Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit

Dobrou chuť všem, co stíhají jenom hot dog

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit

StaHi
paní vy bude mít kopr? Je to plevel nebo ne? Já jestli si ho mám dávat na zahrádku... je maličká, tak abych jí pak neměla plnou kopru, když chci další bylinky ...

Jinak nevíte někdo, jak se zbavit pivoněk? Ty potvory jsou nezničitelný

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:19 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

brut
je to plevel, aspon ja v to doufam.. (jsem sice zahradnik-nadsenec, ale tak jako.. dost linej, no ..sila jsem toho vic, kopr jen do meziprostor, kam by se mi nic jinyho neveslo, nebo tam nebyly na nic jinyho podminky.. a mozna vubec nevzejde, bo ty seminka jsou dost stary a prosly.. tydle veci ja neumim vyhazovat, takze kopr este dostal sanci) ..co vim, tak babi dycky zasila jednou a sklizela nekolik let ..tze sumasumarum, na malickou zahradku kopr asi nebrat (i dyz... plejt budete stejne... )

ps s pivonkama nevim, dost ucinej herbicid je ale buldoci moc ..scete nakou poslat? (jak tu mam vsechno ve velkym, tak pivonka jen jedna samotinka vopustena )

a pps dalsi bylinky uz moc neplanujte, dyz cekate medunku a matu.. ty vam totiz malickou zahradku spolehlive vobsadej.. a to takrka hnet (medunky mam puvodne zahonek, ted uz spis pole.. nastesti je to pomerne popularni bejli, tak mam koho zasobovat.. byla dokonce natolik progresivni, ze mi vytlacila prave matu ..letos uz nestiham, ale na presrok je rozsadim, resp. budu zakladat matovej lan na druhy strane zahrady.. radsi )

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:23
- Nahlásit

Haloooooooooooooooooooooooooooooo pomozte mi někdooooooooooooooooooooooo, potřebuju dostat na Nalezence info o tý našlí český fousce, kterou tady inzeruju. Nejsem schopna se tam probojovat a nějak to tam hodit do éteru. Pomozte mi prosím někdo.
Kuju.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit

PetraK
Dala jsem ti ji na www.nalezenci.cz i na www.chybismi.cz

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:38
- Nahlásit

PetraK
hele, nejspis tam v tom zrovna stouraj..:
"Vážení návštěvníci, doménu Nalezenci.cz převzal nový majitel ( společnost MITON CZ ),
v průběhu dvou měsíců bude projekt Nalezenci.cz přesměrován na doménu Hafici.cz z důvodu sjednocení a zpřehlednění všech útulků a inzerátů
"

..nefunguje jen ten link "NALEZENCI" v textu na hlavni strane, pres menu vlevo se tam normos dostanes

..tady mate linka na prislusnou sekci na hafici.cz, treba se vam bude chtit tam registrovat ..hele:
http://www.hafici.cz/inzerce/nalezenci/nasel-se/

..mno a koukam, ze, uz tradicne, nez jsem doklovala, vidim inzerat od bilusky

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:09
- Nahlásit

StaHi
pivoňky můžu rozdávat... jsou fakt nezničitelný a já je nechci... teď jsme jeden ooobr trs vykopali a kamarád si je odvezl... po třech nedělích místo nich raší nové

Kopr teda zkusím na kousku a uvidím, jak bude dál.... mimo máty a meduňky budu mít i yzop a další bejlí

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:12
- Nahlásit

brut
mimo máty a meduňky budu mít i yzop a další bejlí
no prvni sezonu mozna
..pivonku bych brala, ale ten transport bude asi zbytecne slozitej.. leda bysme to nekdy spojily s dalsima predavkama, navstevama...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:14
- Nahlásit

StaHi
pivonku bych brala, ale ten transport bude asi zbytecne slozitej.. leda bysme to nekdy spojily s dalsima predavkama, navstevama...
beru v potaz a hned jak pojedeme tvým směrem, tak vezeme tu potvoru s sebou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:16
- Nahlásit

Biluška

Biluško dííky hele a Ty o ní taky víš? Jak to? předpokládám, podle toho, žes udala barvu - tu já nevím, že o ní víš ještě z dalšího směru, je to tak?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit

StaHi

díky pani za instruktáž , až budu mít víc času nastuduju to na příště.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:40
- Nahlásit

PetraK
Ty o ní taky víš? Jak to? předpokládám, podle toho, žes udala barvu - tu já nevím, že o ní víš ještě z dalšího směru, je to tak?
Už ztrácím přehled, kterým psům se hledá původní majitel, kterým nový a které chce majitel dát pryč protože má harant alergii Vůbec nevím jestli je ten pes fakt hnědý. Ale automaticky se mi tam vetřela hnědá barva, tak asi moje podvědomí pracuje místo mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:51
- Nahlásit

Biluška
Vůbec nevím jestli je ten pes fakt hnědý. Ale automaticky se mi tam vetřela hnědá barva, tak asi moje podvědomí pracuje místo m

aha, tož jsi to dávala na základě info odtud. Je to tak? Já jen myslela, jestli se neznáš s jejími dočasnými opatrovníky.

No hlavně, že je to tam , takže díky. Jo a bacha - STRÁNKU CHYBÍŠ MI TADY FIREMNÍ POČÍTAČ HLÁSÍ JAKO NEBEZPEČNOU, vyběhla červená tabule a prej ruce pryč, tak nevím

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 15:56
- Nahlásit

PetraK
ja tu stranku neznam, ale 'chybismi' mi proste zni podezrele.. (spis jako nakej ten seksi cet ..a tam bych chorupky, i ty pocitacovy- celkem i ocekavala )

hlavně, že je to tam
mno nevim

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:18
- Nahlásit

PetraK
mě to taky hlásilo nějaký vir, ale jenom poprvé, podruhé už ne.

StaHi
název zní šíleně, ale vesměs se tam hledaj ztracený lidi. Takový ve stylu "v páté třídě jsem byla na táboře a měla jsem tam kámošku, menovala se Lenka, lidi neznáte ji něgdo? "

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:23
- Nahlásit

StaHi

(spis jako nakej ten seksi cet

vy ste dneska s tim seksem nějak posedlá

mno nevim

tak ale to byste snad vědět měla, ne?

Biluška

mě to taky hlásilo nějaký vir

naše bezpečnostní mě tam nepustí.

Lidi jdu dom, chtěla jsem jít s Ešusem dělat hopiky hop, ale s tím krkem si to nelajsnu, abych fakt nemusela jet až do ostravy za Nemethovou

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 17:18
- Nahlásit

Sem dofuněla z obran bo sme kousali v lese a funět za čoklem do kopce nic moc. Stíhám kafe na otočku a letíme ještě na poslušnost- pokud nás cestou nesmetenějakej přívalák.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 17:40
- Nahlásit

tak krásně bylo u rybníčka
já jsem se spálila celá ,elišce se tety a davídková smáli

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 18:21
- Nahlásit

Biluška
přepravku do práce už neposílej . Zatím stále platí adresa: Kadeřábková Lenka, Hrnčířská 25, 252 42 Zdiměřice, Jesenice. Tato adresa bude v platnosti ještě cca jeden měsíc, potom ti pošlu novou

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 18:23
- Nahlásit

Biluška
v páté třídě jsem byla na táboře a měla jsem tam kámošku, menovala se Lenka, lidi neznáte ji něgdo? "
Dyk sem tady ,tak co mě hledáš na chybíš mi?????? Mě to taky varuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit

kachna_
Náhodou sem ji poslední týden vozila v autě, včera mi ruply nervy a přestěhovala jsem ji do Mášenkova auta . Dneska jsem koukala a není tam, tak ji buď poslal, nebo ji pár týdnů bude mít v kanceláři

jablunka
Dyk sem tady ,tak co mě hledáš na chybíš mi?????? Mě to taky varuje.
Co já, tě hledá jakási holka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 07:45
- Nahlásit

Dobrý ráno všem pisálkům

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 07:54
- Nahlásit

Biluška

propozice?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:03
- Nahlásit

dobré ráno všem
co se báli když byla bouřka a nemohli usnout,bo nad něčem přemešleli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:27
- Nahlásit

brý ráno fšem co se nebáli když byla bouřka bo hnípali jak zabitý a vědí tim pádem kulový
proč je zase hnusně?!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:30
- Nahlásit

argosek
http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/dogt rekking/propozice-na-dogtrekking - zatím jsou tutaj.

davidkova renata
proč je zase hnusně?
abys taky něgdy pracovala a né se furt jenom válela u rybníka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:34
- Nahlásit

Biluška
abys taky něgdy pracovala
gdyž je hnusně,mám deprézi.Gdyž mám deprézi,nemůžu pracovat.Co tam máš dál?

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit

Biluška

super . akorat se vam na par mistech trochu prekryvaji pismenka, ale to nevadi, muj ostrizi zrak vytahl si z textu vsechny potrebne informace a uz ho zajima jedine - jaka bude cena za prvni misto na midu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit

argosek
akorat se vam na par mistech trochu prekryvaji pismenka,
To reklamuj u estranek, s tím už nic neudělám . Ale slečna Leila už pilně pracuje na našich nových, úplně profi stránkách a tam se určitě nic překrývat nebude

- jaka bude cena za prvni misto na midu!
No co já vím, to ještě musím vymyslet.... chcete třá koloběžku?

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:54
- Nahlásit

Biluška

To reklamuj u estranek, s tím už nic neudělám . Ale slečna Leila už pilně pracuje na našich nových, úplně profi stránkách a tam se určitě nic překrývat nebude

poslete mi prosim foto slecny leily.

No co já vím, to ještě musím vymyslet.... chcete třá koloběžku?

na terenni kolobezce jsem si prosim loni, kdyz mi ukradli kolo, na louce natloukl oblicej a vyrazil dech. mala kola velke diry - to nedela dobrotu. radsi bych neco - no ja nevim - vsak vy uz na neco prijdete

<< 1 ... 3024 . 3025 . 3026 . 3027 . 3028 . 3029 . 3030 . 3031 . 3032 . 3033 . 3034 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání