| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:10
- Nahlásit
Neessi
To zas bude řacha v rozpočtu! Ach jo
todle je blbý teda, to je fakt, páč ty dřevěný stavby jsou svinsky drahý a to i přes to, že díky vichřicím je dřeva až moc. A to nevadí, že to je otevřený? to nebude vlnout to seno?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:13
- Nahlásit
jdu hnípat tak všem dobrou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:26
- Nahlásit
PetraK
A to nevadí, že to je otevřený? to nebude vlnout to seno?
to nebé votevřený,bude to mít podlahu a kolem dokola budou ty půlkulaté trámky,jako na stodole-vo to bude cena vyšší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:30
- Nahlásit
Neessi
aspoň se postaví nový
ten je luxusní
když jsem ty haranty vychovávala jako štěňata,tak se to v jejich dospělosti stejnak zvrhlo,což se ti u psa NIKDY nemůže stát
mi o tom chvíli povídej.... čím dospělejší, tím horší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:33
- Nahlásit
Neessi
to nebé votevřený,bude to mít podlahu a kolem dokola budou ty půlkulaté trámky,jako na stodole-vo to bude cena vyšší
ajajaj ... cena se o dost navýší .... právě vybírám dřevěnou chatičku pro kamarádku ( novostavbu) a chytá mi amok z cen
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:34
- Nahlásit
Erin
Koukáte na Novu jede tam kauza Efas
sem nějak celou dobu žila v domění, že je ta ženská mnohem starší.... tahle tu bude strašit ještě dlouho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:13
- Nahlásit
Dobré ráno fšem. Slavnostně oznamuju, že Lilátko konečně pochopilo, že v noci se spí a dneska mě nebudilo, aby se šlo cournout po zahradě
brut
.. tahle tu bude strašit ještě dlouho
Jo, ta tu bude strašit dýl než my, ta důra je nezničitelná
K soudům prostě nechodí, poštu nepřebírá, kontroly dovnitř nepouští......a nezničitelně okrádá lidi pořád dál. O týraných psech vůbec nemluvě Řekni mi jak je možný, že na takovéhle zjevy u nás není metr. Normální člověk jednou nezaplatí složenku za elekřinu a málem ho zavřou a těm zlodějským šmejdům projde snad všechno
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:22
- Nahlásit
Biluška
Normální člověk jednou nezaplatí složenku za elekřinu a málem ho zavřou a těm zlodějským šmejdům projde snad všechno
jasně protože krást se musí ve velkým žeáno...
paní Šíblová mě taky fakt překvapila taky sem čekala větší čarodějnici...njn
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:39
- Nahlásit
Dobré ránko všem přeju
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:41
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co ceeeelou noc čumákovali do tmy...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:51
- Nahlásit
jbat
si mě viděla ?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:56
- Nahlásit
sarax
si mě viděla?
janika
umíš žít...
...si piš!!!
ráno pak vypadá člověk naprosto výtečně
...zejména když mám dneska od půl druhý pohovor, kterej trvá dvě hodiny...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:59
- Nahlásit
janika
ahoj brouku..já to počítala na 7 pražáků 4 mimopražský..příště se jim složíme na benzín a ubytujem je u nás doma a vyjde to o dooost levněji je mi líto ale na 99%nejedem...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:05
- Nahlásit
Sali
klínoví psíčci, spešl pro blízání klitorisu
bléééééééééééé a nemaj ňáký bakterie, co ti způsoběj strašlivou infekci? To je možná eště nechutnější než ten špic, co si to naštěstí dělal sám sobě.
Gerda
omyl, je to asi to nejlepší pojetí hygieny, která se dalo v baroku vymyslet...psi jsou velmi čistotná zvířata, a pojímali tuto práci jako záslužnou očistu dámského genitálu, jen je asi trochu rušilo, když se u toho dámy příliš kroutily. Nicmémě zkušená čubice si poradí i s očistou velmi se kroutících prckounů, takže ani toto dění jim nedokázalo překazit pečlivé vydrhnutí všech zákoutí vulvy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:14
- Nahlásit
u ovčounek naštěstí jo,ale co jsem měla j-russelici jednou,tak s tou to byl big problém Ta sviňa šla po houně,jak slepice po flusu
áno, velmi dobře znám, to je kratiouško...přírodní defekace na celodenních akcích vypadá tak,
že kratiouško se dlouhodobě odloží,
defekující si patou vykope pidilatrínku, vyséře se do ní, otře pečlivě velkým lupenem zeleným, aby se neničila příroda papírkama,
velmi presízně špičkou pidilatrínečku zahrne a plochou nožky zašlape, přehrne nějaký lodych,
a teprv pak se kratioušku dá volno.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:15
- Nahlásit
janika
btw - von je sraz???? kdy?
ne že by byla nějak moc velká šance, že dojedem taky, ale...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:16
- Nahlásit
občas se mi to stane taky...ráno pak vypadá člověk naprosto výtečně, zejména, když usne i na záchodě.
janika
jasně, když se ten Gothic pořádně rozjede, tak je to dobrá jízda, a ráno se pak vysvětluje, že jeden vůůůbec nemoch spát, a než čumět do tmy, tak radši na monitor
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Neessi
když jsem vždycky říkala,že mimino voní jako štěňátko
to neni pravda! Malý štěně voní líp!
čus fšicííí co sou i nejsou lajky
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
dobré ráno všem
Sali
jenom dotaz,bude nějaká akcička o víkendu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:19
- Nahlásit
sarax
páč na tebe se těšim dycky
toho si važ!!!!! neni moc takovejch
jbat
s kým si měla pohovor? že by supky makaly aji v noci? Sali
otře pečlivě velkým lupenem zeleným
a je na něm beruška?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:22
- Nahlásit
davidkova renata
kým si měla pohovor?
voe, pohovor mám aš neska´. po tý noci, co mám za sebou, to bé ftipný.
btw - bylo nějak půl třetí ráno a říkám Miloškovi "Bukvičko, poť si zahrát člóbrdo!!!"
a von se probudil a řek "Di do prdele!!!"
tak jsem hrála sama...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:22
- Nahlásit
brezen2008
tušáím, že pokud se něco nevyséře, slezem se v neděli v TART klubu Hlubočepy u Jirky Veselýho na přátelský pokec a nějaký objektový revíry,
přijít se podívat, jak vypadá obranařina pro ozbrojený složky a jeich sympatisanty samozřejmě můžeš, a Tchoř se ti jistě schová na vyštěkání taky.
Bude se tam ale dost kmitat na dost vysoký úrovni, takže spíš se podíváš, jak to vypadá, když se to umí, než že by se tě někdo ujal a udělal ti celodenní instruktáž, na to nebude mít nikdo čas, ale nakoukáš spoustu věcí, a když se budeš ptát, každý ti rád odpoví. I někteří ocení, když se taky schováš do objektu pro ty psy, co se učej hledat neškodný lidi, že.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:23
- Nahlásit
a je na něm beruška?
davidkova renata
většinou na něm není ani ten slavnej pabouk, ale věř mi, že TY bys ho tam jistě měla, a když ne na lupenu, tak na tom lodychu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Sali
takže mohu vzít dastuška? a v kolik tam mám bejt,jdu studovat jak se tam dostanu
to bych určo dorazila
myslím že dastuška trošičku i nabral,ale to kdyžtak posloudíš sama,bo jak ho vidím každej den,tak ti nevím,ale lidi říkaj že malinko už jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:31
- Nahlásit
jbat
von se probudil a řek "Di do prdele!!!"
máte heskej fstach
Sali
většinou na něm není ani ten slavnej pabouk, ale věř mi, že TY bys ho tam jistě měla, a když ne na lupenu, tak na tom lodychu
hm,z toho plyne poučení sr*ti jen doma v bezpečí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:33
- Nahlásit
janika
no co tady dělám... no... nic.
hele ale to vypadá hooodně dobře!
vám teda budem s Blbís závidět...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:34
- Nahlásit
jbat
se tam mužeš ještě snad přihlásit?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
máte heskej fstac
máme. páč jak jsem pak hrála sama, tak vylezl na moji postel a zhas mi lampičku!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:36
- Nahlásit
brezen2008
se tam mužeš ještě snad přihlásit?
to bych teď nedala. ani časovje, ani finančně, ani organizačně. z phy vás jede milijón, z holomóca nigdo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:36
- Nahlásit
jbat
tak jsem hrála sama...
Gdo vyhrál?
|