| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
mi chvílu trvalo než sem se zvoryjentovala
Tagže žádná změna.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 19:59
- Nahlásit
davidkova renataneměla sem čas je dodělat..jela jsem totiž na kobereček, abych si vyslechla slova jako -kolektiv, motivace, spolupráce, namotivovat, spojit se a ..táhnout za jeden provaz-no pobliozní záležitost. Von se jim nějak nezdá můj individuální přístup...asi bude rajčátko
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
Kamoska..
a diky a diky i jablunce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:17
- Nahlásit
hally001
-kolektiv, motivace, spolupráce, namotivovat, spojit se a ..táhnout za jeden provaz
ses dala na politiku bo co??
Rajčátka se maj fajně,pani,dyk víte,nic si z toho nedělejte,tam je individuální přístup povolen a dyš vás budou prudit,pohrozíte jim,že si přitáhnete Pepku
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
davidkova renata-teta tuším, že pokud bych nucena byla setrvati v pakárně této, tak bych možná přitáhla jen voprátku SOBĚ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:39
- Nahlásit
dělá něgdo výcuc, nebo aspoň podává vysvětlifky?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:46
- Nahlásit
Biluška
To nevysvětlíš.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:49
- Nahlásit
JÁ VOPRAVDU SLIBUJU, ŽE UŽ NIKDY, VOPRAVDU NIKDY NEBUDU POMÁHAT LIDEM-TEDA VĚDOMĚ. Budu pomáhat jenom zvířatům...všem zvířatům kromě Pepky a našich třech koček-těm bych pomohla jen z vokna ven, ale maj v pazourách sílu a držej se parapetu sfině. Na chatě pomáhám hlemejžďům...asi se to rozkřiklo, je jich tam k dnešnímu dni asi 850kousků-má to jednu drobnouá nevýhodu, nemůžeme chodit po pozemku, bo sou fšude a představa , že by sme mohli nějakého omylem ze světa sprovodit, je natolik děsivá, že sme se rozhodli tam nejezdit...ale zapomělo se tam krmivo sušené, vysoko energetické pro plemena obří, tak máme strach, jaké velikosti nabydou naše myší přítelkyně, které nemáme -již několik let-to srdce vyhodit na mráz....hele zase, spousta lidí chatu nemá a taky žijou, že jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:50
- Nahlásit
Garfield
No tak si to holt přečtu Dám si to na pokračování, každej den před spaním tři stránky, snad to do prázdnin dočtu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:53 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Su nasraná. Na Novým Zélandu sežral vzácný bílý tygr v ZOO svého ošetřovatele přímo před zraky návštěvníků zahrady a tak ho.., no utratili, no. Děcka, kurwa, co je? Copak neexistují bezpečnostní opatření a předepsaný postup práce? Mám v brněnské ZOO zaměstnaný 3 kamarády, ale když tam tygr skalpoval borca krmička, nikoho by v životě nenapadlo ho za to zabít.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:55
- Nahlásit
dyž vo tom tak přemejšlim, zbavím se spousty starostí-v případě, že hlemejždi sežerou zahradu a myšky chalupu...-nebudu potřebovat vůz-jehož spotřeba již několikanásobně převýšila jeho cenu-odpadne mi povinné ručení-jsem stejně v prodlení několik měsíců...možná už to bude rok-to by mě předpokládám mohli i uvěznit, na nějakou dobu krátkou, max rok...já bych nemusela v pakárně setrvat a s rejstříkem nečistým by mě stejně pomáhat lidem nedovolili-dyž já sem takovej smolař, že by mě určitě místo kjatru čekalo 400hod obecně prospěšných prací..v nějakém zařízení pro hendykepované nebo sen...doprdele a sem v tom zas....hele, to asi nemá řešení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:00
- Nahlásit
Garfield
Řekni známým, ať pozdravují surikaty a že se na ně Lilátko zase někdy přijde podívat
hally001
Hlemýždě přivez, moje děcka jich mají snad milion. Začali s "chovem" v jednom starém akvárku. Dneska jich mají plné dvě voliery, několik šuplíků (vyhozených ven, domácí chov jsem zatrhla hned v počátcích ), x krabic, plechovek a sklenic. Celá vesnice je nadšená, neboť volný pohyb šneků se tím poměrně omezil
dpadne mi povinné ručení-jsem stejně v prodlení několik měsíců...
Nezavřou tě, ale máš-li zájem o horror na dobrou noc tak ti můžu vylíčit co bude následovat. 400 hodin nucených prací u důchodců pak budeš považovat za tu nejlepší variantu a budeš se za ni modlit
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:01
- Nahlásit
tady to začíná vypadat jako na nějaký psychoterapeutický skupině ...každej si sem něco napíše...chytit se souvislostí je zhola nemožné-já osobně sem se ztratila- v tomto tématu -někde na stránce 5, když jsem se jednou snažila zjistit "jak to všechno začalo". No, s tygrem je to dost absurdní, stejně jako s tou kanadskou fuchtlí, která dnes sežrala to syrový srdce-tedy jen kousek-tuleně a tím zřejmě posvětila těm dobytkům ty jatka...já osobně bych tyhle lidi mordovala i s jejich potomky, protože si nedokážu představit, vlastně dokážu si úplně jasně představit, v jaké filozofii jsou dítka vychovávána, dyž fotříci stahujou zaživa ty chudáky...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:03
- Nahlásit
hally001
Jo, ta tuleňová požíračka mě taky nasštvala. Kráva.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:04 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Biluška
Nebylo by od věci, aby brněnské milé a hodné surikaťátka přežili vaši návštěvu tak nějak v celku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:12
- Nahlásit
Garfield
Nebylo by od věci, aby brněnské milé a hodné surikaťátka přežili vaši návštěvu tak nějak vcelku.
Jistě, že v celku. Lilátko je mýlakuje a kouslo by každému, gdo by jim ublížil Mýlakuje je tak moc, že zbytek ZOO odmítá obcházet a pořád se vrací k surikatám . Loni dokonce dost hrubě odstrčila ňáké díťato co se chtělo taky podívat. Naštěstí tatínek toho haranta byl slušně vychovaný takže děcko odstranil se slovy "počkej Petříku, teď se dívá pejsek"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:24
- Nahlásit
dnešní tvrdá realita:
- dobrý den,mohu vám nějak pomoci?
- jo,chtěli bysme nějaké granule pro labradora
- jak je starej?
- no asi štěně,ale nemáme moc peněz
- tak zlatá střední cesta je tady Bosch
- jste normální !
- ano,proč?
- no v albertu maj 10 kg na 100 a vy nám nabízíte za 89 korun jedno kilo !!!!! krááááááááááááááávo blbá
- nenadávejte mi,tak jdetě do alberta a proč si pořizujete tedy psa když na něj nemáte
- no mi nepracujem a chcem si ho vykrmit
no totál socky,co nemakali celej život a ještě určo fetujou,to sou takový debilové
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:55
- Nahlásit
Nechte tohoo, to je des to taj cist, neco pozitivniho by se nenaslo?
Cuba ma mocovinu v krvi cca 500 misto normalnich 8-12, dalsi hodnoty ma samozreme taky rozhozeny, je na infuzich, specialni ledvinovy diete, a je tu nadeje, ze se to vrati do normy...nejaka nadeje.. Kreten veterinar proste
Tak drzte palce, pisnu jak to dopadlo. Uf
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:57
- Nahlásit
co je to tu za humusný zprávy?!
čék se příde pobavit,což mi splnila akorát hally001 a napřed knírač a ted todle?
hally001
JÁ VOPRAVDU SLIBUJU, ŽE UŽ NIKDY, VOPRAVDU NIKDY NEBUDU POMÁHAT LIDEM
čéče já si myslela,že si chytrá holka ,ale vono né...proč bys proboha!! měla pomáhat lidem????? Paxe nedif
brezen2008
nemůžeš ho šlohnout?...ale voni si poříděj dalšího..
Mathea
hele a co von posral? to je bezprostředně po tý kastraci bo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:58
- Nahlásit
Garfield
brněnské milé a hodné surikaťátka
to je nějaká provokace??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:04
- Nahlásit
Brý ráno všem, co to tady probíráte za humusy???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:09
- Nahlásit
čus žumpaři,
teda vy máte bezva témata.
Mathea
posílám feňuli pozitivní energii.
davidkova renata
to je nějaká provokace??
máš něco proti surikatám?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:16
- Nahlásit
Alexa
máš něco proti surikatám
ani né,vono dost lidůch si je voblibuje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
máš něco proti surikatám
ani né
A Nyný???!!!
Mathea
a je tu nadeje, ze se to vrati do normy
Tak my se přidáváme k těm, co přejí, aby se to do normy vrátilo co nejdřív
brezen2008
Nemohli si dělat srandu? Já si nedokážu představit, jak by bylo technicky možný zabít v bytě labradora
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:36
- Nahlásit
kachna_
A Nyný???!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:38
- Nahlásit
Zdravím, hledám DAGMAR FIŠEROVOVOU, nevíte jestli sem stále chodí a nebo jestli se tady poslední dobou ukaázala? díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit
ankaras
nebyla tu už dlouho,můžu ti na maila poslat jejího,chceš? a máš mail pod členem?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
má to ještě dohru
pak ho přivedli a táhli to albertátské krmivo,že jako jim to snad budu závidět
jako to byl pes,hubenej nebyl,ale měl snad svrab,bo měl lysiny kde se dalo,ani jsem na něj nešáhla,nohy do oo a vypadal tak do 2 let
jinak dobré ráno
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
nebyla tu už dlouho,můžu ti na maila poslat jejího,chceš
- to by si byla hodná, já dělam ty inuvnouzi tak jí chic navrhnout, že bysme tam mohli dávat zprávy, co se děje u ní, ted zase zařizovala převoz jedný AI, tak bych to dala dohromady, mejl muj je iveta87@centrum.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:48
- Nahlásit
Brejtro lidijové
Mathea
a je tu nadeje, ze se to vrati do normy
přidávám se k ostatním a držím palce
brezen2008
má to ještě dohru
ach jo
jest zde někdo, kdo by mě politoval? Ten zrzavej érotoman pojal představu, že ne vybrané, ale VŠECHNY FENY HÁRAJÍ a všechny CHTĚJ DĚTI ZROVINKA S NÍM jak je blbej normálně, tak teď má vytunelováno a prchla mu i ta jeho jediná osamocená buňka.Fakt je ale na pěst, dlouho to nevydržím a udělám z něj štěkanátky
|