Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:26
- Nahlásit

nemethova5
jenže Brit Care má za základ jehně, ne kuře jako ostatní a za jehněčí mi ta cena nepřijde nijak přitažená za vlasy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:26
- Nahlásit

Jimmijako je fakt blby,oni delaji jenom ve 12,5 a pak trikilovky,na hajana je to taky dost drahy,pro 53kiloveho psa
kachna_calibra nam vubec nesedla,pes mel po niu desny prujem,ktery trval cely tyden a hodne se nafukoval z toho,takze nic,ale jak rika,kazdemu psovy sedi kazde granule jinak

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:30
- Nahlásit

kachna_
nám sedla calibra: www.calibra-krmivo.cz 15 kg adultky cca 1085 Kč, ale stejně to chce zkoušet.
Pak jsem neslyšela kritiku na Propac, ale vyzkoušeno to nemám

Ta calibra taky nevypadá špatně...
Propacem krmá myslim známá štěně (koupili pytel od chovatelky), a taky asi bez problémů, akorát teda do doby než si ho přivezli jsme o něm neslyšela...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:33
- Nahlásit

Dinespro-pacem jsem taky krmila,muzu vrele doporucit,dobre krmivo si dela reklamu samo,akorat u nas je problem s hlav.dodavatelem

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:35
- Nahlásit

nemethova5
No vida, tak to teda doporučím kámošce krmit dál.... ale já stejně pokukuju po tom Bentu.... doufám teda, že ho u nás taky seženu

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:41
- Nahlásit

Ještě koukám - jak by dopadlo srovnání Chicopee a Bento Kronen (ta nejvyšší řada)? Jsem si nějak neuvědomila, že Chicopee má taky i jiný příchutě - my teď krmíme Large Breed...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:50
- Nahlásit

Fifi
ted budu tyden zase pro zmenu pracovat
No to budeš, páč jsem ti sjednala ňáké přednášečky . A Mathee taky, aby jí to nebylo líto

Dines
Netuším jestli se to u vás prodává, tady to vede širokodaleko jenom jeden obchůdek. Jmenuje se to Duck, dvacítka stojí 630,-. Podle ceny by jeden řekl, že je to šunt až na půdu, ale mám na tom psy už skoro rok a jsou naprosto OK. Úpa stejní jako předtím na granulích třikrát tak drahých

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:52
- Nahlásit

Dineschicope je premiovka a ta nejnovejsi rada versele laga je superpremiovka,takze o neco lepsi,no hlavne,ze to sedi psovy a bobky ma jak malovany!jo jinak jak jsem krmila chicopkem,tak taky ryba s ryzi,chudak hajan,ten prosel krmivama,vim,ze se to nema,ale musela jsem zkouset co u sedi,jak mel nador na prostate a pozasivany streva,tak uz nema plechovej zaludek,aby sezral bez ujmy kde co.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 17:54
- Nahlásit

Biluškamate sovu pani,jinak ono zalezi fkat co kazdemu psovy sedi,taky netvrdim,ze nejdrazsi neni nejlepsi,viz.hajan

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:10
- Nahlásit

nemethova5
sova přiletěla, nechám ji chvíli dáchnout a vypustím ji zpátky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:13
- Nahlásit

tak venku bylo božsky,všicky psy plavali a já snimi,jenom chudák elis,ta se první koupání topila,ale pak přišla na to že má malinkatý nožičky a že snimi musí hodně bojovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:16
- Nahlásit

brezen2008ja si plavala ve vlastnim potu!hajan chudak touzebne oddechoval ve stinu,byla jsem u decek,hned po nocni,jeste,ze jsem byla tak akcni a nekde uprostred vykladu jsem neusla!to vam zavidim,ale mi si to s hajanem,ctvrtek patek vynahradime,jestli se zas k me smule tady neco neprizene.
Biluškao.k.pani

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:19
- Nahlásit

nemethova5
no já mám krátkej tejden,takže sem dneska vyrazila,zejtra asi taky,podle počasí

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit

Biluška
Hele a kdy se dozvim, kdy a kde mam prednasky? Ja jen, ze bych rada planovala i jiny veci dle toho

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 19:02
- Nahlásit

Mathea
už jsem je nasovila k Fifi, tak se nějak podělte když jste skoro sousedky . Ale je to zatím jenom začátek, další tam mám rozjednané
Hele, jak máte daleko do Pardubic? Můžete tam vzít nějaké školy?

Mathea
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit

Biluška
Ouk, az prijde s vypadenejma psama, tak se nejako domluvime
Ja to mam necelejch 30, ale neumim po nich jezdit a se svejma vocima mam strach se motat nekde, kde to moc neznam. Takze ano, ale pokud na to budes mit nekoho jinyho, zlobit se nebudu. Kdyztak se, kdyby v Pcich neco bylo, nejdriv ozvi do maila s adresou a ja narovinu reknu, esli to dam nebo ne, nebo poresit s tetkou Fifi.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 19:19
- Nahlásit

Čus žumpouři ,je tu někde PetraK ? Chtěla jsem jí jen nahlásit teplotu vody v bazénu 26°C

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:30
- Nahlásit

dobré ráno všem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:45
- Nahlásit

Dobré ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:05
- Nahlásit

čus paka
jaxe máte?valim k rybníku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:12
- Nahlásit

Neessi
Chtěla jsem jí jen nahlásit teplotu vody v bazénu

příště to piště do mejlu, páč já z toho taky špatně dejcham

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:59
- Nahlásit

davidkova renata
jaxe máte?valim k rybníku
Hlavně už nikde nepotkávejte žádné přátele koní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:08
- Nahlásit

Hyena
Hlavně už nikde nepotkávejte žádné přátele koní
to nevýde...ty tam samo ležej se mnou celý léta,ale vynadám jim aji za vás

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:33
- Nahlásit

Brejtro, ešče jede bylinková burza?

Neessi
Čus žumpouři ,je tu někde PetraK ? Chtěla jsem jí jen nahlásit teplotu vody v bazénu 26°

NA TODLE ČEKÁM UŽ VOD ZIMY JAKO a dost nedočkavě , pochopitelně

Jimmi
příště to piště do mejlu, páč já z toho taky špatně dejch

že to tagle nenecháme, že ne? Odplatu, odplatu, odplatu !!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:47
- Nahlásit

PetraK
já nechci prudit,ale taky se jdu koupat s elis

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:48
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

doufám, že vám den začal líp jak mně.... mám zánět močáku a alergii na atb, fakt super kombinace , navíc mladá propadá před maturitní depce a já pomalu ztrácím trpělivost ....chci někam mezi normální pejskařský lid

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:51
- Nahlásit

brut

mám zánět močáku a alergii na atb, fakt super kombinace

teď si tímhle prošla ségra - teda s tím rozdílem, že ona ATB může, tak se pani držte. Jak to budou řešit?

a já pomalu ztrácím trpělivos

vydrž Prťka, už jen dnešek a zítra ráno!!

brezen2008
já nechci prudit,ale taky se jdu koupat s elis

nechce prudit a prudí!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:54
- Nahlásit

brut
navíc mladá propadá před maturitní depce
f klidu,pani ,to je houby proti depce kerá nastane až u matury vylítne ,šetřte síly
PetraK
Odplatu, odplatu, odplatu
můžem jí do bazénku zákeřně nasadit nějaký čolky nebo vodní hady,těch vona se nejvíc bojí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:55
- Nahlásit

PetraK
a v kolik končíš v práci? a ty pak nemůžeš jít s ešusem někam k vodě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:08
- Nahlásit

davidkova renata

můžem jí do bazénku zákeřně nasadit nějaký čolky

sem nechápala, proč jí tam chcete nasazovat čokly, dyš jich tam sama má dost, že to bychom žádnou díru do světa neudělaly. Pak sem si fšimla, že to slovo má prohozený písmenka a tudíž de vo jinech živočišnej druch. Čolci by jí na rozdíl vod čoklů rozhodit i mohli. Musíme na Mrázofku. Tam sou.

brezen2008

a v kolik končíš v práci? a ty pak nemůžeš jít s ešusem někam k vodě?

doma jsem v pět. Leč tady je tak akurát bahňáček nějakej, to prvak a druhak mám bloknutej krk, bolí to jako sviňa, nemůžu se skorem votočit ani celá, takže já nejedu k rybníku, ale do Pelhřimova tak leda

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání