Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:20
- Nahlásit

Brejdencelej den.

jen probíhám, číst budu potom, jo?

Du nejdříf číhnout do emila, esli se neozvala Biluška.

Jinak prosim vás - mohli jste mít na fóře zas jeden pohřep! Vo víkendu sem dostala žinfárkt myjokárdu, protože Kosťa si udělal výlet za mnou, přes půl zahrady!! No přes půl ne, to přeháním, ale přes čtvrt. Ono i tak, je to při těch našich plantážích dost velká štreka. Prostě v mřížkách vznikla dírka, tak co by se nepřiletěl podívat, co dělám , že jo?? Já myslela, že mě fakt klepne. Koukám co to letí za divnýho ptáčka a to už si mi Kostižer sedal na rameno. V tu ránu sem naplnila pemprzy a šourala se krok-sun-krok do chalupy, aby se nepoplašil něčeho a neulítl. Poplašená sem byla jen já. Ten vůl mi na tom rameni vykládal, jako když jsme doma v kuchyni

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:36
- Nahlásit

Biluška

Rozárka je suprová závislačka, uš se mi nastěhovala do obýváku

Takže hajzlík už je volnej? : D

Mám dotaz- ty uši, jde s tím něco dělat?. Nebo už to bude mít setravalý stav - myšleno, že se poléčí , po čase se to zas vrátí.... atd.?

Mášenek je nakrkanej, páč ta krásná bouda co jí postavil je prý na nic. Armánek ho ujistil, že není na nic, že on může klidně bydlet ve dvou a včil frajeří, že je multimilijounář, páč má dvě boudy a eště pelech doma

Fifi
To mam z toho, ze krmim masem a zeleninou, pak sou coklove agresivni na zeleninovou zahradu.

pani vy ste vůůůůl, vůl jak anjel

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:39
- Nahlásit

PetraK
Pani muším vás sprdnout před nastoupenou žumpou. Jsem vás v pátek sháněla po obědě na teleofnu a kde nic tu nic. Se na vás příště víte co.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:39
- Nahlásit

Dobré ráno lidé s vlčáčky i bes, dnes má svátek petraK, ale protože je horko, nedostane dort, alébrš zmrsku. Takže všééééécko nejlépči a tady jí máš. Ta modrá vzadu je šmoulí:

V sobotu sme s mamku viděly za kambodžou na haldě lišku, co lovila žabanta. Ale neulovila, on jí ulít. Byla to velmi pěkná liška. Taková vopravdická, na volno sem jí ještě neviděla. A na praze 6 bych jí teda ani nečekala ))) Jak ste se měli vo víkendě?

Fifi - davítková mi o tom řikala, nicméně v tohmle termínu nebudu mít ani korunu, jakože opravdu ani prd, teď pudem s mařenou na ty odběry a už tak mi nezbyde ani kábla. Takže na tábor ne, určo teda ne na týden.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:41
- Nahlásit

PetraK
Ten vůl mi na tom rameni vykládal, jako když jsme doma v kuchyni
Šikovný ptáček! Známí měli anduláka Ferdu a tem chodil s pánem s košem normálně před barák. Seděl mu na rameni a chodili na prochajdu . Taky si pamatuju jak pánovi jednou čouhala ven z peněženky tisícovka a Ferda mu tu čouhající stranu pěkně o štípal, takže byla taková pěkně zubatá

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:43
- Nahlásit

Hyena

Pani muším vás sprdnout před nastoupenou žumpou. Jsem vás v pátek sháněla po obědě na teleofnu a kde nic tu nic. Se na vás příště víte co....

ááááááááááááááááááááááááááááááááááá paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, já se omlouváááááááááááááááááááám. sem hrozná osoba. Já ten telefon.......... nechala..........v práci .......... Zlobíte se moc? MOOC?
Hlavně na mě nekřičte, prosim. Krom toho žinfárktu, sem ešče dneska vstávala f pět!! To je jako kdybych nešla spát vůbec!!
Sme jeli do práce rovnou z Apaluchy.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:44
- Nahlásit

Jimmi

http://www.zkopodebrady.cz/utulek.php?Lng=CZ&ML1=1 3

Dole ta zamluvenááááá ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:48
- Nahlásit

Baico
Šikovný ptáček!

No šikovnej von je, taky to každýmu furt cpe - "Sem šikovnej ptáček!"

Známí měli anduláka Ferdu a tem chodil s pánem s košem normálně před barák.

Fákt? Tyjo! to zní hodně gutově.
No Brtnik byl okamžitě poté co se to stalo na koni, páč " Ti to řikám, že to neni žádnej debil, že by neuletěl!" No jenže oni jsou hrozní plašani, tam nejde o to, že by chtěl uletět (kdybych věděla, že v přírodě přežije, tak ať si klidně uletí,přála bych mu tu svobodu), ale že se něčeho leknou a jak jsou vyplašení, nemusí to dopadnout dobře. Teď jsem teda ale krutě na vážkách. jenže, kdyby se mu něco stalo, neodpustila bych si to.
On už takhle jednou se mnou venku byl , ale to bylo večer. Byla jsem v kuchyni na chalupě, Kosťa mi rozverně hovořil na rameni, já zapomněla, že ho tam mám a vyšla jsem z baráku.

Jo a prachy před Kosťou taky musíme schovávat - noviny a prachy jsou jeho vášeň. Asi je to přeftělenej burziján

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 09:50
- Nahlásit

PetraK
Ste se potrestala sama pani, bo sem vám hctěla nabídnout účast na venečení se mno a Davídkovou na kotárech a to včetně odvozu od vás a k vám. Nicméně, že máte ten svátek, tak je vám odpouštěno

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
Ste se potrestala sama pani, bo sem vám hctěla nabídnout účast na venečení se mno a Davídkovou na kotárech a to včetně odvozu od vás a k vám

áaaaáááaaaááá . no jo, se mnou je kříž- nejen teda s telefounem, ale i s tím, že Apalušíme. Pátek = nakydat věci do Berušky zaklapnout Ešusa do kůfru, přihodit mu tam chudáka Kosťu, připravit se psychicky na to, že fógl bude polovinu cesty řvát jak prorvaný Slapy a pak tradá nach samota. F polích, les máme vo kousek dál teda. Tak to mě pani mrzí. A jak bylo?

Nicméně, že máte ten svátek

ano jo. JE PINDĚLÍ TŘINÁCTÝHO!!! sem zapomněla, že mám svátek!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:40
- Nahlásit

Gerda

pani já nevidim, fstávala sem v pět hodin, tak nevidim, že mi vaříte ke svátku zmrsku!! Děkuju moc a vzala bych si vaničku
vanilkový a čekuládový a pistácijový.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:57
- Nahlásit

Čus žumponíííííí...........

Až zase bé Davídková něco plkat vo mejch vošklivejch psech,pošlete ji sem.URL

P.S:Mě se teda ten kříženec boxera líbí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:04
- Nahlásit

jablunka
Až zase bé Davídková něco plkat vo mejch vošklivejch psech,pošlete ji sem.
Jo, ten naháček je fakt hnusnější než Otik, to jako jo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:08
- Nahlásit

jablunka
Až zase bé Davídková něco plkat vo mejch vošklivejch psech,pošlete ji sem
šmarjá... paní ....to má Otík po tom prošlým grému ?????

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:14
- Nahlásit

Gerda
Jo, ten naháček je fakt hnusnější než Otik, to jako jo.
No ten je vopravdu děsnej.
Fajka

Ale gdepak,nic nebujte,Otík se po něm jen leskne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:15
- Nahlásit

Fajka

panebože ty seš úpa blbá!

jablunka
pani, dyk ten pes neni vůbec hnusnej! Dyk má jen žuby žahnutý naholu! Škoda, že nejsem v domácím PíSí, to bych sem dala Ešusoj fotku dyš spí na zádech. To bychom určo vyhráli my

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:18
- Nahlásit

jablunka
Ale gdepak,nic nebujte,Otík se po něm jen leskne.
uf to sem si voddychla

PetraK
panebože ty seš úpa blbá! no paní co kdyby si tady paní Jablůnka začala činit nároky že sem jí zmrzačila Otíka a chtěla by vodškodný se mě úplně orosilo čelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:19
- Nahlásit

JINAK ŽUMPO K TĚM POVODNÍM:

Kamižoun nebude, takže matroš pomoc padá.

Kdo jste se díval v pátek na zprávy na ČT 1 - byla tam právě ona paní Březinová (teď už si sem to jméno teda lajsnu napsat), pro kterou jsem chtěla a chci sbírku uspořádat.
Vypadá to, že i na Zvířetníku kam píšu, by se lidi dali dohromady a něco by se uspořádalo. Myslíte, že by se to dalo spojit?

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:20
- Nahlásit

Fajka
no paní co kdyby si tady paní Jablůnka začala činit nároky že sem jí zmrzačila Otíka a chtěla by vodškodný se mě úplně orosilo čelo
Jaký nároky,to by sem spíš měla strach já,až by Otík vyhrál,aby ste po mě nechtěla půlku výhry,gdyš by to bylo po vašich grémech.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:21
- Nahlásit

Fajka

a chtěla by vodškodný se mě úplně orosilo čelo

se nedivim, páč to byste se nedoplatila, ten čokl je za fšecky prachy

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:23
- Nahlásit

jablunka
Jaký nároky,to by sem spíš měla strach já,až by Otík vyhrál,aby ste po mě nechtěla půlku výhry,gdyš by to bylo po vašich grémech
si ale představte paní, že bych se tím grémem napatlala jááááá

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:24
- Nahlásit

Jimmi
Fšecko nejlepčí k svátku a páč je dneska sv.Jindřicha,tak tomu svýmu taky popřejte,paní.A dejte mu k svátku(gdyš ho má dneska i ve středu) nějakej hodnotnej dárek.......třá pejska.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:26
- Nahlásit

Fajka
si ale představte paní, že bych se tím grémem napatlala jááááá

Sem si to přectavila!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:28
- Nahlásit

jablunka
Sem si to přectavila!!!!!
a konec srandy!!! sem si to taky představila a jímá mě hrůza

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

Psíček

opravdu, protoze tak nejak logicky tezko muzete resit veci, ktery schopny resit nejste .... teda samozrejme nejen vy, ale kdokoliv .. asi stejne jako slepej nemuze koukat ...takze opravdu ...

Z tohohle jsem taky srna a nejsem schopna to pořešit z důvodu nedostatku času.Někdo holt musí makat.Mohl bys to vědecky rozšifrovat? http://orgo-net.blogspot.com/search/label/Mraky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:33
- Nahlásit

PetraK
Takže hajzlík už je volnej?
Většinu času jo. Ale třá dneska ráno si lehla přímo před mísu a odmítala se pohnout i když má touha použít toto místo byla velmi akutní . Sem si málem musela prát pyžamo Tohle ji prostě musím odnaučit

Mám dotaz- ty uši, jde s tím něco dělat?. Nebo už to bude mít setravalý stav - myšleno, že se poléčí , po čase se to zas vrátí.... atd.?
Je totálně hluchá a dělat s tím nejspíš nic nejde. I kdyby šlo tak v jejím věku se už o žádnou operaci pokoušet nebudu. S těma zánětama nevím, prý se jí často vrací, ale momentálně žádný nemá.

Armánek rozšířil svoje latifundije a pořídil si ještě stan. On teda původně patřil gulakovým děckám, ale to ho nezajímá, prostě ho znárodnil
Orobulka mi asistovala při sklizni cibule a tři rovnou sežrala, asi ji začnu vyhánět na pastvu, ušetřím za žrádlo
Rozárka dostala obojek s nápisem "Policie" co zůstal po Brajence a hrozně moc jí sluší. Vypadá taková akční

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:35
- Nahlásit

čus nestíhám,gdo dělá výcuc??

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:50
- Nahlásit

Biluška
Sem si málem musela prát pyžamo

gdybys nebyla stará a sklerotická a nezapomněla si brát na noc pemprzy, mohlas mít zadel f suchu

Je totálně hluchá a dělat s tím nejspíš nic nejde

jo-o, jasný,tohle už se nepořeší, sem myslela jako že ty záněty, esli je reálná šance, když se o to bude někdo snažit to nějak pořešit či minimalizovat jejich výskyt, nebo jestli je to rozjetý tak, že všechno bude marná lásky snaha.

Rozárka dostala obojek s nápisem "Policie"

tos neudělala dobře. Tetkon už tě na ten hajzl nepustí vůbec. Udělá tam ze sebe policejní kordon a nedostane se tam nikdo. Budete muset chodit na kadiboudu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:52
- Nahlásit

PetraK
policejní kondom

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:00
- Nahlásit

PetraK
Budete muset chodit na kadiboudu.
Tu vůbec nemáme V nouzi chodíme za stodolu na hnůj

Přátelé, vyrážím s harantama na pochoďák, čeká nás asi třicet kiláků. Haranty povraždím cestou, počítám tak nejpozději na pátým kilometru. Vyfásnou s sebou polní lopatky a cestou se zahrabou, páč kdo by se s nima jinak dřel

<< 1 ... 3159 . 3160 . 3161 . 3162 . 3163 . 3164 . 3165 . 3166 . 3167 . 3168 . 3169 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání