Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit

PetraK
. Musíme na Mrázofku. Tam sou.
tak f kolik? sem žena činu.eště se číhnu po tý seksy užofce co si plave u nás v rybníčku vopčas

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

PetraK
no paní,ale když vám ešus skočí na krk ve vodě,tak vám to pomůže,víte jakou moc má voda,mě desně pomáhá na klouby

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
no potěš koště,já myslela že tam jsou jenom kapři

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:21
- Nahlásit

davidkova renata
eště se číhnu po tý seksy užofce co si plave u nás v rybníčku vopčas
No já nedávno ráno zjistila, že náš rybník obývá i želva. Normoš se tam vyvalovala na sluníčku na břehu a neměla ani tolik slušnosti, aby mě nechala přijít s mobilem a vyfotit si jí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit

davidkova renata

tak f kolik?

zistim f kolik mi to jede na ten Pelhřimov, mohly bychom to vzít při jednom až pojedu na nádraží

brezen2008
ale když vám ešus skočí na krk ve vodě

tak mě utopí, jelito jedno zrzavý

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:23
- Nahlásit

Ináš stran čoklů v bazénku. Myslím, že takový správně navoněný čoklík, nejlépe po předchozí túře nějkým bahnitým rybníčkem se spoustou rybiček na břehu, by udělal taky dobrou službu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit

davidkova renata

toho hada si pořádně nastudujte, Brtnik taky chtěl vylovit úžofku a nestačil se divit, když zjistil, že sahá po zmiji, která si plavala POD VODOU! tak abyste nebyla zajímavě překvapená

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:26
- Nahlásit

PetraKpani,asi vas zklamu,v pelhrimove zadna kremacka neni,asi tak nejak!jinak ja k vode nejdu,opet tahnu do prace,takze dva dny,no nevim,dnes ma prijit nejaka vichrice,takze ta voda asi neni aktualni,uz vidi davidkovou,jak ji to odnasi pryc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:27
- Nahlásit

PetraK
nestačil se divit, když zjistil, že sahá po zmiji, která si plavala POD VODOU! tak abyste nebyla zajímavě překvapená
hehe ,to budou mít holky radost,maj fobyji z hadůch a můdr taky,tagže u mě dobrý
Hyena
že náš rybník obývá i želva. Normoš se tam vyvalovala na sluníčku na břehu a neměla ani tolik slušnosti, aby mě nechala přijít s mobilem a vyfotit si jí.
a nebyla sem to já?? vono jako z vječí dálky..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:30
- Nahlásit

nemethova5

ani,asi vas zklamu,v pelhrimove zadna kremacka

brej den pani - to jako chcete říct, že pojedu tři hodiny pendolínem, abych mohla vokouknout kremačku tam u vás, páč jinde nemám šanci? Tak to ne, jedu do Motola, tady máte taky jednu.
dnes ma prijit nejaka vichrice

jak vichřice?? Sem měla jít dělat hopiky hop. I když teda s tím krkem to asi neklapne stejně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:30
- Nahlásit

PetraK
co by tě topil,tak ho utop taky,heled dasty tenkrát mě chtěl utopit,furt mi lezl na záda,tak jsem jednu chvili udělal to samí,prostě jsem ho dostala pod hladinu a od té doby mám klid,nedovolí si mě šáhnout packou
Hyenajo tohle udělala sindy včera,násilně jsem jí vtáhla do vody a ona ihned šla kousek odemně kde se vyválela v kapru a pak mi to šla ukázat jak je krásná

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit

PetraK
takže já nejedu k rybníku, ale do Pelhřimova tak leda
Tam sem byla v sobotu.
Se vám muším všem svjeřit.
Mám za sebou dost hnusný vobdobí a poslední dobou sem uš dosova padala na hubu.Taxe na mě doma domluvili a na sobotu mi zařídili volnej den.hnet ráno sem měla připravenou snídani,dostala sem instrukce co si voblíct a vobout,dostala sem do ruky foťák a považte,bez dětí a psů!!!! mě Othelo naložil do auta a jelo se.Já furt nevjeděla kam,ale v Pejřimovje mi to došlo.Bylo to přesně dvacet let co sem byla v Telči a móóóóóc se mi tam líbilo,tak mě vezl tam.
No co vám budu povídat,nádherně sem si to užila,přežrala se česnečky a trdelníků,ale celou dobu sem na vás myslela.

Třá Gerdina Maruška tam má svojí hospůtku.

Byl tam taky velkej pes.(fšimněte si velikosti vajgu a psa)

No a něco pro dámy.

Tohle tam dělali.

A hnet po konzůmu stese mohly převážit.

Při objedě kolem nás chodili daňci.

No a nejlepčí na konec.....našla sem místo k bydlení pro Isdpch.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:35
- Nahlásit

PetraKno to vas zklamu opravdu, nic takoveho tam fakt nejni,jako jestli chcete pani knam,tak vam to prednostne zaridim,este tam mam nejakou protekci,nahodou mi mame pekne krematorium na slezske,pak vam poslu odkaz,at vite do ceho dete,jo ma prijit vichrice takze bude zasejc vsechno litat!
davidkova renatadobrej den pani,ja byt vama,tak dnes k rybniku nejdu,ma prijit jakasi silenost,no nevi,venku to tak nevypada,ale zdani klame,ze jo?ja jen aby vas to neodfouklo,radsi se zajistete nekde o strom lanem,jinak tu je vedro,ze to by se jeden pos.al!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit

jablunkagratuluji ke gutovemu vyletu,pani,to jste me dostala,stonařov,jsem nevedela,ze neco takoveho existuje,ha,ha,se jeste smeju doted.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit

nemethova5
No eště sme projížděli Otovem,ale to sem nestihla bliknout.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit

nemethova5
paní nestrašte jí,ale nebojte,vono kdyby se zvedl vítr,tak nyný uasáhne
jablunka
no krása

takže já jdu pro elis jdu se rochnit taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:39
- Nahlásit

jablunka

le v Pejřimovje mi to došlo.Bylo to přesně dvacet let co sem byla v Telči a móóóóóc se mi tam líbilo,tak mě vezl ta

jéé, pani to je háský!! Vy ste věděla proč si vzít Otela! Nejen kvůlivá těm čoklům, je čičkovnej i f tomdle oboru

No a nejlepčí na konec..

pani to byl ale krásnej vejlet. Máte hodnou smečku,víte to, žejo?

davidkova renata
o budou mít holky radost

dycky mám dobrej pocit, dyš udělám někomu radost

brezen2008
tak ho utop taky,

řeknu mu, že esi se mi to povede, žes mě navedla, tak ať Tě chodí strašit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:49
- Nahlásit

PetraK
paní to musí on za vámi,bo vy jste ho utopila,to zvíře neví že jsem vás navedla já
jduuuuuuuuuuu
chudák davídková

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:36
- Nahlásit

Uf, se mi už ježily chlupy. Je možný, že ju nějak štípl nebo tak? Ony přece jinak neřvou, nýbrž mlčky elegantně zahnou..

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit

velmi často slýchám v lese řev a nevím co to je, ale dle zvuku a naléhavosti to tipuju na malýho koloucha, co volá mámu, která je zrovna někde v práci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:04
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:22
- Nahlásit

jablunka
krásný výlet, potřebný odpočinutí a skvělej Othelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit

janika

todle kousek ode mne udělal taky jeden parožnatej fešák. Zrovinka v momentě, kdy jsem musela na minutku do křovíčka. Nedopadlo to dobře , takže já razím heslo, nejen bez holinek, ale též bez pemprzůch do lesa ani ránu

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:38
- Nahlásit

isdpch
Drahý otče, mladí budou mladí ještě hodně dlouho, ale budiž vám útěchou, že jste nepotkali mamču chránící své spratky - zvanou svině.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 12:48
- Nahlásit

isdpch
jo to nás napadlo taky, to by byla asi větší legrace ... pro ní
...sem si představila, jak lezete na strom popř. na posed, kdyby byl v dohledu

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit

čus žumpo, co je novýho? Krom teploty vody v bazénu?
Hlásím, že Poláci už maj jahody. Dvě kila za 12 zlotých. Jsem se jich právě přežrala do bezvědomí, prdím na kapitalyzmus a jdu s čoklama k vodě. Jestli potkáme podvodní zmiju tak na ni pustím Pumu a hotofson. Ale tady sou jenom užofky a ty mi neva, páč ty se mě bojí

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit

Biluška

propozice

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

argosek
no dyk jo furt, vyrobím je u rybníka

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:45
- Nahlásit

Biluška

cestny rybnikarsky?

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:49
- Nahlásit

brut
popř. na posed, kdyby byl v dohledu
cuze?
(..dyz du do lesa, tak snat mam vybaveni, ne?..

..)

hele a jinak nazdar zumpo.. co ste delali? ja sila kopr

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání