Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 06:46
- Nahlásit

dobré ráno žumpíčkové [b]
[b]jablunka

promin..........
hipík a tonička
ahoooooooooooooj,jak se vede,heled když ti napíšu meila tak seš schopná mi na něj odpovědět? myšleno v dobrém
tedy jestli jsi původně maixnerová?

tak dneska jsme spali s otevřeným vokně,krásně se všem spalo,dokonce i dasty neprotestuje na límec,kterej jsem mu musela utáhnout,bo si to jinak sundaval
byli jsme večer na 2 hodinové vychajdě,plno psů jsme potkali,psiska si zalovili divokou kočku a potkana a pak dostali maso,já jsem si dala melouna a zajedla to horalkama a tak nám bylo krásně

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 08:47
- Nahlásit

brezen2008
promin..........
v pohodě...

brýtro žumpaří.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 08:53
- Nahlásit

jablunka
ale tomuhle čéku nepřeju v žádným případě nic pjeknýho.

co dybysme ho teda pověsili za nějakej citlivej orgán do průvanu??

Dobrý den celý den, Tinta asi neleze komínem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 08:54
- Nahlásit

PetraK
třá za ucho?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 08:59
- Nahlásit

brezen2008
třá za ucho?

ucho mi vzhledem k tomu co se stalo, nepřijde jako moc citlivej orgán. Zkus to znova

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:14
- Nahlásit

Bré ráno též... zasej je hnusně, hnusně, hnusně....

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno!!!
Jak se máte při pondělku!!
Mi včera zatrnulo, málem jsem potřebovala pemprzy. Holka co se mnou nastupovala do práce na stejný oddělení včera dostala ještě ve zkušebce padáka. Doufám, že kdyby něco, tak by mi to řekli najednou s ní. Fakt mi včera nebylo lehko.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:18
- Nahlásit

Baico
Včera byly nějaké erupce? Včera dostal letenku i jeden týpek, co má moje štěně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:32
- Nahlásit

Lidijové - právě mi volali z recepce, že si mám dojít pro poštu.

Čekal tam na mě OBŘÍ NÁDHERNEJ PUGÉT!! Obří tak, že se to nedá unést.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:44
- Nahlásit

PetraK
Čekal tam na mě OBŘÍ NÁDHERNEJ PUGÉT!! Obří tak, že se to nedá unést.
Gdopak tě takhle miluje???

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:48
- Nahlásit

jablunka

Brtnik prosim, po dvaceti letech. Dneska máme výročí. Brali jsme se na výročí dobití Bastily
Tak doufám,že za další dvacku to bude s náma furt stejný . No a já si musim vzít místo oběda volno, páč mám v kytkářství pro něj objednaný zamiokulkas v ozdobným květináči a dvě obří kytky dom nedotáhnu. Měla jsem to vymyšlený jinak- měli mu to přinýst při večeři dneska, ale na večeři jdeme až zítra a to huž by nebylo vono. Tak halt dneska.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:53
- Nahlásit

PetraK
Brtnik prosim, po dvaceti letech. Dneska máme výročí. Brali jsme se na výročí dobití Bastily
To je ale hezký.
mám v kytkářství pro něj objednaný zamiokulkas
A to je zase co???

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:58
- Nahlásit

jablunka
To je ale hezký

děkuju, von je - no prostě Brtnik

A to je zase co??

éx-otická kytka, tadle

kdysi se tu nedala moc sehnat, teď už se objevila. vím, že jí vždycky chtěl, tak jí bude mít.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:01
- Nahlásit

PetraK
To moc gratuluju!!
Naší měli před 14 dny 30 let a půgét jsem kupovala já, protože mě o to tatínek poprosil. Prej, že v Praze koupim lepší
Mucholabka
Včera byly nějaké erupce?
Nevim, včera byl hnusnej den. Ale teď jsem byla u šéfový a plánovali jsem školení a začátek kontrol na říjen, tak se snad židle podemnou nehoupe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Baico

pani - chtěla bych příští týden zajet za paní Černou. Budete se chtít jet podívat na Bobíška?

Baico

Nevim, včera byl hnusnej den. Ale teď jsem byla u šéfový a plánovali jsem školení a začátek kontrol na říjen, tak se snad židle podemnou nehoupe

nehoupe, páč ste schopná. Víte?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

PetraK
Budete se chtít jet podívat na Bobíška?
Jasnačka, že chci. Sice už budu doma sama na naši zoo,ale králíci naštěstí hlady neřvou, tak nebude problém, když dostanou nažrat pozdějc. A slepicim prostě ráno nasypu zrní a mají smůlu. Takže jedu. Co mám nakoupit kočíčkám?
nehoupe, páč ste schopná. Víte?
Pani děkuji!! Ale fakt si říkám, že kdyby mě chtěla do měsíce vyšoupnout, tak mi nesvěřuje přípravu kontrolní kampaně.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
éx-otická kytka, tadle
Vzhledem k tomu,že ze mě nigdy botanik nebé,mi to fakt nic neříká.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Baico
Ale fakt si říkám, že kdyby mě chtěla do měsíce vyšoupnout, tak mi nesvěřuje přípravu kontrolní kampaně.

no bať, tak buďte pani f klidu.

Jasnačka, že chci

tak joooo, domluvím doma, kdy - páč nésu furt ešče řidič, a Brtnik musí šoférovat. Vidim to na pindělí nebo středu zatím. Jo? Já dělám do půl pátý - doma jsem tak v pět. Pojede se z Řep do Černošic. Odkud budeš vyrážet Ty? aby se dal dohromady itinerář?
Bára asi nemá kredita, páč se mi neozvala. Mám jí volat a poptat se ještě po dalším kotěti, nebo až podle toho jak uvidíš Bobíška? Bobíšek je to proto, že je hrozně malinkej.

Co mám nakoupit kočíčkám

paní jestli chcete něco kupovat, tak možná radši nic a ty peníze místo toho tam nechat, páč mají spoustu mrnítek a měli teď tu kalamitu na jiném depozitu, takže je to finančně vycuclo. Takže já osobně si myslím, že místo kupování by jim podla hotovost. Teď co vím, nouzi o žrádlo nemají, ale veterina se musí platit furt. Já teda koupila dvě steliva, vezu tam ručníky, ale nechám tam prachy, páč to je fakt nejvíc potřeba.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:20
- Nahlásit

jablunka
Vzhledem k tomu,že ze mě nigdy botanik nebé,mi to fakt nic neříká

nic si z toho pani nedělejte. Já taky dřívávějc myslela, že Fagus silvatica je nějaká nemoc pohlavního ústrojí. A von je to docela obyčejnej českej buk, jenže latinsky
Když se chci dostat do postele prosekávám se mačetou, když se chci dívat náhodou na televizi, musím nejdřív svázat chroští v obýváku a tak nějak podobně.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:41
- Nahlásit

PetraK
Vidim to na pindělí nebo středu zatím. Jo?
Přizpůsobím se, neni problém.
Odkud budeš vyrážet Ty? aby se dal dohromady itinerář?
Já dělám na Václaváku, můžu nejdřív ve 3. Po Praze se sockou dopravim kamkoliv.
Mám jí volat a poptat se ještě po dalším kotěti, nebo až podle toho jak uvidíš Bobíška?
Až jak se uvidí. Ale už vidim, že se zamiluju.
veterina se musí platit furt.
Jasnačka vemu tam koruny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:46
- Nahlásit

Brý déééén fšéééééém! Dnes má svátek Aleksááá a jelikoš je asi eště na prázdninách, zveme tímto gabifi, aby nám pomohla sežrat aleksy dort. Fšééécko nejlepčííí jedlícíííí!

Co tu máte novýho? My tu dnes máme snad všechny psy. Eště nám přibyl jeden, ale nikdo nevíme, čí je, je to bílá labradorka. Simír mi počůral stůl, fanda mi poskákal gatě vypraný, bertík nic, ten je chuděra blbučkej, olga prudí štěňata a atina přijde až po obědě. Samej čokl a děcko to tu je. V produkci sou dvě a ňáký eště na chodbě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:47
- Nahlásit

Čus žumpáci, co je novýho? Gulak hlásí neskutečné vedro. Všichni psi odmítají cokoliv dělat, dokonce i Pumica To se mi ještě nestalo. Emigrujem k rybníku a budem trénovat plavání a ty skoky do vody co se o nich psalo v posledních psích sportech, páč nic jiného se tady dělat nedá. Je takový vedro, že se mi bobule vaří na stromech, gdybych tam nasypala želatinu tak můžu sklízet rovnou marmeládu

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:55
- Nahlásit

Biluška
Bilu, sousedka chce stejný pojištění domácnosti, jako mám já. Pošlu ti její telefon, domluvíš se s ní?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:05
- Nahlásit

Biluška
Gulak hlásí neskutečné vedro
Sem do Prahy to ještě nedorazilo, teda na Václavák určitě ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Baico
Jasnačka vemu tam koruny.
jestli to neva, tak myslím, že budou rádi.

Až jak se uvidí. Ale už vidim, že se zamiluju
myslela jsem si to tak nějak.
Takže jakmile doma vyzjistím termita, kdy mi Brtnik udělá řidiče slečny Daisy, dám vědět. Můžem tě někde nabrat- tetkon si nejsem schopná ale vybavit, kadyma tam jezdíme, ale myslím, že zadem nějakým obchvatem přes Radotín a nebo, se můžem po půl pátý sejít tady na zastávce U Zvonu, popojédeš se mnou k nám -15 minut tak asi. Hópnem do auta a tradá tam. Se domluvíme.

Sem do Prahy to ještě nedorazilo

omyl, už bych řekla, že to nebude dlouho trvat a bude to tu, začíná být hicko. Aby ne, mám černý hadry, takže se budu tutově vařit

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:26
- Nahlásit

PetraK
jestli to neva
Jasně, že to neva, proto jsem se ptala.
na zastávce U Zvonu
Myslíš tu zastávku jak jede 9 nahoru do Motola?
začíná být hicko.
Já mám teď kancl do dvora, takže jsem ve stínu. Ale za chvilu jdu na oběd, tak budu vidět reálný počasí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:36
- Nahlásit

Baico

Nonono, přesně tu. Jestli Ti to neva?

tak budu vidět reálný počasí.

já tam byla a huž je teplo. Na lidi f černým docela už i větčí teplo
Jasně, že to neva, proto jsem se ptala

tož dík.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:48
- Nahlásit

PetraK
Když se chci dostat do postele prosekávám se mačetou, když se chci dívat náhodou na televizi, musím nejdřív svázat chroští v obýváku a tak nějak podobně.
Tak to u mě fakt nehrozí,jediná kytka co mám je bambus ve váze.
A jaxem fčera řekla jednomu debilovi,kterej byl pohoršenej tím,že mám v domě!!!! 5 psů,u nás sou na zemi místo velkejch kvjetináčů psí místa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:01
- Nahlásit

jablunka

Tak to u mě fakt nehrozí,

tak vono taky, kdyby byly ty kytky jen v mojí péči, tak by to taky žádná sláva nebyla. Já sem zásobovač přes faunu, Brtnik přes flóru. Ale je fakt, že ten zazeleněnej byt je příjemnej. každej kdo k nám přijde, chce spát v obýváku, kde je fakt hustá džungle - v koutě máme i strom - to byl můj nápad teda . Ale nemám v sobě ten dar se o kytky starat. Jen o těch pár co mám v kanclu, tu stofku doma bych nezvládla.
Já bych jako ideální viděla kombinaci obojího. Květináče a mezi tím psí pelechy.
Ešus třeba do džungle hrozně rád chodí a něco tam študuje. zaleze si do toho kouta a pozoruje tam.Asi duchy nebo pabouky

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:02 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

PetraK

Nonono, přesně tu. Jestli Ti to neva?

Jasněže neva, jenom seběhnu do Vodičkovky na tralaljku a jedu. To je při cestě
já tam byla a huž je teplo
Já už taky a máš pravdu předsedo, je tam vedro.

<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání