Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:13
- Nahlásit

nazdar lidouchove,
predem meho dopisu bych vam rada podekovala za dort a gratulace.. kze tedy dekuji
mam za sebou par dalsich dochtoru (tra ten internista vot hyeny byl i pohlednej celkem ) a zatim vsechno ukazuje, ze jsem zdrava.. .. dalsi kolotoc vysetreni mam naplanovanej az do brezna.. neni mi nic moc a nafoukana sem furdeva ..ted jsem navic nafoukana na svoje dvoje nove pruhovane ponozky...konec hlaseni
zbezne jsem si pocetla, ale zajima me jeste par veci..
..tak tra.. dyz mam kuprikladu vosum biblich, znamena to, ze sem dobrej clovek vosumkrat? a to s tema jazykama a tolikrat clovekama.. to je taky pravda? ..pak cek nema bejt schizofrenni!? (aby bylo jasno.. jazyku moc neovladam, ofsem dohanim to na biblich )
..a dostala Mucholabka muj veledulezity mail? tusim v patek?
..a je tu nekde brezen 2008?

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
BTW dostala sem SZ ,výhružný varování ,že sem OT,to by bylo aby se mě nezbavil ,určitě zavařil tacháče jaxe modlí
se divíš když tam píšeš takový závadný příspěfky o ípení a o koukání z voka do voka
hele a voni tam maj fakt bonzáckej vykřičník

Sali
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
ne, na kampyláče.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:14
- Nahlásit

StaHi
Já? Mejl? Jo, dostala, ale ještě to nebylo OK a pak jsem zapomněla, páč mi chodí denně desítky mejlůch tak já na to zas mrknu.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:15
- Nahlásit

Holky mi asistujou i na záchodě
Normálka,ne! Hlavně se těšej na splachování

jasně, že to nestihnete, co?

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

StaHi
ahoooj, březen ti nemůže zavolat, protože má zablokovanej mobil, vyřizuju, než se dostaví na net, ale potřebovala by s tebou mluvit

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

StaHi
ted jsem navic nafoukana na svoje dvoje nove pruhovane ponozky...
čili taghle...vyhodte ty fusekla a ste úpa vyléčená
ze sem dobrej clovek vosumkrat
drz se nas a uzij si vosumkrát
Mucholabka
tááák potřetí

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:18
- Nahlásit

Sali
to bejvali klínoví psíčci, spešl pro blízání klitorisu....

jj,taky se jim tak hazky říkalo,že jo? k*ndolízek

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:19
- Nahlásit

Sali
klínoví psíčci, spešl pro blízání klitorisu
bléééééééééééé a nemaj ňáký bakterie, co ti způsoběj strašlivou infekci? To je možná eště nechutnější než ten špic, co si to naštěstí dělal sám sobě.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
voni tam maj fakt bonzáckej vykřičník
maj
když tam píšeš takový závadný příspěfky o ípení a o koukání z voka do voka
ty myslíš že to bylo todle???Páč dyš sem klíkla na ten link ve výhrůžný SZ taxe vobjevilo,že téma neegzystuje toš nefim.. V zásadě je mi to ale fučík,myslim,že už ze zoufalství přemejšlel,že mě zabanuje za tu fotku jak je nána vlkodlak ,ža jako propaguju agresi

Alexa
Člen
- Nahlásit

AlenaD
Gerda
Já to nevím a chtěla bych

malí šmejdi?
hahaha to se ti zdá závadný?

krásně ti to popsala Sali děvenko, to bejvali klínoví psíčci, spešl pro blízání klitorisu....
zkratka je kundolízek
ještě že tu taky neni vykřičník aby mě někdo nevyp

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Sali
Já si to taky myslím, dávala jsem pryč zdravé štěně, během pár dnů šla panička na nemocenskou s tím že srala jak amina, pak šel na nemocenskou páníček a pak se psem prožili taky divokou noc. To jsem ještě nevěděla, že jsou na nemocenské a že všichni serou, tak jsem řekla ať psovi dají smectu a pes byl už v poledne ok a kadil normálně, pak po týdnu znova, zas byl v poledne po smektě ok, a prý po jogurtu, vet samosebou řekl že to je z přirozené stravy a vnutil jim hills a jemu se na kampylobakt. nepřiznali. Ti moji v životě průjem neměli, ani štěňata, ani po mlíku, ani po tvarohu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:21
- Nahlásit

Neessi
k*ndolízek
já znám lizpič
Gerda
nemaj ňáký bakterie, co ti způsoběj strašlivou infekci
boooože z tebe nigdy!!!! správnej kinolok nebé,todle by mě teda v životě nenapadlo! Leda by ten chudák moch chytit něco vod tý ženský,tomu bych věřila jako dost!

Neessi
Člen
- Nahlásit

Sali
jasně, že to nestihnete, co?
u ovčounek naštěstí jo,ale co jsem měla j-russelici jednou,tak s tou to byl big problém Ta sviňa šla po houně,jak slepice po flusu

brut
Člen
- Nahlásit

StaHi
ufff, už jsme si říkaly, kam si se ztratila .... dělali ti to vyšetření na lepek a lymfatickej systém?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
páč dyš se mu vysměju,zistí,že se nemá čeho bát....píšou tam

ne rozhodně se nemusí bát, že to něco změní na situaci f kerý je, že jo. Ale, vezmu-li to, že by se mi někdo vysmál, že se třeba bojim pabouků, tak by asi špatně pochodil, tak se ešče zamyslete s tím vysmíváním, přece jen, sice má fšecko dolů, ale .. určitá váhová převaha tam bude.

to zas jako von moc nesmrdí,abysem mu nekřivdila,jako vopčas,něgdy dyš se třá vožralej válí v přecíni a né dycky to stihne

tak teď de jen vo to, esli k tomu poté nepřistupuje stejně jako to táborový dífče, páč pak by se k mejdlu asi moc nepřibližoval a čananej by teda nebyl.

jenom met,myslíte,že to bé mít nějakej negatývní vlif?

to záleží na tom, v čom ten med máte, dybyste to měla v nádobě na met jako mám já, takovou velkou celou vodrátovanou a trefila byste se přímo do makovice, tak si myslim, že by to natuty negatývní vlif mělo. Rozhodně na jeho intelekt. A esli ho má už tagle dole, tak pak by ho neměl vůbec.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:23
- Nahlásit

hele řekněte mi taky běžně píšete o svém chlapovi jako o alfasamci? já jen abych byla v obraze

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:24
- Nahlásit

StaHi
vsechno ukazuje, ze jsem zdrava..

no uf. Ale je to doba, než se sem dokohátáte sem byla nerfózní gde ste, sem vás scháněla.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:24
- Nahlásit

PetraK
sice má fšecko dolů, ale .. určitá váhová převaha tam bude.
jako myslíš že by se mohl převážit, že ho musí někdo doprovázet aby ho chytal

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:26
- Nahlásit

StaHi
vsechno ukazuje, ze jsem zdrava.
když jsi zdravá jakto že jsi nafouklá. Koukej sundat ty fusekle ať splaskneš!

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:27
- Nahlásit

Alexa
hele řekněte mi taky běžně píšete o svém chlapovi jako o alfasamci? já jen abych byla v obraze

gde jsi takovouhle peachovinu zase vzala? Že ty jsi vlezla na blueforu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:28
- Nahlásit

StaHi
tak tra.. dyz mam kuprikladu vosum biblich, znamena to, ze sem dobrej clovek vosumkrat?

no jistě! Vy neznáte to prastarý pořekadlo-kolik biblí máš, tolikrát si dobrým člověkem??

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:29
- Nahlásit

Alexa
taky běžně píšete o svém chlapovi jako o alfasamci?
)))) Leda dyš má rasputinovské míry .-))))))

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:29
- Nahlásit

hele řekněte mi taky běžně píšete o svém chlapovi jako o alfasamci má kamarádka běžně o svém chlapovi říká "ten debil", je to totéž ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
boooože z tebe nigdy!!!! správnej kinolok nebé
Asi ne, jak to má bejt podložený timhle výskumem, tak to se dám rači na šachy, nebo stavění tunelůch, dyš už vim, že maj bejt kulatý! ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:30
- Nahlásit

Neessi
e ty jsi vlezla na blueforu

jaks to uhodla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:32
- Nahlásit

Alexa
chlapovi jako o alfasamci?

asi by byl vdovec.

jako myslíš že by se mohl převážit
netřeba průvodce, stačí to udělat jako s takovou tou panenkou kulatou, jak má dole těžítko. Fláknete jí po makovici vona se zavembluje ze strany na stranu a nakonec se zase postaví. Takže dyby se mu dalo závaží do nohouch.......... možná by to bylo pak třeba řešení pro ten vocásek??

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:32
- Nahlásit

mac1
má kamarádka běžně o svém chlapovi říká "ten debil", je to totéž ?
no to já netuším, ale todle taky občas používám tak to asi nebude vono

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:33
- Nahlásit

PetraK
Rozhodně na jeho intelekt
tak toho bysem se ale nebála vůbec,tam nejni co zkazit... jo a met mám f skleničce,tagže asi dobrý
mac1
má kamarádka běžně o svém chlapovi říká "ten debil", je to totéž ?
voptej se rači vedle bo já se f tom ztrácim ,ani nevim gdo je tady rasputin a gdo uš ne..

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:35
- Nahlásit

davidkova renata
Čoveče přectaf si, že nadPetra už neni poradec!

<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání