, plache kocky se chytaj do sklopce je to neco takoveho
da se jim tam uzena makrela nebo tak a sichni dou pryc a pak se jen kontroluje kdy uz je kocka uvnitr. Jen je nesmis den dvadopredu krmit aby meli hlad a vlezli tam.
Lidi co delaj kastrace divokych kocek si s ni poradej.
Je na tebe i mailik? dik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 13:39 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
lucYnka XIII
jasně
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 13:40
- Nahlásit
Gerda
kuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:08
- Nahlásit
Lidi, muším si vám postěžovat jak mám švihlé sousedy . Pochopitelně je opět řeč o Semetrikách I a II. Na neustálé řeči o tom, že moji psi štěkají, utíkají, smrdí, se..ou po celé vesnici (byť v ní v životě nebyli) a tak podobně už jsem si zvykla. Ale dneska přišli s něčím novým. Lidi bacha, ten čokl (Megera) na ně kouká . Kouká na ně prý blbě (je to bordera, má ten šílený bordeří fixující pohled) a oni se jí bojí. Mají strach, že přeskočí plot a kousne je, vidí jí to na očích . O bože, co jsem komu provedla . Sem měla co dělat, abych jejich stížnost přijala s důstojnou tváří a zhroutila se smíchy až doma
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:30
- Nahlásit
mi byli venku okolo baráků ve stínů a jde proti nám mladej kluk,psy na volno a povídá
- to je váš pes
- je a co se děje
- mám dnes blbou náladu,mohu si do něj kopnout
- no to teda nemůžeš,za sebou máš zed,tak tam si kopej jak chceš
- tak dík
a začal kopat do zdi
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
naskenovala jsem ti ty matryjaly ohledava snadnyho zbohatnuti, ale nemam tvou adresu, tati
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:21
- Nahlásit
brezen2008
Já se kácim! Teda u vás jsou lidi, to svět neviděl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:32
- Nahlásit
Tak děcka, už tu máme naraženej sud, kvanta žrádla, celá hostina se nese v pohřebim duchu, na sloupech jsou černé závěy, na stole věnečky Vzpomínáme..., pohřební svíce, černé papírové ubrusy a černé plachty na stanech. Pozvánky měly černé pruhy. Pod jedním stolem s věnečkem leží na boku bikolorní bígl. Jinak je zahrada tichá a liduprostá. Je to velmi důstojné.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:06
- Nahlásit
brezen2008
Biluška
tak teď nevim, kdo má v sousedství větší exoty???
StaHi
pani ste tady ešče?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:08
- Nahlásit
PetraK
jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:12
- Nahlásit
StaHi
Brtnik tvrdí, že nic nemůže bejt výstižnějšího, než tadle cedule:
tak nevim co tim jako myslí? Mám se urazit?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:17
- Nahlásit
PetraK
nic nemůže bejt výstižnějšího, než tadle cedule
no nevim
|